توجه! شما در حال مشاهدهی نسخهی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینکها نمایش داده نمیشوند. برای مشاهدهی نسخهی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی در مورد کیفیت و خدمات رایتل
el digo
January 8th, 2013, 13:14
دوستانی که خودشو رایتل دارن لطف کنن بگن کیفیت مکالمه،آنتن دهی،تعرفه ها و از همه مهمتر سرعت اینترنتش چطوره؟ بخرم یا نخرم و اینکه اس ام اساش به اپراتورای دیگه راحت میره یا نه مثه اون دوتا آفته؟؟
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
alnaz55
January 8th, 2013, 21:00
من رایتل ندارم ولی فکر میکنم مثل دو تای قبلی باشه
ali.jamshidi
January 8th, 2013, 21:24
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
باید بگم شما 100% دارین اشتباه میکنید...
مگه ایرانسل مثل همراه اول بود؟از نظر انتن دهی و خیلی خدمات دیگه خیلی بهتر از همراه اول بود...اگر مثل دوتای قبلی بود چرا اومد؟
E Z I O
January 8th, 2013, 21:30
کلام دوست عزیز ali.jamshidi (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
رو تایید میکنم.
یکی از مزیت های رایتل نسبت به اپراتورهای قبلی امکان برقراری تماس تصویریه.
فقط یه سوال برای من پیش اومده
آیا خط رایتل فقط 0930 هست؟
alnaz55
January 8th, 2013, 22:03
من منظورم کیفیت خدماتشونه
Mr.AGR
January 8th, 2013, 22:40
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
فکر کنم اصلاً 0930 نداره ، ( 0930 برای ایرانسل باید باشه ! 9
پیش شماره های رایتل 0920 و 0921 هستن .
el digo
January 9th, 2013, 00:18
اره ۹۳۰ مال ایرانسله،خط خودم هم همین پیش شمارشه،دوستان کسی جواب منو نداد.تا حالا رایتل نخریدین؟ من ثبت نام کردم و تا سه روز باید پولشو بریزم میخوام ببینم ارزش داره یا نه
zErOOn3
January 9th, 2013, 09:08
سلام ...
شنیدیم کــ تماس تصویریش کنـــده ؟؟؟ (همین دیشب شنیدیم ... یکی از بروبــچ که تهران بودن)
جون میده برای وب گردی با موبایل و شیر کردنش رو پی سی
el digo
January 9th, 2013, 20:57
کسی که جواب نداد،بیست تومنم پولی نیست من میخرم خوب بود میام میگم شمام بخرین
TVA - Security 7
January 9th, 2013, 21:57
تماس تصويريش که فعلا مزخرفه،اينترنتش هم چون کاربر زياد نداره سرعتش خوبه ، البته بايد صبر کرد تا کاربراش زياد شه بعدا در مورد سرعتش تصميم گرفت.در مورد پوشش دهي هم پوشش داخليش يه کم ضعيفه ولي در کل خوبه...
IMAN.M2
January 10th, 2013, 15:40
حالا قیمتش چند هست با اون اینترنت1MG
el digo
January 10th, 2013, 15:48
اعتباری و دیتا بیست تومن که ده تومن شارژ اولیه داره و دائمی ۱۲۰ تومن
atige
January 11th, 2013, 12:32
رایتل خوبه سلام میرسونه شما چطورید؟ :giggle:
فکر کنم از اینده خوبی برخورداره ولی فعلا چندان جالب نیست چون تازه وارد میدان شده مثل اولای ایرانسل
قیمت اینرتنتش هم فکر نکنم زیاد مناسب باشه
alnaz55
January 11th, 2013, 15:34
شنیدم دارن رایتل رو جمع میکنن!!!!
نمیدونم راسته یا دروغه؟؟؟!!!
kayba
January 12th, 2013, 12:37
به نظر من رایتل فعلا نمیصرفه فقط کله ی تهران و کرج انتن میده و فقط به شرکت خودش تصویری داره مگر دوتا رفیق باشین که دقیقا مرکز شهرایی که انتن میده با هم تصویری چت کنین در اینده میتونه خوب باشه ولی الان 3g تو انحصارشه مثل انگلیسیا زمان قاجار هرکاری میخواد میکنه سرعت دیتاشم میگه خیر سرمون نصل سوم اما نمیگه حداقل سرعت نصل سوم ایرانسلم همون سرعتو میده که گاهی ارزونتر قوانینم نمیذاره به کاربر خانگی سرعت زیاد بدن معتقدا بیمه نداریم تصادف میکنیم اگه انتن دهیش به 50درصد ایران برسه و قیمتاش درست بشه خود منم میخرم
ما که جوونویم هرموقع بحث رایتل بین دوستام میفتاد از گرون بودنو انحصاری بودن حرف میزدیم بعد یه سایت خبری از اینا که طرفدار دولته نمیدونم حرف کی بود نوشته بود الان پیداش نکردم یارو میگفت این سیمکارتا بده نظام خانوادرو به هم میریزه دختر و پسر جوون میان تصویر همدیگرو میبینن ادامشم اوضاعشون بدتر میشه بعد یکی میاد تصویر مبتذل او یکیو ضبط میکنه پخش میکنه این غربیا با این کار اومدن نظام دینو خانوادرو به هم بزنن یعنی من موقع خوندن همونطوری موندم فکر این ادم که حالا چکارس چقدر سریع به استفاده نادرست از این وسیله کشیده شده یعنی خودش انقد سریع به فکر این کار افتاده میندازه گردن بقیه ولش کن دوباره اعصابم خورد شد
alnaz55
January 15th, 2013, 16:12
کسی این سیم کارت رو خرید
dg.ghased
July 31st, 2013, 11:18
من 6 ماه قبل خريدم
اولش كه همه چيزش افتضاح بود!!
از مكالمه صوتي و پيامكي بگير تا اينترنتش و آنتن دهي (فقط تو يه محدوده هاي خاص)...
يه دفه بعد 20 ثانيه مكالمه قطع ميكرد!
ولي الان خيلي عالي شده!
پوئن مثبتشم نسبت به اپراتوراي ديگه همين اينترنت پر سرعتشه ...
راحت ميشه شير كني رو لپ تاپ... مثل ايرانسلم بيخود نيست كه وسط دانلود قطع كنه
اينترنتشم تقريبا رايگان در مياد!
چون هر وقت شارژش كني يه مقدار حجم هم برات درنظر ميگيره
مثلا خود من از 6 ماه پيش تا حالا فقط سه بار شارژش كردم... تا سال 2014 ميتونم رايگان از اينترنت استفاده كنم
اما درمورد تعرفه هاش بايد بگم كه بالاست نسبت به اپراتوراي ديگه (برون شبكه اي)
ولي ميارزه براي اينترنتشم كه شده يه خط تهيه كني
apple00
July 31st, 2013, 15:50
کجا ها دقیقا آنتن میده؟؟؟
هزینه تماس تصویری و صوتی درون شبکه ای و برون شبکه ای چقدره؟؟؟
هزینه اس ام اس درون و برون شبکه ایش چقدره؟؟؟
الان واقعا توی این ایام ماه رمضون رایگانه هم اس ام اسش هم تماسش و....؟
تماس یا اس ام اس به سایر اپراتور ها رو با سرعت انجام میده؟
ممنون
apple00
July 31st, 2013, 15:51
توی سایت رایتل یک دیتا هم میفروشه چی هتس ب چ دردی میخوره؟؟؟
ممنون
zErOOn3
July 31st, 2013, 16:15
سلام ...
یه سر بزنین به سایتـــ رایتل و همونجــا رو چک کنیــن یه چیزایی نوشته (که البته حتما سر زدین)
مثلا نواحی تحت پوشش ... طرح های رایتل در تابستان و...
سرعت تماس و اس ام اس :
این سرعت باید یکطرفه باشه یا دو طرفــه ؟ (یعنی هر دو اپراتور باید سرعتشون خوب باشه برای ارسال و دریافت اس ام اس مثلا)
مخصوص اینترنت و اس ام اس ... (ایرونسل داشتــ قلبنا که هر چی گشتیم گیر نیومد اینورا)
خوبیـــش اینه کــ ارزون تـر بود تعرفه هــاش (حد اقل در مورد MTN) یا کسی نمی تونه باهاتون تماس بگیره (مخصوص zErOOn3)
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.