بازی معروف ایریپابلیک erepublik
با عرض سلام،
قبل از هر چیز دوست عزیز باید بگم که ایران در این بازی در خطر حمله ی آمریکا است.!!!
آمریکا بیشترین هند و حتی بخشی از چین رو گرفته و الآن روسیه و پاکستان و ابران در خطر هستن..!!!
خواهشا ثبت نان کنید و به ایران کمک کنید..
توضیحات:
همین طور مستخضرید کشور ایران دارای تاریخ 7500 ساله ست حتی بزرگترین تمدن های تاریخ یعنی امپراطوری روم هم در زمان ساسانیان متولد شده و این نشون از عظمت و فرهنگ بالای ما است اما به دلیل به وجود آومدن مشکلات ایران به کشوری معمولی که پر از سرمایه های غنی است . اکنون در دنیای مجازی جهانی متولد شده که می توانیم ایران را به آن زمان برگردانیم و قدرت خود را یک بار دیگر به همه مردم جهان نشان بدیم و بگوییم!
ما ایرانی هستیم! ما بهترینم !
توضیحی در مورد این بازی:
این بازی دارای 300 هزار کاربر است که دارای تمامی کشور های جهان است و اکنون امریکا قدرتمند ترین است. متاسفانه جمعیت ایران کم است به همین دلیل در شرایط خوبی به ثمر نمیبره!
اکنون به تک تک شما نیاز داره. به دلیل اینکه جمعیت و تعداد بازیکن های فعال آن کم است دارای اقتصاد بیمار است اگر شما بیایید اقتصاد دوباره به بهترین می رسد.
این بازی شاید در اول زیاد مهیج نرسد اما بعدا میفهمید معنی واقعی یک بازی
در ضمن باید عرض شود که در روز تنها به 5 دقیقه الی 10 دقیقه نیاز خواهد داشت و از این جهت یک بازی بسیار ایده ال برای آنان که نمی توانند در اینترنت باشند. این بازی همه امکانات جهان واقعی را دارد!
از نفت گرفته تا وام و بانک
از ژنرال تا یک کارخانه دار
از یک شهروند ساده تا رئیس جمهور
از یک اتحاد تا دبیر کل یک حزب
فقط 10دقیقه در روز وقت لازم داره.!!!
بازی رو شروع کنید پشیمون نمیشید
ایران از350 هزار عضو کل بازی فقط 6000تا شهروند داره که این 6000تا هم فقط 500تاشون فعالن..
بقای کشورمون در این بازی به شما بستگی داره...!!!!
ثبت نام کنید بازی رو شروع کنید بعدا به اکانت area.m نامه بدید خودم با ارسال چند مقاله راهنمایی تون میکنم...!!
درضمن این آیدی رو هم اد کنید..!!!
smrhashemi75
لینک بازی جهت ثبت نام:
http://www.erepublik.com/en/referrer/area.m
درضمن برای راهنمایی بیشتر و راهنمای روزهای اول و .... میتونید به سایت زیر برید و عضو بشید و آموزش لازم رو دریافت کنید..!!
http://gmdclub.ir/forum/showthread.p...ull=1#post3976
در لینک بالا راهنمایی چند روز اول + اسکریپت فارسی ساز بازی+دانلود راهنمایی قسمت هایی بازی و چند چیز یگه هم هست که به درد میخوره براتون قرار دادم
راستی برای پیشرفت ایران این مطالب رو برای دوستانتون ارسال کنید ..
باتشکر-
بچه ها اين پيام رو يکي تو ياهو به من داد و من خودم چون کامپيوتر ندارم نميتونم بازي کنم اما در گذشته وقتي داشتم بازي ميکردم و تا لول 16 هم رسيدم.بچه ها لطفا ابروي ايران رو نگه داريد....