PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پایان کار اصلاح و بازبینی آرشیو ترفندها

Kasra
August 11th, 2015, 08:33
با سلام خدمت کلیه دوستان و کاربران گرامی انجمن‌های ترفندستان.

به اطلاع می‌رسانم پس از یک تلاش عظیم و گروهی، سرانجام کار ویرایش، اصلاح و بازبینی آرشیو ترفندهای سایت با موفقیت به پایان رسید.
پس از ارتقای سایت به نسخه‌ی جدید، با وجود اینکه تمامی ترفندها از نسخه‌ی قدیمی به طور اتوماتیک به نسخه‌ی جدید منتقل شده بود، اما به دلیل تغییری که در ساختار سیستم سایت داده شده و بخش‌هایی که اضافه شده بود، آرشیو ترفندها نیاز به مرمت داشت. تصویر مطلب، نویسنده و برچسب‌ هر مطلب، مواردی بودند که به تازگی اضافه شده بودند و بایستی دستی اضافه و ویرایش میشدند. از طرفی آرشیو سایت سال‌ها بود که بازبینی نشده بود و برخی ترفندها از کار افتاده بودند یا نیاز به ویرایش فنی داشتند. به همین خاطر بایستی این کار حتماً انجام می‌شد. اما حجم ترفندهای موجود در سایت بسیار زیاد بود. یعنی ویرایش بیش از 1400 ترفند که در طی بیش از 10 سال انتشار یافته بود. در نتیجه کاری نبود که من بتوانم به تنهایی آن را انجام دهم. به همین خاطر در داخل خود سایت یک گروه تشکیل داده شد. گروهی تشکیل شده از اعضای فعال و دلسوز سایت. و سرانجام با کمک دوستان، این کار واقعاً بزرگ انجام شد. کاری که بسیار وقت‌گیر و خسته‌کننده بود، اما با همتی که چند نفر از اعضای سایت نشان دادند این کار در نهایت با موفقیت انجام شد.

این کار از 4 تیر ماه استارت خورد و به صورت مداوم روزانه کار انجام شد تا سر انجام در تاریخ 31 تیر توسط گروه کار پایان یافت. بعد از این، نوبت به بازبینی مجدد توسط من رسید که سرانجام در تاریخ 20 مرداد کار بازبینی و اصلاح نهایی هم پایان یافت.

ابتدا پیش از توضیح تفصیلی کارهای انجام شده، جا دارد از دوستانی که در این پروژه همکاری داشتند تشکر کنم و مجدد بهشون خسته نباشید.
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
سپس از OverLord2080 که با وجود این که به تازگی به جمع سایت پیوسته‌اند و با وجود مشکلاتی که براشون پیش اومد در این پروژه همکاری کردند.
همچنین از Modernwarfare و AmirHosseinGT که شماری از ترفندها رو هم این دو نفر ادیت کردند.
و در نهایت از مدیر خوب انجمن‌های سایت black-fish که با وجود کارهای مدیریت انجمن، پا به پای Dead Terminator (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) و jokeram (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) ترفندهای بسیار زیادی رو ادیت کردند و زحمت کشیدند.

کارهایی که انجام شد بدین شرح بود:

تمامی ترفندها از نظر فنی، املایی و دستوری تا جای ممکن، ویرایش و اصلاح شد.
تمامی ترفندها تا جای ممکن به روز شد. به عنوان مثال ترفندهایی که برای ویندوز XP درج شده بود، به سایر نسخه‌های جدیدتر نیز تعمیم داده شد.
تمامی ترفندها دارای یک تصویر اختصاصی هستند.
تمامی ترفندها دارای نویسنده به صورت استاندارد هستند. در حال حاضر تمامی ترفندها و نقد و بررسی‌های ارسال شده توسط هر کاربر به صورت مجزا قابل مشاهده است. برای این کار لینکی در صفحه پروفایل هر کاربر در انجمن با عنوان «مشاهده‌ی ترفندهای کاربر» اضافه شده است که با کلیک بر روی آن می‌توانید تمامی مطالب منتشر شده توسط وی در محیط سایت را یکجا ببینید و بخوانید:
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
دوستانی که با طراحی و برنامه‌نویسی وب و سیستم vBulletin آشنایی دارند قطعاً می‌دانند که این کار یعنی ارتباط و پل زدن بین انجمن‌ و سایت آن هم به صورت یوزری چه کار دشواری است. این کار در واقع یک رویا بود که من از روز تأسیس سایت در سر داشتم که سرانجام عملی شد.
تمامی ترفندها دارای کلمات کلیدی در قالب برچسب هستند که به صورت خودکار تولید نشده بلکه دستی وارد شده‌اند. با کلیک روی هر برچسب، ترفندهای مربوط به آن قابل مطالعه است. به عنوان مثال برچسب «فایرفاکس»:
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.فایرفاکس (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

در نهایت این که تیم کاری ترفندستان همچنان به کار خود ادامه خواهد داد. پروژه بعدی که در حال انجام آن هستیم مرتب‌سازی و بخش‌بندی انجمن‌های سایت است.
در ضمن در ورودی این گروه به روی تمامی کاربرانی که وقت آزاد دارند و دوست دارند در پیشرفت سایت خودشان با ما همکاری کنند باز است. برای همکاری با تیم کاری ترفندستان از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید.
همچنین با توجه به پایان کار آرشیو سایت از این پس آپدیت سایت به طور منظم‌تر و قوی‌تری صورت خواهد پذیرفت.

black-fish
August 11th, 2015, 10:54
سلام به ترفندستانی های عزیز و خسته نباشید به شما کسری عزیز و هم چنین دوستانی که در تیم کاری با تلاش بی وقفه در این پروژه ی عظیم یاری کردند صمیمانه سپاسگزارم :rose 2:
واقعاً خدا قوت :rose 2:
:tfs-hooray:

ترفندد
August 11th, 2015, 11:36
:tfs-hooray: همگی خسته نباشید ، خدا قوت :tfs-hooray:

Xx Joker xX
August 11th, 2015, 14:12
ضمن ارض سلام و خسته نباشید :rose:
باید بگم که...... خدا قوت :rose 2:
:rose:

Abolfazl.E
August 11th, 2015, 20:07
خدا قوت. دمتون گرم زحمت کشیدین :rose 2:

ali hosein.
August 11th, 2015, 23:34
منم به نوبه ای از طرف خودم خسته نباشید میگم ..

Dead Terminator
August 11th, 2015, 23:41
سابقه نداشته اینقد دور برسم ! :mrgreen:
منم به همه خسته نباشید میگم و یه تشکر گرمم میکم از کسانی که با ترفندستان موندن و مارو در این راه یازی میکنن .
به امید آینده ای روشن برای همه :rose 2:

:rose: کوچیک ترین کاری بود که از دستمون برمیومد !

ZzBb
August 12th, 2015, 12:46
سلام

به همگیتون یک خسته نباشید بزرگ میگم. واقعا دستتون درد نکنه.

محمود 8080
August 12th, 2015, 12:50
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز که زحمت این کار رو کشیدند
.
موفق باشید.:rose 2:

fara.
August 12th, 2015, 17:33
به به خیلی عالی شد ظاهر سایت
به همه عزیزانی که زحمت کشیدند خدا قوت میگم
من که نگاه میکردم و لذت میبردم
امیدورام روز به روز سایت بهتر و بهتر بشه

jeminiv
August 13th, 2015, 22:27
خیلی هم عالی .
الان رفتم سر زدم دیدم ترفندهایی که گذاشته بودم اصلا یادم نبود .
به روز هم شدند که مشخصه واقعا کار سنگینی بوده .
کسری جان باز هم مثل همیشه عالی بود دست خودت و همه دوستانی که زحمت کشیدند درد نکنه .

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
چقدر هم جالب شده .
باز هم دست همگی درد نکنه . عالی شده .
امیدوارم سایر قسمت های سایت هم تکمیل و فعال بشه . :rose 2: