PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در گوشی htc explorer



mohaMMad750
April 4th, 2012, 12:46
سلام
دوستم گوشی اچ تی سی اکسپلورر داره ولی قطب نماش کار نمیکنه...
میخواستم ببینم این مشکلش چیه؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
برای حلش باید چیکار کنم؟
ممنون[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

kayba
April 4th, 2012, 14:00
با نرم افزار دیگه امتحان کردین؟

mohaMMad750
April 4th, 2012, 14:06
فکر میکنم نرم افزار پیش فرض موبایل هست

reiden
April 4th, 2012, 20:47
شتاب سنج داره؟

mohaMMad750
April 4th, 2012, 21:02
از توی گوگل مپ و اینا شمال و جنوب و اینا رو تشخیص میده ولی برای قطب نما و قبله نما و اینا کار نمیکنه
هرچی نرم افزار بود نصب کرده ولی روی هیچ کدومش کار نمیکنه؟
با فلش کردن و روت کردن و این کارا درست میشه؟
اگه راهی غیر از اینا هست لطفا بگید!

kayba
April 4th, 2012, 23:57
یه چیزه ساده هست شاید اجازه دسترسی به قطب نمارو به نرم افزار نمیده

amir.prs
April 5th, 2012, 01:24
به نظرم گوشی رو ریست کنید اگه درست نشد رام رو عوض کنید اگه بازم درست نشد احتمال خیلی زیاد سخت افزاریه

mohaMMad750
April 5th, 2012, 11:13
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
خب یعنی چی؟
با چند تا نرم افزار مختلف تست شده
اگه این اجازه رو نمیده چیجوری باید نظیماتش رو درست کنیم؟
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
یکم بیشتر توضیح بدید!

amir.prs
April 5th, 2012, 15:12
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
اول گوشی رو ریست فکتوری کنید (از تو تنظیمات اگه نشد از طریق ریکاوری )
اگه مشکل برطرف نشد رام رو عوض کنید ( ترجیحا رام رسمی بریزید)(از طریق سایت htc میتونید رام متناسب با گوشی رو دریافت کنید , اگه از توضیحات نصب در اونجا سر در نیاوردید همینجا بپرسید)
بازم نشد مشکل سخت افزاریه

mohaMMad750
April 5th, 2012, 17:04
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
ممنون!
تا چند روز دیگه خبر میدم
:thumbup1: