PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با اتصال گوشی HTC به اینترنت



mahmoodsaee
October 18th, 2012, 01:53
سلام من یه گوشی htc chacha دارم و میخوام از طریق wifi به مودمم ( tp-link) متصل بشم
گوشیم مودم رو پیدا میکنه و خودش هم کانکت میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه خواهش میکنم کمک کنید

Inner Sanctum
October 18th, 2012, 07:22
با لپتاپ یا pc هم همین مشکل رو دارین؟

Hamed 2000
October 18th, 2012, 07:45
گوشی رو خاموش روشن کنید درست میشه.
اگه با این کار درست نشد ممکنه پر.وک.سی و پورت گوشی فعال باشه.

mahmoodsaee
October 18th, 2012, 15:41
من با pc کار میکنم
اگه ایراد از پورت و پ*ر*وکسی هست چطور میشه اون رو غیر فعال کرد

Hamed 2000
October 19th, 2012, 16:33
درود
خاموش رو شن کردی گوشی رو؟! (اینو حتما امتحان کن)
اگه با خاموش و روشن کردن گوشی درست نشد گفتم شاید مشکل از پ.روکسی و پورت باشه برای اطمینان این کار رو بکن (مسیر زیر رو دنبال کن):
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]
در بخش wi-fi setting کلید طرف چپ گوشی (Option) رو فشار بده بعد روی گزینه Advanced کلیک کن تا وارد تنضیمات Wi-fi بشی در اونجا اگه پرو.کسی و پورت عددی نوشته شده بود پاک کن و Ok کن و تیک گزینه Use static IP یا یه همچین چیزی رو بردار (اگه تیکه زده شده بود رو بردار).
بدرود

mahmoodsaee
October 19th, 2012, 18:03
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

گوشی رو هم خاموش روشن کردم طرست نشد
این کارهایی رو هم که گفتی انجام دادم (اما همه چی همونجوری که گفتی) بود یعنی تغییر ندادم
امکان داره مشکل از pc باشه یا تنظیمات مودم باشه

jeminiv
October 19th, 2012, 19:09
سلام
دقت کنید حتماً باید تنظیمات مودم وایرلس شما در حالت Bridge قرار داشته باشه سپس با گوشی به مودم متصل بشید .

mahmoodsaee
October 20th, 2012, 00:21
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام خب چه جوری میشه تنظیمات مودم وایرلس را به حالت Bridge قرار داد؟

jeminiv
October 20th, 2012, 12:40
باید در تنظمیات خود مودم این قسمت رو تنظیم کنید .
آی پی 192.168.1.1 رو در آدرس بار مرورگرتون وارد کنید و با یوزر و پسورد admin وارد بشید .
اگه مودمتون TPLink هست در ستون سمت چپ در قسمت Quick Setup تغییرات لازم رو انجام بدید .

mahmoodsaee
October 20th, 2012, 21:56
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ابن کارهارو هم انجام دادم اما مشکل حل نشد بازم ممنون

mahmoodsaee
October 20th, 2012, 21:58
دوستان کسی راه کار دیگه ای بلد نیست
خواهش میکنم کمکم کنید این قضیه داره به شدت منو ازار میده

andreminasian
May 20th, 2014, 22:44
اول صفخه کلیدت رو انگلیسی کن بعدا رمز وای فایت رو بزن مشکلت حل میشه
موفق باشی