PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [حل شد] مسابقه نوروزی ترفندستان در سال 91: دور سوم مسابقه رمزگشایی ترفندستان

صفحه ها : 1 [2]

pouyanking
April 3rd, 2012, 10:55
سلام
میشه بپرسیم اسم من کجاست؟؟ :waiting: من 7 روز زود تر به جواب رسیدم بعد اسم منو نزدی :waiting:
مردم بیکار نیستن که!! این همه وقت گذاشتم بعد شما حتی اسم منم تو لیست برنده ها نذاشتین :dash:
خواهش میکنم زود بررسی کنید و بهم بگین چندم شدم؟؟

hezarae_3
April 3rd, 2012, 11:32
سلام
با تشكر از كسري و ني 555 عزيز
آقا اين سطح متوسط ، كجاش متوسط بود؟؟؟

mohaMMad750
April 3rd, 2012, 11:54
مسابقه سخت بود!
در هر صورت ممنون
هم از اقا مهرداد و هم از کسری جان
به امید دوره های بعد..

asibi
April 3rd, 2012, 12:06
من پارسال که همون روزهای اول به جواب رسیدم چهارم شدم. امسال تقریبا به آخر مسابقه رسیده بودم که مسافرتی پیش اومد.بعد چند روز که برگشتم دیگه انگیزه ای برای ادامه نبود و دیگه چندان تلاشی نکردم چون میدونستم فایده ای نداره.پارسال که چهارم شدم با خودم فکر کردم کاش شرکت نکرده بودم چون مقام چهارم یه جورایی خجالت داره. حداقل من از مقامی که آوردم خجالت کشیدم. کاش این جور مسابقات در تابستان یا زمستان برگزار بشه . عید وقت آدم قابل پیش بینی نیست. مهمون هم که بیاد نمیشه ولش کرد و رفت پای سیستم

etis
April 3rd, 2012, 12:07
خسته نباشید به مهرداد و کسری عزیز بابت مسابقه.

مهرداد تو قسمت راهنمایی که داده بودی ، گفته بودی " متفاوت محکوم به اتوپسی است ". این یعنی چی ؟ من تا همین حالاش هم رو این مسئله گیر کردم.هرچقدر روش فکر کردم به جایی نرسیدم. یه مورد دیگه اینکه ، چون اسم فایل ها از یه ترتیب خاصی پیروی میکرد این شبهه ایجاد میشد که ارتباطی بین اسامی فایلها و رمز هاشون وجود داره اما من تازه دیشب دیدم که تو توی یکی از پست های این تاپیک گفتی که ربطی به اسم فایل ها نیست. من این پست رو اصلا ندیده بودم. خب این باید تو پست اول گفته میشد چون من به شخصه زمان خیلی زیادی رو رو ارتباط منطقی بین اسم فایلها صرف کردم.

باز هم ممنون.

Dr.FATAL
April 3rd, 2012, 12:33
یه سوال: بعد از reverse کردن چجوری به اون رمز میرسیم؟
درضمن یه چیزی که با اعصاب من خیلی بازی کرد این بود که تو همین فایل صوتی آخرش عدد داشت و این عددها میتونست حروف باشن (مثلا 4=for) یا (2=to) یا هرچی که احتمالات و خیلی زیاد میکرد:mrgreen:

درپایان به برندگان عزیز تبریک میگم به بازندگان عزیزتر( برنده های دوره های بعد:دی) هیچی نمیگم از کسری جان و آقا مهرداد هم بابت این همه وقتی که گذاشتن تشکر میکنم

poroson
April 3rd, 2012, 14:09
مسابقه خیلی خوبی بود و جا داره از مدیر سایت و مدیر مسابقه که خیلی اذیتش کردم تشکر کنم
من بار اولم بود و داخل سطح حرفه ایی شرکت کردم حالا یه سوال کاملا مبتدی دارم من تا اواسط مسابقه رفتم اما بعدش دیگه بی انگیزه شدم و ادامه نداد
حالا سوال من این که این uggc://gnesnaqrfgna.pbz/svyrf/TNC13.CAT
ادرس رو که برای شروع مسابقه به من داد شده بود را دوستان چطوری کد گشایش کردند

Dr.FATAL
April 3rd, 2012, 14:45
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز با مراجعه به یه سایتی مثل این (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) میتونستی اونو نبدیل کنی

rens
April 3rd, 2012, 15:02
سلام.
از مدیر سایت جناب Kasra و برگزار کننده ی مسابقه ne555(که الحق خیلی اذیتش کردم :D) تشکر میکنم.
مسابقه ی خوب و سختی بود.به خصوص لول فایل صوتی و پسوردی که تو عکس مخفی شده بود. اما بلاخره قرار بود سخت باشه و قشنگ ساخته شده بود.

یه سؤالیم من داشتم درباره ی راهنمایی ها(قرار بود توضیح بدید ندادید :D) : اون دو جمله ی معنا دار رو میشه الان معنیش کنید؟ راهنمایی های بالاییش مشخص بود اما این دوتا واقعا مبهم بود.

ممنون باز هم و امیدوارم دوره های بعدی مسابقه هم بهتر از این برگزار بشه.

فعلا خداحافظ.

m-j-n
April 3rd, 2012, 15:09
سلام عزیز من تو این مرحله گیر کردم
هر کار هم کردم نتونستم رمز رو حدس بزنم
(( البت حروفی رو که روشن میشدن رو برعکس کردم ولی جواب نداد ))
میشه پسورد فایل رار این عکس رو بگین چیه

siavash5
April 3rd, 2012, 15:44
من هم به تمامی دوستانی که برنده شدن تبریک میگم
گفتم یک چیزیرو بدونید که اگر به جواب مسابقه رسیدید خیلی باهوشید.خیلی خیلی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا!!!! !!!!!
از اقای کسری و برگذار کننده ی مسابقه هم تشکر میکنم بابت این مسابقه ی جالب .
انشاالله برای دور های بعدی مسابقه راحت تر بشه:دی

Alirezakhosh
April 3rd, 2012, 17:22
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز جوابش صفحه قبل هست
به دوستانی که برنده شدن تبریک میگم و بابت این مسابقه تشکر می کنم

m-j-n
April 3rd, 2012, 18:12

عزیز اون جواب برای اون عکس بود
همونطور که گفتن انگاری 4.5 جواب مختلف هست
من دنبال جواب رمز ماله خودم هستم تو اون عکس که نی دونم چیه ؟

arsenal-champion
April 3rd, 2012, 18:36
جدول حروف yfsz رو به ترتیب نشون میده. پس پسورد zsfy هست. (با حروف بزرگ بنویس ؛ نمیدونم چرا توی ترفندستان نمیشه حروف رو بزرگ نوشت)

kamyabonline4
April 3rd, 2012, 20:06
یکی از مشکلاتی که شاید این دوره از نظر من داشت این بود که هیچ چیزی برای راهنمایی قرار داده نشده بود و شما باید اطلاعات این رمزها را از قبل داشته باشید.
مثلا فایل صوتی DTMF (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) که گفتید همه شنیده اند، من به هر کسی که میشناختم و نمیشناختم نشون دادم و نتونستند بفهمند که چی هست؟
این یکی از اشکالات مسابقه هست که افرادی که توی این زمینه ها تخصصی ندارند در واقع اصلا نباید توی مسابقه شرکت کنند و یک مسابقه تخصصی است و برای عام کاربرد ندارد!
مراحل هم جوری بودند که اصلا هیچ مشخصه ای نداشت که بشه از گوگل کمک گرفت!
اگر مسابقه را جوری طراحی کنید تا بیشتر فکری باشد تا اطلاعات تخصصی و رمزی،بهتر میشود.

m-j-n
April 3rd, 2012, 20:39
داداش دمت گرم

پس باید با حروف بزرگ میزدم
من 2 روز کامل داشتم رمزای مختلف رو امتحان می کردم حتی همین رمز رو هم امتحان کردم ولی خب با حروف کوچیک
حیف شد

(( پ.ن : انقدر حساس بودن به حروف بزرگ و کوچیک واقعا خیلی ستم بود ))

Kandeh
April 3rd, 2012, 21:50
سلام
من مهرداد نیستم:mrgreen: ولی فکر کنم میدونم این جمله چه معنی داره!! البته همین الان به ذهنم اومد.:mrgreen:
توی مرحله 5 پرچم حجم یکی از فایل ها بیشتر از بقیه هست یعنی اینکه متفاوته! پس محکوم به کالبد شکافی(اتوپسی) هست. که توش همون کد هش هست.
البته زمانی که راهنمایی شد من اون مرحله رو رد کرده بودم واسه همین دیگه ذهن به اونجا ها کشیده نشد.:mrgreen: الان که فکر میکردم به ذهنم اومد.

ne555
April 3rd, 2012, 23:21
اون PHL چیزی نیست که مد نظر بوده باشه ، رمز با PASS IS مشخص شده بود.

اگر منظورتون آدرس فایل هست باید بگم، سایتها و نرم افزاری های زیادی برای اینکار هستند.
نرم افزار رو با Multimedia Builder و چند نرم افزار کوچیک دیگه درست کردم.

اضافه شد اسم شما، ببخشید از قلم افتاده بود، ویرایش شد پست اعلام نتایج.

خجالت نداره که، تجربه هست، ایشالا دور بعد.
منظور همون پرچم پنجم بود، متفاوت یعنی متفاوت از نظر حجمی، و اتوپسی هم یعنی کالبدشکافی، فایل رو باز کنید با Notepad یا یک نرم افزار نمایش سورس.
به هر حال ملاک تاپیک مسابقه بود و شما بایستی تاپیک رو چک می کردید، دور بعد سعی میشه همه مطالب یکجا گفته بشه.

ممنون، این لینک (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) رو ببین.

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]منظور مرحله آخر بود، جایی که پسورد رو میشد با توجه به ظاهر هم بدست اورد، TARFANDESTAN
ایشالا دور بعد کیفیت مسابقه تغیییر محسوسی خواهد داشت.

درسته، مسابقه تخصصی هست
توی مسابقه سطح مهارت کاربران سنجیده میشه، متاسفانه امکان تغییرش نیست.

آورین! :mrgreen:

Kandeh
April 3rd, 2012, 23:31
پس چرا GDP59.RAR به اون رمز عکس العمل نشون میداد و اصلا اون PHL توی عکس چیکار میکرد؟ اینکه هر دو این اتفاق ها تصادفی بوده باشه یکم عجیبه!:yes:

etis
April 3rd, 2012, 23:39

خداییش این راهنمایی خودش از 100 تا معما پیچیده تر بود !

ne555
April 4th, 2012, 00:01
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]من اون اخطار رو ندیدم، قضیه ای نداره، بحث رو سیاسی نکنید :mrgreen:
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]باید محتاطانه عمل می شد

pouyanking
April 4th, 2012, 00:09
ممنون مسابقه خوبی بود
دست کسایی هم براش زحمت کشیدن درد نکنه
راستی دوره بعد که شیش ماه دیگه هست تو تابستونه دیگه?? موقع مرسه که نمیوفته ? :mrgreen:

ne555
April 4th, 2012, 00:23
تابستون برگزار میشه، احتمالا مرداد ماه. بخوام دقیقتر بگم میشه 5-4 ماه دیگه، یه تاریخی گذاشته میشه که نه امتحانی باشه نه مدرسه ای.

Kasra
April 4th, 2012, 03:19
جوایز ویترینی تمام دوستان اهدا شد.

جوایز نقدی هم پس از اینکه همه دوستان اطلاعات حساب‌شون رو برای من ارسال کردند طی روزهای آتی اهدا میشه.

mohaMMad750
April 4th, 2012, 10:45
حالا یک چیز باحال بگم!
روز بعد شروع مسابقه، امضای اقا مهرداد این بهش اضافه شد: هرگز نوشتن منبع خبر یا مطلبی را فراموش نکنید
من فقط نصف روز داشتم این جمله رو به مسابقه ربط میدادم!!!
حالا واقعا ربطی داشت؟
-------------------------------
در کل مسابقه ای جذاب و خوب بود
و متفاوت با مسابقه های قبل
منم از روی بی دقتی نتونستم مراحل رو بگذرونم!:)

Ali Shademan
April 4th, 2012, 13:32
تبریک می گم به دوستان من فکر می کردم دوره مثل دوره های قبل هستش و راحتر می شه پیدا کرد اما این طور نبود . در کل مبارک با شه

poroson
April 4th, 2012, 13:35
سلام
بازم با تشکر از همه و تبریک به دوستان عزیزی که مسابقه رو برنده شدند
من یه پیشنهاد دارم به نظرم بهتره واسه 4 -5 ماه دیگه میخواید مسابقه رو اماده کنید مسابقه طوری باشه عمومی و با توضیحات در هر مرحله
من بار اولم بود شاید باورتون نشه روی بشیترین جایی که وقت گذاشتم روی ادرس بود:mrgreen: اول دو هزاریم نیافتد که ادرس باید تبدیل بشه واسه همین من فکر کردم که هر عبارت مخفف یه کلمه ایی
من سه روز طول کشید تا این رو پیدا کردم:mrgreen:
pbz= Physiologica and Biochemical Zoology
اینم پیدا کردم
cat=Caterpillar
داشتم نا امید میشد و میخواستم تغییر سطح بدم که تازه دوهزاریم افتاد:mrgreen:

Ali Shademan
April 4th, 2012, 13:36
راستی این کد رو چه طوری میشه کد گشایی کرد

uggc://gnesnaqrfgna.pbz/svyrf/TRC13.CAT

poroson
April 4th, 2012, 13:40

سلام با این سایته که دوستمون معرفی کردند میشه
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

mohammad2o0
April 5th, 2012, 01:11
آقا این جایزه ما زیر آواتارمون نشون داده نمیشه؟
کِیفِیش تو همینه

Kasra
April 5th, 2012, 04:22
کلاً مدتی هست به دلیل کوتاه کردن ارتفاع پست‌ها این قسمت فقط در پروفایل کاربران نمایش پیدا می‌کنه.

در ضمن یک نکته این که کلید آبی به حرفه‌ای‌ها و کلید قرمز به متوسط‌ها اهدا شد.
ne555 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان باید زحمت ویرایش تصویر پست 242 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) رو بکشند.

ne555
April 5th, 2012, 09:07

ادیت شد، رنگ گرم برای دور متوسط و رنگ سرد برای حرفه ای شد.
(میشه گفت که حرفه ای ها با خونسردی مراحل رو حل کردند و متوسط ها با خونگرمی :mrgreen:)

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register][Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

hardihood
April 5th, 2012, 18:25
با سلام به دوستان عزيز
متاسفانه در حين اعلام نتايج من تو اتوبوس بودم و الان از كافي نت دارم نتيجه رو مي بينم
خيلي خوشحالم آخه قبل از رسيدنم به كافي نت حمزه خبرشو بهم داده بود
از تمام دست اندركاران عزيز كه زحمت زيادي براي اين مسابقه كشيده بودن ممنونم
:thankyou2::thankyou2::thankyou2:

asibi
April 5th, 2012, 23:26
از ترفندهای سایت تو مسابقات رمزگشایی بیشتر استفاده کنید. ترفندهای زیادی داریم که قابلیت تبدیل شدن به سوال مسابقه ی رمزگشایی رو دارند. من حتی پیشنهاد می کنم یه سری مسابقات جداگانه بسازید که محور اصلی سوالاتش ترفندهای سایت باشه و مثلا تحت عنوان مسابقه ی ترفندشناسی برگزار بشه. من خودم آمادگی کمک در برگزاری این مسابقه رو همین جا اعلام می کنم و همچنین کمک در طراحی سوالات مسابقه ی ترفندشناسی. فکر می کنم جای چنین عنوان مسابقه ای در سایت خیلی خالیه و از همه ی مسابقاتی که تا حالا در ترفندستان برگزار شده بیشتر به ترفندستان می خوره

siavash5
April 6th, 2012, 14:03
من فکر میکنم ایشون درست میگن اگر قرار شد اجرا بشه روی کمک من برای جایزه(امتیاز )حساب کنید
در ضمن
دوباره به برندگان تبریک میگم