PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مکینتاش بر روی سیستم مجازی (در سیستم عامل ویندوز)



Mi▬Mi
June 15th, 2013, 01:03
سلام
چون مکان بهتری پیدا نکردم لذا اینجا پستم رو زدم
من آخرین نسخه مکینتاش رو از اینترنت دانلود کردم و زمانی که از فایل زیپ اکسترکتش کردم یه فایل ایمیج dmg در اومد
حالا که می خوام اون رو به ویرچوال باکس و یا وی ام وار بشناسونم تا اون رو نصب کنم به هیچ وجه نمی شناسنش
زمانی هم که با استفاده از نرم افزارای متفاوت این فایل رو به یه فایل ایزو تبدیل می کنم باز اول اینکه اصلا بوت نداره و دوما هیچ یک از دو نرم افزار یاد شده این فایل ایزو رو هم شخیص نمی دن
لذا می خوام کسایی که تونستن یه فایل dmg رو به یه ویرچوال ماشین بشناسونن و مک رو نصب کنن من رو راهنمایی کنن و بگن کجای کارم می لنگه
ممنون

zErOOn3
June 15th, 2013, 09:09
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام ...

اول با نرم افـزار TransMac رایتــش کنیــن ...

بعــد تو ویندوز ازــش یه ایمیــج بگیریــن (ISO)

شــاید جوابــ بــده :rose:

یــه سـر به اینجــاهم بزنیــن ... (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

اینم بخونیــن ... (لینوکسه ولـی بخونین) (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

پاسخ : سیستم عامل مک به صورت مجازی(VMware)روی لپتاپ *** (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] آموزش تصویری نصب Mac Lion روی ویندوز توسط Vmware (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)



:rose:


:thankyou2:

chio
June 15th, 2013, 12:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

درود
دوست عزیز
راهی که zErOOn3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان میگه امکان نداره
من خودم این کارو کردم و با ترنس مک رایتش کردم نسخه lion البته هکینتاش نه مکینتاش
نتونستم ازش ایمیج درست بگیرم
شما میتونی نسخه قابل نصب روی ویرچوال سیستم رو دانلود کنی
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

بازم خود دانی تازه کلی تنظیمات داره هنگام نصب که باید یاد داشته باشی
بدرود

Mi▬Mi
June 16th, 2013, 00:19
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام
خیلی خیلی ممنونم
اما تقریبا من همه این روش ها رو رفته ام و هیچ جوابی نگرفتم



[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


از شما هم ممنون
اما اتفاقا از همین لینک که شما دادین هم مک رو دانلود کرده ام (حدود 5-6 ماه پیش) اما بعد افزودن به وی ام وار باز اجرا نمی شد، مثل اینکه کلا با سخت افزار یه جورایی مشکل داره


اصلا یه سوال دیگه، می خوام بدونم اصلا روی سیستم معمولی (البته قوی و خیلی بالا) می شه یه سیستم مجازی اپل تعریف کرد؟ یعنی سخت افزار معمولی برای ایجاد سیستم مجازی اپلی (سازگار با مک) قابل قبوله؟

chio
June 16th, 2013, 00:48
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


درود
عزیزم
ببین کلا زبان برنامه نویسی سیستم عامل مک برای یه نوع سی پی یو های خاص نوشته شده که روی سیستمهای خانگی و لب تاپ نیست
ولی ماشینهای مجازی مثل wmware و virtual box این سیستم سخت افزاری رو مجازی میکنن
اگه سی پی یو اینتل داری رو سیستمت
از ورژن هکینتاش"هک شده سیستم عامل مکینتاش برای سی پی یو های اینتل" میتونی استفاده کنی
البته باید قبل دانلود بقیه سخت افزار هات هم کامپت باشه مخصوصا کیبورد"برای خودم روی چندتا جواب نداد"
بدرود

zErOOn3
June 16th, 2013, 13:26
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


درود بــ همگــی (به قول دادا6)

مــا بوسیله نرم افــزار Trans Mac رایتــ و از طریق DVD رایتـــ شــده رو سیستمی نصبــ کردیــم ; همیــن ...

یعنــی اونم جوابــ نداد ؟!!!!!!

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


بــدرود ...

Mi▬Mi
June 16th, 2013, 23:33
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام
اتفاقا CPUام AMD هست (مدل A6 3670)، با این سخت افزار امکان مجازی سازی وجود نداره؟


[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام
والا از خیلی از نرم افزارها استفاده کردم اما از Trans Mac اصلا استفاده نکردم؛ اگه به نظر شما عملیه پس دانلودش می کنم و ازش بهره می گیرم

zErOOn3
June 17th, 2013, 08:50
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام ...

با ارزــه پوزــش از همگــی مخصوصــا شمــا و دادا6 CH!O :

ایــن احتمال وجود داره کــ ما نرم افــزار رو اشتباه گرفته باشیــم ...

یــا Trans Mac بود یــا نرم افــزار Mac Drive ...

:surrender: پوزــش ...