|
درجه بالاتر: 84%, 65 امتیاز مورد نیاز |
اهدای امتیاز به این کاربر
نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
سپاس ها: 195
سپاس شده 98 بار در 64 پست
|
6 March 2010
|
1 (#)
|
سلام پک نرم افزاری gerdoo رو یکی برام آورده بعد یکی از dvd های bootable اون kaspersky antivirus emergency bootdisk 2010 هست .بدلیل این مشکل"وقتی که shortcut رو از منوی right click اتخاب میکنم اتفاق خاصی نمی افتد . و یه مشکل دیگه اینکه بعضی اوقات که به قسمت downloads(فولدری که فایل هایی که با idm دانلود شده در آن وجود دارد) در documents میروم موقعی که video رو باز میکنم وقتی که روی یکی از کلیپ ها کلیک میکنم آن را باز نمیکند و بعد از آن تقریبا روی هر فولدری را که کلیک کنم باز نمیکند حتی هیچ برنامه ای رو هم باز نمیکنه و حتی mycomputer , ... رو هم باز نمیکنه راستی یک بار هم یک در gadget ها که در sidebar وجود دارد.gadget ی که میزان استفاده از ram و cpu را نشان میدهد میزان استفاده از cpu را 100% نشان داد و بعد یک صفحه آبی آمد و restart شد(راستی من این مشکلو از یکی پرسیدم گفت که شاید ویروسی شده باشه و یه مشکل دیگه اینکه تازگی ها وقتی cd یا dvd یا flash دیگه اصلا autorun اونو باز نمیکنه و یه مشکل دیگه از موقعی که tune up utilities 2010 رو ریختم موقعی که ویندوز بالا میاد اول حتما باید روی یوزرم کلیک کنم تا وارد ویندوز شود.(مانند زمانی که پسوورد میخواهد با این تفاوت که پسوورد نمیخواهد)" و خواستم که با kaspersky emegency bootdisk اسکن کنم.من موقعی که اونو گذاشتم boot شد و گفت که enter بزن تا کارشو شروع کنه کاراش خوب بود تا موقعی که به مرحله hardware detection رسید cpu رو شناخت بعدش من رفتم خوابیدم بعد از اینکه بیدار شدم همونجا بود . من یکی دو بار دیگه گذاشتم ولی از اون مرحله جلوتر نمی رفت. مشکل چیه؟
*من ویندوز 7 build 7600 دارم.
حالا می خواستم که با upgrade کردن این نسخه با نسخه فاینال ultimate 32bit مشکلاتم حل میشه یا نه؟
اگه کسی راه حلی برای مشکلاتی که داخل " " هست داره لطفا بگه.
(من اصلا وقت ریختن ویندوز رو ندارم)
|
|
|
|
|
|
|