PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعالسازی اینترنت رایتل

jaber_135
July 2nd, 2013, 20:02
سلام و خسته نباشید:
یه مدته یه گوشی سامسونگ گرفتمs3miniمی خوام کانکت شم اینترنت. نمی دونم چطوری؟اونایی که خوراکشون رایتل و اینترنت راهنمایی کنن لطفا؟
من در حال حاضر شیرازم و در واقع اطراف شیرازم جایی به اسم سلطان آباد که تو سایت رایتل سزچ زدم دیدم رایتل پوشش میده اما من که اونجام خبری از آنتن نیست. نمی دونم باید چیکار کنم. بعد کد شارژ اینترنت رایتل چیه؟
خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه...........

:sarcastic:

MOHSEN_PIXON
July 2nd, 2013, 22:27
دقیقا" مشکل شما چیه الان؟
نمیتونین به نت وصل بشین یا...؟

kayba
July 2nd, 2013, 22:29
الان تو منطقه شما سیمکارت رایتل انتن نمیده؟ یعنی واسه تماس و پیامک هم انتن نمیده؟ اگه اینطوره نمیتونه به اینترنت وصل بشه

jaber_135
July 6th, 2013, 14:49
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام دوست عزیز:
مشکل اول: از آنتن دهی مطمئن نیستم چون تو سایت رایتل سرچ زدم نوشته آنتن میده ولی خودم که تو منطقه هستم خبری از آنتن نیست البته گاهی اوقات میاد و میره که نمی دونم مال رایتله یا مال یه شبکه دیگس؟
مشکل دوم: به فرض رفع مشکل آنتن دهی.چطور باید وصل شد تنظیمات گوشی چیه؟
مشکل سوم: من با سیم کارت ایرانسل با کد *145*شارژمی کنم و صاحب اینترنت میشم با رایتل باید باچه کدی شارژکنم؟ یا اصلا رایتل یه جور دیگه هست؟
اینا سوال های مهم تره حالا تا بعد...
ممنون دوست عزیز منتظر پاسخ شما هستم
که گفتی جان بده تا باشمت آرام جان جان به غم هایت سپردم نیست آرامم هنوز