PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [حل شد] مسابقه نوروزی ترفندستان در سال 91: دور سوم مسابقه رمزگشایی ترفندستان

صفحه ها : [1] 2

ne555
March 8th, 2012, 14:57
سلام خدمت دوستان عزیز ترفندستانی طرفدار سری مسابقات رمزگشایی،

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

دور اول (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) مسابقه حدود یکسال و نیم قبل با ایده دوست خوبم Abolfazl.E (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) برگزار شد، دور بعدیش (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) رو هم حدود 8 ماه قبل با Abolfazl.E (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) برگزار کردیم، این دوره رو ابولفضل جان کامل به من واگذار کردند که همین جا ازش قدردانی میکنم.
از همکاری کسری هم تشکر کنم که در دوره های قبل و دوره فعلی همکاری خوبی باهامون داشتند و دارند.
از این به بعد قرار بر این داریم که هر سال این مسابقه در نوروز برگزار بشه، بعلاوه تلاش داریم در صورت امکان یک دوره مسابقه فرعی هم در بین سال برگزار کنیم که ممکنه مناسبت های مختلفی داشته باشه؛ مثل سالروز تولد ترفندستان.
اگر دور فرعی برگزار بشه خوشبختانه هر دو دوره زمانی برگزار میشن که در روزهای اوج حضور کاربران انجمن در طول سال هست. اینجوری افراد بیشتری مطلع میشن.
دوباره از ابولفضل برای ایده اولیه مسابقه رمزگشایی تشکر میکنم. باعث شد ذهن من رو، به دنیای اسرار آمیز رمز باز کنه :دی

دور سوم

این دوره از لحاظ وقتی که روی طراحی مراحلش گذاشته شده و تنوع مراحل نسبت به دوره های قبل و میزان جوایز پیشرفت زیادی داشته. دور سوم جوری طراحی شده که امکان تقلب خیلی خیلی کم هست و پاسخنامه شما با بغل دستیتون فرق میکنه :دی شوخی کردم.
ولی تشبیه بسیار مناسبی برای مراحل هست! فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتری باشه.

خطاب به کاربران تازه عضو شده

چه کسانی می تونن شرکت کنن؟
اولا که به ترفندستان خوش اومدی.
برای امنیت بیشتر، کسانی که حداقل 15 پست غیر زاید داشته باشند می تونن توی مسابقه شرکت داشته باشند.
البته این شرط خیلی پایین گرفته شده تا تعداد شرکت کنندها بیشتر بشن.
پست غیر زاید چیه دیگه؟ یعنی پستهای عادی که مشکل کسی رو حل کرده باشن و سپاس خورده باشن یا حتی تاپیکهایی که کاربر صادقانه مشکلش رو مطرح کرده باشه توش.

مسابقه چطور برگزار میشه؟

دورهای قبل تجاربی بدست اومد که واقعا ارشمند بودن، باعث شد در این دوره یه سری تغییرات ایجاد بشه. اولیش هم نحوه برگذاری و شرکت در مسابقه هست. برای جلوگیری از خرابکاری "اسپمرهای کاربرنمای هوشمند" (واژه ابداعی :دی ) و تخریب مراحل مسابقه این دوره به صورت ثبت نامی برگزار میشه.
این دوره در 2 سطح برگزار میشه (متوسط و حرفه ای) شما به مدت 11 روز از الان وقت دارید تا در مسابقه ثبت نام کنید و سطح خودتون رو مشخص کنید، برای ثبت نام کافیه یک پست در همین تاپیک بفرستید و بگید در مسابقه شرکت می کنم، در ادامه پستی که ارسال می کنید سطح و درجه تون رو هم بنویسید در ضمن می تونید نظرتون رو هم مطرح کنید.

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]درجه متوسط: این درجه برای کاربرانی هست که آشنایی متوسط با اینترنت، تکنیک های جستجو در گوگل، آشنایی مقدماتی با زبان انگلیسی و مهم تر از همه یه ماجراجویی ذاتی داشته باشند.
در این درجه نفر اولی که در سریعترین زمان به جواب برسه جایزه انگشتر رمزگشایی برنزی میگیره + 1000 امتیاز + 100 هزار تومان اهدایی از طرف مدیریت
نفر دومی که به جواب برسه انگشتر رمزگشایی مسی + 500 امتیاز + 50 هزار تومان اهدایی از طرف مدیریت
نفرات بعدی که به جواب برسند ولی نه سریع به اندازه کافی همگی 300 امتیاز خواهند گرفت منهای انگشتر رمزگشایی
راهنمایی: شرکت کنندگان توی این دوره از سری های قبلی مسابقه غافل نشند!

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]درجه حرفه ای: برای افرادی هست که آشنایی حرفه ای با تکنیک ها و ترفندهای جستجو در اینترنت، آشنایی با زبان انگلیسی در حد متوسط، آشنایی با سیستم های کدینگ، آشنایی متوسط و حرفه ای با نرم افزارهای رایج، سابقه فعالیت طولانی در محیط اینترنت رو داشته باشند. افرادی که در دور دوم برنده انگشتر شده بودند من پیشنهاد می کنم در این دوره ثبت نام کنند ولی اصلا به کاربران عادی توصیه نمیشه!
جایزه نفر اولی که در این درجه در سریعترین زمان ممکن به جواب برسه انگشتر رمزگشایی طلایی + 1500 امتیاز + 150 هزار تومان اهدایی از طرف مدیریت هست.
نفر دوم انگشتر رمزگشایی نقره ای + 1000 امتیاز + 100 هزار تومان اهدایی از طرف مدیریت
نفرات بعدی 400 امتیاز میگیرن منهای انگشتر رمزگشایی

حالا یه جمع بندی کلی و خلاصه نحوه شرکت در مسابقه:

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] پست دادن در این تاپیک مبنی بر اعلام شرکت در مسابقه و اعلام سطح.
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]شروع ثبت نام از 18 اسفند 90 و پایان ثبت نام در روز 29 اسفند 90
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] هنگام شروع مسابقه بوسیله پیام خصوصی اطلاعات اولیه مسابقه به هر شرکت کنندگان داده میشه.
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] اولین نفری که بعد از شروع مسابقه توی سطح خودش جواب نهایی رو به من برسونه برنده همون سطح هست. نحوه رسوندن جواب هم، ارسال جواب به صورت پیام خصوصی به من هست. بعد از این که پیام خصوصی فرستادید جواب رو اعلام عمومی نکنید.
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] منتظر اعلام نتایج و ارائه امتیاز و جایزه ویترینی و نقدی باشید.

نکات مهم:

اگر بعد از ثبت نام و شروع مسابقه کاربر سطح حرفه ای قصد داشت سطحش رو کاهش بده، تا روز سوم برگزاری وقت داره 500 امتیاز به بنده اهدا کنه و در پیام خصوصی درخواستش رو بده، این امتیاز به خاطر این هست که هنگام ثبت نام دقت لازم رو داشته باید!
در ضمن تغییر سطح از متوسط به حرفه ای امکان پذیر نیست.
زمان شروع مسابقه بعد از ثبت نام است و حداقل 24 ساعت قبل از پایان ثبت نام زمان دقیقش اعلام میشه.
با هماهنگی های انجام شده با مدیر سایت Kasra عزیز، قرار شد به برندگان جوایز نقدی هم تعلق بگیره!
مدت برگزاری مسابقه در طول تعطیلات عید نوروز هست و ثبت نام هم تا 29 اسفند ادامه داره

و حرف آخر این که به رقیباتون کمک نکنید! حتی اگر به آخرش نرسیدید.
به هر حال اونقدر زحمت کشیدید که تا اینجا پیش بیاید پس اطلاعات مراحل مسابقه رو به رقیب ندید مخصوصا حالا که جوایز نقدی هم در کار هست.

line
لیست افراد ثبت نام شده به این صورت هست: (آپدیت میشه)
میزان تقسیم بندی بین سطوح مناسب هست.

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]سطح متوسط
Majid_4553 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
AhmAD ProGre$sive (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
N sadra (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
naseriamin (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
chio (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mohaMMad750 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Sir hex (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
atige (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mosavi271 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
"Muse" (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
justzbazi (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
ساسان محمدی (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
muiacir (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
ALI-ST (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mostafaevil77 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
MINIATURE (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
Alirezakhosh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
el digo (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
royalm (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
CHRC (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
aceg (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
asibi (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
murcheh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
AmirM.H (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
saeedking2012 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
blackgost (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
sami16 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
nesho (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Shayangh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
MP 3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
M1nU$ I3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Afsaneh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
lover69 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mehrdadlord (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
hezarae_3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
m-j-n (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
E Z I O (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Arvin-Senator (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
MOHSEN_PIXON (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
ufhs1369 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
azarakhshl (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
HFJXGK (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
hamid257 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Ho1993 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
samavar3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
X-ZEBIT (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
azarakhshl (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
sal2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (بعلت غیرفعال بودن پیام خصوصی از دور رقابت حذف شدند، چند بار برای ارسال پیام خصوصی به این کاربر تلاش شد)
ali_khavary (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
zgg123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (بعلت غیرفعال بودن پیام خصوصی از دور رقابت حذف شدند، چند بار برای ارسال پیام خصوصی به این کاربر تلاش شد)
iker (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
hamidart (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (بعلت غیرفعال بودن پیام خصوصی از دور رقابت حذف شدند، چند بار برای ارسال پیام خصوصی به این کاربر تلاش شد)
sunlight_sky (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
nona66 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
h-y (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
pouyan2012 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
kamyabonline4 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
pesare shoja (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
siavash5 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
your-roz (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
justin breuning (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
MRHArtsClube (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
alimosa (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
adsl3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mohcen (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
pouyanking (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
A_Sefidgar (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
hardihood (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mohammadmehdi08 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
veer (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Hamed 2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
nima-pichideyek (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (در خواست حذف از مسابقه رو دادند)
mohammad2o0 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
ss_saji2007 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (بعلت غیرفعال بودن پیام خصوصی از دور رقابت حذف شدند، چند بار برای ارسال پیام خصوصی به این کاربر تلاش شد)
hrb2010 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Trick (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
SINA_TAHERKHANI72 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
virangar65 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
geuomtel (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
*kiarash* (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
TurboPascal (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
arsenal-champion (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (تغییر سطح دادند)
reiden (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (تغییر سطح دادند)
Ali Shademan (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (تغییر سطح دادند)

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]سطح حرفه ای
zanlog (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
etis (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Dr.FATAL (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
AhmadSH (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Hamzeh_rfj (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
mr AHR (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (در خواست حذف از مسابقه رو دادند)
Ahoonid (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
minus1 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
badrang (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Kandeh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
enayatch (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
poroson (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
heavenlygirl.n6 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
alicom (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
rens (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
SSSAAASSSYYY (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
sepehryari (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
sepehr09 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
amirmohammad_75 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
Golnaar (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (در خواست حذف از مسابقه رو دادند)
TerminatorX5 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

(حدود 110نفر شرکت کننده)
کلیه شرکت کنندگان لطفا امکان دریافت پیام خصوصیشون رو باز نگه دارند.

line

شروع و پایان مسابقه:
یک پیام خصوصی در بازه زمانی 23:45 تا 23:59 روز 29 اسفند به تک تک شرکت کنندگان ارسال میشه و کد مرحله اول به همراه یک سری جزییات در همون پیام خصوصی به شرکت کنندگان داده میشه و مسابقه رسما آغاز میشه.
چون روز 12 و 13 روزایی هستن که احتمالا اکثر دوستان در سفر هستند سعی میشه تا روز 12 فروردین نتایج اعلام بشه.

روال مسابقه برای هر دو سطح:

در هر سطح روال مراحل برای همه یکی هست ولی برای افزایش سطح امنیت مسابقه جزییات مسابقه برای هر شرکت کننده متفاوت هست.
برای مثال پسورد فایل فشرده هر مرحله برای هر کاربر متفاوت هست.
چون جزییات مراحل متفاوت هست هر کاربر با کد هویتش شناخته میشه (ID Code) که در یکی از مراحل میانی به دستش میارید.
دوستان تا روز اعلام نتایج (حداکثر 12 فروردین) مهلت دارند تا به جواب نهایی برسند.
نحوه اعلام برنده شدن به صورت پیام خصوصی به من هست، حالا متن و عنوان پیام خصوصی رو در پایان متوجه خواهید شد.

استاندارد های کلی و توضیحات بیشتر:

سیستم های کدگذاری استفاده شده در مراحل استاندارد هستند. یعنی با جستجوی مشخصات ظاهری در اینترنت به خصوص سایت ویکیپدیا قابل یافت هستند!
البته در سطح متوسط یا حرفه ای ممکنه در مراحلی از عناصر ابداعی استفاده شده باشه که اون هم به قدری آسون هست که به راحتی قابل کشف هست.
در اسم فایلهایی که لینک دانلودشون رو بدست میارید رمزی نهفته نیست، ممکنه در مرحله ای در قسمت url به جای آدرس کامل ترفندستان آدرس خلاصه اون یعنی tfs استفاده شده باشه.

موارد لازم برای مسابقه:

تنها نرم افزاری جانبی که نیاز دارید رو ویندوز نصب کنید WinRAR هست! در سطح حرفه ای ممکنه به یک نرم افزار مرتبط با ویرایش صدا نیاز بشه! توضیحات بیشتر داده نمیشه!

قوانین مسابقه:

در طول برگزاری در هیچ جای انجمن در مورد مراحل مسابقه پست ندید!
اگر به جواب نهایی رسیدید طبق راهنمایی هایی که مرحله آخر خواهید شد عمل کنید و تا اعلام نتایج مسابقه صبر کنید! انتشار راه حل مراحل مسابقه تا قبل از به پایان رسیدن مسابقه ممنوع هست و در صورتی که کاربری اینکار رو کنه حق بقیه رو ضایع کرده و از گردونه مسابقه حذف میشه در ضمن از سایت هم اخراج خواهد شد. (این نکته با kasra هماهنگی شده.)
اگر در هر کجای مسابقه دچار مشکل شدید در انجمن مطرح نکنید در صورت انتشار از دور رقابت حذف خواهید شد و تا پایان مسابقه از سایت اخراج خواهید شد.
مسابقه کاملا به دقت طراحی شده ولی احتمال خطا ممکن هست باشه، اگر در مراحل مشکل فنی بود به صورت پیام خصوصی به من اعلام کنید تا بررسی کنم، اگر مشکلی بود رسیدگی میشه.
اگر بعد از شروع مسابقه کاربر سطح حرفه ای قصد داشت سطحش رو کاهش بده، تا روز سوم برگزاری وقت داره 300 امتیاز به بنده اهدا کنه و در پیام خصوصی درخواستش رو بده.
اگر قانون یا نکته جدیدی اضافه شد در همین تاپیک اعلام میشه!
پس به این تاپیک حواستون باشه.
مطالب پست اول رو هم یکبار دیگه بخونید لطفا.

نکته مهم: کلیه شرکت کنندگان لطفا امکان دریافت پیام خصوصیشون رو باز نگه دارند! پیام خصوصی از طرف من ارسال میشه! اگر من موفق به ارسال پیام خصوصی به کاربر نشدم مسوولیت هر گونه عواقب غیر فعال بودن پیام خصوصی طرف مقابل به عهده شرکت کننده هست!
line
نتایج مسابقه اعلام شد.
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

حل مراحل

Majid_4553
March 8th, 2012, 15:11
سلام
اول باید ثبت نام کنیم؟ اقا ما رو برای همین درجه متوسط بنویس (فعلا میدون رو میدیم به جوونترها :دی)

zanlog
March 8th, 2012, 15:23
همیشه باید سخترینهارو انتخاب کرد
درجه حرفه ایی

AhmAD ProGre$sive
March 8th, 2012, 15:34
عجب مسابقه ای!
من که البته بارها معترف بودم که به غیر از سرعت تایپ، مهارت دیگه ای در زمینه کامپیوتر ندارم!! البته خیلی هم اوسکول نیستم دیگه!
به هر حال سطح متوسط اسم ما رو بنویس ببینیم چی بشه!
اگه وقت کردم به پاسخ می رسم!
بکی از دوستام خیلی ادعای هک داره و 24 ساعت الافه!
می شه منو توی سطح حرفه ای هم بنویسی ببینم دوستم با ادعاهاش می تونه رمز شما رو بشکونه!؟

ne555
March 8th, 2012, 15:41
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]متاسفانه خیر!
هر کاربر یک سطح.
دوستتون باید ترفندستان عضو بشه، 15 پست مفید در مدت ثبت نام بده تا بتونه شرکت کنه.

امکان تغییر سطح به پست اول اضافه شد

N sadra
March 8th, 2012, 16:10
اسم من رو هم بنویسید
ببینیم چی میشه ....متوسط

M.amin50
March 8th, 2012, 16:12
منو سطح متوسط بنویسین.
(از این سطح پایینتر چیزی نداریم؟)

chio
March 8th, 2012, 16:19
درود
برای ثبت نام باید امتیاز بهتون بدیم؟ یا به زور کم میشه؟
اگه رایگانه ثبت نامتون
سطح متوسط لطفا
بدرود

etis
March 8th, 2012, 16:24
خسته نباشید بابت طراحی مسابقه. اگه زمان دقیق شروع مسابقه مشخص نباشه به نظر من بی انصافیه.
چون شما ممکنه پیام شروع مسابقه رو بفرستی بعد من 10 ساعت دیگه پیام رو چک کنم. خب اینطوری ممکنه
مسابقه حل بشه حتی قبل اینکه کسی شروع بکنه. به نظرم حداقل چند روز قبلش باید زمان و ساعت شروع مسابقه اعلام بشه
که اون زمان تو سایت باشیم.

mohaMMad750
March 8th, 2012, 16:25
من با اینکه اصلا نمیدونم مسابقه چی هست و قضیه چیه سطح متوسط شرکت میکنم
میشه یکم بیشتر توضیح بدید که با سابقه ذهنی بیایم؟!

Inner Sanctum
March 8th, 2012, 16:28
من رو هم واسه سطح متوسط بنویسین.

ne555
March 8th, 2012, 16:30
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]ثبت نام رایگانه chio جان :mrgreen:
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام etis جان، ممنون بابت این نکته.
مدت ثبت نام از 18 تا 29 اسفند هست.
بعد از پایان ثبت نام یعنی روز 29 اسفند مسابقه شروع میشه، ساعتش هم حداقل 24 ساعت قبل اعلام میکنم.
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]دوره های قبلی رو مشاهده کنید. توضیحات کامل داده شده، مضمون مسابقه شبیه دورهای قبلی هست.
دور اول (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
دور دوم (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

atige
March 8th, 2012, 16:51
سلام
منم تو سطح متوسط بنویسید
وقت کافی برای رمز گشایی ندارم ولی چون خیلی باحاله شرکت میکنم! از دوستانی که اینو میخونن ولی نمیخوان ثبت نام کنند دعوت میکنم ثبت نام کنند

etis
March 8th, 2012, 19:42
آقا ما بلند پروازیم. :mrgreen: بنویس واسه پیشرفته لطفا.

mosavi271
March 8th, 2012, 20:10
با سلام..
هر چه بادا باد..
منم سطح متوسط بنویس..[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

"Muse"
March 8th, 2012, 20:30
برای کسب تجربه هم که شده ما رو سطح متوسط بنویس :mrgreen: این خیلی مسابقه قشنگیه . خیلی دوست داشتنی :thankyou2:

راستی سطح متوسط با حرفی که زدی قطعا تکراریه کمی :دی مثل قبلیا :دی درست حدس نزدم ؟! :whistiling:

ne555
March 8th, 2012, 20:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
تکراری نیست!
ممکنه چند مرحله شبیه باشن ولی اشتراکشون زیاد نیست!

Dr.FATAL
March 8th, 2012, 20:55
آقا منو هرچی کرمته بنویس(حرفه ای بنویس ):دی
من اینجا اجازه دارم بگم خخخخخخخخخخخخ؟ (دلیلش یکی از جمله هایی بود که تو پست اول نوشته بودی)
از نظر جایزه هم پیشنهاد میکنم نقدی باشه(حتی بلیط کنسرت:دی) تا شرکت کننده بیشتر شه نه اینکه پست به 15 برسه:mrgreen:

ne555
March 8th, 2012, 22:20
با هماهنگی های انجام شده با مدیریت ( Kasra (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان) قرار شد این مسابقه، مسابقه رسمی نوروزی ترفندستان باشه و جوایز نقدی هم بهش تعلق میگیره، جزییات جوایز نقدی توی پست اول قرار داده شد.

viero
March 8th, 2012, 23:23
مهرداد جان خسته نباشی واقعا" (ابوالفضل هم تو طراحی مسابقه بوده؟:mrgreen:)
من می ثبت نامم تو سطح متوسط ولی 15 تا پست مفید رو ندارم :mrgreen: قول می دم تو این چند روز جورش کنم

justzbazi
March 8th, 2012, 23:39
مهرداد جان لطفاً اسم منم تو سطح متوسط بنویس :happydance:
:tfs-hooray::tfs-hooray::tfs-hooray:

AhmadSH
March 8th, 2012, 23:54
سلام مهرداد جان
سطح حرفه ای

Hamzeh_rfj
March 9th, 2012, 00:10
به نام خدا

من برای اولین بار تو این مسابقه شرکت میکنم میتونم تو هردو اعلام آمادگی کنم ؟

خوب اگر نمیشه ، برای سطح حرفه ای بنویس :mrgreen:

Kasra
March 9th, 2012, 01:12
همونطور که ne555 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان اعلام کردند، طبق هماهنگی‌های انجام شده، این دور از این مسابقه به عنوان مسابقه نوروزی ترفندستان در سال 91 هم انتخاب شد.
به همین منظور علاوه بر امتیاز و جایزه از ویترین، 400 هزار تومان جایزه وجه نقد هم بین دوستان برنده تقسیم میشه تا مسابقه بیش از پیش گرم بشه.

یک نکته مهم اینکه، حتماً سعی کنید در انتخاب بین دو سطح متوسط و حرفه‌ای فکر کنید و صرفاً به خاطر بیشتر بودن جایزه حرفه‌ای، این سطح رو انتخاب نکنید. چون ممکنه نتونید برنده بشید، در حالی که اگر متوسط رو انتخاب کرده بودید بسته به توانایی‌تون می‌تونستید مقام کسب کنید.

ساسان محمدی
March 9th, 2012, 01:18
سلام داداش مهرداد اگه میشه منم تو سطح متوسط بنویس لطفا ;-) :rose:

Inner Sanctum
March 9th, 2012, 06:58
بهتر نبود یه سطح ساده هم میبود؟

muiacir
March 9th, 2012, 08:43
من هم توی سطح متوسط ثبت نام کنید

reiden
March 9th, 2012, 09:21
سلام من هم هستم سطح حرفه ای

ALI-ST
March 9th, 2012, 09:25
جالب انگیزه:mrgreen:
سطح متوسط

mostafaevil77
March 9th, 2012, 09:40
آقا من رو تو سطح متوسط بنویس.
باره اولمه واسه همین! انشاالله دوره ی بعد میریم تو خط حرفه ای!:menace:

MINIATURE
March 9th, 2012, 09:46
سلام .
من رو هم تو سطح متوسط بنویسین لطفا.
خسته نباشید میگم به همه ی دوستانی که برا این مسابقه زحمت می کشن.
خودمو محک بزنم ببینم چی تو چنتمه :mrgreen:

M@hyar
March 9th, 2012, 09:48
سلام مهرداد جان ،
اگه امکانش هست اسم منم بنویس " سطح متوسط "
:rose 2:

Alirezakhosh
March 9th, 2012, 10:22
سلام
داداش اولین بارمه پس ما رو هم سطح متوسط بنویس یه تجربه ای کسب کنیم اگه تونستیم سال بعد حرفه ای

el digo
March 9th, 2012, 10:38
سطح متوسط لطفا

royalm
March 9th, 2012, 10:46
سلام سطح متوسط

CHRC
March 9th, 2012, 11:24
درود .
یک فقره متوسط لطفا .

arsenal-champion
March 9th, 2012, 11:40
یک عدد سطح حرفه ای لطفاً :دی

mr AHR
March 9th, 2012, 11:57
هر چه بادا بادا
یه سخت برای ما بنویس :surprised:
زیاد جو ندی سخت بگیری

Sadra EWQ
March 9th, 2012, 12:02
من متوسط هستم.دی: (اولین دی من در اینترنت!!!)

Ahoonid
March 9th, 2012, 12:25
منم تو حرفه ای ها شرکت میکنم.مسابقه با حالی باید باشه.تو دوره های قبلی آخه شرکت نکرده بودم.

asibi
March 9th, 2012, 12:31
هر چند در دور قبل نسبتا جوابها برام آسون بود ولی ادعای حرفه ای بودن ندارم. در ضمن امسال بسیار وقتم کمه. حتی تو تعطیلات عید. حتی ممکنه وقت نکنم بیام مسابقه بدم. ولی فعلا اسمم رو برای همون متوسط بنویس احتمالا وقت کمتری لازم داشته باشه

murcheh
March 9th, 2012, 13:21
سلام بچه ها. من اولین باره که تو مسبقات ترفندستان شرکت می کنم.آشنایی زیادی هم با این مسابقات ندارم.اما باید مسابقه جالبی باشه. می خواستم از دوستان خواهش کنم من رو هم تو قسمت متوسط ثبت نام کنن.

AmirM.H
March 9th, 2012, 13:40
منم هستم. سطح متوسط

saeedking2012
March 9th, 2012, 13:41
سلام
بنده هم براي اولين بار مي خوام شركت كنم پس لطفا من رو هم تو قسمت سطح متوسط بنويسيد
تشكر

blackgost
March 9th, 2012, 13:43
منم هستم توی سطح متوسط

sami16
March 9th, 2012, 14:29
دادا اسم ما رو هم تو سطح متوسط بنویس:mrgreen:

Nesho
March 9th, 2012, 14:41
یک فقره سطح متوسط هم برای ما لطفا:Ghelyon:

Shayangh
March 9th, 2012, 15:04
منم تو درجه متوسط ثبت نام کنید
ایشالا برنده شیم :-)

ardeshir_ariana
March 9th, 2012, 15:27
درود دوست من، من یک سوال داشتم این مسابقات سال قبل که تک گزینه ای بود سطحش متوسط بود یا حرفه ای؟

MP 3
March 9th, 2012, 15:30
درجه متوسط

ne555
March 9th, 2012, 15:34
در حد متوسط بود.
امسال بخاطر این که طیف گسترده تری از کاربران شرکت کنند تبدیل به دو سطح شد.

Alirezakhosh
March 9th, 2012, 16:07
داداش حالا ما ثبت نام کردیم مسابقه کی شروع میشه و ما باید کجا مسابقه بدیم

ne555
March 9th, 2012, 16:16
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]شما زحمت بکش پست اول تاپیک (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) رو بخون همه چیز رو متوجه میشی!

lover69
March 9th, 2012, 16:25
آقا مارو هم بنویس تو متوسط ها !

Alirezakhosh
March 9th, 2012, 16:34

اونو که خوندیم داداش
یه آموزش در سطح مبتدی رمز گشایی نمزارین تا یه تمرینی کنیم تا 29 و مسابقه رو شروع کنیم

Nesho
March 9th, 2012, 16:37
مثلا اگه کسی برنده بشه بعد پولشو هم نخواد تکلیف چیه؟
تمرین میخوای همون دوره های قبل رو یه نگاه کن خوبه

M1nU$ I3
March 9th, 2012, 17:34
سلام. من رو هم ثبت کن. توس متوسط. (حال و حوصله ندارم خودمو درگیر کنم! :دی)

Afsaneh
March 9th, 2012, 18:08
سلام
منم هستم:mrgreen: متوسط....

rens
March 9th, 2012, 18:12
سلام
نمیشه این محدودیت پستو برداشت؟ من دلم میخواد تو این مسابقه شرکت کنم اما نمیتونم الکی برم 10000 جا پست بدم تا 15 تاش تشکر بکنن ازم اونم توی 10 روز که.
اگه امکان داره این محدودیتو یه جوری کمش کنید. یا حداقل تعریف پست مفیدو تغییر بدید. زوری که نمیشه پست زد:d

reiden
March 9th, 2012, 18:17
سلام کیوان خوبی شما برو به بر و بچ کمک کن اونا اگه تشکر نکنن عضاب وژدان میگیرن

mehrdadlord
March 9th, 2012, 18:51
منم هستم..:giggle:.سطح پایین تر از متوسط نیست؟؟؟:menace: حتما باس با هک اشنایی داشت یا نه؟؟؟؟:Ghelyon:

hezarae_3
March 9th, 2012, 19:31
سلام!

متوسط!!! ثبت نامم کنید!!!

بی گدار به آب نزنیم!

viero
March 9th, 2012, 19:36
خیر دوست من فقط سطح متوسط و بالاتر از اون حرفه ای هست
شما پست اول همین تاپیک رو مطالعه کن 1 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (# (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)) دقیق همه چیز رو متوجه می شید
هک و این ها زیاد ربطی نداره شما مال دو دور گذشته رو یه نگاهی بنداز ، در حد سطح متوسطه
دور اول (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
دور دوم (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]این هم راهنمایی نقل قول از پست اول

موفق باشید

m-j-n
March 9th, 2012, 19:46
من رو هم ثبت نام کنید لطفا سطح متوسط

minus1
March 9th, 2012, 20:16
با درود و خسته نباشید خدمت مهرداد و ابولفضل عزیز و تشکر از کسری جان.
بنده رو هم در سطح حرفه ای ثبت نام بفرمایید.

E Z I O
March 9th, 2012, 21:13
ما هم هستیم.دیدیم برو بچ assassin's creed اومدن ماهم گفتیم از قافله عقب نمونیم.هر چن هیچی از این مسابقه بارم نیست ولی تمام تلاشم رو میکنم.
فقط سطح متوسط 1عدد با سس اضافی و نوشابه.:laaaugh:

badrang
March 9th, 2012, 21:17
منو بی زحمت تو قسمت حرفه ای بنویسید آخه خلوت تره:mrgreen:

Arvin-Senator
March 9th, 2012, 21:45
اسم من رو هم تو متوسط بنويس

MOHSEN_PIXON
March 9th, 2012, 22:10
متوسط:yes:

Ali Shademan
March 10th, 2012, 10:47
سلام و با تشکر از همتون بنده رو تو دوره ی حرفه ای بنویسید

Lord Error
March 10th, 2012, 13:21
خیلی خوب شما باید دلتون برای من بسوزه و من رو توی مسابقه تون شرکت بدید
زیاد هم بالا بالا نمی پرم توی سطح متوسط ثبت نامم کنید لطفاْ

azarakhshl
March 10th, 2012, 13:59
سلام
منم اگه بشه می خوام تو سطح متوسط شرکت کنم

TEfuELSiN
March 10th, 2012, 14:12
اقا من تازه چند ساعته که عضو شدم خودتونم میدونید که زدن 15 تا پست کاری نداره ولی درست نیست شما منم ثبت نام کنید انشاا... از این به بعد در کنار هم هستیم(سطح متوسط)

sal2000
March 10th, 2012, 14:19
سلام من هم میخاستم در این مسابقهشرکت کنم . به نظرم جالب اومد. (درجه متوسط)

ali_khavary
March 10th, 2012, 15:23
اقا ما رو برای همین درجه متوسط بنویس

Mehdi_Fx
March 10th, 2012, 15:32
لطفا بنده هم بنویسید

ne555
March 10th, 2012, 15:44

فعلا تصمیم بر اینه که افراد زیر 15 پست بخاطر امنیت مسابقه ثبت نام نشن، شما تا آخر مهلت ثبت نام مسابقه وقت دارید تا 15 پست غیر زاید و نسبتا مفید بفرستید.
ویرایش: افراد قدیمی ثبت نام شدند گرچه تعداد پستشون کم باشه.

چه سطحی؟

HFJXGK
March 10th, 2012, 17:12
درود بر همه
آقا ما رو هم توی سطح متوسط بنویس
:دی

hamid257
March 10th, 2012, 17:18
سلام
دوست عزیز من رو اگه می شه در سطح متوسط بنویسید...

enayatch
March 10th, 2012, 19:41
سلام
سطح حرفه ای
جزئیات مسابقه کی اعلام میشه؟

ne555
March 10th, 2012, 19:54
چند روز قبل از شروع مسابقه یه سری جزییات و استاندارد ها گفته میشه.

Alirezakhosh
March 10th, 2012, 20:10
فقط یه سوال دارم وقتی رمز آخر رو کشف کردیم باید با نامه خصوصی به شما خبرش رو بدیم؟؟؟؟؟؟؟

heavenlygirl.n6
March 10th, 2012, 20:32
اسم منم ثبت کنین تا ببینم چند زنه حلاجم..:دی

اوه.. سطحم یادم رفت
منو حرفه ای بثبتین:thumbup1:

ne555
March 10th, 2012, 20:57
بله با پیام خصوصی به من هست، موقع شروع بهتون اطلاعات بیشتر داده میشه!
تا پایان ثبت نام صبر کنید.

SINA_TAHERKHANI72
March 10th, 2012, 21:15
میشه یک توضیح مختصری درمورد مسابقه بدید
اید خواستم شرکت کنم

poroson
March 10th, 2012, 21:20
جالبه ! اقا بی زحمت ما رو واسه حرفه ایی ها اسم نویسی کن

ne555
March 10th, 2012, 21:49
پست اول (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) تاپیک + تاپبک دوره قبل (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) رو مطالعه کنید.
روال کلی شبیه دوره قبل هست.

Ho1993
March 11th, 2012, 15:37
سلام من رو تو سطح متوسط بنویسید منم هستم

alicom
March 11th, 2012, 17:59
به همه ی دوستان جمع هستند :happydance: منم تو سطح حرفه ای بنویس یا رومیه رومی یا زنگی زنگی :menace:

rens
March 11th, 2012, 18:14
سلام. آقا اگه پستای من به 15 تا رسید لطفا منو تو سطح حرفه ای بنویسید :-s

یه سؤالی : پستایی که اینجا زدیم محاسبه نمیشه؟ سؤالاتمون و ...؟

ali_khavary
March 11th, 2012, 18:25
ما 16 شدیما

Alirezakhosh
March 11th, 2012, 18:33
باید دقت داشته باشید که پست های شما مفید باشه
ولی به هر حال ایم مسولان هستند تصمیم میگرند و من این رو برای اطلاع به شما گفتم

samavar3
March 11th, 2012, 19:02
داداش اسم مارو هم توی سطح متوسط بنویس ممنون

X-ZEBIT
March 11th, 2012, 19:58
منم هستم.میتونم شرکت کنم؟

سطح متوسط

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
March 11th, 2012, 22:39
سلام
منم بازی
سطح زیر متوسط :sarcastic:

SSSAAASSSYYY
March 11th, 2012, 23:47
سلام منم ثبت نام کنید "حرفه ای"

ne555
March 12th, 2012, 01:54
محدودیت ثبت نام دوستانی که کمتر از 15 پست مفید رو توی انجمن دارند و تاریخ عضویتشون قبل از March 2012 باشه برداشته شد. این افراد ثبت نام شدند.
ولی دوستانی که تازه ثبت نام کردند یعنی بعد از ماه مارس 2012 (بعد از شروع اسفند 90) همون 15 پست مفید که باید ارسال کنند سر جاش هست.

zgg123
March 12th, 2012, 02:09
سلام
اگه هنوز ثبت نام هست منم بنویسید
متوسط

iker
March 12th, 2012, 11:48
آقا خواهشا ما هم وارد متوسط ها کنین ببینیم سطحمون چقدره :mrgreen:

hamidart
March 12th, 2012, 14:41
منم هستم
سطح متوسط

sunlight_sky
March 12th, 2012, 14:42
اگر هنوز تکمیل نشده اسم منم ثبت کنید
متوسط

sepehryari
March 12th, 2012, 16:01
ما رو ثبت نام کن
حرفه ای

nona66
March 12th, 2012, 16:15
سلام
سطح متوسط

sepehr09
March 12th, 2012, 16:33
سلام..
حرفه ای..تشکر (:

reiden
March 12th, 2012, 18:06
:lol2:
دقیقا یعنی چی ؟ من که قبلا نبودم باید چیکار کنم؟:dots:

Dr.FATAL
March 12th, 2012, 18:21
یعنی یه مروری به مراحل و نکته های سری های قبل این مسابقه هم داشته باشید

h-y
March 12th, 2012, 19:34
من هم میخوام برای سطح متوسط ثبت نام کنم

pouyan2012
March 12th, 2012, 22:20
سلام
اسم من هم توی سطح متوسط بنویسید
من تازه واردم و اصلا هیچ زمینه ی ذهنی در مورد این مسابقه که قراره انجام بشه ندارم ولی اگه حلش نکردم!;-)

kamyabonline4
March 12th, 2012, 22:58
سلام اقا مهرداد
ما هم توی ته لیست متوسط بنویسید.
انشاالله اول میشیم.

pesare shoja
March 13th, 2012, 12:36
سلام عزیز لطف کن اسم من رو هم تو سطح متوسط یادداشت کن
ان شاالله اول شدم از خجالتت در میام!!!

zgg123
March 13th, 2012, 12:56
عزیز کی شروع میشه:wah::mrgreen:

reiden
March 13th, 2012, 13:05

شما پست اول رو خوندی؟ تا29ام ثبت نام مسابقه است بعدش شروع میشه:read::yes:

m@hnaz
March 13th, 2012, 15:41
سلام

کجا باید ثبت نام کنیم . لطفا منو تو سطح پایین ثبت نام کنید. مرسی :moustachel:

پایین تر از متوسط نداریم که فقط جایزه بده :mrgreen:

siavash5
March 13th, 2012, 17:52
دوست عزیز لطفا من رو هم توی درجه متوسط ثبت نام کن

your-roz
March 13th, 2012, 18:37
سلام به دوستان منم هستم از اونجايي كه اصلا تو اين مسابقه شركت نكردم منم هستم اما درجه متوسط .

justin breuning
March 14th, 2012, 02:35
سلام من رو هم توی متوسط بذار

MRHArtsClube
March 14th, 2012, 03:33
سلام
ازونجا که دوس دارم تو مسابقه شرکت کنم اگه بشه {چون بعد از 2 سال این اولین پستم هست! نه بخاطر اینکه نمیومدم اینجا، چون زیاد اینترنت نمیومدم امیدوارم امکان حضورم باشه } و نمیدونم چه مدل مسابقه ای هست {یعنی باید چیکار کنیم} منو توی متوسط اگه میشه بذارید؛ اگرم که نمیشه که هیچی :sigh:

ne555
March 14th, 2012, 06:54
پست اول این تاپیک و تاپیک دوره های قبل مسابقه رمزگشایی رو مطالعه کنید متوجه میشید!

برای حفظ تناسب و زیبایی جدول جوایز؛ امتیاز جایزه نفر اول از 1999 به 1500 تغییر کرد. فکر نکنم اونقدرا در انگیزه دوستان تاثیر داشته باشه
در ضمن؛ به پیشنهاد یکی از دوستان همه امتیازها 1+ شدند :دی
امتیاز تغییر سطح هم همینطور

در ضمن اطلاع داشته باشید که تا پایان مهلت ثبت نام در روز 29 اسفند وقت دارید پست قبلیتون رو ویرایش کنید و سطحتون رو تغییر بدید.

اگر بعد از شروع مسابقه تصمیم به کاهش سطح خودتون گرفتید برای تغییر سطح از حرفه ای به متوسط تا روز سوم شروع مسابقه وقت دارید با اهدا 500 امتیاز به ne555 و ارائه درخواست به صورت پیام خصوصی برای کاهش سطحتون اقدام کنید. اطلاع داشته باشید ممکنه حداکثر 16 ساعت طول بکشه تا توضیحات و دستورالعمل شروع مرحله متوسط به شما پیام خصوصی بشه.
بعد از اینکه پیام خصوصی شما رو مبنی بر تغییر سطح گرفتم اگر در سطح قبلی موفق به رسیدن به پایان هم بشید قبول نیست پس به دقت تصمیم گیری کنید.
بعضی از دوستان میگن خوب قبل از شروع ما که نمیدونم در چه درجه سختی هست این دو تا سطح تا درست انتخاب کنیم!
جواب اینه: به هرحال شرایط برای همه یکسان هست، بعلاوه اینکه سطح سختی دور متوسط الان بیشتر شبیه به دور دوم هست.

alimosa
March 14th, 2012, 11:32
لطفا اسم منم تو سطح متوسط بنویسید

ممنون:recourse:

nona66
March 14th, 2012, 14:39
سلام
آیا من را ثبت نام کرده اید؟
در پست های قبلی اعلام کردم که میخواهم در سطح متوسط ثبت نام شوم....
باید چند پست مفید داشته باشم؟

ne555
March 14th, 2012, 14:49
بله، همون موقع اسمتون به لیست اضافه شد،سپاس از پستتون نشانه ثبت نام شدنتونه. پست اول تاپیک (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)رو ببینید اسمتون همونجا هست.
تصمیم بر این شد که کاربران قدیمی محدودیت پست نداشته باشند.

siavash5
March 14th, 2012, 14:49
یه سوال
رمزی که به هرکس میدهید فرق میکنه یا مال همه یک جوره؟؟

adsl3
March 14th, 2012, 15:12
سلام
میشه لطفا منم اضافه کنید؟

justzbazi
March 14th, 2012, 15:18

ویرایش
توسط خودم:mrgreen:

amirmohammad_75
March 14th, 2012, 15:19
الو الو صدا میاد؟:mrgreen: این اکانت ما خاک خورده بود اومدیم اینجا دیدیم اااااا .... مسابقه است بیایم توش . من حل می کنم اما لاک پشتی . 300<400
پس من میام تو سخته:Dr:. البته یه چیزی کم داره . تو مسابقه قبلی جایزه ویترینی واسه کسایی که کلا مسابقه رو حل کرده بودند گذاشتید لطفا امسال هم بذارید چون امتیاز ارزشی نداره یه عدده اما جایزه ویترینی یه چیز دیگست:mrgreen:

ne555
March 14th, 2012, 15:36
برخی مراحل متفاوت هست برای هر کاربر! برای مثال کاربری برای باز کردن یه فایل فشرده نیاز به پسورد 1234 داره ولی برای دیگری ممکنه پسوردش این نباشه!
این یک اقدام برای افزایش سطح امنیت مسابقه و جلوگیری از تقلب هست تا حد ممکن.

متوسط ثبت نام شدید.

شاید جوایز ویترینی برای کسانی که به جواب نهایی برسند ولی نه سریع به اندازه کافی تعلق بگیره، قطعی نیست ولی در حال بررسی هست.
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register] این نظر شخصی شماست که امتیاز ارزشی نداره! اگر ارزش نداشت توی انجمن قسمت امتیازات غیر فعال میشد!

mohcen
March 14th, 2012, 17:41
ما رو هم تو متوسط بنویس

pouyanking
March 14th, 2012, 18:55
با سلام
لطفا منم بنویسید. دوست داشتم حرفه ای شرکت کنم ولی شما منو تو متوسط بنویسید!!!!
زنده باد ترفندستان :tfs-hooray:

birlove
March 14th, 2012, 20:29
منم دلم میخواست ثبت نام کنم ولی فعلا سرم شلوغه واسه لسکریپت نویسی از همه سختتر دست تنها هستم
کسی هست بهم کمک کنه بهم ایمیل بده
در ضمن از دوست عزیزم که این مسابقه رو به اجرا در میاره تشکر میکنم
انشاالله اگه اسکریت مدیریت محتوایم به پایان رسید تو این سایت اعلامش میکنم
ممنون

A_Sefidgar
March 14th, 2012, 21:12
من هم در متوسط ثبت نام میکنم ممنون

hardihood
March 14th, 2012, 23:55
با سلام به دوستای گلم آخرش از زیر خاک در اومدم می بینم که بوی خون میاد منم حسسسااااااااسس
به خاطر دوری من از میدون ترفندستان با اجازه از پیشکسوتای سایت منم می خوام تو این مسابقه شرکت کنم البته تو قسمت متوسطش
خوشحالم که همه دوستان رو اینجا می بینم با آروزی موفقیت برای تک تک دوستان::rose 2:

MEO6
March 15th, 2012, 08:17
منو ثبت نام کنید(متوسط)

nima-pichideyek
March 15th, 2012, 10:19
سلام
مسابقه چیه ؟هکه؟رمزگشایی ریاضیه؟یا فقط جستجو اینترنتی هست؟

veer
March 15th, 2012, 11:05
آقا منو بنویس تو سطح متوسط
البته من از آخر حرفه ای هستم

Hamed 2000
March 15th, 2012, 11:46
سلام دوستان گل
منم مانند دوست عزیز که گفت از زیر خاک در ادمد:دی منم بعداز مدت ها غایبی و زیر خاک بودن:دی اومدم و در سطح متوسط ثبت نام کنم باشد که سال خوب و خوشی داشته باشیم:happydance:
ممنونم از همتون

asibi
March 15th, 2012, 13:22

همون پارسال رو که میگی متوسط بود اگه یه ذره سخت تر میشد من توش مونده بودم. پس درست انتخاب کردم ما به حرفه ای ها نمی خوریم

f135911
March 15th, 2012, 16:23
سلام .خواهشمندم مرابراي سطح متوسط ثبت نام فرماييد .در ضمن من به خوبي با نحوه برگزار مسابقات خوب شما آشنا نيستم .لطفا بيشتر وساده تر توضيح فرماييد تا ما كاربران متوسط هم بتوانيم به راحتي در مسابقات خوب شما شركت كنيم .وجوايز هم خيلي كم است وبايد حداقل به 20 نفر جوايز خوب نقدي بدهيد تا انگيزه براي شركت در مسابقات خوب شما خيلي بيشتر وبهتر شود .با تشكرفراوان

Golnaar
March 15th, 2012, 16:58
سلام
من زیاد با رویه مسابقه آشنا نیستم. ولی منو برای سطح حرفه ای ثبت نام کنید.
متشکرم

ne555
March 15th, 2012, 17:09

تعداد 15 پست لازم رو برای ثبت نام ندارید! و تاریخ عضویت شما بعد ماه مارس هست

nima-pichideyek
March 15th, 2012, 20:07
اقا جواب من را که ندادید.نمیدانم مسابقه چیست اما اگر شرایطش را دارم مرا در سطح متوسط ثبت نام کنید

ne555
March 15th, 2012, 21:23
در این پست توضیح راه حل سری قبلی رو مفصل دادم!
روال کلی سری های مسابقه شبیه هم هستند!
حداقل 24 ساعت قبل از شروع مسابقه یک سری توضیحات و استاندارد ها و قوانین گفته میشن توی همین تاپیک.

javancop
March 15th, 2012, 21:46
من می خوام شرکت کنم.سعی ام را می کنم که 10 پست داشته باشم!

ne555
March 15th, 2012, 21:53
.

mohammad2o0
March 15th, 2012, 23:58
من را هم در سطح متوسط بزار دوست عزیز

TerminatorX5
March 16th, 2012, 12:56
دوست عزیز اسم منو تو سطح حرفه ای بنویس منتظرتم !

ss_saji2007
March 16th, 2012, 17:19
سلام
اگه میشه منم برای متوسط ثبت نام کنید

hrb2010
March 16th, 2012, 21:32
سلام
منم تو سطح متوسط بنویسید
امتیاز رو هم کسب میکنم تا پایان ثبت نام
ممنون

Trick
March 17th, 2012, 00:56
من سطح متوسط رو انتخاب می کنم !

SINA_TAHERKHANI72
March 17th, 2012, 19:53
با سلام و خسته نباشد
منو توی متوسط ثبت نام کنید
ممنون

Nuruzzaad
March 17th, 2012, 22:07
سلام ne555 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.), جان
ما هم هستیم :happydance: در سطح متوسط، توجه می نمویی :sarcastic:

geuomtel
March 17th, 2012, 22:55
سلام منم هستم سطح متوسط

*kiarash*
March 17th, 2012, 23:42
امدم یه تبریکی بگم دیدم چه غوقایی کردی مهرداد منم متوست بنویس راستی قبل شروع مسابقه خبرش رو بهم بده دادا

ne555
March 18th, 2012, 10:25
مهلت ثبت نام تا ساعت 19 امشب 28 اسفند 90 هست،
دوستانی که به اندازه کافی پست ندارند تا ساعت19 ( 7 شب) وقت دارند تا تعداد پستهاشون رو به 15 برسونن.
بعد از ساعت 19:00 ثبت نام انجام نمیشه.

اطلاعات و توضیحات در مورد مسابقه به زودی در همین تاپیک گذاشته میشه.

TurboPascal
March 18th, 2012, 17:12
سلام منم تو متوسط بنویسید.

TurboPascal
March 18th, 2012, 19:22
میشه نرم افزار هایی که برای مسابقه لازمه معرفی کنین.آخه من ویندوزم رو تازه عوض کرد و هیچی نرم افزار ندارم چون رفتم اطلاعیه مسابقه ی دور پیش رو دیدم نوشته بود شاید به فتوشاپ نیاز پیدا کنین.اگه این دورم چیزی لازم داره بگین زودتر.

mohaMMad750
March 18th, 2012, 19:33
راست میگه! اگه نرم افزارها رو بگید که خیلی خوب میشه
درضمن بی زحمت ساعت ها رو یکجوری تنظیم کنید که من که 3:30 ساعت از شما جلوتر هستم (یعنی مثلا 7 شب شما میشه 10:30 شب من!!!) بتونم راحتتر شرکت کنم!! ممنون میشم ازتون!

ne555
March 18th, 2012, 19:33
اعلام میشه تا چند ساعت دیگه، در حال آماده سازی مطالب هستم!

rens
March 18th, 2012, 20:57
یه پیشنهاد : با توجه به اینکه تو ایام عید دارن ملت میرن مسافرت(حداقل خودم) کاش به جای اینکه بذارید دقیق 1 فروردین شروع کنید، یه ذره زودتر مثلا فردا ظهر شروع کنید.
ممنون

ne555
March 18th, 2012, 22:10
شروع و پایان مسابقه:
یک پیام خصوصی در بازه زمانی 23:45 تا 23:59 روز 29 اسفند به تک تک شرکت کنندگان ارسال میشه و کد مرحله اول به همراه یک سری جزییات در همون پیام خصوصی به شرکت کنندگان داده میشه و مسابقه رسما آغاز میشه.
چون روز 12 و 13 روزایی هستن که احتمالا اکثر دوستان در سفر هستند سعی میشه تا روز 12 فروردین نتایج اعلام بشه.

روال مسابقه برای هر دو سطح:

در هر سطح روال مراحل برای همه یکی هست ولی برای افزایش سطح امنیت مسابقه جزییات مسابقه برای هر شرکت کننده متفاوت هست.

برای مثال پسورد فایل فشرده هر مرحله برای هر کاربر متفاوت هست.

چون جزییات مراحل متفاوت هست هر کاربر با کد هویتش شناخته میشه (ID Code) که در یکی از مراحل میانی به دستش میارید.

دوستان تا روز اعلام نتایج (حداکثر 12 فروردین) مهلت دارند تا به جواب نهایی برسند.

نحوه اعلام برنده شدن به صورت پیام خصوصی به من هست، حالا متن و عنوان پیام خصوصی رو در پایان متوجه خواهید شد.

استاندارد های کلی و توضیحات بیشتر:

سیستم های کدگذاری استفاده شده در مراحل استاندارد هستند. یعنی با جستجوی مشخصات ظاهری در اینترنت به خصوص سایت ویکیپدیا قابل یافت هستند!

البته در سطح متوسط یا حرفه ای ممکنه در مراحلی از عناصر ابداعی استفاده شده باشه که اون هم به قدری آسون هست که به راحتی قابل کشف هست.

در مراحلی که پسورد به طور مستقیم قابل استخراج نیست اطلاع داشته باشید که رمزعبور یا کامل به صورت حروف بزرگ یا کامل به صورت حروف کوچک هست، مثلا پسورد اینطوری نیست: aAaA

در اسم فایلهایی که لینک دانلودشون رو بدست میارید رمزی نهفته نیست، ممکنه در مرحله ای در قسمت url به جای آدرس کامل ترفندستان آدرس خلاصه اون یعنی tfs استفاده شده باشه.

موارد لازم برای مسابقه:

تنها نرم افزاری جانبی که نیاز دارید رو ویندوز نصب کنید WinRAR هست! در سطح حرفه ای ممکنه به یک نرم افزار مرتبط با ویرایش صدا نیاز بشه! توضیحات بیشتر داده نمیشه!

قوانین مسابقه:

در طول برگزاری در هیچ جای انجمن در مورد مراحل مسابقه پست ندید!

اگر به جواب نهایی رسیدید طبق راهنمایی هایی که مرحله آخر خواهید شد عمل کنید و تا اعلام نتایج مسابقه صبر کنید! انتشار راه حل مراحل مسابقه تا قبل از به پایان رسیدن مسابقه ممنوع هست و در صورتی که کاربری اینکار رو کنه حق بقیه رو ضایع کرده و از گردونه مسابقه حذف میشه در ضمن از سایت هم اخراج خواهد شد. (این نکته با kasra هماهنگی شده.)

اگر در هر کجای مسابقه دچار مشکل شدید در انجمن مطرح نکنید در صورت انتشار از دور رقابت حذف خواهید شد و تا پایان مسابقه از سایت اخراج خواهید شد.

مسابقه کاملا به دقت طراحی شده ولی احتمال خطا ممکن هست باشه، اگر در مراحل مشکل فنی بود به صورت پیام خصوصی به من اعلام کنید تا بررسی کنم، اگر مشکلی بود رسیدگی میشه.

اگر قانون یا نکته جدیدی اضافه شد در همین تاپیک اعلام میشه!
پس به این تاپیک حواستون باشه.
مطالب پست اول رو هم یکبار دیگه بخونید.

نکته مهم: کلیه شرکت کنندگان لطفا امکان دریافت پیام خصوصیشون رو باز نگه دارند! پیام خصوصی از طرف من ارسال میشه! اگر من موفق به ارسال پیام خصوصی به کاربر نشدم مسوولیت هر گونه عواقب غیر فعال بودن پیام خصوصی طرف مقابل به عهده شرکت کننده هست!

kamyabonline4
March 18th, 2012, 22:34
اقا مهرداد نمیشه این ساعتشو تغییر بدید.
چون اون ساعت خیلی دیره و با توجه به روال مسابقه باید برای حساس بودن رقابت تا صبح بیدار باشیم!

rens
March 18th, 2012, 22:41
سلام
اگه امکان داره ساعت مسابقه رو زودتر بذارید. هم بخاطر اینکه خیلی دیره اونوقت و خب مسابقه جوری نیست که زمان شروعش فرق نکنه هم بخاطر اینکه اون روز خیلیا جایی میرن(برای تحویل سال و ...) و اونموقع خونه نیستن.

ne555
March 18th, 2012, 22:42
kamyabonline4 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان چون شروع مسابقه آغاز سال 91 هست زمانبندی مناسبی داره و با kasra هم هماهنگی شده،
فرض بر این بگیریم که ساعت شروع ساعت 8 شب فردا باشه! اگه کسی قبل از آغاز سال 91 برنده بشه خوب دیگه مسابقه نوروزی 91 نمیشه :mrgreen:

kamyabonline4
March 18th, 2012, 22:50
خوب اون ساعتی هم که استارت مسابقه هست هم قبل از سال 91 هست دیگه و ممکنه یکی قبل از سال 91 برنده بشه!
میتوانید مسابقه را بعد از سال تحویل و با تاخیر چند ساعته مثلا 10 صبح بندازید.

shahspik
March 18th, 2012, 23:35
Professional

Kasra
March 19th, 2012, 00:45
دوستان به هر شکل مسابقه نوروزی هست و بایستی در تعطیلات عید انجام بشه.
علاوه بر این معلوم نیست که چه کسی زودتر به پاسخ رسیده. در نتیجه شما تا آخر تعطیلات فرصت دارید که جواب رو پیدا کنید و ارسال کنید. در نتیجه نگران اینکه کسی قبل شما به پاسخ رسیده نباشید و کار خودتون رو انجام بدید. به عنوان مثال اگر چند روز اول فروردین دید و بازدید نوروزی بودید یا مسافرت بودید نا امید نشید و هر چه زودتر فرصت کردید مسابقه رو آغاز کنید و تلاش کنید.
همچنین روز سه‌‌شنبه به هر حال اول فروردین 91 هست و به این دلیل مسابقه از این روز آغاز میشه.

mohaMMad750
March 19th, 2012, 05:46
میدونید که عملا کسی نمیتونه اون ساعت شروع کنه !! مگر اینکه کلا بشینه خونه!
در هر صورت اماده هستیییییییییییم.!

Hamed 2000
March 19th, 2012, 06:03
چرا من میتونم:mrgreen:

mohaMMad750
March 19th, 2012, 06:43
اقا مهرداد و اقا کسری!
نمیشه از صبح روز 1فروردین شروع بشه؟!
خیییییییییییییییییلی دیره!
فکر ما رو هم بکنید!
به ساعت اینجا میشه 2 نصف شب!:(

Nesho
March 19th, 2012, 07:33
نمیشه که فقط واسه شما که خارج از کشوری ساعت رو عوض کنه!

reiden
March 19th, 2012, 08:19
خوب من هم برام سخته از شب تا صبح بشینم پای سیستم من واقعا نمیدونم اگه مسابقه 1فروردین ساعت مثلا 9 شروع بشه چی میشه که آقا مهرداد نمیخواد این اتفاق بیافته بعدشم مگه لحضه تحویل سال ساعت 8:44 صبح نیست ؟

mohaMMad750
March 19th, 2012, 09:15
من مثال زدم
ولی برای کاربرای دیگه هم سخته!!!
ساعت 12 شب تازه شروووووووع بشه!!
البته هر جور که اقا مهرداد و کسری جان صلاح میدونن...

justzbazi
March 19th, 2012, 11:23
آقا مهرداد این اطلاعات درباره مسابقه چی شد پس؟

rens
March 19th, 2012, 11:35
سلام.
ببخشید دخالت میکنم. دوست من جناب ne555 یک یا دو صفحه قبل اطلاعاتو گذاشتن. همون دیشب هم اینکارو کردن.
نظر من درباره ی زمان : آقا هرچی زودتر شروع بشه بهتر جلو بندازیدش عقب نندازیدش :D

kamyabonline4
March 19th, 2012, 11:38
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]اقا کسری ما با توی تعطیلات بودنش مشکلی نداریم و اتفاقا توی این تعطیلات فرصت بیشتری داریم ولی مشکلش ساعتش هست که واقعا خیلی سخت هست که بخواهی ساعت 12 شب بیدار بمونید و فکر هم بکنید!
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]ولی به قول اقا مهرداد اگر کسی قبل از سال تحویل به جواب اخر برسد در واقع مسابقه سال 90 بوده است؟!
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]پس اینجوری باید تمام روز را بخوابیم و شب را بیدار بمونیم که بعید میدونم برای کسی توی این روزا ممکن باشد؟!

به نظر من اگر اون ور سال در یک ساعت مناسب باشد بهتر است و شرایط برای همه یکسان خواهد بود.

ne555
March 19th, 2012, 12:41
صفحه قبل!

صبح به خیر
چطور کسی نمی تونه؟ هیجانش به همینه

آماده باشید ساعت 23:45 تا ساعت 23:59 دریافت کنید پیام خصوصی رو، چون تعداد زیاد هست یه بازه زمانی مشخص کردم
بعلاوه من که فکر نکنم کسی بتونه تا صبح تمومش کنه!

هر موقع دوباره این فکر اومد به ذهنتون که ساعت بدی هست به این تاپیک نگاه کنید:

kamyabonline4
March 19th, 2012, 12:49
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]تا صبح تمومش هم کسی نکند خیلی خیلی از کسی که صبح شروع میکنه جلو میفته و قطعا کسی که صبح شروع میکنه جزو نفرات اول نخواهد بود!
حالا بچه ها نظرشونو دادند و ما هم گفتیم،تصمیم با خودتونه ولی اینجوری مسابقه یه ذره نابرابر میشه!
این خط --------- ، اینم چندتا خط دیگه!:mrgreen:
----------------
----------------
----------------

mohaMMad750
March 19th, 2012, 13:04
راست میگه!
منم موافقم!
اون مسابقه 41 ساعت گرفتار در ترفندستان هم قضیش فرق میکرد!:)
حالا اشکال نداره که 3-4 ساعت بعد از سال تحویل مسابقه شروع بشه!!!
:giggle:

siavash5
March 19th, 2012, 13:14
دوستان من فقط یه چیزی بگم؟؟
خب میگم
حتما اقا مهرداد و اقا کسری یه چیزی میدونن که دارن مسابقه رو شب شروع میکنن
کسی که از خواب شبش و مهمانی های فرداش و حتی از لحظه سالتحویلش میزند و میشیند پای کامپیوتر برای رمزگشایی حقش بیشتر است برنده بشه تا کسی که از صبح فرداش شروع کرده و نه از خوابش و نه از هیچ چیز دیگش نزده
کسی که چنین مسابقه ای برگزار میکنه حتما یه چیزی میدونه که این ساعت مسابقه رو شروع کرده
به نظر من هم دیگه بیش از حد اصرار نکنید چون فکر میکنم پست اسپم حساب بشه:mrgreen:

kamyabonline4
March 19th, 2012, 13:25
برادر مگر کنکور هست که من بخواهم براش تا صبح بیدار بمونم!
فقط من گفتم شما کدوم مسابقه را دیدید که 12 نصفه شب شروع بشه!
چون میدونم فایده ای نداره دیگر چیزی در مورد زمان مسابقه نمیگویم اما میدونم که خیلی ها توی اون زمان مسابقه را نمیتوانند شروع کنند!

poroson
March 19th, 2012, 13:35
اقا من هم موافقم هم مخالفم موافقم چون به قول دوستمون هیجانش زیاده مخالفم به خاطره چون موقع بدی هست!! به هر حال هرچی که باشه وهر موقعی که باشه من هستم:thumbup1:

ne555
March 19th, 2012, 14:06
دوستان بحث رو ادامه ندید لطفا
ساعت مسابقه تغییر نمیکنه، اگر هم بخواد تغییر کنه نمیشه! چون تعدادی از دوستان دیشب تاپیک رو دیدند و الان ممکنه دسترسی به نت نداشته باشند و منتظرند تا ساعت 23:45 آنلاین بشن تو ترفندستان تا پیام خصوصیشون رو بگیرند یا بعدش بخوابند یا شروع کنند به رقابت! البته شخصا فکر نمی کنم کسی تا صبح بتونه به آخر برسه، مخصوصا در دور حرفه ای.
باز هم میگم اگر شرکت کننده ای امکان دریافت پیام خصوصیش بسته هست وارد قسمت ویرایش تنظیمات شخصی (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) بشه و پیام خصوصی رو فعال کنه.
اطلاعات مراحل در این پست (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) داده شده.

nima-pichideyek
March 19th, 2012, 14:21
سلام
لطفا اسم من را پاک بفرمایید.ممنون

RaminMT
March 19th, 2012, 14:56
سلام من مترسکم میخواستم شرکت کنم ولی انگار نمیشه من از 8 صبح تا 8 شب مدرسه ام ایام عید به خاطر کنکور اگه تایمش عوض شد منم تو حرفه ای بنویسید
ممنون

mohaMMad750
March 19th, 2012, 15:41
(با اجازه اقا مهرداد)
ثبت نام تموم شده....
دیگه کسی ثبت نام نمیشه...

Nesho
March 19th, 2012, 18:10
اقا مهرداد اگه میشه دیگه این تاپیکو قفل کن تا اسپپم بازار نشه چون دیگه از طریق پی.ام به کاربرا مرحله شروع میشه تا وقتی که نتایج اعلام میشه
اگه سوالی هم بود میشه توی پروفایلتون پرسید

ne555
March 19th, 2012, 23:53
دوستان سطح حرفه ای ممکنه با تاخیر چند دقیقه ای پیام خصوصی رو بگیرند، پیام ها به ترتیب در حال هستند...
آنلاین باشید.

Nuruzzaad
March 20th, 2012, 00:09
سلام
مسابقه سطح متوسطه فقط یه تصویر با فرمت png هست توضیح دیگه ای نداره؟
ممنون

rens
March 20th, 2012, 00:09
سلام.
این تأخیر تو چه حدودیه؟ بالا 10-20 دقیقه؟ اینطوری نامردی نیست خب بقیه زودتر شروع میکنن. :d(شوخی میکنم این جمله آخرو)

ویرایش : یه ذره تأخیر زیاد شدا :D بهتر بود یه سیستمی مینوشتید که همه با هم شروع کنن. مثلا وقتی آخرین پیام شخصی فرستاده شد عکسا و ... در دسترس عموم قرار بگیره. هرچند فکر نمیکنم تو 20 دقیقه اتفاق خاصی بیفته ولی خب اینکار دیگه احتمالو 0 میکنه. (هرچند فکر کنم هنوزم 0 هست)

یه تشکر ویژه هم از برگزارکنندگان مسابقه که ما رو(حداقل منو) تو ایام نوروز سرگرم میکنن با یه سرگرمی قشنگ.
ممنون.

RaminMT
March 20th, 2012, 00:23
پس من چی؟ :(

Nuruzzaad
March 20th, 2012, 00:24

اگر شما تو سطح حرفه ثبت نام کردید که برای همتون تاخیر داره سوال شما ربطی به سطح متوسط نداره
پس نگران نباشید

ne555
March 20th, 2012, 00:31
معلومه توضیح نداره!

پیامها ارسال شدند، برای یرخی کاربران یک نکته در سطح متوسط هست که الان پیام خصوصی میشه بهشون.
دوستان زیر پیام خصوصیشون رو باز کنند پیام ارسال نشد:

zgg123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
ss_saji2007 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
naseriamin (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
hamidart (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
sal2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
pouyanking (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

pouyanking
March 20th, 2012, 00:37
دوست عزیز فکر کنم درسا شده باشه دوباره امتحان میکنید؟

ne555
March 20th, 2012, 02:30
دوستان به فکر این نباشید که من در فلان مرحله گیر کردم راهنمایی کنید! هدف همینه که شما در یک جای مسابقه گیر کنید!
سریع جا نزنید! 11 روز وقت مونده هنوز.
اگر باز هم میگم اگر قرار شد راهنمایی صورت بگیره برای همه هست و قبلش هم اعلام میشه.
و اینکه هیچ چیز بی علت نیست! و از هیچ نکته ای به سادگی نگذرید.

rens
March 20th, 2012, 02:52
سلام
آقا تو اطلاعات مرحله گفته شده که اگه فایلایی که از لینک میگیرید از اسمشون رمز به دست نمیاد. این یعنی کلا بیخیال اسامی فایلای دانلودی؟
*چون گفتم ممکنه برای بقیه سؤال پیش بیاد و صرفا جهت اطمینان این سؤالو پرسیدم. اگه بنظرتون مناسب نیست پاکش کنید و معذرت میخوام پیشاپیش.

ne555
March 20th, 2012, 02:54
منظورم این بود که روی اسم و ترتیب فایلهای دانلودی دقت نکنید، مثلا بگید این چرا به ترتیب نیست.
تعریف فایل دانلودی: فایلی هست که مستقیم از ترفندستان دانلود میکنید.

web baz
March 20th, 2012, 06:08
سلام منم میخوام بازی کنم

RaminMT
March 20th, 2012, 09:16

منم میخواستم اما نیومد واسم تازه وقتشم تموم شده

عید همه ترفندستانی ها مبارک!

rens
March 20th, 2012, 10:30
سلام.
ببخشید انقدر مزاحم میشم.
پسوردهای مختلف تو طول مسابقه صرفا از حروف تشکیل میشن(حداقل اونایی که باید خودمون درش بیاریم) یا ممکنه اسپیس یا عدد هم توش باشه؟
بعد اینکه آیا ممکنه نیاز باشه تو طول مسابقه پسورد حدس زده بشه؟
البته اگه هرکدوم از این سؤالا اطلاعات اضافه میده و یا بازیو خراب میکنه پاسخ ندید بهش.

ممنون و ببخشید باز هم بابت مزاحمت.

arsenal-champion
March 20th, 2012, 17:26
آقا من درخواست کاهش مرتبه دارم :دی
از حرفه ای به متوسط :thumbdown:

لطفاً شروع مرحله رو بهم PM کنید.

Dr.FATAL
March 20th, 2012, 17:46
ابولفضل جان ازین به بعد دوباره خودت طراح یاش مهرداد سرش همش تو عکس و فتوشاپه میشه به قول تو همون عکس گشایی:mrgreen:

kamyabonline4
March 20th, 2012, 17:51
والا این سطح متوسط هم ما نتونستیم کاری کنیم،همون سطح حرفه ای بمونید به نفعتون هست!:mrgreen:

Hamzeh_rfj
March 20th, 2012, 17:56
6 نفریم :دی پای دو سیستم به صورت نوبتی داریم رمز گشایی میکنیم :دی

فکرکنم وقت راهنماییه :mrgreen:

rens
March 20th, 2012, 17:59
سلام.
:D دوستان منتظر بودن یکی یه چیزی بگه ها :D.
درباره ی راهنمایی فکر کنم آره. از دیشب تا حالا هیچی جلو نرفتم. بنظر میاد دوستانم همونجایی گیر کردن که من هستم :D
فکر کنم همینطوری بگذره بدون راهمایی کم کم امتیازای ne555 عزیز 500 تا 500 تا بره بالا :D

poroson
March 20th, 2012, 18:09
اقا من هم راهنمایی رو هستم فکر کنم دوستمون باید یه راهنمایی بذاره من که بار اولم بود از دیشب تا حالا پاش بودم اما هنوز نفهمیدم ماجرا از چه قراره:mrgreen:

mohaMMad750
March 20th, 2012, 18:18
دوستانی که میخوان تغییر سطح بدن به متوسط هم زیاد دلشون رو صابون نزنن!!
من به شخصه توی متوسط هم هنگ کردم........:)

mohaMMad750
March 20th, 2012, 18:27
حالا که مغزمون به انیجا ها نکشید، در موضوعات دیگه داره تراوش میکنه!!!
یک نظر میخوام بدم! که برای دوره های بعدی اعمال بشه!!
حالا که مسابقه ثبت نامی شده، از این به بعد برای مسابقه یک گروه تشکیل بشه و عضویت افراد هم مدیریت شده باشه و دلیل مهم تر دیگه اینکه راحت میشه پیام عمومی به کلیه اعضا در گروه فرستاد!!
دیگه اینقدر دردسر هم نمیکشه برگزار کننده!

ne555
March 20th, 2012, 18:57
باید به صورت خصوصی درخواست بدید، امتیاز اهدایی برای تغییر سطح هم از 500 به 300 تغییر کرد.

راهنمایی زمانش پیام خصوصی میشه.

امتیاز اهدایی به 300 کاهش پیدا کرد.
درخواست رو خصوصی بدید، پیشنهاد میکنم تا راهنمایی صبر کنید.

ne555
March 20th, 2012, 19:06
دوستان بعلت درخواست های مکرر، و اینکه تا کنون کسی موفق به رسیدن به انتهای مسابقه نشده، ساعت 12 صبح فردا راهنمایی خواهید شد و توضیحات بیشتری داده میشه، البته در سطح متناسب! نه که جواب رو بدم :mrgreen:
اگر تا ساعت 12 ظهر کسی موفق به رسیدن به پایان مسابقه شد راهنمایی کنسل میشه.

ویرایش: از ساعت 9 به 12 تغییر کرد.

rens
March 20th, 2012, 19:11
خب یعنی درباره ی کل مسابقه راهنمایی میکنید یا درباره ی این مرحله؟ بعد اگه کسی این مرحله رو رد کنه کنسل میشه یا اگه کل مسابقه رو تموم کنه؟
فکر کنم اگه راهنمایی مربوط به این مرحله باشه صرفا خیلی بهتره. (البته احتمالا بعدش هم به راهنمایی نیاز پیدا بکنیم ولی حداقل اون قسمتایی که نیازمند راهنمایی نیستیم لو نمیره :d)(حالا خودم اولین نفریم که برای اون مرحله راهنمایی میخوادا :d)

درباره ی وقت راهنمایی هم یه ذره دیر نیست؟ نمیشه مثلا بذاریدش 12 امشب؟

ne555
March 20th, 2012, 19:17
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]از ساعت 9 صبح فردا به ساعت 12 ظهر فردا تغییر کرد، امکانش نیست برای امشب، چون باید همه متوجه بشن.
کل مسابقه.

Kandeh
March 20th, 2012, 20:51
من که میگم راهنمایی نشه بهتره. بالا خره یکی پیدا میشه که همشو خودش بره دیگه.
من که تا یه جا های باریکی پیش رفتم... :mrgreen:

kamyabonline4
March 20th, 2012, 20:58
راستی این دوستمون Kandeh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) اسمشون در هر دو سطح توی لیست صفحه ی اول هست!

Kandeh
March 20th, 2012, 21:05
اشتباه چاپی!
بنده در سطح حرفه ای خدمت میکنم.:sarcastic:

ne555
March 20th, 2012, 21:07
ممنون اصلاح شد.

pouyan2012
March 20th, 2012, 21:27
سلام
خیلی بهتر بود که در مورد هر مرحله به صورت جدا توضیح داده میشد.الان یه توضیح دادید در مورد کل مراحل.وقتی من نمیدونم که دنبال چی هستم چجوری میخوام حلش کنم؟مبهمه
اینجوری بود خیلی بهتر بود:مثلا در مرحله ی n ام شما باید فلان کار رو بکنید تا به فلان چیز برسید و بعد ...
*تعداد مراحل در سطح متوسط چند تاست؟
*همه ی مراحل با سرچ حل میشه یا اینکه یه سری رو باید با ذهن خودمون حل کنیم؟

reiden
March 20th, 2012, 21:31

این که اسمش مسابقه نیست!

ne555
March 20th, 2012, 21:36
تعداد مراحل و نحوه حلش جزء اسرار مسابقه هست! این که نمیدونید دنبال چی هستید در دوره های قبل هم بود! شما باید این رو کشف کنید که دنبال چی هستید.
شرایط برای همه یکسان هست، قرار هم نیست همه برنده بشن!

pouyan2012
March 20th, 2012, 21:39

جوابو که نخواستم
با این همه اطلاعاتی که توی ذهن من هست،ذهنم از تصاعد ریاضی و جدول مندلیف و جدول سودوکو و ... تا روابط مهندسی داره میچرخه!:mrgreen:گناه داره:mrgreen:

Nuruzzaad
March 21st, 2012, 01:12
کسی که 1 بار پاسخ رو ارسال کرده دوباره می تونه ارسال کنه؟

ne555
March 21st, 2012, 01:32
پاسخ مشخص و بسیار واضح هست! در مرحله پایانی به شما گفته میشه چکار کنید برای اعلام برنده شدن.
یعنی طوری نیست که شما اشتباهی ارسالش کنید! اون چیزی هم که برای من ارسال کردید بی ربط بود، مشکلی نداره میتونید ادامه بدید.

ali_khavary
March 21st, 2012, 12:02
ساعت 12:03 دقیقه و راهنمایی هم چنان نشده !

reiden
March 21st, 2012, 12:03
ساعت 12 هست پس راهنمایی چرا ارسال نمیشه

ne555
March 21st, 2012, 12:15
ساعت 12:02 دقیقه ارسال شد!

reiden
March 21st, 2012, 13:27
خوب من پیداش کردم ولی معنی نداره!

Kandeh
March 21st, 2012, 13:36
سلام
برای مرحه ای که من توش گیر کردم راهنمایی نشده که!!

mohaMMad750
March 21st, 2012, 14:02
اقا مهرداد!
درباره اون جدول که راهنمایی کردید، قبلا هم همین رو گفته بودید!
توی توضیحات تاپیک این اشاره شده بود!
راهنمایی جدید قرار بود بشه/!:thumbup1:

Arvin-Senator
March 21st, 2012, 14:19
راست میگه دیگه یه راهنمایی تو جدول بکنید

siavash5
March 21st, 2012, 14:44
به نظر من هم یه راهنمایی دیگه درباره ی جدول بکنید
این رو قبلا گفته بودید

mohaMMad750
March 21st, 2012, 14:47
درضمن این ترفندی که شما گفتید مطمئنید میشه پیدا کرد؟!
800 تا ترفند داره سایت!
حداقل اگه مشخص بشه بازه زمانیش ...:)

samavar3
March 21st, 2012, 14:49
منم تا جدوله پیش رفتم میشه یک خورده بیشتر درباره ی این جدوله راهنمایی کنید؟

Kandeh
March 21st, 2012, 15:18
سلام
من دیگه راهنمایی نمیخوام فعلا.

kamyabonline4
March 21st, 2012, 15:50
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]نه تو رو خدا راهنمایی را بگیرید!:mrgreen:
شما سطحتون حرفه ای هست و این دوستان سطحشون متوسط!
لطفا یک راهنمایی در مورد این جدول بکنید.
در مورد سیستم های رمزنگاری گفتید که میشه توی اینترنت چیزی در موردشون پیدا کرد ولی این جدوله هیچ چیزی در موردش توی نت نیست!
به هیچ سیستم رمزنگاری هم شبیه نیست!
یه راهنمایی بکنید حداقل بفهمیم باید دنبال چی بگردیم.

ali_khavary
March 21st, 2012, 16:15
اقا من مشکل فنی دارم و این اقا مهرداد هم نیست بیا دیگه

reiden
March 21st, 2012, 16:31
منم همینطور!

m-j-n
March 21st, 2012, 17:00
با هر چیزی که فکر کنید رو جدول ور رفتم اصلا نمیشه کاریش کرد لامصبو

Kandeh
March 21st, 2012, 17:18
حالا خوبه شما اون جدول رو دارین:giggle:من به جایی رسیدم که جدول هم نیست که روش فکر کنم!!:Ghelyon:
کمک... کمک..

Kasra
March 21st, 2012, 22:11
دوستان محترم قرار بود در خصوص مراحل چیزی لو نره و مشورت دسته‌‌جمعی هم در کار نیست.
قرار نیست که مراحل انقدر آسون باشه که یک روزه همه بتونن به پاسخ نهایی برسند. طبیعیه که در برخی مراحل گیر کنید.
در نتیجه این تاپیک موقتاً قفل میشه. اگر راهنمایی لازم باشه خود ne555 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) در اختیار شرکت‌‌کنندگان قرار می‌ده. موردی هم بود به صورت پیام خصوصی با ایشون مطرح کنید.

ne555
March 28th, 2012, 22:47
ضمن تشكر از كليه شركت كنندگان محترم، به اطلاع مي رساند مهلت ارسال پاسخ تا تاريخ 1391/01/14 می باشد! بعلاوه اعلام نتایج در تاریخ 14 فروردین خواهد بود.

ne555
April 3rd, 2012, 00:05
موقع اعلام نتایج مسابقه بزرگ رمزگشایی فرا رسید.

امیدوارم تعطیلات عید خوش گذشته باشه براتون.

در این مسابقه 109 نفر ثبت نام کردند، تعداد 8 نفر به دلایل مختلف از رقابت حذف شدند و در نهایت 101 نفر باقی موندند. در پایان 10 نفر از دوستان به پاسخ نهایی رسیدند.

اسامی دوستان رو فعلا اعلام میکنم، در پست بعدی توضیحات بیشتر به همراه حل مراحل گذاشته میشه.

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register][Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

Hamzeh_rfj
April 3rd, 2012, 00:19
از جانب خودم و Hardihood (چون الان تو راه تهرانه) از مهرداد عزیز برای این مسابقه تشکر میکنم واقعا زحمت زیادی براش کشیده شده بود

و از کسری عزیز بابت پشتیبانی هم خیلی ممنونیم :rose 2:

Kandeh
April 3rd, 2012, 00:39
سلام
دست همه کسایی که واسه این مسابقه زحمت کشیده بودن درد نکنه.:rose:
دست خودمون هم درد نکنه که برنده شدیم.:mrgreen:

h-y
April 3rd, 2012, 00:56
سلام
به همه دوستانی که تونستند به مرحله پایانی برسند تبریک میگم
و از تلاشهای همه دوستان بابت اجرای این مسابقه تشکر میکنم

ولی یه پیشنهاد داشتم:
اگه بتونید این مسابقه رو در زمان دیگه ای برگزار کنید بهتره
من خودم به شخصه روزای عید خیلی بیرون بودم و دیدوبازدیدها و بیرون رفتنها نمیگداشت پای سیستم بشینم
انشاالله برای این هم یه فکری بشه :rose:

poroson
April 3rd, 2012, 01:08
اقا بی زحمت زودتر جواب رو بذارید که من بد جوری مشتاقم:mrgreen:

Trick
April 3rd, 2012, 01:16
من هم از دوستان بانی مسابقه تشکر می کنم و به برندگان هم تبریک میگم ! :rose 2:

منتظر حل مراحل هستیم !

mohammad2o0
April 3rd, 2012, 01:18
من دقیقه نودی شروع کردم ، زمانی که خیلی ها را مستر Ne555 حذف کرده بود 12 ساعته تموم کردم میشه بگم چطوری مرحله ها را رد کردم؟!!
یا بزار خود Ne555 بزاره
:mrgreen:

Kasra
April 3rd, 2012, 01:23
ضمن تبریک به برندگان و همین‌طور خسته نباشید به ne555 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) بابت زحمتی که برای برگزاری مسابقه کشیدند.
جوایز ویترینی دوستان به زودی اهدا میشه.
در خصوص جوایز مادی هم لطفاً این 4 نفر یک عدد شماره کارت عضو شتاب رو برای من پیام خصوصی کنند تا این جوایز هم به زودی بهشون اهدا بشه.

chio
April 3rd, 2012, 02:42
درود
اولا برای اونایی که اوقات تفریحشون رو برای رمز گشایی گذاشتن و مقام اوردن ارزوی موفقیت بیشتر دارم و بهشون تبریک میگم
دوما
امید دارم همتون توی تمام مراحل زندگیتون طلا بگیرین و اول بشین
چون برای بنده با ارزش هستین
از مدیر محترم هم :thankyou2:
دوستار بچه ترفندستانی های :rose 2:گل"Chio"

ne555
April 3rd, 2012, 03:19
ممنون از محبت همه دوستان و Kasra عزیز، از نظرات دوستان در دوره بعد استفاده خواهد شد.

حل مراحل:

در حقیقت مسابقه در 10 حالت مختلف طراحی شده بود، 5 دسته متوسط و 5 دسته حرفه ای، کاربران هر دسته طوری چیده شده بودند که احتمال مکالمه بینشون و این که در مورد مراحل بحث کنند حداقل بشه.

یک نمای کلی از دسته بندی کاربران:
108670
عمداً کم کیفیت گذاشته شده :دی
سطح متوسط:

نمای کلی سطح متوسط:

لینک اولیه ای که به شرکت کنندگان داده شد یک نمونش به صورت زیر بود:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register] بارکد به صورت Code-128 هست.
بعد از دیکد به شما آدرس یک جدول رو میده، مثل آدرس زیر:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]جدول با یک فایل RAR ادغام شده، ترفندش هم موجوده (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

این جدول نکته ای داره که خیلیا بهش توجه نکردند، علامت فلش معکوس : 108691
یعنی پسورد رو از آخر به اول بخونید.

درون فایل RAR یک آدرس هست،
مثل آدرس زیر
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]یک فایل صوتی DTMF (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) که با یک فایل RAR ترکیب شده، ترکیب داخل فایل صوتی رمز فایل RAR هست، این کد رو تقریبا همه بشریت توی زندگیشون شنیدند، هر تن صدا یک عدد رو مشخص میکنه. شما به وسیله نرم افزاری مثل DTMF Decoder (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)یا سرویس های آنلاین، یا ذهنی می تونستید این کد رو بفهمید.

108676

برای مثال یکی از پسورد ها چنین هست:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]درون فایل RAR دو تصویر موجود هست، یکیش کد هویت کاربر هست که در مراحل بعدی بهش نیاز داره 108677 و یکیش هم بارکد Aztec هست، یک بارکد نه چندان معروف، چون کم معروف بود یک راهنمایی داخل سورس فایل صوتی قبلی گنجونده شده بود:

نشون میداد که بارکد Aztec هست! این یه راهنمایی کلیدی هست، میشه با جستجوی اسم بارکد به نتایج و راه حل های دیکد کردنش رسید، چون زیاد مطرح نبود این بارکد اسم یک نمونه نرم افزار برای دیکد کردنش معرفی شد.
آدرسی که بارکد میده: (در اینجا از نرم افزار Vidikon استفاده شده، ولی نرم افزارهای دیگری هم هست مثل ByteScout BarCode Reader)

آدرس متعلق به یک فایل صوتی هست که با الفبای ناتو (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) یک کد هگزادسیمال رو تلفظ میکنه:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]از ظاهر فایل و حروف استفاده شده کاملا مشخص هست که کد ASCII-HEX هست، با تبدیلش به متن آدرس زیر داده میشه:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]همونطور که قبلا گفته شده بود اگر از عبارت TFS جایی استفاده شده بود اون رو باید با آدرس ترفندستان جایگزین کنید. چون کد ASCII-HEX طولانی می شد مجبور شدم از خلاصه آدرس ترفندستان استفاده کنم.
با دانلود نرم افزار شما تقریبا به پایان مسابقه می رسید، بایستی کد هویت رو وارد کنید تا لینک سایت حاوی متن نهایی به شما داده بشه، پسورد لینک همون کد هویت شما هست.

یکی از آدرسها: رمز: NN15G
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register][Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سطح حرفه ای:

نمای کلی:

در ابتدا آدرس یک تصویر ادغام شده با فایل RAR به صورت ROT-13 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) به کاربران داده شد.
پسورد فایل RAR درون کدهای ماتریکسی تصویر مخفی شده: برای 5 دسته به این صورت هست:

درون فایل RAR تعداد 5 پرچم سیگنال International maritime signal flag (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) قرار دارد، بعنوان راهنمایی یکی از پرچم ها عمدا حجم بالایی دارند تا توجه شما را جلب کنند،
درون سورس پرچم یک کد Base-64 قرار داده شده (کدی که در سری اول مسابقه استفاده شده بود)
برای مثال:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]بعد از دیکد:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]پسورد فایل RAR همان 5 پرچم هستند! یک پسورد 5 رقمی.
جدول الفبای سیگنالینگ دریایی
108685

محتویات فایل RAR : کد هویت+فایل صوتی مورس

بعنوان راهنمایی درون فایل سورس نام Morse Code و آدرس سایت سازنده نوشته شده.

با دیکد کردن فایل مورس (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) به صورت دستی و ذهنی یا با کمک نرم افزاری مانند MRP4064 می شه به آدرس کد شده به ASCII-HEX و در نهایت به URL دست پیدا کرد.

جدول جهانی مورس:
108688

مثال:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register][Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register][Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]همونطور که قبلادر بالا گفته شد اگر از عبارت tfs جایی استفاده شده بود اون رو باید با آدرس ترفندستان جایگزین کنید.
این فایل طبق اصول همون ترفندی که لینکش گذاشته شد ولی با یک فایل صوتی ترکیب شده، اگر فایل رو با نرم افزاری مثل WPM یا Jet Audio یا Km player یا هر نرم افزار پخش صدا باز کنید با یک صدای غیر قابل فهم مواجه می شید.
برای همین گفته شد ممکنه به یک نرم افزار ویرایش صدا نیاز پیدا کنید، اگر صدا رو Reverse کنید:

برای مثال یکی از پسورد ها به صورت زیر بود:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]با باز کردن فایل RAR نرم افزار پایانی به دست می آید، رمز عبور نرم افزار با علائم Pigpen cipher (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) نوشته شده است، ولی به هر حال با توجه به تکرار حروف به راحتی و بدون دانستن Pigpen cipher می توان به پسورد دست پیدا کرد.

با وارد کردن کد هویت آدرس پایانی به شما داده می شود!

جوایز امتیازی دوستان اهدا شد.
دوستان اگر پیشنهادی برای دور بعد دارند تا قبل از قفل شدن تاپیک بیان کنند همینجا.

Kandeh
April 3rd, 2012, 06:33
سلام
آقا این PHL (با حروف بزرگ) جریانش چیه؟ توی گوشه ی سمت راست و قسمت پایین تصویر GDP13.png نوشته شده.(البته تقریبا میشه PHL فرض کرد):mrgreen:
وقتی GDP59.RAR رو با پسورد PHL (با حروف بزرگ) باز میکردم خطای header is corrupt رو میداد.
چون در مقابل این رمز عکس العمل نشون میداد من فکر میکردم که این هم یه مرحله هست!!!
خیلی تلاش کردم با نرم افزار این کار رو کنم ولی نمیدونم چی شد که نشد.:mrgreen: حتی نرم افزاری رو که گفتی رو هم پیدا کرده بودم ولی....
من با تبدیل فایل mid به RTTL و بعد با کمک notepad تبدیل به کد مورس کردم و بعد با یه سایتی اونو هم تبدیل به ASCII-HEX کردم و....
انصافا توی این مرحله خیلی از خودم خوشم اوم. آخه میلیمتری رد کردم. :drooling:

muiacir
April 3rd, 2012, 10:01
مسابقه خیلی خوبی بود.برای دفعه اولم راضی بودم.چون تا مرحله آخر رفتم اما به جواب نرسیدم:)
چندتا سوال:(سطح متوسط)
1-اون hex رو چجوری تونستید به فایل صوتی تبدیل کنید؟
2-نرم افزار رو با چی نوشتید؟