با سلام به دوستای گل ترفندستانی[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
به مناسبت هفتمین سالگرد تولد :tfs-hooray: ضمن عرض تبریک:congratualtions: بدین منظور مسابقه ای تحت عنوان ذکر شده ترتیب دادیم تا با حضور گرم و پر انرژی خودتون در این مسابقه شرکت کنید و جایزه دریافت کنید[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
در این مسابقه تنوع زیاده ! از این جهت که والپیپر ه و کار با رنگ و ابزارهای گرافیکی هم شیرین و هم سرگرم کننده س و اینکه یادگاری از شما در سایت جاودانه خواهد ماند و چه بسا از کارهای زیباتون بشه در آینده واسه موارد گوناگون در سایت بهره گرفت
واسه طراحی و خلق آثار از خودتون ، تا حد زیاد دستتون بازه و کمتر کاربری پیدا میشه که با فتوشاپ و حتی ابتدایی ترین ابزارهاش آشنایی نداشته باشه و همین باعث میشه که بتونید از هر سوژه و منظره و ادغام رنگ و ترکیب سوژه و افکتها ترکیب با فیــلترها و فونتها تزئین با قاب در اطراف عکس و....حتی میتونید آواتار های کاربران رو در یه قاب با پس زمینه های متعدد و زیبا درست کنید مثلا آرم ترفندستان به طور بزرگ و کمرنگ پشت عکس باشه، از گرادیان زرد-نارنجی استفاده بشه ، ار فونت های پر شور و هیجان و فانتزی میتونید استفاده کنیدو...و...و خیلی موارد......همه ی اینها میتونه یک اثر جالب و یادگاری از شما به جا بزاره
سلیقه کاملا شخصی ه فقط باید نکته هایی رو در قالب کارهاتون بگنجونید مثلا از لوگوی ترفندستان گرفته تا واژه ی ترفندستان چه فارسی چه انگلیسی یا اسم خود سایت و... اینها دیگه به ذوق و خلاقیت شما عزیزان بستگی داره
خب بریم سر اصل مطلب :
به سه نفر برتر جوایز هایی نفیس در نظر گرفته شده
فلش به سه نفر برتر به ترتیب 16 گیگ -8گیگ-4 گیگ
شارژ ایرانسل به سه نفر برتر به ترتیب 15000 تومن 10000 تومن - 5000 تومن
امتیاز دهی به سه نفر برتر به ترتیب 2500 امتیاز - 2000 امتیاز - 1500 امتیاز
جوایز ویترینی از طرف سایت به سه نفر برتر به ترتیب طلایی- نقره ای - برنز
داوران مسابقه دوستای عزیزمون fara. (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)jeminiv (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) ne555 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) هستند
و اما قانون مسابقه:
هر کاربر می تونه حداکثر 3 طرح ارسال کنه.( با توجه به نظر داوران و مشورت ، اشکال نداره اگه تا 5 تا طرح ارائه بدید)
والپیپر Jpeg باشد و کیفیت Jpeg
تصاویر باید در همان ابتدا همزمان سه سایز رو ارائه بدید.
حداکثر 1080*1920
حد اقل 768*1024
و موبایل 480*320
توجه: دوستانی که در مسابقه شرکت میکنن لطفا تا آخرین لحظه و اعلام نتایج نهایی فایلهای اصلی طرحشون رو که در قالب psd ه حتما درسه سایزی که در بالا گفتم ،نگهداری کنن تا در صورت برنده شدن داوران بتونن بررسی و مطابقت کنن در غیر اینصورت اون عکس بدون فایل اصلیش قابل قبول نیست
از همین الان میتونید طراحیتون رو شروع کنید
<< زمان پایان شرکت در مسابقه از سوم مردادتا ششم مرداد تمدید شد >>
دوستان شرکت کننده طرح های خودشون رو جای دیگه آپ و سپس خصوصی واسه ما میفرستن و ما هم نمونه عکس هارو بدون درج نام طراح ، داخل تاپیک دوم میزاریم و با امتیاز دادن کاربران به طرح های شرکت کننده ها، رای هارو جمع میکنیم و با بررسی و نظر داوران برندگان مسابقه تایین میشن
واسه مثال و الهام گرفتن چند تا والپیپر با موضوع ترفندستان که سایزشون رو کوچیک کردم اینجا قرار میدم تا بهتر متوجه بشین
در ضمن دوستانی که لوگوی ترفندستان رو ممکنه واسه طرحشون نیاز داشته باشن با کیفیت بالا و حجم پایین از تاپیک زیر دریافت کنن
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
ودر آخر جا داره که از کسری عزیز و مهربون و داواران خوبمون و همه ی شما عزیزان تشکر کنم و باحضور گرمتون مسابقه ویژه ی امسال رو هر چه باشکوه تر برگزار کنیم موفق باشید :rose 1:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
جهت امتیاز دهی به شرکت کنندگان لطفا به لینک زیرمراجعه کنید.
جهت اعلام نتایج برندگان مسابقه لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
Milad
July 17th, 2012, 17:21
بسیار عالی:surprised:
ممنون، تولد سایت هم مبارک پیشاپیش:rose:
شرکت هم خواهیم کرد....:surprised:
albert_anishtain
July 17th, 2012, 17:26
مبارک باشه این رویداد:congratualtions:
مسابقه هم امیدوارم عالی بشه
فقط یک چیزی: من نمیخوام فتوشاپ نصب کنم. همه کارهام رو با سایت pixlr انجام میدم. اگر میشه من یک عکس با فرمت pxd براتون میگیرم به همراه jpeg بهتون میدم. به این سایت بزرگ، فتوشاپ آلاین هم میگن.
N sadra
July 17th, 2012, 19:45
چه یهویی همچین مسایقه ای ...:mrgreen:
شرکت میکنم
black-fish
July 17th, 2012, 21:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
اگهpsd بود بهتر بود ولی باشه دوست من اشکالی نداره هر دو فرمت رو بفرستید فقط حتما پسوند pxd هم باشه ... روی عکستون بررسی میشه ممنون
اگر میشه دقیقا بگید سایز عکس باید چند در چند پیکسل باشه؟
black-fish
July 18th, 2012, 11:44
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
برای کامپیوتر
حداکثر 1080*1920
حد اقل 768*1024
Mr Ali Ahmady
July 18th, 2012, 18:02
معذرت اگر میشه ما را از مسابقه حذف کنید.
كبود
July 18th, 2012, 19:37
چجوري ثبت نام كنم
ريز ميبينمتون چون من آتليه طراحي و گرافيك دارم
در زمن تولد:congratualtions:
M.amin50
July 18th, 2012, 19:43
با چه برنامه ای میتونیم لوگو برای مسابقه طراحی کنیم؟
black-fish
July 18th, 2012, 20:30
در این تاپیک اعلام می کنید که میخواین در مسابقه شرکت کنید همین
فک کنم لوگو که گفتید منظورتون همون والپیپر باید باشه دیگه چون طراحی لوگو با والپیپر فرق میکنه ولی میتونید لوگو رو به شکل دلخواه تغییرات اعمال کنید به شرطی که همون ساختار اصلیش لوگوی سایت باشه واونو درون پس زمینه قرار بدید مبنای کار هم نرم افزار فتوشاپ هست و اولویت داره ولی استفاده از نرم افزار های دیگه به شرط ارائه فایل سورس قابل قبول هستند
kamyabonline4
July 18th, 2012, 21:37
سلام.
من هم تولد ترفندستان را تبریک میگویم.:congratualtions:
در مسابقه هم شرکت میکنم.
J-Star
July 18th, 2012, 22:38
ضمن تبریک گوی به سالگرد تاسیس سایت بزرگ ترفندستان.
منم هستم!!!
M.amin50
July 18th, 2012, 23:21
متشکرم از پاسختون.
بله منظورم والپیپر برای مسابقه بود که
چگونه میشه درستش کرد؟
black-fish
July 18th, 2012, 23:42
خواهش میکنم
( نمونه عکس تو پست اول گذاشتم که بهتر متوجه بشید ) فتوشاپ رو اجرا میکنی و یه فایل باز میکنی و مثلا یه عکس باشه یه منظره یا یه گل یا هر چیز دیگه سوژه تون رو هر چی که مد نظر داری انتخاب میکنی و روی فایل باز شده ، قرار میدید و با ساخت لایه های مختلف که سلیقه ای هست میتونید طرحتون رو انجام بدید مثلا ترفندستان رو تایپ کنید روی یکی از لایه ها و یا لوگو رو در قسمت دیگه و....یا رنگ بزارید روی بک گراند و سوژه رو روی اون اعمال کنید و خیلی کارای دیگه به سلیقه تون میتونی انجام بدی و بعد از اتمام کار با سه سایز مورد نظر که درپست اول گفتم اونارو در 2 فرمت psd و jpg سیو کنید و برای ما فرمتjpg رو میفرستی و فایل اصلی که psd هست رو اگه برنده شدید ماا زشما میخوایم که بدید تا داواران بررسی کنن
M.amin50
July 19th, 2012, 09:56
پس من هم شرکت میکنم.:thumbup1:
اولین بارم هست که میخوام والپیپر درست کنم.:happydance:
kamyabonline4
July 20th, 2012, 11:43
اگر میشه بگید تا کی وقت داریم؟
yaser88
July 20th, 2012, 11:51
خيلي عاليه آقا ما هم هستيم
black-fish
July 20th, 2012, 14:36
در پست اول الان اعلام کردم تا پایان سوم مرداد وقت دارید
سلام . من فتوشاپم مشکل داره شاید نتونم با فتوشاپ کار کنم . حالا چی کار کنم ؟ :dash:
به هر حال یه گلی به سر میگیریم دیگه . ما هم هستیم . :mrgreen:
kamyabonline4
July 21st, 2012, 16:39
میشه تعداد طرح ها را به حداکثر 5 طرح تبدیل کنید.
شرکت کنندگان هم که خیلی زیاد نیستد.
چون تعدادی طرح هستش که حیف هست که توی مسابقه شرکت نکند.
MM888
July 21st, 2012, 18:34
:cryng 2:
دوستان شانس رو می بینید؟!!
امروز فتوشاپم هنگ کرد
بسته شد.
فایلی هم که سیو کرده بودم نیست!
وقتی می خواستم سیو کنم میگفت: RAM شما ... من هم همینجور OK کردم.
آقا منا ببخشید. می تونید از شرکت کنندگان من رو حذف کنید؟
اونقدر افکت به لایه ها داده بودم که یادم رفته کدوم مال کدوم بود!! اگه بخام دوباره درست کنم گیج میشم
ببخشید.
:cryng 2:
SINA_TAHERKHANI72
July 21st, 2012, 20:11
منم هستم
وتولد هم مبارکه :rose 2::rose 2::rose 2:
black-fish
July 21st, 2012, 23:33
با توجه به نظر داوران و مشورت ، اشکال نداره اگه تا 5 تا طرح ارائه بدید ولی ملاک برنده شدن همون رای و بررسی تمام جوانب هست و بر همین اساس برندگان انتخاب میشن
ایشالله که تا پایان وقت مسابقه طرح هاتونو ارسال کنید موفق باشید :rose 2:
Dr.FATAL
July 22nd, 2012, 00:35
کاش اینجا هم متوسط و حرفه ای داشت من متوسط رو به پایین بودم:دی
هیأت ژوری بی زحمت منم بنویسید:mrgreen:
ali_khavary
July 22nd, 2012, 01:12
مارو هم ثبت نام کنید :دی
mohaMMad750
July 22nd, 2012, 09:42
منم شرکت میکنم!
فقط یک سوال!
هر طرح رو باید در سه سایز طراحی کنیم یا اینکه نه سه طرح متفاوت در اندازه های دلخواه؟
black-fish
July 22nd, 2012, 11:12
بله دوست من هر طرحی که ارائه میدید هم زمان از اون طرح میبایست سه سایز باشه
شما اگه خواستی میتونی سه طرح بدید ولی هر سه تا طرح رو در سه سایز باید درست کنید
mohaMMad750
July 22nd, 2012, 11:36
طرح ها رو باید به چه کسی ارائه بدیم؟!
black-fish
July 22nd, 2012, 11:52
به من پ خ بفرستید
Mr.AGR
July 22nd, 2012, 15:24
:yes: منم شرکت میکنم !
:tfs-hooray:
nimAA maXXi
July 22nd, 2012, 17:45
سلام
شاید عجیب باشه اما منم هستم :thumbup1:
البته اینکه تا پس فردا تایم هست سخته:recourse:
اما ممکنه:moustachel:
یه نکته ی دیگه اینکه سایز هایی که دادید با هم تطابق نداره
یعنی یکی full hd
یکی سایز موبایل
یکی هم یه سایز دسک تاپ 4:3
خب اینطوری حالت عکس اصلی عوض میشه
این موضوع ایرادی نداره ؟
نکته آخر عکس هارو امضا کنیم یا نه ؟ :menace:
كبود
July 22nd, 2012, 18:17
سلام من هستم ولي چجوري طرح رو ارسال كنيم؟
Inner Sanctum
July 22nd, 2012, 18:31
دوست عزیز چند پست پایین تر گفته شده بود.
به black-fish پ خ بفرستید
black-fish
July 22nd, 2012, 19:37
دوست من شما مبنای ساخت والپیپیر رو از ful hd شروع کنی بعد از اتمام کار اونو به سایز 1024 و موبایل تغییر بده که افت کیفیت نکنه
در خصوص امضاء نه اصلا نباید در عکس هاتون امضاء بزارید در غیر اینصورت اون عکس در مسابقه و رای گیری پذیرفته نمیشه
به من پ خ بفرستیت
ramona97
July 23rd, 2012, 03:01
سلام من هم شرکت می کنم:happydance:
فقط حیف که دیر دیدم:sigh:
black-fish
July 23rd, 2012, 03:08
دیر نیست عزیزم:consoling2: تو پست اول گفتم سه روز دیگه اضافه شد تا ششم مرداد وقت داری از فردا 5 روز میشه
================================================== ===
قابل توجه :
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register] در پست اول تاپیک با ما به روز باشید :mrgreen:
ramona97
July 23rd, 2012, 07:25
ماهی جان دقیق منظورت رو متوجه نشدم...
اگر این روش شما رو اجرا کنیم یعنی به والپیپرمون ایمیج سایز بدیم؟ در این صورت طول و عرض دقیقا اون عدد های شما نیستن(البته نزدیک هستن)
خوبی این روش این هست که ترکیب و قد و اندازه لایه ها تغییر نمی کنه
اگر این روش رو تایید می کنین و برداشت من درست بوده من هم انجام بدم...
كبود
July 23rd, 2012, 08:51
ببينم پ خ چيه؟
*آناهیتا*
July 23rd, 2012, 08:54
پيغام خصوصي :surprised:
black-fish
July 23rd, 2012, 11:49
ببین راحیل جان آره ایمیج سایزه ... شما این عکسهارو ببین اگه اون تیک constrain proportionsرو که در عکس نشون میده برداری دیگه همون یه کم تغییرات رو هم نداری دقیقا هر سایزی رو تغییر بدی همونو دریافت میکنی و اون قفل برداشته میشه واسه اعمال تغییرات سایز دلخواه
دوستانی که در این خصوص سوال داشتن لطفا این عکس رو ببینن ممنون
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
AhmadSH
July 23rd, 2012, 13:54
black-fish (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) جان نام ما را هم یادداشت بفرمایید :mrgreen:
CHRC
July 23rd, 2012, 14:02
منو از مسابقه حذف کنید :cryng 2: فتوشاپم پچ نمی شد . :dash: پاکش کردم . :mrgreen: البته دارمش ولی پچ نمی شه دیگه . :cryng 2: :cryng 2: حیف . مسابقه ی خوبی بود ..... :dash:
SINA_TAHERKHANI72
July 23rd, 2012, 14:43
داداش اومديم و هر سه همراه اول بودند اونوقت تكليف چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
Devboy
July 23rd, 2012, 21:30
ممنون منم شرکت میکنم :wavesmile:
Devboy
July 23rd, 2012, 21:49
منو حذف کنید من فوتوشاپم خراب شد ولی :sigh: واقعا :sigh:
jeminiv
July 23rd, 2012, 22:22
سلام خدمت همه دوستان :rose 2:
در مورد این مطلب
اول اینکه دوستان در پست اول حتما شرایط مسابقه رو دیدند و با قبول همه موراد در مسابقه شرکت می کنند .
نکته دوم اینکه این تنها جایزه مسابقه نیست و به فرض هم که این مورد اتفاق بیوفته برندگان میتونند اونو رو به دوستان و آشنایانشون بدند و وجه اونو دریافت کنند و یا حتی هدیه بدند .
و در آخر اینکه از هدیه ایراد نمیگیرند . ;-)
black-fish
July 24th, 2012, 01:50
تعداداعضای ثبت نام شده تا این لحظه 20 نفر و ارسال طرح8 نفر
Milad (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / aneshtan (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / N sadra (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / amir.prs (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / كبود (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / M.amin50 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / kamyabonline4 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) /فرهاد0098 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / J-Star (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / yaser88 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / NASERGRAPHIC (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / SINA_TAHERKHANI72 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / Dr.FATAL (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / ali_khavary (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / mohaMMad750 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) /black1993 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) Mr.AGR (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) /nimAA maXXi (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / ramona97 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) / AhmadSH (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
نکته:دوستان در روز پایان ثبت نام ، اسامی همه ی اعضای شرکت کننده در پست اول همین تاپیک اعلام خواهد شد و پس از اون تاپیک رای گیری آغاز میشه وسعی کنید تا آخر 5 مرداد هم ثبت نام هم طرحاتون رو ارائه بدید تا رای گیری هر چه زودتر شروع بشه و جوایز به برندگان اهداء بشه با سپاس از شما عزیزان :rose 2:
black1993
July 24th, 2012, 14:42
منم میخوام شرکت کنم اما نفهمیدم عکسی که باید ارسال کنم به جز اندازه چجوری باشه :whistiling:
SINA_TAHERKHANI72
July 24th, 2012, 15:13
عكس ها رو با فتو شاپ در سه سايز
حداکثر 1080*1920
حد اقل 768*1024
و موبایل 480*320
طراحى و عكس ها شو براش پ.خ و فايل هاى psd رو نگهدار و بعدا اگه برنده شدى اون psd ها رو براى ايشون پ.خ كن
black1993
July 24th, 2012, 15:26
آخه مشکلم اینه که psd چیه
میتونم عکس های خشگلم رو ادیت کنمو بدم؟ یرای کی پ.خ کنم؟
black-fish
July 24th, 2012, 16:08
دوست عزیز عکس هارو ببینید وقتی طرح تموم شد و خواستید اونو سیو کنید در 2 فرمت سیو کنید یکی psd و دیگری jpg
و اون فایل jpg رو واسه من پیغام خصوصی کنید
منظورتون از عکس های خوشگل چیه؟ ولی شما هر عکسی که دلتون خواست مثه گل منظره رنگ لوگو ی سایت و... میتونی ادیت کنی ولی باید در قالب طرحتون یه موضوعی و جمله ای ..که ترفندستان در اون باشه حتما قرار بدی و اگه ما گفتیم فابل psd رو بدید به این دلیله که مطابقت عکس ارسالی برنده شدگان با فایل اصلی که داوران ببینن چه قدر کار کرده و مطابقت و بررسی کنن
>> پست اول تاپیک رو یه بار دیگه با دقت بخونید بهتر متوجه میشید
فرهاد0098
July 24th, 2012, 16:38
ببخشید من یه WALLPAPER برای شما ساختم اونو چه جوری ADD کنم.:congratualtions::happydance:
ramona97
July 24th, 2012, 18:01
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register] دوستم آپلودش کن، بعد لینکش رو به صورت پیغام خصوصی به black-fish ارسال کن
فرهاد0098
July 24th, 2012, 21:08
منم شرکت میکنم
:thankyou2:
یکی به من بگه چجوری عکس رو بفرستیم
لطفا بگید آخه عکسو ساختم.
مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز
فرهاد0098
July 24th, 2012, 21:21
ببخشید یه سوال دیگه چه جوری ÷یغام خصوصی بدم منظورم اینه که کجاش برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:moustac hel:
M.amin50
July 24th, 2012, 21:52
رو اسم کسی که میخوای پیام بفرستی کلیک کن و
ارسال پیام خصوصی رو انتخاب کن.:thumbup1:
amirmohammad_75
July 25th, 2012, 01:56
منم هستم
از ne55 چيزاي زيادي ياد گرفتم . ببينم چي كار ميكنم
تصوير متحرك نميشه؟
black-fish
July 25th, 2012, 02:54
نه دوست من نمیشه .
فرهاد0098
July 25th, 2012, 20:00
ببخشید black-fish فایلهایی که برای شما با پیغام خصوصی فرستادم را دریافت کردید؟
اگر دیدید جواب دهید؟
من هر سه فایل را فرستادم.......
:abusive :
jeminiv
July 25th, 2012, 22:06
دوست من از ارسال پست های پشت سر هم و اسپم پرهیز کنید .
بله طرح شما دریافت شده .
لطفاً قوانین انجمن هم یکبار مطالعه کنید :
black1993
July 26th, 2012, 22:12
سلام من رو حذف کنید led لپ تاپم شکست:cryng 2:
black-fish
July 27th, 2012, 01:12
دوستان فردا شب ساعت 12 ششم مرداد این تاپیک قفل میشه و بعد از اون تاپیک رای گیری زده میشه و در اون تاپیک طرح های شرکت کنندگان رو جهت رای دادن در مسابقه قرار میدیم
تا کنون 11 نفر طراحشون ر وفرستادن
دوستانی که هنوز طرحاشونو ارسال نکردن آخرین مهلت تا آخر شب فردا جمعه س لطفا تحویل بدن
ممنون از همه ی شما دوستان عزیز :rose 2:
h-y
July 27th, 2012, 14:39
سلام
هنوز فرصت ثبت نام هست؟
black-fish
July 27th, 2012, 15:13
سلام
تا پایان امشب ساعت 12 فرصت هست ثبت نام کنید وباید طرحتون رو حد اکثر تا فردا ظهرتحویل بدید چون میخوایم تاپیک رای گیری رو به زودی ایجاد کنیم.
جهت رای دادن به این تاپیک مراجعه کنید.
h-y
July 27th, 2012, 15:26
پس بی زحمت منم به لیستتون اضافه کنید:rose 2:
black1993
July 27th, 2012, 23:57
قبل از هر چیز بخاطر این پست معذرت میخوام
خواستم از black fish جان بپرسم که پ خ من رسید و عکس ها رویت شد؟
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.