PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : overclock



M.H.1992
February 3rd, 2012, 04:37
درود به همگی
من میخوام سیستممو اورکلاک کنم.
اگه اطلاعات مفیدی داره ، ممنون میشم.
اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره و خودش این کار رو قبلا انجام داده، لطفا راهنماییم کنه. مثلا اینکه چه جوری دما رو پایین نگه دارم؟ یا از نیتروژن مایع چه جوری استفاده کنم؟

مشخصات سیستمم:
CPU: AMD Athlon || x2
socket AM3
3GHZ

Mainboard: EliteGroup
Model: A740GM

yek_mosafer
February 3rd, 2012, 16:59
اورکلاک سیستم کاری نداره اول ببنید امکان چنین کاریرو سیستمتون داره === ولی تاثیر زیادی نداره

M.H.1992
February 3rd, 2012, 17:03
ممنون yek_mosafer (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان

خب از کجا باید بفهمم که سیستمم امکان چنین کاری رو داره یا نه؟!!
تو بایوس سیستمم یه قسمت داره برای enable یا disable کردن overclock. منظورتون همینه؟
میشه بیشتر توضیح بدین کلا درباره این عمل؟
چه جوری دمای cpu رو پایین نگهدارم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

saeedking2012
February 3rd, 2012, 17:03
خوب ابتدا شما با این نرم افزار سیستم رو چک کن ببین سیستمت تحمل رو داره یا نه و اینکه لینک زیر رو یک نگاهی بکن خیلی خوبه
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

دانلود نرم افزار
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

M.H.1992
February 3rd, 2012, 17:05
ممنون saeedking2012 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان
با کدوم نرم افزار ؟!! خواهشا بازتر توضیح بدین. من ناواردم تو این زمینه!!

AMD Radeon
February 7th, 2012, 21:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
CPU شما به درد اورکلاک نمیخوره.CPU های AMD زیاد تحمل اور شدن رو ندارند و زود دماشون بالا میره.مدل های Black مخصوص این کار هستند.

M.H.1992
February 7th, 2012, 22:00
ممنون AMD Radeon (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان
من یه cpu اینتل رو که مادربردش گیگا هست رو اور کردم و از 2.4 رسوندمش به 3.6!!! اما پایدار نبود. ولی روی 3.24 پایدار موند. از لحاظ دما هم مشکلی برام پیش نیومد. حداکثر تا 93 درجه سانتی گراد رفت بالا.
حالا میخوام رو سیستم خودم این کارو کنم ولی میترسم. ترسمم از دما نیست. چون خیالم راحته که دما برسه به 100 ریست میشه. اما از افزایش ولتاژ و فرکانس واهمه دارم. چون نمیدونم چقدر باید افزایشش بدم. همین.
اه کسی تجربه شخصی داره، لطفا راهنمایی کنه.
باز هم ممنون