PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه نوروز 95 ترفندستان: طراحی سفره‌ی هفت‌سین با جوایز نفیس

black-fish
March 6th, 2016, 00:49
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
سلام خدمت دوستای گل ترفندستانی[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

داره کم کم بوی بهاروعید احساس میشه ❀✿❁[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
وقصد داریم به مناسبت نوروز سال 95، به امیدخدا مانند سال های قبل یه مسابقه رسمی برگزار کنیم.
خب دوستان بریم سر اصل مطلب :
مسابقه امسال با موضوع زیباترین طراحی سفره هفت سین، اولین باره که در ترفندستان برگزار میشه و دور اول هست ایشالا دوره های بعدی هم با حضور گرم شما عزیزان برگزار خواهد شد.:thumbup1:

⇐ نحوه ی مسابقه به این شکل هست که دوستان میاین در این تاپیک اعلام می کنید که می خواهید شرکت کنید و بعد طراحی خودتون رو شروع می کنید.
⇐طراحی ها،محدودیت نرم افزاری نداره و هر کدوم با هر نرم افزاری راحت هستید و با هرنوع فرمت و ابزاری خواستید طرح گرافیکی خودتون رو پیاده کنید .
⇐محدودیت سایز و تعداد عکس هم نداریم هر کاربر هر چند تا عکس خواست می تونه طراحی کنه. شما عزیزان وقتی سفره هفت سین رو طراحی می کنید می بایست حتماً داخل سفره هفت سین ، هر جور که سلیقه تون میگیره نام و یا لوگوی ترفندستان رو به کار ببرید.
لطفاً از عکس هایی که در نت وجود داره کپی نگیرید و فقط یه لوگوی ترفندستان اضافه کنید . سعی کنید خودتون طراحی کنید و اگه وکتور خواستید استفاده کنید مانعی نداره.
لوگوی نسخه ی جدید ترفندستان هم می تونید در تاپیک زیر دریافت کنید.
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

وقتی طراحی تون تموم شد،طرح خودتون رو به شکل کاملاً محرمانه و خصوصی به بنده ارسال می کنید.
توجه داشته باشید به هیچ عنوان اصلاً نباید طرح خودتون رو به کاربران دیگه چه از طریق پروفایل چه از طریق پیغام خصوصی فاش کنید تا آخرین لحظه صاحب طرح ها ناشناخته خواهد ماند.
و اگه هر زمان کسی طرحش رو لو بده از مسابقه خارج میشه !
و بعد از زمان تعیین شده، ما طرح ها رو بدون ذکر صاحب طرح،در معرض نمایش قرار می دیم و از همه ی کاربران عزیز دعوت می کنیم که رای بدن.
رای دادن هم به شکل نمره داده میشه ازشماره 1 تا 10

و اماجوایزمسابقه به سه نفر برندگان به ترتیب⇓ ⇓ ⇓
نفراول :یک دستگاه هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل المنتز ظرفیت 500 گیگابایت (Western Digital Elements External Hard Drive - 500GB)

نفر دوم :یک دستگاه هدفون روی گوشی سنهایزر مدل HD 20 ر (Sennheiser HD 201 Over-Ear Headphone)

نفر سوم:یک دستگاه فلش مموری USB 2.0 اچ پی مدل V210W ظرفیت 32 گیگابایت (HP V210W USB 2.0 Flash Memory - 32GB)
به امیدخدا جوایز ویترینی هم اهدا میشه. ولی فعلاً بعد از نسخه جدید،جایزه های ویترینی در دسترس نیست و کسری جان به زودی جایزه های ویترینی رو فعال میکنه.

زمان مسابقه از: امروز 16 اسفند شروع و تاآخر وقت 26 اسفندمهلت دارید.
احیاناً سوالی داشتید همین جا بپرسید... بنده و دوستای عزیزمون jeminiv (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) و fara (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) پاسخ گو هستیم. لطفاً از طریق پروفایل و خصوصی سوال نپرسید...

ودرآخر سپاس فراوان از حمایت های خالصانه ی کسری خوب و عزیز و همکاری صمیمانه داوران عزیزمون jeminiv (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) و fara (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) و تشکر از حضور گرم شما کاربران محترم[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

توجه:این تاپیک ممکنه بعداً در پست اول ویرایش بشه لطفاً قبل از سوال های احتمالی، پست اول رو به دقت مطالعه کنید ممنون [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
در تاریخ 20 اسفند، پست اول بروز شد.

مهلت شرکت در مسابقه پایان یافت. برای شرکت در رأی‌گیری به این تاپیک مراجعه نمایید:

Hamzeh_rfj
March 6th, 2016, 23:47
سلام
پیشاپیش تبریک میگم
و امیدوارم به بهترین نحوه ممکن این مسابقه هم مثل مسابقه های دیگه برگزار شه

فقط در موردنحوه ی امتیاز دهی به نظرم اگر براساس نظرات تیم داوری باشه خیلی بهتره تااینکه ا متیاز دهی کاربران

بالاخره هرکسی رو بگیری دوستایی دارن که بیان امتیاز بدن
چون راههای ارتباطی زیاده و از همه نمیتونیم مطلع بشیم که طرحی لو رفته یا نه

به هرحال این نظر بندس که حتما در این مسابقه شرکت میکنم
دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

یا حق

Kasra
March 7th, 2016, 14:18
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
به طور کلی ما مسابقات زیادی با رأی و امتیاز خود کاربران تاکنون برگزار کردیم. به واقع این روش خیلی جذاب‌تر از این است که چند نفر داور انتخاب بشه و در نهایت چند برنده انتخاب بشه. درست است که در این روش امکان رأی جمع کردن وجود دارد اما در این خصوص تمام تلاش‌مان را خواهیم کرد طرح‌ها تا زمان اعلام نتیجه ناشناس باقی بمانند و قوانین جدی هم در این خصوص برقرار است و جای نگرانی نیست.

jafar13
March 8th, 2016, 01:51
من میخوام تو مسابقه شرکت کنم

N sadra
March 8th, 2016, 17:02
سلام سلام
پیش پیش مبارک :thumbup:
منم هستم :bigly:
فقط یه چیزی داورا نظرشون امتیاز بالاتر باشه به نظرم بهتره مثلا هر داور ۵ تا رای عادی حساب شه

sam_pahlavi
March 9th, 2016, 01:17
منم هستم مسابقه

unisells
March 9th, 2016, 18:31
با سلام و عرض ادب

بنده نیز در این مسابقه شرکت میکنم

black-fish
March 10th, 2016, 16:16
بعضی از دوستان در خصوص سایز تصاویر و تعداد تصاویر سوال پرسیده بودن ...
خدمت تون عرض شود که نه سایز عکس ها و نه تعداد عکس ها محدودیت نداریم . هرسایزی که تمایل دارید می تونید و هر چندتا عکس هم خواستید می تونید طراحی کنید.

فقط دوستان شرکت کننده این نکته رو مد نظر داشته باشید:
استفاده از وکتور اصلاً مانعی نداره... ولی سعی کنید از تصاویر آماده شده که در اینترنت و سایتها هست استفاده نکنید و با چند تا جابجایی و اضافه کردن لوگوی ترفندستان طرح رو تموم کنید...
قطعاً در کسب امتیاز پایین تصاویری که آماده شده هستن خیلی تاثیر داره تا تصاویری که روی اون کارشده حتی با وکتورو...ولی واقعاً وقت گذاشته و مطمئناً امتیاز بیشتری کسب خواهد کرد.

jafar13
March 10th, 2016, 23:27
سلام
میخوام بدونم چطوری عکس مسابقه رو بطور خصوصی ارسال کنم
من تازه تو سایت اومدم و آشنایی کامل ندارم ,خواهشا کامل راهنمای کنید.

black-fish
March 11th, 2016, 00:22
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام خوش اومدید.
روی اسم کلیک کنید و طبق عکس انجام بدین

165875

وارد صفحه ی جدید که شدید یک موضوع برا پیغام انتخاب کنید و عکس رو می تونید از داخل ادیتور ،پیغام خصوصی آیکن که شبیه سنجاق هست پیوست کنید و درآخر دکمه ی ارسال پیام رو کلیک کنید. ویا از آپلود فایل (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)خود ترفندستان آپلود کنیدو لینک عکس رو در پیغام خصوصی بفرستید.

IMAN.M2
March 11th, 2016, 21:20
سلام

اگر میشد به فرض مثال یه نشونه ای از سایت یا انجمن به فرض مثلا رو یه برگه ای بنویسیم ترفندستان بزاریم کنار سفره عکس بگیریم بهتر میشد یا هرنشونه دیگه ای که بشه ثابت شد عکس ماله خودمون هست .

وگرنه اینطور باشه که موقع عید تو اینستا پره سفره با انواع تزعینات جدید و لاکچری هست :|

king of cheat
March 12th, 2016, 13:59
ممنونم از بلک فیش عزیز و مدیریت که امسال هم هر طور شد مسابقه نوروزی با جوایز خوب رو برگزار کردند.
این جمله که نقل قول کردم میشه توضیح بدید دقیقا یعنی چی؟
هر کاربر هرچند که بخواد میتونه طراحی کنه؟بعد امتیازاتش چطوره؟جمع میشه؟
به نظرم اگه هرکاربر یه طرح برای مسابقه طراحی کنه بهتره.

Kasra
March 12th, 2016, 15:58
این مسابقه، مسابقه‌ی عکاسی نیست. مسابقه‌ی طراحی گرافیکی است با موضوع هفت‌سین و ترفندستان. در نتیجه این که میفرمایید عکس بگیرید و قرار بدید، شامل این مسابقه نمی‌شود.

محدودیتی در خصوص تعداد طرح‌ها وجود نداره. هر کاربر میتونه هر تعداد طرح برای مسابقه ارائه کنه. در نهایت طرح‌ها هستند که امتیاز خواهند آورد و امتیازات طرح‌های یک نفر با هم جمع نمی‌شود. در نتیجه انتخاب خود کاربر هست که روی یک طرح زمان بیشتری بگذاره یا وقت خودش رو صرف بیشتر از یک طرح کنه.

IMAN.M2
March 12th, 2016, 18:57
من فک میکردم باید خودمون عکس بگیریم :|

اگه اینطوریه که عالیـه

asajadi84
March 15th, 2016, 17:38
با سلام

من هم اعلام آمادگی میکنم

نوروز همگی پیشاپیش مبارک :rose:

abdalkhaled
March 16th, 2016, 00:43
سلام به تموم دست اندر کاران و ترفندستانیهای عزیز حلول سال نو را تبریک گفته سلامتی همه راخواهانم
مسابقه قشنگی هستش و لذت فراوانی دارد درواقع پس دادن امتحان یادگیریها وذکاوتمون هستش
صادقانه بگم میخوام شرکت کنم ولی راهش رو بلد نیستم F1 F1 F1

unisells
March 16th, 2016, 08:25

با سلام خدمت شما دوست عزیز

شما میتونی با استفاده از نرم افزار های گرافیکی مثل photoshop ، freehand ، Corel Draw یا هر نرم افزاری که خودتون دوست دارید یک سفره هفت سین طراحی کنید . و لوگو (آرم) ترفندستان هم در طراحی خود درج کنید . بعد از طراحی اونو به صورت پسوند عکس ( Jpg ،jpeg ) ذخیره کنید و به صورت پیام خصوصی برای black-fish (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)ارسال کنید . فقط نباید طرحتون رو تا پایان مهلت به دیگران نمایش بدید چون از دور مسابقه خارج میشید.

جزئیات بیشتر رو میتونی در پست اول نگاه کنی . چون این پست ممکنه ویرایش شه لینکشو برات میزارم . پست اول (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

موفق و پیروز باشی .

king of cheat
March 16th, 2016, 19:23
منم شرکت میکنم.
رای گیری کی شروع میشه؟

black-fish
March 17th, 2016, 00:47
سلام دوستان خسته نباشید:rose 2:
این زمان یعنی آخرشب 26 اسفند مهلت تموم شد.
اما به دلیل این که کاربران عزیزی هنوز نتونسن در مسابقه شرکت کنن ازالان 27 اسفند تا آخر اسفند تمدید شد.

در ضمن دوستانی که فقط طرح خودشون رو خصوصی ارسال میکنند لطفاً در تاپیک اعلام کنند که در مسابفه هستن و فقط ارسال طرح نباشه ممنون.

mohammad4879
March 18th, 2016, 00:32
سلام و خسته نباشید
منم میخواهم در این مسابقه شرکت کنم

ne555
March 18th, 2016, 18:26
سلام!
منم هستم :mrgreen:
ابولی ممنون خبر دادی اهریمن!
سلام و خسته نباشید خدمت کسری و ماهی عزیز.

gggddd
March 18th, 2016, 20:38
منم هستم

unisells
March 19th, 2016, 20:26
با سلام و عرض ادب

یک سوال ؟؟

کسی که چند طرح برای این مسابقه ارسال کرده اگر چند تا از طرح هاش امتیاز بالا بیاره و اول و دوم و یا سوم بشه آیا هر طرحش

یک جایزه میبره یا کلا یک جایزه بهش تعلق میگیره و جایزه به نفرات بعدی داده میشه ؟؟؟ البته من خودم فکر میکنم اینجا مسابقه

طرح است و نه خود طراح و اگر 2 طرح برنده بشه از یک نفر هر دو جایزه نسیب فرد میشه . بازم خوشحال میشم پاسخ بدید

Kasra
March 19th, 2016, 21:34

همان‌طور که فرمودید جایزه به طرح اهدا می‌شود و اگر یک نفر بیش از یک طرح جزء سه طرح برتر داشته باشه، بیش از یک جایزه دریافت میکنه.

black-fish
March 20th, 2016, 00:09
دوستان عزیز آخرین مهلت تا 5 فروردین تمدید شد و دیگه اصلاً و به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد!
و دوستانی که هنوز طرح خودشون رو نفرستادن ، لطفاً هر چه زودتر با پیام خصوصی به بنده ارسال کنن .در غیر این صورت از مسابقه خارج میشن.
با تشکر.

black-fish
March 22nd, 2016, 12:18
دوستانی که هنوز طرح خودشون رو نفرستادن، تا 48 ساعت فرصت دارند طرح خودشون رو ارسال کنند.
لطفاً هر چه زودتر اقدام کنن زمان زیادی باقی نمونده فقط تا آخروقت 5 فروردین مهلت دارید و ازپنجم به بعد طرح ها پذیرفته نمیشه!

Abolfazl.E
March 24th, 2016, 22:37
سلام.
با عرض خسته نباشید خدمت دست اندرکاران مسابقه.
منم هستم.

close-quarter
March 24th, 2016, 22:58
سلام.
منم هستم

black-fish
March 25th, 2016, 00:02
با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران عزیز و بازدید کنندگان محترم:rose 2:
در این لحظه مهلت آخرین تمدید شرکت در مسابقه به پایان رسید.
لطفاً جهت رای دادن به شرکت کنندگان ، به تاپیک زیر مراجعه فرمایید.
با تشکر:rose 2: