صفحه اصلی سایت | صفحه اصلی انجمنها | قوانین سایت | ارسال ترفند | تبلیغات | تماس با ما
انجمن های تخصصی ترفندستان |‌ Tarfandestan Forums

  

 


اطلاع رسانی

معرفی و بحث پیرامون قابلیت های گوشی ها و مشاوره قیمت کلیه مباحث مربوط به به معرفی و بحث های تخصصی پیرامون قابلیت های گوشی ها ، لوازم جانبی و مشاوره قیمت در این بخش صورت میگیرد.

ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
 
babak43 babak43 آنلاین نیست.
امتیاز: 3,684, درجه: 17
امتیاز: 3,684, درجه: 17 امتیاز: 3,684, درجه: 17 امتیاز: 3,684, درجه: 17
درجه بالاتر: 59%, 166 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 59% درجه بالاتر: 59% درجه بالاتر: 59%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Feb 2007
پست ها: 37
تاپیک ها: 16

سپاس ها: 22
سپاس شده 7 بار در 6 پست
 
17 May 2007
 امتیاز:     
1 (#)  
 
سلام دوستان
لطفا نظرتون رو در مورد گوشی LG شکلات بگین .
به نظر میاد با توجه به اعتبار محصولات LG وداشتن گارانتی معتبروطراحی زیباانتخاب مناسبی باشه.
اگرنقاط ضعف وقوت این گوشی رو میدونید لطفا اعلام کنید.

باتشکرفراوان
 
 
پاسخ با نقل قول
 
 
ayland ayland آنلاین نیست.
امتیاز: 19,772, درجه: 42
امتیاز: 19,772, درجه: 42 امتیاز: 19,772, درجه: 42 امتیاز: 19,772, درجه: 42
درجه بالاتر: 92%, 78 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 92% درجه بالاتر: 92% درجه بالاتر: 92%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Feb 2007
محل سکونت: Germany Stuttgart
پست ها: 1,869
تاپیک ها: 56
O2-XDA-Orion
Norton Firefox Windows-7 O2
نوع و سرعت اینترنت:
3G

سپاس ها: 627
سپاس شده 1,317 بار در 240 پست
ayland به MSN ارسال پیام ayland به Yahoo ارسال پیام
 
17 May 2007
 امتیاز:     
2 (#)  
 
babak43, جان
شکلات ال‌جی یکی از محصولات بحث‌برانگیز امسال بود. اگرچه در بحث خصوصیات و قابلیت‌ها چیز جدیدی ارائه نداده است. LG KG800 همان گوشی اسپورت شده VX8500 به همراه کنترل‌های لمسی است با این تفاوت که KG800 فاقد شکاف حافظه خارجی می‌باشد و شبکه‌های 3G را نیز پشتیبانی نمی‌کند. قیمت KG800 حدود 280,000 تومان می‌باشد.

همانند VX8500 مدل KG800 نیز دارای شکلی مستطیلی است که تا حدودی شبیه یک بسته شکلات می‌ماند. KG800 دارای بدنه‌ای شفاف و صیقلی با رنگ مشکی است و بطور کلی دارای طراحی بسیار شیک و جذاب می‌باشد. اندازه آن 9.3x4.8x1.5 سانتی‌متر است و تنها کمی با پسر خاله خود یعنی VX8500 متفاوت است، سبک‌تر بوده اما خیلی راحت در دست جای می‌گیرد. مکانیسم کشویی این گوشی روان بوده و بسیار راحت بالا و پایین می‌شود؛ تنها کافیست با یک انگشت این کار را انجام دهید. همچنین KG800 دارای سه رنگ دیگر شامل سفید، صورتی و شرابی می‌باشد.










KG800 دارای رزولوشن پایین‌تری نسبت به VX8500 بوده و تا 256,000 رنگ را پشتیبانی می‌کند. صفحه‌نمایش دو اینچ (176x220 پیکسل) همه چیز را بسیار زیبا نمایش می‌دهد از عکس گرفته تا اشکال گرافیکی بعلاوه این گوشی دارای منوی کاربر پسند و راحت نیز می‌باشد. در زیر نور مستقیم خواندن صفحه‌نمایش خیلی سخت است و هنگام خاموش شدن نور پس‌زمینه همه چیز بطور کامل ناپدید می‌شود. شما می‌توانید مدت زمان نور پس‌زمینه، رنگ قلم‌ها و شدت روشنایی را تغییر دهید.

KG800 Chocolate از کنترل‌های لمسی همانند VX8500 استفاده می‌کند اما بجای اینکه بطور دایره‌ای کنار هم قرار گیرند بصورت مربعی کنار هم قرار گرفته‌اند. ما این نسخه را از لحاظ طراحی بیشتر می‌پسندیم اما این طراحی جدید کارایی را بهتر نکرده است. استفاده از کنترل‌ها نیاز به عادت کردن دارد و همچنین بسیار حساس می‌باشند که این مسئله باعث از دست دادن خیلی از تماس‌ها می‌شود. همچنین در هنگام خاموش شدن نور پس‌زمینه کنترل‌ها بطور کامل ناپدید می‌شوند. دکمه‌های کنترلی عبارتند از: دو دکمه سافت کی، دکمه آغاز مکالمه، دکمه پاک کردن. این دکمه‌ها نیز لمسی هستند و احتیاجی به فشار دادن آن‌ها نیست.

ما از این مسئله قبلا شکایت داشتیم و حالا نیز شکایت داریم که چرا LG دکمه خاموش/روشن شکلات را در سمت چپ قرار داده است. لنز دوربین، فلاش و آینه self-portrait در پشت گوشی واقع شده‌اند.



خصوصیات
دفترچه تلفن KG800 Chocolate امکان نگهداری 1,000 تماس را دارد که هر ورودی امکان ذخیره‌سازی چهار شماره تلفن و یک آدرس ایمیل را دارد (همچنین سشم‌کارت 250 نام را ذخیره می‌کند). شما می‌توانید تماس‌ها را در گروه‌ها ذخیره کنید و یا به هر کدام از آنها یک تصویر و یا یک ملودی خاص نسبت دهید. امکانات پایه‌ای دیگر شامل حالت لرزاننده، ضبط صدا، پیغام‌رسانی متنی و مالتی‌مدیا، ساعت هشداردهنده، ماشین‌حساب، ساعت جهانی و تقویم می‌باشد. امکانات سطح بالای این گوشی نیز شامل Bluetooth، ایمیل، پورت USB برای انتقال و ذخیره‌سازی اطلاعات می‌باشد و همچنین شما می‌توانید از این گوشی به عنوان مودم نیز استفاده نمایید. متاسفانه این گوشی فاقد آیفون و شماره‌گیری صوتی می‌باشد.



پخش موسیقی KG800 در حد معمولی است و از فرمت‌های MP3 و AAC پشتیبانی می‌کند. قابلیت‌های پخش موسیقی فراوان نیستند برای مثال امکان ساخت لیست‌پخش (playlist) وجود ندارد و فقط دارای یک اکولایزر ابتدایی می‌باشد. با این وجود هدست استریو همراه این گوشی دارای کیفیت فوق‌العاده خوبی می‌باشد. همچنین ما فایل‌های موسیقی را به راحتی و بدون هیچ مشکل به گوشی منتقل کردیم.

دوربین این گوشی از نوع 1.3 مگاپیکسل می‌باشد و در پنج رزولوشن عکس می‌گیرد (1,280x960، 640x480، 320x240، 220x176 و 72x72) و دارای سه تنظیم کیفیت می‌باشد (normal، fine و superfine). آپشن‌های اضافی دوربین شامل تایمر، تنظیم میزان سفیدی و شدت روشنایی، حالت عکس‌گرفتن پیاپی و سه افکت رنگی می‌باشد. امکاناتی که نسبت به گوشی VX8500 Chocolate به KG800 اضافه شده است عبارتند از فلاش، آینه self-portrait و زوم 4X که در رزولوشن‌های پایین قابل استفاده است. در حالت فیلم‌برداری کلیپ‌ها به همراه صدا و در دو رزولوشن (176x144 و 128x96) گرفته می شوند. مقدار و زمان کلیپ‌های گرفته شده به حافظه گوشی بستگی دارد. KG800 Chocolate دارای 128MB حافظه داخلی است که از مدل VX8500 بیشتر می‌باشد ولیکن فاقد شکاف حافظه برای اضافه کردن کارت حافظه خارجی می‌باشد. کیفیت عکس‌ در تست‌های ما خوب بود، با رنگ‌های واضح و اجسام مشخص. همچنین کیفیت ویدئو نسبتا خوب بود ولی در بعضی مواقع حالت دانه‌دانه‌ای و پیکسل‌پیکسلی پیدا می‌کرد.




شما می‌توانید KG800 را آنطور که می‌خواهید بوسیله تصاویر پس‌زمینه، آهنگ‌ها و رنگ منوها شخصی‌سازی کنید. همچنین شما می‌توانید در صورت تمایل زنگ‌ها، MP3 و یا تصاویر بیشتری از طریق WAP 2.0 دانلود نمایید. گوشی به همراه خود دارای یک بازی (ZooZooClub) می‌باشد، اما قابلیت پشتیبانی از جاوا (J2ME) این امکان را برای شما مهیا می‌سازد تا از بازی‌های بیشتر استفاده نمایید. اما باید گفت که انجام بازی از طریق تاچپد (touchpad) کمی دشوار می‌باشد.

کارایی
KG800 Chocolate از شبکه‌های GSM 900/1800/1900 پشتیبانی می‌کند و کیفیت صدا خوب است. صدا دارای پژواک خیلی کم است و شدت صدا کمی ضعیف می‌باشد، بطوریکه در بعضی مواقع احساس می‌شود فردی که آن طرف خط است از پشت یک صفحه در حال صحبت کردن است. از طرف دیگر آنتن‌دهی بسیار خوب بوده و دستگاه‌های دیگر بر روی این گوشی تاثیری نمی‌گذارند و اختلال ایجاد نمی‌کنند.

کیفیت موسیقی در حد متوسط است بطوریکه به مدت طولانی علاقه‌ای به گوش دادن به آن نداشتیم. KG800 تنها از شبکه‌های GPRS پشتیبانی نموده و سرعت بسیار بالایی در انتقال داده‌ها دارد ولی از شبکه‌های 3G پشتیبانی نمی‌کند.

باتری شکلات KG800 ال‌جی امکان مکالمه تا 6 ساعت را فراهم می‌سازد و مدت‌زمان آماده به کار 8 روز و 6 ساعت می‌باشد.

 
 
پاسخ با نقل قول
 
کاربر ذیل به علت این پست مفید از ayland تشکر کرده است:
kamyabonline4 (31 October 2009)
 
babak43 babak43 آنلاین نیست.
امتیاز: 3,684, درجه: 17
امتیاز: 3,684, درجه: 17 امتیاز: 3,684, درجه: 17 امتیاز: 3,684, درجه: 17
درجه بالاتر: 59%, 166 امتیاز مورد نیاز
درجه بالاتر: 59% درجه بالاتر: 59% درجه بالاتر: 59%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
اهدای امتیاز به این کاربر

تاریخ عضویت: Feb 2007
پست ها: 37
تاپیک ها: 16

سپاس ها: 22
سپاس شده 7 بار در 6 پست
 
18 May 2007
 امتیاز:     
3 (#)  
 
ayland عزیز
خیلی از توضیحات کاملت استفاده کردم.
واقعاعالی بود. متشکرم.
 
 
پاسخ با نقل قول
 
پاسخ

اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراک‏گذاری لینک

برچسب ها
گوشی, شکلات


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای تاپیک
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are فعال

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 04:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.


کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.
برداشت مطالب در نشریات، سایت‏ها و وبلاگ‏ها تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.
هر گونه استفاده تجاری از ترفندهای ترفندستان به صورت کتاب، کتابچه، جزوه، دست‏نویس، CD و DVD و نظایر آن به هر شکل و نحو کاملاً ممنوع می‏باشد و هر گونه تخلف پیگرد قانونی دارد.
واژه «ترفندستان» برای اولین بار در ادبیات فارسی توسط وب‏سایت ترفندستان ابداع شده است و سایت‏ها و وبلاگ‏ها با نام مشابه هیچ ارتباطی با این سایت ندارند.
پشتیبانی و میزبانی توسط HostDL