PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال پیرامون یاهو مسنجر!



Soroush
November 21st, 2005, 17:07
سلام...
آيا ميشه ياهو مسنجر 6 و 7 رو تو يه سيستم نصب و استفاده كرد ؟
اگه راهي داره ممنون ميشم راهنماييم كنيد. :wink:

Kasra
November 21st, 2005, 17:56
soroush2000, جان میشه ا اطمینان گفت که پاسخ شما منفی است!
زیرا یاهو اجازه چنین کاری را نمیده و تنها باید با آپدیت کردن مسنجر 6 به 7 دسترسی پیدا کرد
اما آیا شما با این کار میخواید با چند ID وارد یاهو شوید؟ اگر پاسختان مثبت است باید گفت راه های دیگر و ساده تری وجود دارد :idea:

Soroush
November 21st, 2005, 20:05
مرسي كسري جان...
براي لوگين شدن با چند آيدي نبود. :)

SAN
December 22nd, 2005, 11:45
aya rast migan ke yahoo 7.5 omade manzoram veresh hast?

Kasra
December 22nd, 2005, 14:22
بله SAN, جان ، این تاپیک رو مشاهده نمایید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

SAN
December 23rd, 2005, 10:41
merc kasra jaan,pas hanoz moshkelati dare hanoz ya na?

azee
January 8th, 2006, 14:13
سروش جان تو خیلی جالبی
میخوای دوتا مسنجرو با هم نصب کنی
اگه اینجوری بود ما 4 تا نصب می کردیم

mohammad_aa65
January 8th, 2006, 19:22
san جان به نظر میرسه در ورژن جدید (7.5) یاهو مسنجر مشکلات قبلی از قبیل ذخیره نکردن آفلاین ها و... حل شده - تا به حال نقطه ضعفی از این ورژن مشاهده نشده :o

Mohammad
January 8th, 2006, 20:42
mohammad_aa65, جان درست میگه منم تا حالا به مشکلی با ورژن 7.5 بر نخورده ام.

SAN
January 8th, 2006, 23:59
khobe pas migam kasi crack yahoo 7.5 ro nadare ke betonim bahash ba chnd ta id login konim? badesh in almate ! ke dar yahoo bod paloye chat rom dar ver 7.4 hala kojast?

azee
January 15th, 2006, 08:15
13y عزیز
اگه بخواهیم اطلاعات شخصیمون رو edit کنیم
باید بریم [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
بعد که دوبار pasemoon رو دادیم درقسمت option
سمت چپ سومین گزینه بود که باید میزدیم
و بعد edit درسته

azee
January 15th, 2006, 08:16
13y عزیز اگه درسته
حالا میخواستم بدونم هر کدوم از اطلاعات شخصیمون رو میتونیم اونجاedit کنیم
مرسی

SAN
January 15th, 2006, 14:02
azee, azee jan ghablan beheton gofte bodam,mail option samte chab fekr konam hamon gozine 3 ke khodeton migin va... moshkele dashtin begin dar khedmatim lol

azee
January 15th, 2006, 14:18
san عزیز ممنونم
میخواستم بدونم تاریخ تولد رو هم میشه اونجاedit کرد؟

Shayan
January 15th, 2006, 14:25
azee جان در قسمت Option سمت چپ بايد بر روی Account Information كليك كنيد..
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

SAN
January 15th, 2006, 14:25
azee, khahesh mikonam azee jan fekr konam beshe

SAN
January 15th, 2006, 14:27
yahoo 360 ke mishe va bahtare onam be ehtemale ziad mishe ziad yadam nemiad vali didam fekr konam

Shayan
January 15th, 2006, 14:27
در مورد تاريخ تولد هم بايد بگم كه خير، نميتونيد تاريخ تولد رو عوض كنيد... :arrow:

SAN
January 15th, 2006, 14:28
mibinam va khabar mikonam

SAN
January 15th, 2006, 14:35
khayr aziz nemsihe vali fekr konama az tarighe yahoo 360 beshe taghir dad

Shayan
January 15th, 2006, 14:40
خود ياهو ميگه:

Please note: For security reasons, it is not possible to modify the birthday you provided when registering.

SAN
January 15th, 2006, 14:43
13y, jan merc aziz are didam

Shayan
January 15th, 2006, 14:49
خواهش ميكنم... :wink:

azee
January 16th, 2006, 08:13
13y عزیز یکی از بچه ها میخواست تاریخ تولدش رو تغییر بده
میگفت نمیتونه کسی رو add کنه چون کمتر از 17 سال بوده
پس راهی نداره
ممنونم

azee
January 16th, 2006, 08:14
san عزیز از تو هم ممنونم که به سؤالات من توجه میکنی

SAN
January 16th, 2006, 12:17
azee, jan chenin chzi nist mitone add kone va moshkeli nadare ini ke shoma ham migin ajibe ke be sene fekr nakonam hatamn moshkel az chize dagari hast,khahesh mikonam np

azee
January 21st, 2006, 09:22
پش احتمال میدی اشکال از کجا باشه

SAN
January 21st, 2006, 23:53
azee, nemidan shayd taraf ignore karde bashe ya deny mizane,faghat mige ke add nemishe?

azee
January 22nd, 2006, 08:25
آره میگه نمیتونه add کنه
از جوابتم ممنون

SAN
January 22nd, 2006, 14:00
azee, jan moshkelesh chiye chera add nemishe dar yahoo 7.4 be bad man ke didam taraf ro agar ehtebah add koni dar yahoo add nemsihe vali agar dorost add kone dar list miad vali joloye id ye chzi neveshtas (Add reguest pending)

azee
January 22nd, 2006, 14:21
san عزیز این هایی رو که گفتی میدونم
ولی اون دوستمون علت اینکه نمیتونست کسی رو add کنه را میگفت
به خاطر این هستش که سنش رو زیر 17 سال تایپ کرده
بازم ممنون

SAN
January 22nd, 2006, 14:50
azee, jan be sen hich rabti nadare badesh man fekr konam vaghti mikhay id besazi bayad senet bishtare 18 sal bashe fekr mikonam ke intor bashe,moshkel chize digariye

azee
January 23rd, 2006, 11:11
دقیقا نمیدونم
ولی بازم ممنون san عزیز

SAN
January 25th, 2006, 13:54
azee, khahesh mikonam ehtiaj be thx nadasht

BEHNAMHAKER
January 26th, 2006, 00:47
SALAM BAR BACH :D

SAN
January 28th, 2006, 01:16
BEHNAMHAKER, jan salam kari dashtin?

unix
January 29th, 2006, 07:52
سلام
این یاهوی جدید یه بدی داره
وقتی آفلاینی یهو روشن میشه همه میریزن سرآدم
راه حلی وجود داره برای این؟
چندین بار در مدت معنی روشن میشه

Kasra
January 29th, 2006, 15:55
unix, جان شما با استفاده از این ترفند میتونید کاری کنید که فقط ID تون برای یک نفر روشن بشه:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

masooooods
February 12th, 2009, 19:02
کمک فوری دوستان
من ای دی هایی که تو اد لیست من هستند یکی شون زیر ایدیش یه شعره نوشه
چه جوری میشه این کارو کرد

[quote][/quote]کمک فوریممنون میشم کمکم کنید با تشکر

Hamzeh_rfj
February 12th, 2009, 19:58
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


دوست عزیز برای این کار مسیر زیر رو برو
Mesenger--> My Availibility -->My Statuse Mesege


البته بسته به ورژن یاهوت هم هست