PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانال رسمی وب‌سایت ترفندستان در تلگرام افتتاح شد

Kasra
September 26th, 2015, 14:06
با سلام.
به اطلاع کلیه کاربران گرامی می‌رساند، کانال رسمی وب‌سایت ترفندستان در شبکه‌ی ارتباطی تلگرام، افتتاح شد.
شما می‌توانید آخرین ترفندها و مطالب سایت، تاریخ فناوری، آیا می‌دانید و دیگر مطالب و اطلاع‌رسانی‌‌های مرتبط با سایت را از طریق این کانال بر روی گوشی تلفن همراه خود به طور روزانه دریافت کنید.

برای عضویت در این کانال، کافی است آخرین نسخه‌ی این اپلیکیشن را بر روی سیستم عامل تلفن همراه و یا PC خود نصب نمایید.
سپس توسط مرورگر دستگاه، وارد زیر لینک شوید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
اکنون با باز شدن صفحه‌ی کانال در اپلیکیشن تلگرام، Join را انتخاب کنید تا عضو کانال شوید تا از این پس مطالب را دریافت نمایید.

یا اینکه عبارت زیر را در محیط چت با خودتان یا دوست‌تان و یا حتی یکی از گروه‌ها، ارسال نمایید:
tarfandestan@
اکنون لینک آن را لمس نمایید.

دریافت تلگرام:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

حدیث-آبان
September 28th, 2015, 12:19
اگر ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید.

black-fish
September 28th, 2015, 13:33
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
حدیث جان یه چی مثه عضویت در گروه های دسته جمعی تلگرام هست با این تفاوت که اعضای گروه به پروفایل دیگران دسترسی دارن و میتونن چت کنن ... ولی کانال دیگران به غیر از مدیر قابل مشاهده نیستن و در کانال نمیشه چت و مطلب ارسال کرد.
اگه اپلیکیشن تلگرام روی گوشی داشته باشی فقط کافیه روی لینک [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] کلیک کنی و پیامی میاد که joind رو انتخاب کن
از این به بعد عضو کانال میشی و مطالب کانال رو مشاهده میکنی
تلگرام هم آخرین نسخه می بایست آپدیت بشه در غیر اینصورت فقط با صفحه ی خالی چت مواجه میشی و هیچ نوع مطالبی نمیبینی اگه با گوشی موفق نشدی که وارد کانال بشی از طریق ویندوز میتونی تلگرام مخصوص دسکتاپ نصب کنی و از مطالب کانال استفاده کنی
مزیتی که داره اینه هرجا که باشی توسط تلگرام میتونی با ترفندها ی سایت بروز باشی

minus1
October 1st, 2015, 18:55
درود کسری عزیز.
تبریک و خسته نباشید عرض میکنم.:rose:
حرکت بسیار خوبیه هم برای کاربران تلگرام و هم برای سایت.:tfs-hooray:

marmooz.exe
October 23rd, 2015, 15:33
163566

اولین ipad مربوط به سال ۲۰۱۰ هستش نه ۲۰۰۱

Kasra
October 23rd, 2015, 20:24
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
iPod بوده که اشتباهاً داخل تصویر iPad درج شده.

Fatemeh2233
October 30th, 2015, 10:48
SALAM KHASTE NABASHID nemishe to telgram behetun pm dad?

rt2589
October 31st, 2015, 22:33
خیلی خوبه . با این کار امکان به روز بودن بیشتره.

Kasra
November 1st, 2015, 01:50
از طریق کانال تلگرام، امکان دریافت آخرین به‌روزرسانی‌های سایت را خواهید داشت. برای ارسال پیام و مطرح کردن سوال از محیط انجمن‌‌های سایت می‌توانید استفاده نمایید.

amir0260
November 13th, 2015, 16:17
:heart love:باسلام و خسته نباشید به تمامی ترفندستانی ها:Party:
خب با ساخت کانال تلگرام ترفندستان بی شک کاربران بیشتری مجذوب این انجمن ها و این سایت میشوند . که جای پیشرفت برای سایت داره . از نظر تبلیغاتی هم تلگرام یک انقلاب بزرگی رو برپا کرده . بنده طی چند سال عضویت در انجمن های ترفندستان ، چیز های زیادی یاد گرفتم که این ها رو مدیون کسری جان هستم . امیدوارم کانال تلگرام بتونه از نظر ارسال خبر و متون جذاب ، مخصوصا ترفند های جدید کمک کنه . اگر یادتان باشد ، نرم افزار ترفندستان در مارکت کافه ی بازار موجوده و میشه دریافتش کرد . :mornincoffee:
سایت چه از نظر بازدید چه از نظر پست ها و تاپیک ها پیشرفت زیادی نسبت به قبل داشته که میتونیم این رو جشن بگیریم . :grouphug:
من همینجا از تمامی کاربران فعال ترفندستان و به ویژه مدیریت سایت آقای کسری تشکر میکنم . من هیچ وقت زحمات کسری جان را فراموش نخواهم کرد .

امیدوارم روز خوبی داشته باشید 164075:dancing:
امیدوارم ترفندستان سال ها ، قرن ها و... پا برجا باشه .

کنجکاو21
December 26th, 2015, 17:33
مبارکه
منم به نوبه خودم تبریک میگم امیدوارم موفق باشید
حتما در تلگرام کانال شما رو تبلیغ میکنم

علی وظیفه
February 12th, 2016, 20:27
سلام به بچه‌ها ی گروه

yonas
September 28th, 2016, 21:52
سلام کسری جان منم تبریک میگم بعدچن سال گفتم یه سری بزنم ماشالا هنوز قدرتمند مشغولید کاش یه گروه میساختید تا بچه ها هم نظرشونو به اشتراک بزارن بازهم سپاس