صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

اطلاع رسانی

وبلاگ نویس ها کلیه مباحث عمومی و تخصصی مربوط به وبلاگ نویسی در این بخش مطرح می شود.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
لینک تاپیک ابزارهای تاپیک نحوه نمایش
طریقه ی نصب قالب و... سایت انجمن در گیگفا

abdollahpor abdollahpor آنلاین نیست.
اهدای امتیاز به این کاربر

تاپیک ها: 1
Nokia-N95
NOD32 Internet-Explorer Windows-XP Irancell

سپاس ها: 0
سپاس شده 1 بار در 1 پست

2 March 2010

سلام.....اگه میشه کمکم کنید............................ممنون.... ...آخه رفتم ثبت نام کردم توی گیگفا اما بلد نیستم راه اندازیش کنم..............میخوام انجمن بسازم.......کمک.....help......راهنما ییم کنید....

کاربر ذیل به علت این پست مفید از abdollahpor تشکر کرده است:
Kandeh (2 March 2010)

masor masor آنلاین نیست.
امتیاز: 3,302, درجه: 16 امتیاز: 3,302, درجه: 16 امتیاز: 3,302, درجه: 16
درجه بالاتر: 63%, 148 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 63% درجه بالاتر: 63% درجه بالاتر: 63%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

تاپیک ها: 18
Nokia-N97
Avira Firefox Windows-7 IR-TCI

سپاس ها: 26
سپاس شده 135 بار در 93 پست

3 March 2010

ضمن خوشامد گویی شما به ترفندستان .

یعنی چی نمی تونم راه اندازیش کنم . یعنی نمیتونی وارد وبلاگ بشی ؟
بیشتر توضیح بده .

keyson keyson آنلاین نیست.
(kolbeye-k1 سابق)
امتیاز: 10,254, درجه: 30 امتیاز: 10,254, درجه: 30 امتیاز: 10,254, درجه: 30
درجه بالاتر: 51%, 296 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 51% درجه بالاتر: 51% درجه بالاتر: 51%
فعالیت: 0.9%
فعالیت: 0.9% فعالیت: 0.9% فعالیت: 0.9%

تاپیک ها: 139
Apple-iPhone-4
Avast Firefox Windows-7 IR-TCI
نوع و سرعت اینترنت:
ADSL-256 Kb/S

سپاس ها: 483
سپاس شده 1,341 بار در 668 پست
مطالب وبلاگ: 1
keyson به  ICQ ارسال پیام keyson به AIM ارسال پیام keyson به MSN ارسال پیام keyson به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به keyson

3 March 2010

سلام دوست عزیز.به ترفندستان خوش آمدید.
دوست عزیز شما در گیگفا ثبت نام کردید و کد فعال سازی رو فعال کردید و انجمنتون ساخته شد.باشه..!! دست نگه دارید
یک بار دیگه برید در گیگفا و یک انجمن دیگه بسازید(یک انجمن با هر اسمی) و بعد از ساخت اون برید توی انجمن و نام و پسووردتون رو وارد کنید.وارد میشید.
در پایین صفحه بعد از ورود شما نوشته شده ورود به بخش مدیریت و در بالای صفحه نوشته شده ورود به کنترل پنل مدیر.
شما به کنترل پنل نمیرید بلکه به قسمت مدیریت انجمن که در پایین صفحه نوشته شده میرید.برید اونجا و هر بلایی که خواستید سر اون انجمن آزمایشی بیارید تا یاد بگیرید چطورذ باید انجمن ایجاد کنید..چطور کاربران رو مدیریت کنید و..!
من این کار رو انجام دادم تا تونستم همه چی رو یاد بگیرم.البته انجمن من در حال تعلیقه چون میخوام فضا..سورس و دامنه اش رو عوض کنم.بعد از اینکه بلا های گفته شده رو سر اون انجمنی که برای آزمایش ساختید اوردید برید به انجمن اصلی و شروع به ساخت انجمن کنید.
یکی مثل خودم به من همین چیز ها رو گفته بود ولی من باز هم نفهمیده بودم چطور باید انجمن رو کنترل کنم.احتمال میدم این اطفاق برای شما هم افتاده باشه.اگر متوجه نشدید میتونید به آدرس زیر بیاید سوالات خودتون رو در رابطه با انجمن تک تک (با توضیح) برام بفرستید تا راهنماییتون کنم.
موفق باشید.
خدانگهدار.
www.javane.tk
www.kolbeye-k1.blogfa.com

گروه وبلاگنویسان ترفندستان ایجاد شده .از تمامی وبلاگنویسان آماتور تا حرفه ای دعوت میشه به گروه مخصوص خودشون بیایند.برای ورود اینجا را کلیک کنید.یا در بخش گروه های دسته جمعی گروه وبلاگنویسان ترفندستانی را انتخاب کنید.

_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_

کتابخانه مجازی ایرانیان - خانه کتاب ایران

www.tikbook.ir

دانلود رایگان کمیابترین و بهترین کتابهای الکترونیکی,صوتی و موبایل
انتخاب شده به عنوان یکی از ده سایت برتر فارسی زبان با عنوان کتابخانه الکترونیکی

_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_-=-_

کتابخانه الکترونیکی تکواژه
www.Takvaje.com

Nokia-N95

سپاس شده 1 بار در 1 پست

3 March 2010

نقل قول:
نوشته اصلی توسط kolbeye-k1 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز.به ترفندستان خوش آمدید.
دوست عزیز شما در گیگفا ثبت نام کردید و کد فعال سازی رو فعال کردید و انجمنتون ساخته شد.باشه..!! دست نگه دارید
یک بار دیگه برید در گیگفا و یک انجمن دیگه بسازید(یک انجمن با هر اسمی) و بعد از ساخت اون برید توی انجمن و نام و پسووردتون رو وارد کنید.وارد میشید.
در پایین صفحه بعد از ورود شما نوشته شده ورود به بخش مدیریت و در بالای صفحه نوشته شده ورود به کنترل پنل مدیر.
شما به کنترل پنل نمیرید بلکه به قسمت مدیریت انجمن که در پایین صفحه نوشته شده میرید.برید اونجا و هر بلایی که خواستید سر اون انجمن آزمایشی بیارید تا یاد بگیرید چطورذ باید انجمن ایجاد کنید..چطور کاربران رو مدیریت کنید و..!
من این کار رو انجام دادم تا تونستم همه چی رو یاد بگیرم.البته انجمن من در حال تعلیقه چون میخوام فضا..سورس و دامنه اش رو عوض کنم.بعد از اینکه بلا های گفته شده رو سر اون انجمنی که برای آزمایش ساختید اوردید برید به انجمن اصلی و شروع به ساخت انجمن کنید.
یکی مثل خودم به من همین چیز ها رو گفته بود ولی من باز هم نفهمیده بودم چطور باید انجمن رو کنترل کنم.احتمال میدم این اطفاق برای شما هم افتاده باشه.اگر متوجه نشدید میتونید به آدرس زیر بیاید سوالات خودتون رو در رابطه با انجمن تک تک (با توضیح) برام بفرستید تا راهنماییتون کنم.
موفق باشید.
خدانگهدار.
www.javane.tk
www.kolbeye-k1.blogfa.com
میبخشید.....نمیفهمم آیکیوم پایینه...شما میگید دوباره برم ثبت نام کنم....وبا یوزر اون وارد بشم....اما از خود سایت گیگفا که وارد میشی همچین چیزایی نداره.....وارد میشه نمیدونم.....یه چیزایی مثل تنظیمات ftpو... توشه.....

Nokia-N95

سپاس شده 1 بار در 1 پست

4 March 2010

نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollahpor نمایش پست ها
سلام.....اگه میشه کمکم کنید............................ممنون.... ...آخه رفتم ثبت نام کردم توی گیگفا اما بلد نیستم راه اندازیش کنم..............میخوام انجمن بسازم.......کمک.....help......راهنما ییم کنید....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام........میبخشید....ازتون ممنون.....گفتید توضیح بیشتر بدم......منضور من اینه که رفتم تو گیگفا اسم نوشتم......از ساپوت خود گیگفا هم سوال کردم...این پیام رو برام ارسال کردن شما ابتدا باید یک سیستم در سایتتان نصب کنید سپس به قسمت مدیریت سیستم رفته و قالب را ویرایش کنید!
برای ساخت انجمن می توانید از صفحه زیر یکی از سیستم های انجمن ساز را انتخاب کرده نصب فرمایید :
http://gigfa.com/free-hosting-services/tutorials/install-scripts/compare-all-scripts
)حالا رفتم به آدرسی که میگن واسه انجمن ساز چند نوع جداگانه داشت...من نظرم این بود که smf رو انتخاب کنم بعد که واردش شدم...قالب(Vbulletin template) رو پسندیدم خواستم دانلودش کنم ارور 403 رو میداد و نتونستم دانلودش کنم البته واسه قالب های دیگه هم امتحان کردم ولی بازم ارور داد....خلاصه بازم از ساپورت گیگفا سوال کردم گفتن نمیدونم چی شده که ایران اینارو پلم کرده یه چیزی توهمین مایه ها...حالا از همه گذشته نمیدونم توی همین صفحه ای که گیگفا بهم معرفی کرده(http://gigfa.com/free-hosting-services/tutorials/install-scripts/compare-all-scripts) چنتا در یافت فایل دیگه هم هستش(
هسته
زبان فارسی
ابزار و بسته ها
قالب ها
مجتمع سازها
متفرقه

)نمیدونم بقیه چیه....خلاصه میدونم اگه قالب روهم دانلودش کنم بازم نمیتونم نصبش کنم....واسه همون از شما کمک خواستم...این کل ببختیهایی بود که من تاحالا کشیدم....خواهش میکنم کمکم کنید...راستی اگه خواستید که یه سری هم خودتون بزنید رمز و پسورد عضویتم رو میدم برید یه نگاهی بکنید .....تا بنونید بهم کمک بکنید.....اینجوری کامل تره.....خلاصه ممنون.......help......

پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
قالب, نصب, گیگفا, انجمن, در, سایت, طریقه

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش