.:CYBERT:.

تهیه‌‌ی تصویر از نقشه‌ی شهر یا مکان مورد نظر در Google Maps

به وسیله‌ی سرویس نقشه‌ی گوگل یا Google Maps شما می‌توانید نقشه‌های جغرافیایی کاملی از کره‌ی زمین را در اختیار داشته باشید و نقشه‌ی شهر یا مکان مورد نظر خود را با نماهای گوناگون مشاهده کنید. در Google Maps به طور پیش‌فرض امکان تهیه و ذخیره‌ی تصویر از نقشه وجود ندارد. به ویژه اگر قصد داشته باشید از یک نمای بزرگ و همراه با جزئیات از نقشه‌ی گوگل تصویر تهیه کنید، ابزارهای عکس‌برداری از صفحه نمایش نیز ممکن است کاربردی نباشند. در این ترفند به معرفی نحوه‌ی تهیه تصویر از نقشه‌ی شهر یا مکان مورد نظر در Google Maps خواهیم پرداخت. ابتدا بایستی افزونه‌ای به نام Nimbus Screenshot and Screencast را نصب نمایید. جهت نصب این افزونه در مرورگر گوگل کروم به آدرس زیر مراجعه نمایید: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-and-scr/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj همچنین برای نصب در مرورگر موزیلا فایرفاکس به آدرس زیر بروید: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/nimbus-screenshot اکنون به Google Maps مراجعه کرده و مکان مورد نظر خود را جستجو نمایید. حال بر روی دکمه‌ی ...ادامه مطلب

ZzBb

مخفی ساختن آمار بازدید از پروفایل در گوگل پلاس

امکان مشاهده‌ی میزان بازدید از پروفایل یا صفحه‌ی شخصی افراد مختلف قابلیت جدیدی است که به سرویس گوگل پلاس اضافه شده است. به طوری که اگر به صفحه‌ی شخصی یک فرد مراجعه کنید میزان بازدید از صفحه‌ی وی در کنار دنبال‌کنندگان او نمایش داده می‌شود. در صورتی که مایل نیستید میزان بازدید از پروفایل شما برای دیگران نمایش داده شود با استفاده از ترفندی که در ادامه معرفی می‌شود می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید. برای این کار: ابتدا (ترفندستان) با استفاده از لینک زیر وارد صفحه‌ی تنظیمات در گوگل پلاس شوید: https://plus.google.com/u/0/settings/plus اکنون از قسمت Profile تیک گزینه‌ی Show how many times your profile and content have been viewed را بردارید. تنظیم بلافاصله اعمال خواهد شد. لازم به ذکر است در حال حاضر اعمال این تنظیم تنها در نسخه‌ی دسکتاپی گوگل پلاس امکان‌پذیر است. .ادامه مطلب

ZzBb

جلوگیری و محدودسازی دریافت ایمیل از جانب کاربران گوگل پلاس در Gmail

چندی است که گوگل قابلیت ارسال ایمیل به مخاطبین گوگل پلاس را از طریق Gmail فراهم نموده است. بدین صورت که با اضافه کردن یک فرد به حلقه‌ی خود می‌توانید تنها با وارد کردن نام او در قسمت To به هنگام ارسال ایمیل در Gmail برای او ایمیل ارسال کنید. البته گوگل محدودیت‌هایی را نیز در جهت حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران اعمال نموده است. به طوری که تا زمانی که ایمیل کاربر را پاسخ ندهید، آدرس ایمیل شما محفوظ خواهند ماند. هم‌چنین تا زمانی که ایمیل را پاسخ نداده و یا او به لیست تماس‌های خود اضافه نکنید، کاربر امکان ارسال ایمیل مجدد را نخواهد داشت. با این وجود شاید علاقه‌ نداشته باشید که حتی تحت این شرایط هم از جانب افراد غریبه یا حتی افراد موجود در حلقه‌ی خود ایمیل دریافت کنید. در این ترفند به نحوه‌ی محدودسازی این قابلیت خواهیم پرداخت. بدین منظور: ابتدا وارد حساب ایمیل خود ...ادامه مطلب

vahidlp

انتقال ایمیل‌ها و مخاطبان موجود در Gmail به Outlook.com

سرویس پست الکترونیکی Outlook به تازگی قابلیت انتقال مستقیم ایمیل‌ها و مخاطبان موجود در حساب کاربری کاربران Gmail را فراهم کرده است. پیش از این برای انجام این عمل می‌بایست راه‌های وقت‌گیری در هر دو سرویس اعمال می‌شد که به وسیله‌ی این قابلیت، این امر بسیار آسان‌تر شده است. در این ترفند نحوه‌ی انجام این کار را برای شما شرح می‌دهیم. بدین منظور: پس از ورود به حساب کاربری خود در Outlook، بر روی چرخ‌دنده‌ی سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و سپس More mail settings را انتخاب کنید. اکنون (ترفندستان) در قسمت Managing your account بر روی Import email accounts کلیک کنید. سپس گزینه‌ی Google را انتخاب کنید. حال اگر بر روی Start کلیک کنید به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که می‌بایست نام کاربری و رمز عبور حساب Gmail خود را وارد کنید تا عملیات انتقال انجام گیرد. .ادامه مطلب

vahidlp

غیرفعال کردن نمایش خودکار تصاویر موجود در Gmail

پیش از این در سرویس Gmail اگر ایمیلی دارای تصاویری بود به طور پیش‌فرض نمایش داده نمی‌شد و برای دیدن تصاویر می‌بایست بر روی Display images موجود در بالای ایمیل کلیک می‌کردید. این امر برای امنیت بیش‌تر کاربران و جلوگیری از آلوده شدن سیستم آن‌ها توسط بدافزارهای احتمالی موجود در ایمیل بود. ولی به تازگی گوگل این تصاویر را بری روی سرور خود قرار می‌دهد تا این مشکل امنیتی تا حد زیادی برطرف گردد. پس از این کار، گوگل نمایش تصاویر موجود در ایمیل را به طور پیش‌فرض فعال کرد و دیگر خبری از دکمه‌ی Display images نیست. اگر از این قابلیت رضایت ندارید و نگران حجم ترافیک مصرفی خود هستید در این ترفند نحوه‌ی بازگشت به حالت قبلی و عدم نمایش تصاویر را برای شما شرح می‌دهیم. بدین منظور: ابتدا وارد حساب کاربری خود در Gmail شوید. سپس (ترفندستان) بر روی چرخ‌دنده‌ی سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و Settings را انتخاب ...ادامه مطلب

ترفند زندگی

زندگی کوتاه است ولی آنقدر دراز هست که بتواند زندگی کسی را می خواهد آنرا خراب کند، خراب کند.

آیا میدانید

با توجه به مطالعات، 1 نفر از هر 3 نفر، بعد از سرزدن به فیس‌بوک از زندگی خود ناراضی‌تر می‌گردد. (+)

تاریخ فناوری
  • 1946 (78 سال قبل در چنین روزی) :
    «ال لو»، طراح بازی‌های ویدیویی، برنامه‌نویس و موسیقی‌دان آمریکایی متولد شد.
  • 1924 (100 سال قبل در چنین روزی) :
    «مکس پالوسکی»، سرمایه‌گذار، خیّر، کلکسیونر آمریکایی و از پیشگامان توسعه‌ی فناوری متولد شد.
  • 1945 (79 سال قبل در چنین روزی) :
    «عظیم پرمیج»، سرمایه‌گذار و خّیر هندی و رئیس شرکت Wipro Limited متولد شد.
  • 2015 (9 سال قبل در چنین روزی) :
    شرکت AT&T به مبلغ 49 میلیارد دلار شرکت DirecTV را خریداری کرد.
  • کانال تلگرام ترفندستان
    آخرین اخبار فناوری
    تبلیغات متنی
    نظرسنجی 1402/11/26

    آیا فکر می‌کنید هوش مصنوعی تهدیدی برای بقای انسانیت است؟

    • بله
      46% (64 نفر)
    • خیر
      38% (53 نفر)
    • مطمئن نیستم
      16% (22 نفر)
    • 1% (1 نفر)

    ورود به حساب کاربری