PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [حل شد] پيغام not registered on network در رايتل

wsakson
August 17th, 2013, 22:08
سلام دوستان

سيم کارت رايتل را تو گوشي گذاشتم ولي موقعي که باهاش شماره ميگيرم پيغام not registered on network ميده!

بايد چيکارش کنم؟

majidhmt
August 17th, 2013, 22:31
فک کنم سیم کارت تو شبکه رایتل غیرفعال شده باید بری نمایندگی

wsakson
August 17th, 2013, 22:45
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام دوست عزيز

ممنون از پاسختون

سيم کارت صفره تازه خريدم در ضمن بنده تهران نيستم و شهرمون نمايندگي نداره.

حالا چيکار کنم؟

majidhmt
August 17th, 2013, 22:48
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
با پشتیبانی رایتل به شماره 2920-021 تماس بگیرید تا پیگیری کند براتون

wsakson
August 26th, 2013, 22:00
سلام

بنده توسط دفتر خدمات ارتباطي و کپي کارت ملي درخواست فعالسازي سيمکارت را دادم.

الان بعد از چند روز فقط يک تفاوت داشته اونم موقعي هست که به شماره رايتلم زنگ ميزنم ميگه در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذير نمي باشد تماس شما به اطلاع ايشان خواهد رسيد (سيمکارت داخل گوشي نبود )

اما داخل گوشي هم که گذاشتمش همين روال را داره و موقع جستجوي شبکه يا شماره گيري مجددا پيغام not registered on network ميده.

کسي با اين مشکل روبرو بوده؟

majidhmt
August 27th, 2013, 08:10
سلام wsakson (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان
شاید سیم کارت رایتل از گوشیت ساپورت نمیکنه و یا اینکه در محل شما آنتن مخصوص رایتل وجود نداره
سعی کن با گوشی دیگه تست کن

wsakson
August 27th, 2013, 22:27

سلام دوست عزيز

ممنون از پاسختون

امروز با 2920 تماس گرفتم . اپراتور گفت منطقه شما پوشش شبکه بيروني داره بايد در محيط باز سرچ کني تا شبکه رايتل را پيدا کنه .

منم همين کار را انجام دادم شبکه با نام IRN 20 پيدا شد و پس از انتخاب سيم کارت جواب داد .

اما داخل ساختمان که ميرم يا کلا از شبکه خارج ميشه يا يک خط آنتن بيشتر نداره.

اينترنت هم بعضي مواقع مينويسه H بعضي مواقع هم 3G .