PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایر فاکسم نمیتونه بک آپ رو برگردونه



arsenal-champion
February 3rd, 2008, 15:15
سلام دوستان
من ديروز يک تاپيک زدم که ويندوزم ويروسي شده... حالا که ويندوز رو عوض کردم و مشکلم به کلي برطرف شد ...
من وقتي که ميخوام ويندوز عوض کنم هميشه از پوشه اکستنشن ها و بوکمارکها و... ،منظورم اين پوشه ست:
C:\Documents and Settings\Henry\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
هميشه ازش بک آپ ميگيرم(کپي) و بعد از نصب دوباره ويندوز اونو دوباره به جاي قبليش برميگردونم تا همه تنظيمات قبلي روش اعمال بشه
اما اين دفعه فرق ميکنه.امروز من دوباره اومدم تا اون بک آپ رو به اصطلاح ريستور کنم که ديدم ديگه مثل گذشته بک آپ عمل نميکنه
اکستنشنها نصب شده هستند و حتي در خود برنامه فايرفاکس هم در قسمت add-ons وجود دارن.اما به هيچ وجمه عمل نميکنن.حتي تم ها.
من دقيقاً بک آپ رو به همون جاي هميشگي پيست ميکنم اما عمل نميکنه
اين رو هم بگم که پروفايلي که خوده فاير فاکس درحالت پيشفرض(default) نامي غير از نام پروفايلي دارد که من ازش بک آپ گرفتم.يعني پروفايل پيشفرضي که من ازش بک آپ گرفتم اسمش van0owe.default بود اما پروفايل پيشفرض اين ويندوز اسمش pqof7zss.default است
در ضمن دوستان من با اکستنشن FEBE يک بک آپ کلي از همون پروفايل گرفتم.اما اين بک آپ نيز کار نميکنه يا شايد هم من کار کردن باهاش رو بلد نيستم
کلاً مثله اینکه مشکل ریشه درجایی داره که من نمیدونم.چون حتی نمیشه اکستنشن ها رو از روش عادی هم روش نصب کرد!
دوستان من امروز حدود 2 ساعت با همين مشکل کلنجار رفتم اما به هيچ شکلي نتونستم درستش کنم
ديگه نميدونم بايد چکار کنم و تنها راه نجاتم کمک شما ميتونه باشه
اونقدر اون پروفايل برام ارزش داره که ....
نيازمند ياري شما

silent
February 3rd, 2008, 15:45
arsenal-champion (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان cmd رو اگه فعال نیست فعالش کنین

arsenal-champion
February 4th, 2008, 12:26
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
silent جان ممنون که جوابمو دادید :friends:
اگر منظورتون اینه که میشه توش رفت ،باید بگم که میشه توش رفت!!:×:
من فکر کنم که مشکل از بک آپ نباشه
مشکل از اینه که من اصلاً نمیتونم حتی همین اکستنشن ها رو از روش استاندارد هم نصب کنم
بعد از اینکه بک آپ رو Restore میکنم همه ی تنظیمات فایرفاکس +بوکمارکها و ... برمیگردن بجز اکستنشنها و تنظیماتشون.نمیدونم دلیلش چیه
کـــــــــــــمــــــــــ ـــک...

Kasra
February 5th, 2008, 09:32
arsenal-champion (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان ورژن های فایرفاکس قبلی و حال باید یکسان باشند. این طوری هست؟

در خصوص FEBE به [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] بروید.

arsenal-champion
February 5th, 2008, 13:25
کسری جان این لینکی هم که دادی فقط درمورد موارد اولیش و قابلیتهاش بود
در ضمن وقتی من از فایرفاکسم بک آپ گرفتم ورژنش 2.0.10 بود ولی الان 2.0.11 هست.ولی اینم بگم که ورژن فایرفاکس در قسمت پروفایل ذخیره نمیشه.بلکه فکر کنم در پوشه اصلی خود فایر فاکس ذخیره بشه.
مشکل من فقط اینه که هیچ اکستنشنی رو نمیتون نصب کنم
:thankyou:

silent
February 6th, 2008, 07:23
arsenal-champion (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان
توی قسمت Options -> Advanced این گزینه باید فعال باشه:
Web sites to install software
هیچی دیگه به فکرم نمی رسه!