shayan p
June 1st, 2013, 23:45
کابل OTG کابلی هست که خیلی هم تازه در نیومده اما خیلی ها ازش خبر ندارن درحالی که واقعا واجب هست.اینکه بتونین کلیه ی دستگاه های USB رو به گوشیتون وصل کنین واقعا لإت بخش هست.
OTG کابلی هست که 20 CM طولش هست.یک سر اون به گوشی اندرویدی شما و سر دیگرش سوکت USB هست.یعنی شما میتونید دستگاه های:
کیبورد - موس - فلش - دسته ی بازی - رم ریدر - و... رو به اون وصل کنید.!!!تصویر روی S3:
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
در گوشی های زیر هم مثل اینکه تست شده هست . در SONY XPERIA P هم خودم تست کردم جواب داد.
Samsung Galaxy S II (S3)
Samsung Galaxy S III (S3)
Galaxy Nexus*
Galaxy Nexus 7*
Droid RAZR
Samsung Galaxy Tab
Acer Iconia Tab A200
Acer Iconia Tab A500
Archos G9
Notion Ink Adam
Motorola Xoom
Toshiba Excite 10
Sony Tablet S
خلاصه من میگم هرچی زود تر بخریدش.خیلی باحال هست.
اما تو شهر های کوچیک پیدا نمیشه و مثل من بعضیا مجبور میشن که کایلی که قیمت اون 3000 هزار تومن هست رو 12000 اینترنتی بخرند.
منیع» SHAYAN PORSA TARFANDESTAN
OTG کابلی هست که 20 CM طولش هست.یک سر اون به گوشی اندرویدی شما و سر دیگرش سوکت USB هست.یعنی شما میتونید دستگاه های:
کیبورد - موس - فلش - دسته ی بازی - رم ریدر - و... رو به اون وصل کنید.!!!تصویر روی S3:
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
در گوشی های زیر هم مثل اینکه تست شده هست . در SONY XPERIA P هم خودم تست کردم جواب داد.
Samsung Galaxy S II (S3)
Samsung Galaxy S III (S3)
Galaxy Nexus*
Galaxy Nexus 7*
Droid RAZR
Samsung Galaxy Tab
Acer Iconia Tab A200
Acer Iconia Tab A500
Archos G9
Notion Ink Adam
Motorola Xoom
Toshiba Excite 10
Sony Tablet S
خلاصه من میگم هرچی زود تر بخریدش.خیلی باحال هست.
اما تو شهر های کوچیک پیدا نمیشه و مثل من بعضیا مجبور میشن که کایلی که قیمت اون 3000 هزار تومن هست رو 12000 اینترنتی بخرند.
منیع» SHAYAN PORSA TARFANDESTAN