توجه! شما در حال مشاهدهی نسخهی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینکها نمایش داده نمیشوند. برای مشاهدهی نسخهی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب زیباترین پروفایل های ترفندستان توسط کاربران
black-fish
March 27th, 2013, 12:58
با سلام
اول از همه ممنون از حضور گرم شما دوستای گل ترفندستانی :thankyou:
در ادامه ی تاپیک قبلی که واسه شرکت کنندها بود
مسابقه نوروزی 92 - انتخاب زیباترین طراح آرایی پروفایل (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
زمان رای دادن کاربران محترم به شرکت کنندهای عزیز آغاز شد. از الان7 فروردین تا تاریخ 14 فروردین خواهد بود پس از اون نظر سنجی بسته خواهد شد .
دوستان رای دهنده می بایست تاریخ عضویتشون قبل از 7 فروردین 27 March باشه .
شرکت کننده هایی که به مرحله نهایی راه یافتن به ترتیب از صفحه اول تاپیک قبل اسم هارو می نویسم که به پروفایلشون برید. و هم چنین به ترتیب از صفحه ی اول تاپیک قبل شرکت کننده ها اسم هاشون درج شده .
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
هر فردی 5 رای داره که باید کاملا از هر 5 رای خودش استفاده کنه . یعنی شما باید به 5 نفر رای بدید نه بیشتر نه کمتر پس لطفاً در صورت رای دادن این مورد رو رعایت کنید .
کاربران شرکت کننده میتونن رای بدن ولی به خودشون رای ندن چون بعداً رای شون حساب نمیشه پس لطفاً دقت و رعایت کنید .
نکته ی دیگه اینه که اسم کاربران رای دهنده ازدید دیگران مخفیه ولی ما میتونیم ببینیم و در آخر کنترل می کنیم که هر کاربر چندتا رای داده و شرکت کننده از چه کسانی رای دریافت کرده پس خواهشاً از تعداد ذکر شده( 5نفر) بیشتر رای ندید و گرنه رای شما باطل میشه و نگذاریم حق دوستانمون پایمال بشه .
ودر آخر رای دهندگان عزیز هر پروفایلی که می روید به غیر از پیغام بازدید کننده لطفاً تب های دیگه ی پروفایل شرکت کننده رو هم نگاه کنید مثلا تب درباره ی من و با اطلاعات تماس و.... که تم رو بهتر ببینید و دستتون واسه تشخیص دادن بازتر باشه .
با اینکه در تاپیک قبلی تذکر داده بودیم بازم تعدادی از دوستان کم لطفی کردن و پروفایلشون رو بسته بودن و ما با دردسرهای زیاد مواجه شدیم و با عکس گرفتن و ارسال کردن به داوران عزیزمون تونستیم مشکل رو رفع کنیم خواهشاً تا پایان رای گیری پروفایل هاتون واسه غیر دوستان و اعضای سایت باز بمونه ممنون .
و یه نکته ی مهم لطفاً حتما تا لود شدن کامل صفحه ی پروفابل دوستان شکیبا باشید .
کاربران گرامی به زحمتهای دوستان عزیز شرکت کننده ارزش و احترام قائل بشیم و به پروفایل همه شون سر بزنید کمی وقت بزارید و حوصله کنید از همه تون ممنون می شیم [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
ممکنه بنا به نیاز نکاتی دیگه به تاپیک در پست اول اضافه بشه پس لطفاً قبل از اقدام به رای دادن با دقت کامل متن تاپیک رو مطالعه کنید .
behrooz (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
IMAN.M2 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
N sadra (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
Mansour07 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
foofool (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
wsakson (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
mohsen3672 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
amir.prs (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
king of cheat (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
tedony (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
tilva75 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.
E Z I O (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
بارون (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
CHRC (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
alireza crs (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
ali8075 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
black-fish
March 27th, 2013, 13:22
دوستان لطفاً پست ندید چون این تاپیک فقط واسه نظر سنجیه فقط اون تیک ها رو بزنید .
و اگه تاپیک رو قفل کنم نمی تونید رای بدید و نظر سنجی هم بسته میشه .
پس خواهش می کنم در این تاپیک پست ارسال نکنید . مگر اینکه واقعاً با مشکل مواجه شدید و سوالی واستون پیش بیاد که نیاز به راهنمایی دارید. در غیر اینصورت پست های اضافی و خارج از موضوع رای گیری حذف میشن .
یه نکته ی مهم رو باد آوری کنم : دوستان عزیز رای دهنده ، لطفاً در انتخاب خودتون دقت کنید و اشتباه نکنید مثلا به نفر بیشتر رای دادید یا موارد دیگه.... و بعد از ما بخواین که رای قبلی هاتون رو پاک کنیم و از نو رای بدید . واقعاً این بررسی های مجدد وقت گیر ه مگر خدا نکرده اشکالات احتمالی پیش بیاد که نیاز به بررسی مجدد داشته باشه.
و همنطور که در پست اول گفتم اگه بیشتر از 5 نفر رای بدید رای شما باطل خواهدشد پس نزارید حق دوستان پایمال بشه خواهشاً دقت کنید. :rose 2:
Abolfazl.E
March 27th, 2013, 15:14
ببخشید یه سوال ماهی جان. به ۵ نفر رای بدیم نه بیشتر نه کمتر؟ من میخوام کمتر رای بدم ممکنه پروفایل ۵ نفر مورد پسند من نباشه یا اصلا بخوام به ۱ نفر فقط رای بدم.
black-fish
March 27th, 2013, 17:12
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
خواهش می کنم
ابولفضل جان از اونجایی که در رای گیری ها دیده شده گاهی بعضی از دوستان صرف نظر از زیبایی و زحمتی که دوستان کشیدند بر اساس معیارهای دیگه ای رای دادند. این بار تصمیم گرفتیم تعداد رای ها به این صورت باشه تا افراد برتر بدون هیچ موارد حاشیه ای انتخاب بشند .
شما هم لطف کنید از بین 18 نفر 5 پروفایل از کاربرانی که زحمت کشیدند رو به پاس زحماتشون انتخاب کنید . ممنون [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
╣╬╬╬╬╬╬╠
March 27th, 2013, 17:57
ممنون از بلك فيش عزيز
اما يه درخواست داشتم اگه عملي باشه
ميشه اون عكسايي كه براي داورها فرستاديد رو بزنيد تو اين تاپيك تا دوستان مستقيما نگاه كنند و بهتر راي بدن
البته اگه امكان پذيره
CHRC
March 27th, 2013, 18:14
ببخسید من فقط یه نکته بگم . الان تعداد رای دهنده ها 12 ست پس باید 60 رای بین شرکت کنندگان تقسیم شده باشه ولی فقط 49 رای هستش پس 11 رای کمه . یعنی بعضی ها دقیقا به 5 نفر رای ندادن . لطفا دقت کنین و دقیقا به 5 نفر رای بدین .
black-fish
March 27th, 2013, 18:40
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.
اما يه درخواست داشتم اگه عملي باشه
ميشه اون عكسايي كه براي داورها فرستاديد رو بزنيد تو اين تاپيك تا دوستان مستقيما نگاه كنند و بهتر راي بدن
البته اگه امكان پذيره[/QUOTE]
ممنون دوست من
شرمنده ما عکس رو فقط واسه دلایلی که قبلاً ذکر کردم داریم و هر روز با پروفایل ها چک میکنیم و....
و به خود پروفایل ها سر میزنیم و بهترین کار همینه شما مستقیم برید پروفایل دوستان
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
متاسفانه با این همه تذکراتی که دادیم گویا دوستان به اهمیت موضوع پی نبردن و باعث میشن که رایشون باطل بشه و رای های اضافی و یا کم در اتمام دوره بعد از بررسی حذف خواهد شد
یه بار دیگه خواهش دارم لطفاً رای میدید به 5 نفر باشه و رای کامل بدید. و حق و حقوق کاربران شرکت کننده حفظ بشه
foofool
March 27th, 2013, 19:34
ماهی جون اگه ممکنه در پایان رای گیری رای کاربرایی که رای اضافی یا کم دادن رو مستقیما حذف نکنین و قبلش با اعلام اسامی اونا یه فرصت مجدد بدین که انتخاب کنن چون ممکنه برخی اشتباها و بدون عمد اینکارو کرده باشن البته این فقط یه پیشنهاده که درصورتیکه امکانش هست انجام بشه
ممنون از زحماتت:rose 2:
black-fish
March 27th, 2013, 19:54
باشه عزیزم در این خصوص مشورت می کنیم اگه امکانش باشه در آخرین روز در همین تاپیک اعلام میکنم
خواهش :rose 2:
black-fish
March 28th, 2013, 01:05
لازم به ذکره یه نکته ای رو که بارها و بارها تکرار کردیم و گفته شده !! به خصوص در تاپیک قبلی شرکت کننده ها زیاد و به دفعات یاد آوری کردیم و تذکر دادیم و در این تاپیک هم گفتیم نمی دونم دیگه چه جور بگم ....
برای بار آخر که جای هیچ حرفی نباشه ...!!!
دوستان شرکت کننده عزیزان ترفندستانی لطفاً پروفایل خودتون رو ویرایش نکیند......... ما بعد از بسته شدن تاپیک دیشب از همه ی شرکت کننده ها چه اونایی که رفتن مرحله نهایی چه نرفتن و حتی به پروفشون دست نزدند ما بلافاصله 3 تا عکس گرفتیم و روزی چند بار به پروفایلهاتون سر میزنیم لطفاًویرایش نکنید چون خلاف قانون مسابقه س و تخلف محسوب میشه و این کار باعث بی حرمتی به دیگر اعضای شرکت کننده و پایمال شدن حق دیگران و حساب نشدن رای و مسدود شدن شخص شرکت کننده خواهد شد پس لطفاً خواهشاً پروفایل های خودتون رو دست کاری نکنید
و دوستان عزیز و گرامی رای دهنده لطفاً به 5 نفر رای بدید تا حق دیگران پایمال نشه در غیر اینصورت رای کمتر و بیشتر حساب نمیشه و باطل میشه
و بازم برای بارآخر
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register][Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register] :thankyou2:
black-fish
March 29th, 2013, 00:37
دوستان به علت عدم توجه و دقت نکردن به قوانین مسابقه ،متاسفانه یکی از شرکت کننده ها حذف شد .
foofool
March 29th, 2013, 11:31
خب حالا تکلیف اونایی که یکی از پنج رایشونو به اون شرکت کننده داده بودن چی میشه؟
black-fish
March 29th, 2013, 12:38
foofool (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)جان اون دوستمون چندین مورد از قوانین مسابقه رو نادیده گرفته بود و ما سعی زیادی کردیم حذف نشه ولی دیگه امکانش نبود .
دوستانی که به ایشون رای دادن رو بررسی کردیم من در اولین فرصت به دوستان رای دهنده که به اون کاربر رای دادن رو با پیغام خصوصی اعلام می کنم که کدوم شخص بود و دوستانی که رای دادن برا این مورد ، از 5 تا سهمیه یکیش رو مجدد حق انتخاب رای دارن
امیدوارم که دیگه دوستان عزیزمون این جور چیزا رو تکرار نکنن
بازم یه نکته ی دیگه که چندین بار یاد آوری کردم : دوستانی که تا قبل از 7 فروردین عضو شدن می تونن رای بدن و عضویت بعد از 7 فروردین رایشون باطله
black-fish
March 30th, 2013, 19:08
دوستانی که به 5 نفر رای دادن و یکیش به خاطر اون کاربر که از مسابقه حذف شده حساب نمیشه و نمیتونن از سیستم نظر سنجی مجدد رای بدن ، به من خصوصی اسم یه کاربر دیگه رو بگن . از این جهت که حق دیگر کاربران پایمال نشه.
و دوستان عزیزی که در رای گیری شرکت کزدن و رای 5 نفررو کامل ندادن ، و از اونجایی که نظر سنجی مجدد واسشون امکان پذیر نیست لطفاً اسم مورد نظر خودشون رو مثلا کاربران X Y Z هر چندتا از 5 نفر باقی مونده رو به من با پیغام خصوصی اطلاع بدن .
و احیاناً اگه تا آخرین روز مهلت نظرسنجی 5 تا رای ندادن و یا کمتر رای دادن و به منم با پیغام خصوصی اطلاع ندادن ،اون رای های ناقص و باطله و حساب نمیشه پس لطفاً از فرصت باقی مونده استفاده کنید .
با تشکر :rose 2:
yek_mosafer
March 30th, 2013, 21:11
پس اسم من چرا نیست ؟؟؟
black-fish
March 30th, 2013, 21:47
چون شما در مسابقه شرکت نکردید
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
متأسفانه چندین بار این نکته تذکر داده شده ولی دوستان بی دقتی می کنند .
foofool
March 31st, 2013, 13:30
خب اگه ممکنه بدوستانی که این مورد رو دارن پیام بدین شاید خودشون متوجه این مطلب نباشن و فراموش کرده باشن
از زحماتتون ممنون:rose 2:
jeminiv
March 31st, 2013, 16:24
چندین بار به این نکته اشاره شده و از طرفی ممکنه به خاطر اینکه بعضی در لیست تماس هستند برای ما مشخص باشه و برای دیگران بسته باشه .
ضرر این قضیه متوجه خود شرکت کنندگانی میشه که دقت نکردند !
تنها کمکی که میشه کرد اینه که برای آخرین این نکته رو یاددآور بشیم و به صورت تصویری هم برای دوستان نمایش بدیم تا این موضوع رو چک کنند .
با کلیک بر روی گزینه ی "کنترل پنل شما (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)" در نوار بالای سایت به کنترل پنل خودشون مراجعه کنند و در ستون سمت راست بر روی گزینه ی " تنظیمات اختفای پروفایل (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) " کلیک کنند .
.
.
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
.
.
در قسمت تنظیمات نمایش همه موارد رو بر روی گزینه "کاربران عضو" تنظیم و در نهایت ذخیره کنند .
.
.
پس از پایان مسابقه دوستان می تونند این حالت رو به گزینه مورد علاقشون تغییر بدند یا تغییرات دلخواه رو در ظاهر پروفایلشون انجام بدند .
CHRC
March 31st, 2013, 19:11
دوستان برگزار کننده ی عزیز لطفا به اونایی که تعداد کمتر از 5 تا رای دادن یه پبام بدین شاید فراموش کرده باشن .
foofool
March 31st, 2013, 20:32
قبلا انجام شده
ماهی عزیز با پیام خصوصی بهشون اطلاع داد
jeminiv
March 31st, 2013, 20:33
این کار انجام شده دوست من .
مجددا هم بررسی و در صورت مشاهده چنین مواردی به کاربران اطلاع رسانی میشه .
و در صورتی که در پایان رای گیری رای خود رو تکمیل نکنند سایر رای هاشون حذف میشه .
البته اونچه معقوله اینه که هر 5 رای در یکمرتبه داده بشه ولی باز ما در این مورد هم انعطاف به خرج دادیم .
black-fish
April 3rd, 2013, 00:30
دوستان تاپیک قفل شد . و مهلت رای دادن تموم شد و نظر سنجی هم بسته شد و رای دهندگانی که ما بقی رای خودشون رو با پیغام خصوصی اعلام کردن درج میشه .
والبته خیلی خیلی متاسفیم از تعدادی از کاربران متخلف که واقعا انتظار نداشتیم که با رفتارهای ناپسند و نا شایست خودشون واسه جمع کردن رای بیشتر بخوان قوانین مسابقه رو نادیده بگیرن .......
با وجود این همه تذکر که دادیم ولی بازم تخلفات زیاد بود ....... تا جایی پیش بردن که دیگه نمیشه نادیده گرفت........
این مسابقه نیاز به بررسی مجدد و حذف رای کاربران متخلفین داره
black-fish
April 4th, 2013, 21:43
با سلام خدمت دوستای ترفندستانی :flowerysmile:
بعدا از بررسی مجدد و حذف آراء کاربران تازه عضو شده و رای های زیاد و کم که محسوب نمی شد 5 نفر برتر به ترتیب اعلام می کنیم:
نفر اول N sadra (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
نفر دوم foofool (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
نفر سوم behrooz (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
نفر چهارم king of cheat (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
نفر پنجمali8075 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.)
نفر اول : خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 30000 تومان + شارژسیم کارت 10000تومانی + جایزه ویترینی
نفر دوم : خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 25000 تومان +شارژ سیم کارت 5000 تومان + جایزه ویترینی
نفر سوم: خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 20000 تومان + شارژ سیم کارت 2000 تومان + جایزه ویترینی
نفر چهارم : خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 15000 تومان + جایزه ویترینی
نفر پنجم: خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان تا سقف 10000 تومان + جایزه ویترینی
تشکر از همه ی کاربرانی که در مسابقه شرکت کردند و رای دادند . :rose 2:
پس از حذف آرای باطل ، داوران تنها در یک مورد تصمیم گیری کردند سایر موراد همه بر اساس نظرسنجی می باشد .
نکته ای رو که لزوماً باید گفته بشه اینه که : هدف انتخاب زیباترین پروفایل ها بود . نه انتخاب کاربرانی که با شیوه های مختلف و دور از انصاف می تونند برای خودشون رای جمع کنند .
و تشکر ویژه از کاربرانی که بدون در نظر گرفتن موارد حاشیه ای صرفاً ظاهر پروفایل رو در آراء خودشون در نظر گرفته بودند .:rose 2:
پروفایل هایی هم بودند که در جمع 5 نفر اول قرار نگرفتند ولی از دید داوران ارزش حضور در جمع 5 پروفایل اول رو داشتند .ممنون از شما عزیزان.:rose 2:
درضمن دوستان برنده شده لطفاً نوع شارژ سیم کارت ایرانسل و یا همراه اول رو در پروفایلم به من بگید . و در خصوص جایزه خرید اینترنتی از فروشگاه ترفندستان ، ما بعد از تعطیلات و اولین فرصت به شمااعلام خواهیم کرد که اقدام به خرید کنید.
عکس های پروفایل 5 نفر برتر به ترتیب پیوست شد.
Kasra
April 5th, 2013, 14:20
ضمن تبریک به برندگان و خسته نباشید به برگزارکنندگان مسابقه و همچنین سپاس از دوستانی که در مسابقه شرکت کردند، جوایز ویترینی دوستان برنده و برگزارکنندهی مسابقه اهدا شد.
دوستان برنده برای دریافت جایزهی شارژ با black-fish تماس بگیرند. همچنین برای ارسال جوایز خود در فروشگاه، لطفاً محصولات خود از فروشگاه را انتخاب کرده با توجه به سقف جایزه، سپس محصولات درخواستی خود را به همراه آدرس دقیق پستی، کدپستی، شماره تماس و نام و نام خانوادگی خود برای من پیغام خصوصی کنند تا جوایز انتخابی براشون ارسال بشه (فروشگاه سایت از فردا باز خواهد شد).
black-fish
April 6th, 2013, 17:03
سلام دوستان
از اونجایی که تعدادی از کاربران شرکت کننده از ما خواسته بودن دلیل برنده نشدنشون رو توضیح بدیم که چرا رای تقریبا بالایی آوردن ولی جزء 5 نفر برنده نیستن.
این پست رو دادم تا ابهامی در این مورد نباشه . گرچه اگه دوستان خوبم با دقت تاپیک رو مطالعه میکردن به جواب سوالشون میرسیدن .
ولی بازم برا دفعه آخر تکرار می کنیم:
ما چندین بار در تاپیک اعلام کرده بودیم که کاربران تازه عضو شده رای ندن و بارها تکرار کردیم که رای کمتر و بیشتر از 5 ندن در غیر اینصورت رای باطل میشه ولی بازهم تا آخرین لحظه ما شاهد رعایت نکردن قوانین مسابقه و تخلفات بودیم .
و همونطور که دوستان شاهد هستن ما به دلیل موارد حاشیه ای و تخلفات پی درپی ، تاپیک رو قفل کردیم و اعلام کردیم نیاز به بررسی مجدد داره و در دو سه روز واقعا سخت و زمان بر با داوران میتونم بگم بدون وقفه ما بررسی کردیم و نخواستیم حق هیچکدوم از دوستان شرکت کننده ی عزیزمون ضایع بشه .
ما تنها یک کاربر رو در ابتدای مرحله دوم با توافق خودش از مسابقات حذف کردیم و کاربر دیگه ای حذف نشده .این آراء کاربران متخلف بود، که از نظرسنجی ، بعد بررسی با دقت فراوان حذف شدند و باعث افت رای همه کاربران شد .
کاربران متخلف شامل افرادی بودند که به جای 5 رای از 1 رای تا 16 رای داده بودند !!! به انضمام کاربرانی که بعد از تاریخ مشخص شده در قوانین مسابقه یعنی 27 March عضو شده و رای های جهت داری هم داده بودند .
ما وقت زیادی گذاشتیم که خدای ناکرده حق کسی ضایع نشه و از طرفی به رای کاربرانی که به درستی رای دادند احترام گذاشته بشه .
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.