PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سه مشكل در N73



Mojtabaf
October 4th, 2007, 12:50
با سلام .

آقا من سه تا مشكل دارم با اين گوشي :
1 – سرعتش نسبت به روزه اول كم شده نميدونم از چه چيزيش هست ؟
2 – خيلي از نرم افزار ها رو نصب نميكنه ( درست ماله خودشه ورژن 3 ... ) يك اروري ميده ...expirt يه اينجور چيزي .
3 – اين اس ام اس هايي كه دريافت ميكنم با بلوتوث نه مسيج دريافت ميكنم چه جوري ميشه با بلوتوث به يكي ديگر فرستاد .

mostafa-bep
October 4th, 2007, 18:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

1- چقدر از حافظه اش رو پرکردی؟ رم هم گذاشتی؟
2- تاریخ گوشیتو بکش عقب. مثلا بکنش 2006 . حله؟
3- کل اس ام اس رو کپی کن و توی برنامه note یه دونه new note درست کن و اونجا پیستش کن. دکمه سبز رو بزن و سند ویا بلوتوث رو انتخاب کن. (اگه کپی پیست بلد نیستی بگو یادت بدم.)

Mojtabaf
October 4th, 2007, 22:20
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

1- چقدر از حافظه اش رو پرکردی؟ رم هم گذاشتی؟
2- تاریخ گوشیتو بکش عقب. مثلا بکنش 2006 . حله؟
3- کل اس ام اس رو کپی کن و توی برنامه note یه دونه new note درست کن و اونجا پیستش کن. دکمه سبز رو بزن و سند ویا بلوتوث رو انتخاب کن. (اگه کپی پیست بلد نیستی بگو یادت بدم.)[/quote]


حافظه ي گوشي حدود 500 مگش پره . نه رم هم نذاشتم ماله خودشه !

2006 كردم ولي فقط يكي رو تونستم نصب كنم بازم همون ارورر رو براي ديگر نرم افزار ها ميداد .
در ضمن اين بعضي وقتها براي بعضي نرم افزار ها ارورري ميده كه حدود يك يا دوخط هست اون ماله چيه ؟
نه بلدم .

Mojtabaf
October 5th, 2007, 08:16
پس كسي نبود جواب ما رو بده . :wink: :cry: :cry:

mostafa-bep
October 5th, 2007, 16:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

1- چقدر از حافظه اش رو پرکردی؟ رم هم گذاشتی؟
2- تاریخ گوشیتو بکش عقب. مثلا بکنش 2006 . حله؟
3- کل اس ام اس رو کپی کن و توی برنامه note یه دونه new note درست کن و اونجا پیستش کن. دکمه سبز رو بزن و سند ویا بلوتوث رو انتخاب کن. (اگه کپی پیست بلد نیستی بگو یادت بدم.)[/quote]


حافظه ي گوشي حدود 500 مگش پره . نه رم هم نذاشتم ماله خودشه !

2006 كردم ولي فقط يكي رو تونستم نصب كنم بازم همون ارورر رو براي ديگر نرم افزار ها ميداد .
در ضمن اين بعضي وقتها براي بعضي نرم افزار ها ارورري ميده كه حدود يك يا دوخط هست اون ماله چيه ؟
نه بلدم .[/quote]

پس بعید میدونم مشکل حافظه باشه.
شاید یه برنامه خاصی نصب کردی که سرعتش اومده پایین؟!.

تاریخ گوشیتو بزار 1/1/2006 . درست نشد؟
اون ارورو بگو من بگم چیه.
پس مشکل سومت حل شد دیگه؟

Mojtabaf
October 5th, 2007, 17:10
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

1- چقدر از حافظه اش رو پرکردی؟ رم هم گذاشتی؟
2- تاریخ گوشیتو بکش عقب. مثلا بکنش 2006 . حله؟
3- کل اس ام اس رو کپی کن و توی برنامه note یه دونه new note درست کن و اونجا پیستش کن. دکمه سبز رو بزن و سند ویا بلوتوث رو انتخاب کن. (اگه کپی پیست بلد نیستی بگو یادت بدم.)[/quote]


حافظه ي گوشي حدود 500 مگش پره . نه رم هم نذاشتم ماله خودشه !

2006 كردم ولي فقط يكي رو تونستم نصب كنم بازم همون ارورر رو براي ديگر نرم افزار ها ميداد .
در ضمن اين بعضي وقتها براي بعضي نرم افزار ها ارورري ميده كه حدود يك يا دوخط هست اون ماله چيه ؟
نه بلدم .[/quote]

پس بعید میدونم مشکل حافظه باشه.
شاید یه برنامه خاصی نصب کردی که سرعتش اومده پایین؟!.

تاریخ گوشیتو بزار 1/1/2006 . درست نشد؟
اون ارورو بگو من بگم چیه.
پس مشکل سومت حل شد دیگه؟[/quote]

تاريخم رو درست همون كردم ولي بازم نشد .

يك كمي زياد اون ارورر و همچنين زود مياد ميره بزار دفعه بعد ميگم .

بله مشكل سومم حل شد .

Mojtabaf
October 6th, 2007, 11:20
آهان حالا تونستم اون ارورري رو كه ميگفتم توي اكثر نصب برنامه ها كه برام ميداد تايپ كنم :

Certificat may not be vild , is Expired or Phone’s Date setting may be incorrect

فكر كنم همون تاريخي كه شما ميگين هست بايد عوض كنم ولي من هر چقدر بازم عوضش كردم نشد 2005 كردم 2006 كردم نشد كه نشد :cry:

mostafa-bep
October 6th, 2007, 19:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

تاریختو درست کن.
شاید درست بشه.
نمیدونم والا. من که هر وقت به این مشکل برمیخوردم 2006 درستش میکرد.
فایلتو بزار اینجا ببینم.

Mojtabaf
October 6th, 2007, 22:36
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

تاریختو درست کن.
شاید درست بشه.
نمیدونم والا. من که هر وقت به این مشکل برمیخوردم 2006 درستش میکرد.
فایلتو بزار اینجا ببینم.[/quote]

mostafa-bep جان من تا حالا حدود 20 تا تم دانلود كردم و حدود 3 تا 4 تاش نسب شده فقط .

همش رو از سايت mobile9.com دانلود كردم .

newgoldenman
October 6th, 2007, 23:10
Mojtabaf جان
هر چيزي رو كه گير مياري، حالا از هر سايتي، اگر 100 % مطمئن نيستي بهش، نصب نكن :arrow:

Mojtabaf
October 6th, 2007, 23:30
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
NGM جان بحث سره اين كه نيست من يك black list گير ميارم نصب نميشه چيكار كنم اين كه مطمئن بودن نداره ؟! :cry: :)

Total
May 24th, 2008, 23:17
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کنید من هم همین مشکلو داشتم ودرست شد موفق باشید

Guberawo
May 24th, 2008, 23:41
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

اینو ببین بدرد میخوره
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.

Total
May 29th, 2008, 16:03
نه عزیز یکی که این مشکلو داره میاد سراغ اینجا ولی هیچ جواب درستی ندیدم اینکه دست به کار شدم

newgoldenman
May 29th, 2008, 17:30
behdani (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان، اين تاپيك براي 9 ماه پيش هست. خواهشاً تاپيك هاي قديمي رو در غير صورت لزوم ادامه ندين! مرسي:wink:

lizard
May 29th, 2008, 23:32
آقا دوات پهلو منه
وقت باید برای نصب تم ها که از mobile9 میگیری باید برای هر کدوم از بین تاریخ های 2008،2007،2006 یکی رو بزنی تا عمل کنه.
به همین سادگی