در صورتی که تاکنون با ویندوز Vista کار کرده باشید ، حتمأ با یکی از بهترین و کاربردی ترین ابزارهای نصب شده روی این ویندوز یعنی Windows Photo Gallery برخورد داشته اید. این برنامه یک برنامه نسبتأ پیشرفته برای مشاهده و همچنین ویرایش و کار با تصاویر است. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید عکسی را که توسط Windows Photo Gallery ادیت کرده اید و سپس Save نموده اید را حتی پس از ذخیره کامل ، مجددأ به حالت قبل و اولیه بازگردانید.
وبسایت ترفندستان، فرا رسیدن بهار 1389 و عید نوروز را به شما بازدیدکننده گرامی تبریک میگوید. در سال جدید، شادی، کامیابی و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندیم.
وبلاگ نویس هاکلیه مباحث عمومی و تخصصی مربوط به وبلاگ نویسی در این بخش مطرح می شود.
سلام دوستان.
قبل از هم باید اینو بگم که در عرض 4 روز شدم دیپلم ترفند شناسی و به خودم تبریک میگم.
در اینجا چند توصیه دارم برای وبلاگنویسها برای افزایش بازدید و پیج رنکشون.
1-از گذاشتن تبلیغ در وبلاگ خودداری کنید.
2-از گذاشتن بازی آنلاین,عکس تصادفی و.. دیگر ابزارهای متفرقه جدا خود داری کنید.
4-از گذاشتن لوگو خود در لوگو دونی های متحرک خود داری کنید.
5-از تبادل لینک با سایتهای ***** شده جدا خود دار کنید.
6-سعی کنید با کسانی تبادل لینک کنید که پیج رنک آنها از شما بیشتر است.
7-حداقل هفته ای یک بار وبلاگ را به روز کنید.
8-از تبادل لینک با سایتهای تبلیغاتی خودداری کنید.
9-از گذاشتن لینک باکسهای عمومی در وبلاگ خود جدا خود داری کنید و اگر میخواهید لینک باکسی در وبلاگ بزارید حتما از لینک باکسهایی که خودتان آن را ساخته اید استفاده کنید و فقط دوستان خود را در آن لینک کرده و از پخش کردن لینک باکس خودداری کنید.
10-از ابزارهای مناسب استفاده کنید.در بخش وبلاگنویسها و در تایپیک ابزارها رایگان برای وبلاگ بروید و ابزار کمیابی که در اونجا گذاته شده رو ببینید و دعام کنید.
12-برای اطلاعات بیشتر و تبدیل شدن به یک وبلاگنویس حرف ای به آدرس زیر رفته و کتاب آموزش وبلاگنویسی را به طور کامل مطالعه کنید. [تنها کاربران ثبت نام شده امکان مشاهده لینک ها را دارند. در چند ثانیه مراحل ثبت نام را طی کنید. ]
اگر شخصی مواردی که گفتم رو قبول نداره مورد رو بگه تا براشون دلایل مختلف بیارم.
رسم تشکر رو به جای بیارید و روی سپاس و امتیاز کلیک کنید. [تنها کاربران ثبت نام شده امکان مشاهده لینک ها را دارند. در چند ثانیه مراحل ثبت نام را طی کنید. ]
موفق باشید عزیزان.
ویرایش توسط 5 February 2010 : kolbeye-k1 در ساعت 05:33 AM.
کاربر ذیل به علت این پست مفید از kolbeye-k1 تشکر کرده است:
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب در نشریات، سایتها و وبلاگها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است. هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دستنویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع میباشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد. واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وبسایت ترفندستان ابداع شده است و سایتها و وبلاگها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند. پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL