توجه! شما در حال مشاهدهی نسخهی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینکها نمایش داده نمیشوند. برای مشاهدهی نسخهی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه نوروزی 92 - انتخاب زیباترین طراح آرایی پروفایل
black-fish
March 13th, 2013, 14:44
با سلام :flowerysmile:
قبل از هر چیز پیشاپیش نوروز 92 رو به کسری خوب و عزیز و دوستای گلم تبریک می گم امیدوارم سالی سرشار از سلامتی و موفقیت پیش رو داشته باشید :tarfandestan hooray
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
از اونجایی که اغلب کاربران به زیبایی هر چه بیشتر پروفایلشون اهمیت میدن برا نوروز 92 واسه شما عزیزان مسابقه ی زیباترین طراح آرایی پروفایل رو در نظر گرفتیم
دوستانی که با ویرایش پروفایل آشنایی دارن میدونن که خیلی متنوع و جالبه هم واسه خودشون هم واسه دیگران که به پروفایل هاشون سر میزنن در اغلب موارد چشم نواز و روحیه میده و خیلی ها به این نوع تنوع یه جورایی سرگرمی و علاقه دارن
در این مسابقه شما میتونیدبا استفاده از عکس پروفایل مناسب . استفاده از پترن هایی که در سطح پروفایل با هم هماهنگ باشند و در نهایت یکپارچگی و چشم نوازی ایجاد کنید و ...
یه توضیح واسه عزیزانی که تا به حال از این قابلیت در پروفایلشون استفاده نکردن میتونن از پیکر بندی پروفایل (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) به دلخواه ازش بهره بگیرن و اگه مایل هستن که عکس در قالب پروفایل بزارن ، قبل اون یه آلبوم درست کنن
واسه این کار برن به اضافه کردن آلبوم (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) (توجه داشته باشن که نوع آلبوم می بایست از گزینه ی عمومی یا پروفایل - تصاویر مناسب ایجاد پروفایل شما رو تیک بزنن تا قابل نمایش باشه )
دوستان از همین الان میتونید بیاین و در این تاپیک یه پست بدید که میخواین شرکت کنید و تا زمان اعلام این مرحله فرصت دارید که هر چند بار خواستین پروفایلتون رو ویرایش کنید ولی بعد اتمام مهلت و اعلام کاندید شده ها به مرحله نهایی دیگه نمی تونید هیچ نوع ویرایشی انجام بدید . و ما هم بعد از اعلام اتمام مهلت میایم از چند قسمت مختلف پروفایلتون عکس میگیریم و موقع رای گیری با اون عکس ها مطابقت میدیم پس لطفاً بعد از اتمام مهلت به هیچ عنوان به پروفایل هاتون دست نزنید
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
جایزه ها :
به 5 نفر از کاربران در مرحله نهایی جوایز اهدا میشه
نفر اول : خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 30000 تومان + شارژسیم کارت 10000تومانی + جایزه ویترینی
نفر دوم : خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 25000 تومان +شارژ سیم کارت 5000 تومان + جایزه ویترینی
نفر سوم: خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 20000 تومان + شارژ سیم کارت 2000 تومان + جایزه ویترینی
نفر چهارم : خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 15000 تومان + جایزه ویترینی
نفر پنجم: خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 10000 تومان + جایزه ویترینی
داوران در این مسابقه دوستان عزیزمون jeminiv (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) و fara. (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) هستن این مسابقه دو مرحله ای هست و در صورت تعدد شرکت کنندگان ،با رای داوران ، شرکت کننده های کاندید شده به مرحله بعدی میرند که اونجا دیگه داوران خود کاربران هستند .
پایان مهلت واسه شرکت در مسابقه تاریخ 7 فروردین
و یه نکته دیگه : کاربران شرکت کننده تاریخ عضویتشون قبل 23 اسفند باشه .
2 دوست خوبم jeminiv (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) و fara. (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) در این تاپیک + خودم جوابگوی سوالات احتمالی شما عزیزان هستیم
در ضمن پست اول این تاپیک بعداً ممکنه بنا به ضرورت مطلب اضافه بشه پس خواهشاً قبل سوال چک کنید :thankyou2:
با تشکر از کسری جان و همه ی دوستان:TFSHooray9:
behrooz
March 13th, 2013, 14:59
سلام.
منم پیشاپیش تبریک میگم و برای شرکت تو این مسابقه اعلام آمادگی میکنم.
ممنون از کسری جان و بلک فیش عزیز و jeminiv جان و fara. جان به عنوان برگزار کنندگان این مسابقه جالب :mrgreen:
به امید رقابتی مفرح و دوستانه
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
لطفا زمانش رو هم مشخص کنید بدونیم چقدر وقت داریم :rose 2:
:rose:
black-fish
March 13th, 2013, 15:24
سلام
ممنون بهروز جان :rose 2:
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
زمان مسابقه از الان تا 7 فروردین مهلت دارید
Albus Dumbledore
March 13th, 2013, 15:30
سلام:rose 2:
عید رو پیشاپیش به همه شما تبریک میگم:thumbup:
من هم اعلام آمادگی میکنم
از داوران و شما هم به خاطر راه اندازی این مسابقه ممنونم.
IMAN.M2
March 13th, 2013, 15:39
ممنون BLACK FI$H
جان واقعا مسابقه ای که گذاشتین خیلی عالیه ممنون از کسری جان / بلک فیش عزیز /و jeminiv / و fara
که باز دوستان رو در کنار همدیگه جمع کردن
ما هم هستیم
N sadra
March 13th, 2013, 15:47
منم شرکت بدین :دی
فقط یه چیزی اندازه صفحه نمایش رو چند درصد باشه ؟چون تو هر سیستمی ممکنه بزرگ کوچیک بشه ..[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
Mansour07
March 13th, 2013, 17:49
کار بسیار زیبایی ـه :rose 2:
من آمادگی خودمو اعلام میکنم ;-)
black-fish
March 13th, 2013, 17:58
اندازه مقدار ش پیشفرض باشه بهتره
black-fish
March 13th, 2013, 18:29
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]یعنی که مقدار عدد صفحه نمایش مانیتور روی پیش فرض باشه نیازی نیست تنظیماتش رو عوض کنید و رزولیشنش رو تغییر بدید
درضمن اگه شرکت کننده هستید همون پست رو ویرایش کنید که ما بدونیم در لیست شرکت کننده ها هستید ممنون
foofool
March 13th, 2013, 19:30
سلام به همه ی دوستان عزیزم:rose:
اول پیشاپیش نووزتون مبارک و امیدوارم تعطیلات به همه تون خوش بگذره در کنار خانواده و عزیزانتون:congratualtions:
دوم از بلک فیش عزیز و آقا کسری و داوران متشکرو ممنون:rose 2::rose 2::rose 2::rose 2:
سوم منم میخوام شرکت کنم
viero
March 13th, 2013, 19:33
ممنون black-fish (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) جان
من هم هستم
راستی نوروز هم مبارک :mrgreen:
abolfazlhamami
March 13th, 2013, 19:38
:tfs-hooray:
badrang
March 13th, 2013, 20:13
اگه بتونم شرکت میکنم :thankyou2:
M.amin50
March 13th, 2013, 21:56
سلام به همگی :rose:
پیشاپیش عید همگی مبارک :congratualtions:
من هم سعی میکنم شرکت میکنم :rose 2:
wsakson
March 13th, 2013, 22:29
سلام
عيد همگي مبارک
بنده هم هستم.
mohsen3672
March 13th, 2013, 23:44
سلام به همه
عید رو پیشاپیش به ترفندستانی ها تبریک میگم و آرزوی سلامتی برای همه دارم
ان شاءالله شرکت میکنم
با تشکر از برگزار کنندگان
ra3ol 123
March 14th, 2013, 02:08
من هم سال جدید رو تبریک می گم و من هم برای مسابقه اعلام امادگی می منم
HFJXGK
March 14th, 2013, 08:48
درود بر همه دوستان ترفندستانی!
منم به نوبه خودم پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم!:congratualtions:
منم میخوام تو مسابقه شرکت کنم.
با سپاس!!!:rose 2:
amir.prs
March 14th, 2013, 09:41
من هم هستم
tehrany1379
March 14th, 2013, 10:45
منم هستم!!!:congratualtions:
Nuruzzaad
March 14th, 2013, 12:12
سلام و تبریک بابت مدیر شدنتون که فرصت نشده بود تبریک بگم
روی من هم حساب کنید ;)
موفق باشید :thumbup:
king of cheat
March 14th, 2013, 13:57
با آرزوی موفقیت برای کاربران سایت.
ما هم هستیم
tedony
March 14th, 2013, 18:02
مسابقه ی بسیار خوبی هست
جای سپاس داره از شما black-fish جان
دوستانی که شرکت میکنید از همینجا براتون آرزوی موفقیت میکنم
موفق باشید
با سپاس
tilva75
March 14th, 2013, 21:23
سلام دوستان
منم عید رو پیشاپیش به همه دوستای ترفندستانیم تبریک می گم.....از جمله اونایی که دارن اساسی زحمت می کشن برای اینجا...خب...منم اعلام امادگی می کنم توی این مسابقه.....
تاخدا چ خواهد
╣╬╬╬╬╬╬╠
March 14th, 2013, 22:09
منم هستم
فقط كجا اعلام ميشه كه كي برنده شده؟؟
jeminiv
March 14th, 2013, 22:21
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.
فقط كجا اعلام ميشه كه كي برنده شده؟؟[/QUOTE]
سلام خدمت شما و همه عزیزان حاضر در تاپیک ./
پس از پایان مهلت مسابقه نوروزی و نظرسنجی در همین تاپیک (و یا تاپیک احتمالی دیگه ای ) اطلاع رسانی میشه .
E Z I O
March 15th, 2013, 01:25
سلام به دوستان گرامی.
خسته نباشید و عیدتون هم پیشاپیش :congratualtions:
من فکر نکنم برنده بشم.
ولی ما هم هستیم.
یاعلی
بارون
March 15th, 2013, 01:47
سلام به همه دوستای ترفندستانی. پیشاپیش نوروز رو به همه شما دوستای بسیار خوبم تبریک میگم :grouphugg: و آرزو میکنم همیشه تنتون سالم، دلتون خوش و جیبتون پر باشه.
اول یه دست مریزاد میگم به مدیران بسیار با صفا و نوآور ترفندستان. واقعاً ایولا دارین با این ایدههای سنجیده و نازتون.
و خدمت داورای عزیز هم عرض خسته نباشید و خدا قوت دارم.
منم دوست دارم تو این مسابقه خشکل، شرکت کنم.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
CHRC
March 15th, 2013, 11:16
سلام .
منم هستم .
alireza crs
March 15th, 2013, 19:51
برین کنار.منم هستم
سیدرضا بازیار
March 15th, 2013, 20:08
:FloorLaughing:
منم هستم.البته با اجازه علیرضا جان:lol2:
siavash5
March 16th, 2013, 14:48
با سلام خدمت دوستان گلم
منم هستم!!!!
سال نو را پیشاپیش به همه ی ترفندستانی ها تبریک میگم
mohamadreza solati
March 17th, 2013, 16:44
منم هستم.:دی
:mrgreen:
black-fish
March 18th, 2013, 01:41
تعداد شرکت کننده های عزیز تاکنون 28 نفر شده خسته نباشید :rose 2:
دوستانی که تمایل به شرکت دارن تا آخرشب 6 فروردین مهلت دارن که شرکت کنند و چون زمان به اندازه ی کافی در اختیار شما عزیزان گذاشته شده بعد اون دیگه امکان تمدید نیست و تاپیک قفل میشه
و رای گیری آغاز خواهد شد پس تا به انداره کافی فرصت دارید از زمان باقی مونده واسه شرکت در مسابقه استفاده کنید که بتونید پروفایل خودتون رو طرح آرایی کنید و ایشالله که شما یکی از برندگان خواهید شد
MM888
March 18th, 2013, 09:32
سلام به بلک فیش عزیز و کسری جان، مدیران دوست داشتنی ترفندستان.
ایشالله عید بهتون خوش بگذره و سال جدید رو با خانواده گرم ترفندستان شروع کنید. (یعنی شروع کنیم هممون!)
اسم من رو هم بنویسید.
ممنون.
moh78
March 18th, 2013, 10:35
سلام عیدتون مبارک .با تشکر از شما
mohmadi
March 19th, 2013, 00:21
سلام به همهی دوستان.ما هم شرکت میکنیم.با آرزوی موفقیت در سال جدید...
Albus Dumbledore
March 19th, 2013, 11:42
سلام دوباره.ببخشید یک سوال داشتم:
میشه بدنه هدر کوچک با بزرگ شفاف باشه؟
ممنون.
موفق باشید.
عید همگی مبارک
black-fish
March 19th, 2013, 12:58
خواهش می کنم دوست من
عید شمام مبارک :rose 2:
متوجه منظورتون نشدم شفاف !
یعنی که هدر بزرگ و کوچیک هیچی نزارید خالی بمونه ؟
ببینید هر چی که کم و زیاد و غیره اضافه کنید و یا اصلا فقط از پالت رنگ در بعضی قسمتهاش استفاده کنید و .... اینا همه محسوب میشه کلا پروفایل کاملا سلیقه ایه میتونید یه سری قسمتهارو هیچی اضافه نکنید و خالی بمونه و یا بلعکس هر قسمت رو یه چی به دلخواه اضافه کنید همه اینا بستگی داره چه طرحی مد نظرتونه
Albus Dumbledore
March 19th, 2013, 13:01
ممنونم.
منظورم اینه که یه جوری باشه که تصویر پیکره اصلی معلوم باشه و بدنه هدر جلوشو نگیره.
black-fish
March 19th, 2013, 16:45
از لحاظ قوانین مسابقه مانعی نداره .
ظاهر باید شکیل باشه و از دید کاربرانی که رای میدند مناسب باشه .
ali8075
March 20th, 2013, 02:42
سلام سال نو مبارک منم شرکت میکنم :rose:
Hamed 2000
March 20th, 2013, 08:03
سلام و درود خدمت تمامی دوستان گلم!
سال نو مبارک (6ساعت دیگه مونده:دی):congratualtions:
آقا منم هستم.
battlefield 3
March 20th, 2013, 12:43
با اجازه بزرگتر ها من هم شرکت می کنم سال نو رو ((با این که هنوز نرسیده)) به شما عزیزان تبریک می گم:congratualtions::rose::tfs-hooray:
zntboys
March 20th, 2013, 23:10
:Ghelyon: اگه میشد استایل برای صفحه تعریف کرد شرکت میکردم ولی نمیشه و گرافیک صفحه پروفایل 0 هست به درد نمیخوره
reyhan0097
March 22nd, 2013, 13:59
سلام سال نو مبارک:congratualtions:
منم دوست دارم باشم:mrgreen:
ممنون از مدیران و داوران عزیز:rose 2:
black-fish
March 25th, 2013, 15:56
با سلام مجدد و خسته نباشید به دوستای عزیز شرکت کننده :rose 2:
بعد از بررسی پروفایل شرکت کنندگان در مسابقه ، چند نکته به چشم خورد که شرکت کنندگان میتونند در صورت علاقه اقدام به اصلاح این موارد کنند و توجه بیشتری به این موراد بکنند .
در صورت تمایل :
1- اصلاح نوع فونت پروفایل و تغییر اون به فونت tahoma که فونت استاندارد و مناسب برای زبان فارسی در وب هست .
2- اصلاح رنگ فونت ها با توجه به رنگ زمینه پروفایل ها . در این مورد رنگ فونت نسبت زمینه باید در طیف رنگی متضاد باشه تا به راحتی قابل خو ندن باشه .
3- دوستان شرکت کننده لطفاً پروفایل خودشون رو واسه غیر دوستان باز بزارن تا داوران عزیز ما و در مرحله رای گیری کاربران خوب ما بتونن مشاهده کنن و رای بدن .
دوستان به این چند نکته که یادآور شدیم، میتونید از فرصت باقی مونده استفاده کنید چون تاپیک قفل بشه دیگه تمدید نمیشه و در پایان مهلت ما از پروفایلتون عکس خواهیم گرفت و دیگه امکان ویرایش وجودنداره .
:thankyou2:از همه ی عزیزان ترفندستانی .
foofool
March 25th, 2013, 20:17
باسلام و سپاس
میخواستم بگم اگه ممکنه عکسی که از پروفایل شرکت کننده ها میگیرین واسه رای گیری از صفحه ای از پروفایلشون باشه که کاربرای دیگه پیغام تصویری تو اون صفحه نداده باشن چون در اینصورت تصویر پس زمینه و نمای کلی پروفایل تحت الشعای اون تصاویر قرارمیگیره
با تشکر:rose 2:
black-fish
March 25th, 2013, 20:35
سلام foofool (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) جان
چشم به این مورد هم دقت لازم خواهد شد:rose 2:
همونطور که در پست اول این تاپیک گفتم :
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]اون چند قسمت صرفاً واسه همین موارد و چیزای دیگه س که به یه قسمت اکتفا نکنیم یکیش همینه که نمای تم پروفایل از زاویه و تب های مختلف بررسی بشه
سیدرضا بازیار
March 25th, 2013, 21:32
:papillon:منم هستما:papillon:
black-fish
March 27th, 2013, 00:03
دوستان عزیز شرکت کننده ساعت 12امشب 6 فروردین این تاپیک هم اکنون قفل شد .
به زودی رای دواران و انتخاب شرکت کننده های کاندید شده به مرحله نهایی ، تاپیک دیگه جهت نظر سنجی از جانب کاربران گرامی اعلام خواهد شد .
در اولین فرصت خدمت شما عزیزان خواهیم رسید لطفاً منتظر و شکیبا باشید :TFSHooray5:
جهت رای دادن به تاپیک زیر مراجعه کنید
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.