PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از GPRS گوشی HUAWEI G3620 با کامپیوتر



Akhoundi
April 3rd, 2013, 01:26
سلام
من به تازگی یه گوشی HUAWEI G3620 خریدم
هنگامی که کابل USB رو وصل می کنم دو تا گزینه میاد:
1-Mass Storage
2-COM Port
که گزینه ی اول برای تبادل فایل بین گوشی و کامپیوتره
اما از ظاهر گزینه ی دوم این طور بر میاد که بشه مودم GSM گوشی رو برای ارسال پیامک یا استفاده از GPRS استفاده کرد
وقتی گزینه ی دوم رو انتخاب می کنم تو ویندوز هیچ مودم یا پورت جدیدی دیده نمی شه و یه دستگاه به نام g3620 تو Device Manager به چشم می خوره که نیاز به درایور داره
هر جا گشتم درایورش رو پیدا نکردم
حتی Mobile Partner رو از سایت HUAWEI دانلود کردم ولی مشکل همچنان هست ...
ممنون میشم اگه از دوستان ترفندستانی کسی کمکم کنه

majid_90
April 3rd, 2013, 17:42
از چه ویندوزی استفاده میکنی منم همین مشکل داشتم ویندوزم اکس پی بود سون ریختم مشکل حل شد

Akhoundi
April 5th, 2013, 05:58
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
من به دلایلی فعلاً از ویندوز اکس پی استفاده می کنم
بدون تغییر ویندوز اصلاً نمیشه از مودم GSM گوشی استفاده کرد؟
مثلاً درایورشو تبدیل به درایور XP کنید(ممکنه؟) و برای دانلود بذارید.
بازم ممنون از راهنمایی تون

phoenix2013
April 14th, 2013, 10:40
دوست عزیز منم همین مشکل رو با این گوشی دارم .تو ویندوز 7حل نشد که هیچ تو ویندوز8 هم همین مشکل وجود داره.در ضمن این Mobile Partner چی هست ؟منم دارم دانلود می کنم شاید به درد بخوره.وچجوری می شه تنظیمات جی پی ار اس رو برای این گوشی گرفت .هم ایرانسل هم همراه اول می گن تنظیماتش موجود نیست.تنظیمات که از قبل روش وجود داره سایت ها رو درست باز نمیکنه

majid_90
April 16th, 2013, 12:19
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام
از این که یه مدت نبودم عذر میخوام
اما من سواد کامپیوترم در اون حد نیست که در مورد درایور این چیزا بدونم
چرا فکر کنم میشه
اما بنظرم بهتره بیخیال مودم گوشیتون شینو برین یه اینترنت درست حسابی بگیرین ارزششو نداره من یه مدت از اینترنت سیمکارتم استفاده میکردم دق داد منو لامصب اخرشم adsl گرفتم
با این وجود باید ببینید اون نرم افزار برای اینکار از اکس پی پشتیبانی میکنه یا نه
چرا از پی سی سوییت خود سامسونگ استفاده نمیکنید؟