شاید بتوان گفت برای مدیران و صاحبین کسب و کار های اینترنتی، دانستن اهمیت سئو و رشد سایت 50 درصد از راه موفقیت در فضای وب است. از طرفی اما انتخاب یک شرکت سئو مطمئن که بتواند نتایج مثبتی در آینده برای وبسایت شما به ارمغان بیاورد، کمی مشکل به نظر می رسد. اگر نگوییم هزاران، می توان گفت صد ها شرکت سئو در حال فعالیت در ایران هستند که هر کدام هم ادعای بهترین بودن در این حوزه را دارند. در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با 7 ترفند مهم در انتخاب شرکت سئو مناسب، آشنا کنیم.
6 ترفند مهم در انتخاب شرکت سئو حرفه ای
در ابتدا بهتر است بگوییم هیچ یک انتخاب بهترینی برای همگان وجود ندارد و اگر اینگونه بود دیگر سایر شرکت های سئو فعالیت نمی کردند. به جای انتخاب بهترین شرکت سئو، بهتر است تمرکز خود را روی انتخاب شرکت سئو مناسب برای کسب و کار و همسو با فرهنگ خود، بگذارید.
۱. هدف شما از سئو سایت چیست؟
قبل از اینکه به دنبال انتخاب بهترین شرکت سئو باشید، مطمئن شوید که تصویر واضحی از نتایج مورد نظر روی کلمات کلیدی یا میزان ورودی سایت در ذهن دارید. اهداف خود را مشخص کنید و دقیقا روی کاغذ بیاورید تا در جلسات اولیه با شرکت های سئو به صورت واضح خواسته های خود را بیان کنید.
برخی از فاکتور های موفقیت در سئو را در زیر لیست کرده ایم:
- آگاهی از برند
- رتبه های بالاتر در گوگل
- دریافت ترافیک و ورودی بیشتر به سایت
- ایجاد تماس و فروش از طریق سایت
- بازدید بیشتری در فروشگاه فیزیکی
۲. تخصص و اخلاق حرفه ای شرکت سئو
هر آژانس سئو در زمینه خاصی تخصص دارد. این وظیفه شماست که بفهمید آیا کسب و کار شما با تخصص و نمونه کار های سابق آن ها هماهنگی دارد یا خیر؟ درجه اهمیت اخلاق حرفه ای حتی در برخی مواقع از تخصص هم بالاتر است. داشتن فرهنگ حرفه ای کاری، به گونه ای که شما از ارتباط با آن ها راضی باشید یکی از الزامات انتخاب شرکت سئو است.
۳. تبلیغ دهان به دهان دقیقا چیزی است که نیاز دارید.
برای انتخاب بهترین شرکت سئو چه می کنید؟ طبیعتا برای شروع از کلماتی مانند بهترین شرکت سئو، شرکت سئو، لیست شرکت های برتر سئو و ... جستجوی خود را آغاز می کنید. برای یافتن لیست شرکت های سئو می توان گفت این کار بهتری است اما حتما از دوستان و آشنایانی که اطلاع دارید صاحب کسب و کاری هستند بپرسید که با چه شرکتی همکاری می کنند و آیا راضی هستند؟
مرور های گوگل مپ و سایر وبسایت ها می تواند به بینش صحیح تر شما در انتخاب کمک کند. علاوه بر این، در بخش نمونه کار های هر شرکت سئو، لیست مشتریان آمده است؛ شما می توانید با آن ها تماس بگیرید و میزان رضایت از پروسه ارتباطات، بیلان کاری، اخلاق و به طور کلی سئو سایت را جویا شوید.
۴. سئو تضمینی؟ زنگ خطر
خب مسلما تمام ما در زندگی عاشق گارانتی و تضمین هستیم و قطعا اگر شرکت سئویی به ما تضمین جایگاه و رتبه گوگل دهد، از آن استقبال می کنیم. در مسیر یافتن بهترین شرکت ارائه دهنده خدمات سئو، مطمئناً با برخی از شرکت های سئو صحبت خواهید کرد که به شما تضمین هایی برای رسیدن به نتایج خاص می دهند.
اما، واقعیت این است که هیچ کسی در این سیاره نمی تواند پیش بینی کند که وب سایت شما حتی پس از بهینه سازی و سئو در کجا و کدام رتبه موتور های جستجو قرار می گیرد.
بین اطمینان از نتایج مثبت و ارائه تضمین رتبه، مرز باریکی وجود دارد. شرکت سئو خوب و قوی با ارائه نمونه کار های خوب، رسیدن به نتایج مثبت حدودی را طی زمان مشخص می تواند تضمین کند اما تضمین رسیدن به یک رتبه خاص در SERP گوگل را زیاد جدی نگیرید.
۵. هزینه و بودجه مد نظر خود را مشخص کنید.
اگر نگوییم مهم ترین، باید بدانید که یکی از اصلی ترین اولویت ها برای انتخاب شرکت سئو، میزان هزینه و بودجه مدنظر شماست. شرکت های سئو خوب ارزان قیمت نیستند و اگر به فکر استخدام شرکت یا شخص سئوکار خوب هستید، باید حداقل بودجه ماهانه خود را روی 5 تا 10 میلیون تومان قرار دهید. همچنین باید بدانید که در سئو چیزی به عنوان کوتاه مدت وجود ندارد و باید مدت زمان حداقل 1 ساله را برای پرداخت های خود مدنظر بگیرید.
سئو جادو نیست و یک شبه اتفاق نمی افتد. این فرایند نیاز به تحقیق روش شناختی، تجزیه و تحلیل و تفکر استراتژیک دارد و در عین حال تجربه و تخصص لازم برای توصیه و اجرای استراتژی درست کسب و کار شما را دارد. یک کمپین سئوی ناموفق می تواند در دراز مدت برای شما هزینه بیشتری داشته باشد، بنابراین فقط به دلیل ارزانی خدمات با شرکتی همکاری نکنید. (منبع)
۶. اشتباهات رایج را انجام ندهید.
انجام برخی اشتباهات در انتخاب شرکت سئو می تواند در بلند مدت زیان های زیادی به شما برساند، برخی از این اشتباهات رایج عبارتند از:
- انتخاب شرکت های ارزان قیمت
- انتخاب شرکت های سئو کلاه سیاه
- عدم مشاهده و تحقیق دقیق در مورد شرکت سئو
- عدم آگاهی از روند انجام سئو سایت
این سئو یعنی چی؟ آیا منظور همان CEO است.