PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Microsoft access براى Mac هست



smart1
September 21st, 2013, 23:11
اينترنت خيلى گشتم فقط يه جا پيدا كردم اونم مخصوص آمريكا بود
آيا اصلا براى مكينتاش ،مايكروسافت اكسس هست يا نه؟

kamran 007
September 22nd, 2013, 07:46
بله دوست عزیز شما باید بجای آفیس که فقط برای ویندوز هست از open office استفاده کنید که تمام نرم افزار های آفیس با نام دیگری و کمی متفاوت اما با همان پسوند را ارایه میدهد سایتش هست : openoffice.org

fnh
September 23rd, 2013, 09:16
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

این سوال چه ارتباطی با سیستم عامل لینوکس داره که در بخش پرسش و پاسخ لینوکسی پرسیده شده؟

zErOOn3
September 23rd, 2013, 09:28
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام دادا6 ...

چــون تو فروم بخشی با3 مک نداریم ... تو قلمرو سیستم ( های ) عامل ها هم بخشی با عنوان دیگر OS هـا هم نداریم ... خلاصه بهتر از تاپیک زدن تو یه بخش متفرقه دیگش فکنیم ...

همچنین :

مکینتاش و لینوکس چون هردو بر پایه یونکیس هستند... منزور همون از یــ خونوادن ...


;-) سو ئــ تفاهم هم نشه هــا /...

اگه عنوان تاپیک هم عوض بشه همه چی ردیف میشه فکنیم ... مثلا Microsoft access براى Mac و لینوکس هست؟

fnh
September 23rd, 2013, 17:07
ok میپذیریم!
مطمئنا مک هم برای بخش کاربری آفیس و بطور خاص مدیریت پایگاه داده رو داره.
اما اینکه access رو میخواین اونم از نوع مایکروسافتیش، یه کم جوابش سخته!
من فکر نکنم Micro$oft access نسخه مخصوص مک داشته باشه اما یه نکته ای رو درباره لینوکس بگم شاید توی مشکلت در رابطه با مک کمکت کنه.
توی لینوکس یه شبیه ساز داریم به اسم wine که باهاش میشه نرم افزارهایی که ویندوزیند و توی لینوکس وجود ندارند رو (مثل IE) اجرا کرد.
شما هم بگرد یه شبیه ساز مخصوص مک (مثل wine لینوکس) که باهاش بشه نرم افزارهای ویندوزی رو اجرا کرد پیدا بکن.
من فکر کنم دنبال شبیه ساز بگردی احتمال رسیدن به مقصودت بیشتر باشه تا دنبال نسخه مکی Micro$oft access
موفق باشی

smart1
September 23rd, 2013, 21:19
براى مك هم نرم افزار crossover هست كه با كمك اون آفيس رو نصب كردم ولى در
اجراى اكسس با مشكل مواجه شدم

fnh
September 23rd, 2013, 23:41
نمیخوام خدای نکرده جسارتی کنم یا صورت مسئله رو پاک کنم ولی تا اونجایی که بنده اطلاع دارم Micro$oft access دیگه منسوخ شده است.
تا زمانی که پایگاه داده هایی مثل MySQL ،Oracle ،Postgre و یا حتی (اگه اشتباه نکنم) SQL Server هستش چرا باید رفت سراغ access؟
واقعا با عرض پوزش برای بنده سواله که access چی داره که مابقی پایگاه داده ها جوابگوی شما نیست؟ که سعی دارید اون رو هم روی مک اجرا کنید؟
باز هم بابت فضولی بنده رو عفو کنید

smart1
September 24th, 2013, 20:34
نه خواهش ميكنم، راستش يه من چند ساله اطلاعاتم در اكسس هست و با ويندوز كار ميكردم
الان كه مك گرفتم ميخواستم با مك كارامو بكنم. آيا اصلا اكسس قابليت تبديل به پايگاهاى داده ديگه اى رو داره

fnh
September 24th, 2013, 23:31
جستجوی بیشتر چاره کار شماست!
ببینید اینا کمکی میکنند؟
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]