PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [حل شد] نریختن فیلم پرحجم دوربین کانون در کامپیوتر



Hanisa
October 6th, 2011, 11:49
سلام
من یک دوربین کانون دارم که هر کاری می کنم نمی تونم فیلم های پرحجمش رو (حدودا از 1 گیگ به بالا ) توی کامپیوتر بریزم .
یعنی موقع ریختن بعد از حدود یک دقیقه تموم میشه و هیچی هم انتقال نمی ده . یعنی حجم فایل انتقال داده شده 0 کیلو بایت هست .
ولی من همین فیلم رو دادم بیرون برام ریخت توی دی وی دی .
می خوام بدونم چه جوری این کار رو انجام داد ؟
اگر کمک کنید ممنون میشم .

siamaksalimi
October 6th, 2011, 11:54
منم همین مشکلو داشتم ولی نه حجم 1 گیگ
وقتی که فیلم بیشتر از 10 دقیقه میشد نمیریخت
من فیلمو تو دوربین ادیت کردم و فایلو تکه تکه کردم بعد ریخت تو کامپیوتر
تو هم یه بار این کارو بکن ببین مشکلت حل می شه

Hanisa
October 6th, 2011, 11:59
نمی دونم شاید مشکل منم همین جوری باشه . من خیلی امتحان نکردم
چه جوری باید فیلم رو تکه تکه کنم ؟ اگر مرحله به مرحله بگی ممنون میشم .
هر چند کسی که ریخته بود توی دی وی دی بدون تکه کردن ریخته بود .

siamaksalimi
October 6th, 2011, 12:24
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

روی فیلم مورد نظر دکمه ی set رو بزن توی اون بخش عکس یه قیچی هست روی اون برو باز دکمه ی set رو فشار بده
اونجا چند تا گزینه هست cut beginning و cut end که اولی بریدن اول فیلم هستش و دومی بریدن آخر فیلم هست
روی گزینه ی اولی برو و فیلمو اولشو ببر زمانشم تا صدم ثانیش یادت باشه یعد برو روی گزینه ی دومی و آخر فیلمو ببر برای اینکه فیلم یکی بشه دقیقا برو روی همون ثانیه ای که گفتم یادت باشه بعد گزینه ی save رو بزن وگزینه ی new file رو انخاب کن تا فیلم اصلی پاک نشه
این روش ممکنه با دوربین تو فرق داشته باشه
نکته:هر بار که فیلمو بریدی save کن بعد دوباره اون یکی قسمتو ببر

Hanisa
October 6th, 2011, 15:52
خیلی خیلی ممنون . :thumbup:
فقط کسی راهی بلد نیست که بتونم کامل فیلم رو انتقال بدم .
اگر کامل نشد باید این کار رو انجام بدم .
جناب سیامک سلیمی بازم ممنون از کمکتون :thankyou2:

m713405
October 6th, 2011, 16:29
دوربینتون رم میخوره؟
با رم ریدر وصل میکنید یا دوربین رو با کابل وصل میکنید به کامپیوتر ؟
برنامه ی زیر فکر میکنم بتونه کمکتون کنه...
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

Hanisa
October 6th, 2011, 16:39
بله .
با کابل.
لینکی که دادید می گه پیدا نمیشه .

siamaksalimi
October 6th, 2011, 16:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
می تونی از برنامه هایی که فیلما رو به هم می چسبونه استفاده کنی برای همین گفتم که تا صدم ثانیشم یادت باشه
تو این تاپیک (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) یه چند تا از این برنامه ها هست

Hanisa
October 6th, 2011, 16:51
ممنون فقط وقتی من گزینه ی set رو می زنم فقط چند تا گزینه برای پخش فیلم و پخش فیلم بعدی و ... میاد .
اگر دوباره set رو بزنم فیلم رو پخش می کنه و اصلا گزینه ای برای cut ندیدم .

siamaksalimi
October 6th, 2011, 16:54
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

اسم گزینه cut نیست edit هست

Hanisa
October 6th, 2011, 17:05
edit هم پیدا نمیشه :mrgreen:

m713405
October 6th, 2011, 17:07
سیامک جان اینجوری هر دفه باید فیلم رو ببرن دوباره بچسبونن به هم !
کلی وقتشون گرفته میشه
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
برنامه رو براتون پیوست کردم ، پسورد فایل [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
اگه با این برنامه هم نتونستید کپی کنید یا از روش سیامک جان استفاده کنید یا رم ریدر بگیرید .
با رم ریدر هم سرعت بالاتر میره و هم این مشکلات رو نباید داشته باشید . :rose 2:

Hanisa
October 6th, 2011, 17:09
چه جوری باید با این برنامه کار کنم ؟
اون بالا که درایو دوربین باید بیاد ، نیست .
باید چی کار کنم ؟

m713405
October 6th, 2011, 17:22
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
دوربین رو وصل میکنید درایوش توی مای کامپیوتر نمیاد ؟!
تمام درایو ها بالای این برنامه میان که میتونید انتخابش کنید.
فکر میکنم آخرش به رم ریدر برسیم :mrgreen:

Hanisa
October 6th, 2011, 17:29
توی مای کامپیوتر میاد ولی بالای برنامه نمیاد
فکر کنم همون به رم ریدر برسیم .:mrgreen:
قیمت یک رم ریدر چه قدر هست ؟

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوربین شما هم کانون هست ؟
ممکنه همه ی دوربین ها قابلیت برش فیلم رو نداشته باشند

m713405
October 6th, 2011, 18:49
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
از منوی View گزینه ی appearance و Drivers in combo box رو انتخاب کنید ببینید باز درایور بالای صفحه نمیاد !!!
رم ریدر قیمت بالایی نداره معمولا 4 5 هزار تومن هستند ولی قیمت بالا و پایین تر هم دارن !
قیمت بالاها چند تا رم رو همزمان جواب میدن که لازم کاره شما نیست...

siamaksalimi
October 6th, 2011, 22:22
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوربین منم کانون هستش
امکان اینکه دوربینای قدیمی قابلیت برش فیلمو نداشته باشه, هست

Hanisa
October 7th, 2011, 05:59
من دوربین رو بردم با لب تاپ دوستم ریختم هیچ مشکلی نداشت .
خیلی راحت انتقال داد . فکر کنم مشکل از دسنگاه منه .:dash:

m713405
October 7th, 2011, 19:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
1گیگ فضای خالی توی درایوتون دارید ؟!
توی هر درایوی میریزید همین مشکل رو دارید !!!؟

Hanisa
October 8th, 2011, 06:46
177 گیگ هر درایوم فضای خالی داره .
اره تمام درایو ها این مشکل رو داره .

Hanisa
October 10th, 2011, 20:37
هیچکس نتونست بگه مشکل از چیه ...
دستگاهم رو تعمیرات هم بردم ... ویندوز رو عوض کرد مشکل رفع نشد
ویروس هم نداشتم ... طرف نتونست درستش کنه ...اخر هم گفت شاید مشکل از مادر بورد باشه
امکان داره مشکل از اون باشه ؟
یکی کمک کنه :dash:

siamaksalimi
October 10th, 2011, 20:43
تو گفتی
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]شاید کلا دوربینا ی کانون با pc مشکل دارن چون یکی از فامیلامون دوربین کانون داره فیلم 20 دقیقه ای رو نمی تونست بریزه تو کامپیوترش

Hanisa
October 10th, 2011, 20:51
ببخشید pc چیه ؟

siamaksalimi
October 10th, 2011, 20:53
همون کامپیوتره

m713405
October 10th, 2011, 21:03
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سیامک جان منظورشون...:mrgreen:
گفتند دوربین رو به یه سیستم دیگه وصل کردند و فیلم رو انتقال دادند ! پس مشکل از دوربین نباید باشه
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
مادربرد که فکر نمیکنم باشه!
فرمت درایو هاتون NTFS هست؟
FAT32 این مشکل رو داشت ولی نه با فایل 1 گیگابایتی !
من فکر میکنم اگه مشکلی باشه ، از هارد باشه که یگ گیگ رو نمیتونه ذخیره کنه !

Hanisa
October 10th, 2011, 21:41
یعنی چی مشکل از هارد باشه .
من هاردم رو تازه عوض کردم ... یعنی ممکنه مشکل از اون باشه ...باید چی کارش کنم ؟
درایو هام ntfs هست .

m713405
October 10th, 2011, 21:53
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
همون فیلمی که از دوربین ریخته بودید توی لپ تاپ رو بریزید توی فلش...
یه بار با همون فرمت خوده فیلم...
یه بار هم زیپش کنید بعد بریزید توی فلش !
بعد جفت فایل ها رو از فلش بریزید توی سیستم خودتون !
ببینید مشکل داره یا نه !

اگه مشکلی نبود که راه حل ، همون راه اول هست ، رم ریدر !
یه رم ریدر بگیرید مشکلتون کامل حل میشه !

اگه بازم مشکل داشت !!! یه برنامه بهتون میدم هاردتون رو تست کنید ببینید مشکلی داره یا نه :rose 2:

Hanisa
October 11th, 2011, 06:11
الان تست کردم با فلش دیگه مشکل نداره . یعنی از فلش تو دستگاه می ریزه ، ولی با دوربین نه ...

chio
October 11th, 2011, 16:10
اگه سیستم عاملت ایکس پی هست hanisa جونم باید بگم که منم دوربین کانون دارمو بیشتر وقتا موقع ریختن عکس هم ارور میده
چون فایلت حجیم هست احتمال داره از ایکس پی باشه که تو مدیریت رم سیستم عامل کمی ناتوانه
من با 7 به راحتی میتون با دوربینم هرکاری بکنم
موفق با شی عزیزم

Hanisa
October 11th, 2011, 18:59
پس مشکل از ویندوز هست ؟
خودمم به همین فکر می کردم .
چون سیستم لب تاپ دوستم همین 7 بود .
ممنون chio (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)