PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کارت گرافیک



myspring
April 11th, 2008, 22:14
کارت گرافیک من xfx 8400 GS(256 است هنگام بالا آمدن DESKTOPویندوز چند خط افقی در صفحه ظاهر میشود و وقتی روی آیکنی در کنترل پانل که مربوط به کارت گرافیک هست کلیک میکنم همان چند خط ظاهر میشود(1 ثانیه)مشکل از کجاست لطفا مرا راهنمایی کنید.

Hamzeh_rfj
April 11th, 2008, 22:18
دوست عزیز سلام به ترفندستان خوشامدی

احتمال اول می تونه این باشه که شما خوب برنامه این کارت گرافیک رو نصب نکرده باشید یکبار unisntalکرده و دوباره نصب کنید

احتمال بعدی اینه که شاید مشکل داشته باشه کارت گرافیکیت از لحاظ سخت افزاری اگر دوستان من نظر بهتری دادند و حل شد که هیچ و گر نه سیستم رو به محل خرید برده و بده یه بار دیگه از لحاظ سخت افزاری برات چکش کنند

myspring
April 11th, 2008, 22:32
با چند بار عوض کردن ویندوز ونصب وحذف کارت گرافیک درست نشد .

Hamzeh_rfj
April 11th, 2008, 22:38
یعنی نصب ویندوز هم کرد یفایده نداشته همون کار دوم رو انجام بده اگر تازه خریدیش و گارانتی داره ببرش بدون هیچ هزینه ای برات تعویضش می کنن البته نمیدونم چقدر صحت داره این امر ولی شاید به ماذر بردت نخوره؟
این هم چک کن و تو کاتوگ مادر بردت ببین این کارت گرافیک رو ساپورت می کنه یا نه

Afsaneh
April 14th, 2008, 15:52
درايور جديد براي كارت گرافيكت دانلود كن.

eris
April 14th, 2008, 16:02
اومدن خط افقی یه کم مشکوکه. اگه کارت گرافیکت نصب نباشه هر صفحه ای که باز کنی با حرکت صفحه، صفحه به صورت تیکه تیکه حرکت میکنه. اما خط افقی یه مقدار نا ملموسه. مطمئینی کارتت سالممه؟

reza111
April 17th, 2008, 06:46
من هم همین مشکل رو داشتم با درایور Omega 2.169.21 همه چیز حل شد
اولین کاری که میکنی آخرین ورژن درایور رو از Guru3d.com داونلود بعد هم همه چیز رو به راه میشه;).

Alireza_1387
April 17th, 2008, 07:10
با سلام عزيزم
بايد به سايت جي فرس بري و درايور جديد براي كارت گرافيكت دانلود كني كه البته ناگفته نماند كه حجم زيادي هم خواهد داشت.پس اگر مي توني اين كار رو توي كافي نتها بكن كه سرعت بالايي دارند.

myspring
April 20th, 2008, 13:26
سلام reza1111

به این سایتی که گفتی رفتم انواع مختلفی از این نرم افزار بود(32 بیتی و64بیتی و...)کدام را دانلود کنم.در ضمن ویندوز من sp3 است.(درتوضیحات این درایورنوشتهAll software is to be used at your own risk; this site does not take any
یعنی ممکنه باعث خراب شدن سخت افزار بشه responsibility for any damage in whatever form or context

reza111
April 23rd, 2008, 09:46
شما داونلود کن اونش با من دوست عزیز
منم 8400 دارم
مطمئن باش هیچ طوریش نمیشه .
اگه بتونی RIVER TUNER 2.6 رو هم داونلود کنی میتونی کلاک هسته رو از 459 به 621 و مموری کلاک رو از 300 به 450افزایش بدی بعدش حالشو ببری:p
ویندوزت 64 بیت یا 32 بیت همون رو داونلود کن
در ضمن اخرین ورژن دو داونلود کن.

myspring
April 23rd, 2008, 14:42
سلامرضا
برنامه رو دانلود کردم مشکل کارت گرافیکم حل شد.

0916
April 23rd, 2008, 15:39
دوست من اگر درایور اصلی خودش را نصب کردی و این مشکل را داره مطمئن باش که کارت گرافیکت مشکل داره و یا با مادر بردت سازگاری ندارد .
وارد run شو و کلمه dxdiag را بزن و بعد گزینه Display را بزن و اگر مشخصاتی که از کارت گرافیک به شما میده با مال خودت یکی است معلوم میشه که کارت گرافیکت را شناخته و مشکل از درایور و مادر بردت نیست و می بایست کارت گرافیکت را تعویض کنی

myspring
April 23rd, 2008, 20:45
0916
بعد نصب cdاین مشکل پیدا میشه به نظرمن مشکل نرم افزار است وبعد از نصب omega مشکل حل شد و چند بازی سنگین رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی اجراش کرد

alovez
September 25th, 2010, 13:39
خرید رم برای pc
اطلاعات بیشتر : سلام
من میخواستم بهم یه رم خوب واسه خرید معرفی بکنین.قیمتش رو هم لطفا ذکر کنین.
قیمتش هم زیاد بالا نباشه لطفا.
یا 2Gb یا 1Gbباشه.اگه 2Gb با قیمت مناسب تر از 1Gb بود همون 2Gb رو معرفی بکنین.
بهتره بگم که سقف قیمتش حد اکثر 50 تومن باشه.
مادر بردم: ECS مدل P41T-A هست.
-----------------------------------------------------
کارت گرافیکم:nvdia Geforce 8400se 512mb هست.
-----------------------------------------------------
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
-------------------------------------------------------------------
رم:1Gb
----------------------------------------------------------------------------
راستش من گیم زیاد بازی میکنم ولی از سرعت کامپیوترم چه داخل گیم و چه بیرون گیم اصلا راضی نیستم.
پیشنهاد شما چیه؟رم بگیرم سرعتش خوب میشه یا چیز دیگه عوض بکنم؟قیمتش بیشتر از 100 تومن نباشه.
اینم بگم که تمام درایور هام هم Update هست ولی باز توفیقی نمیکنه و تمام گیم هام رو رو درجه low بازی میکنم.مثلا بازی mafia 2 رو باز رو low تیک میزنه یا Pes 2010 خیلی تیک میزنه،Resident Evil 5 هم رو low باز تیک میزنه.چند جا پرسیدم میگن گرافیکت خوب هست ولی به خواطر رم سرعتش پائین هست.