PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرافیک خوب کار نمیکنه چی کارکنم؟



vahidrojroj
May 27th, 2008, 00:37
بعد از چند دقیقه همه چیز تو کامپیوتر slow motion میشه
چه بازی باشه ..... چه visualization در مدیاپلیر
کالا هر چیزی که با گرافیک در ارتباط باشه
کارت گرافیک رو هم دوباره نصب کردم ولی نشد فن کارت گرافیک رو چک کردم سالم بود نمیدونم مشکل از کجاست
دوستان اگه میتونن منو راهنمایی کنن

eris
May 27th, 2008, 04:42
در مورد بازی باید بگم زمانیکه اسلو موشن میشه به معنای این هست که رمت پر شده و دیگه اون کشش رو نداره. شما رم سیستمتون چنده؟ به نظرم یدونه رم کلینر نصب کن ببین وقتی رم رو خالی میکنی باز هم این مشکل هست؟؟ از طرفی برخ مواقع شما برنامه ای رو به غیر بازی در حال کار ندارید ولی به علت جود ویروس یا اسپای مقداری از سی پی یو و رمتون اشغال شده. بد نیست یه اسکن بکنی..

jps
May 28th, 2008, 13:32
سلام دوست عزیز احتمالن مشکل از موسفت کارت گرافیکت است نیم سوز شده باید موس فت رو عوض کنی. یا مشکل از رم کارت گرافیکیت است.

vahidrojroj
May 28th, 2008, 23:59
موس فت چیه دیگه؟
من از سخت افزار زیاد سر در نمیارم ...

reza111
May 29th, 2008, 00:40
از درایور کارتته
من هم همین مشکل رو داشتم
درایورت رو دوباره وصل کن

jps
May 29th, 2008, 11:05
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

دیتت را روی هت سینگ یا خنک کننده کارت گرافیکت بگذار ببین داغ هست یا روی موس فت ها خبر را با من بده تا راهنماییت کنم.

هن سینک همان جای فلزی روی عکس را می گم

vahidrojroj
May 30th, 2008, 21:52
نه زیاد داغ نیست
تقریبا مثل بقیه قطعه هاست

jps
May 31st, 2008, 09:06
salam
احتمال سوختن موسفت 30% هست.

به احتمال زیاد مشکل از رم سیستمت است اگر 2 تا رم روی مادربردت هست یکی رو در بیار ببین وضعیت در چه حالی است خبر بده.

vahidrojroj
May 31st, 2008, 11:06
راستی یه چیز دیگه بگم
ویروس میتونه این خرابکاری ها رو هم انجام بده البته سیستم خودم نیست
برای یکی از دوستانه
چون تازه بهم گفت از قبل ویروس هم داشته که بعدا با یه آنتی ویروس اونو ورداشته.
ویروسه میتونسته روی سخت افزار این شکلی تاثیر بزاره یا نه؟
غیر از تعویض سخت افزار باید چیکار کرد راه حلی هست؟

jps
May 31st, 2008, 16:19
احتمال ویروس هست اما وقتی ویندوز را عوض کردی باید پاک شود .احتمال ویروس کمه

vahidrojroj
June 1st, 2008, 23:34
jps جان یه دونه رم 512 داره که دوباره جاش داختیم
ولی جواب نداد:sad:

jps
June 1st, 2008, 23:49
كارت گرافيك را عوض كن بهترين راه

vahidrojroj
June 2nd, 2008, 16:22
به به چه راه حلی
ایول :?:

jps
June 3rd, 2008, 00:17
دوست عزيز منظورم از عوض كردن اين بود كه يه كار گرافيك از يكي امانت بگير رو سيستم بگذار ببين واقعا مشكل از كارت گرافيك هست.

vahidrojroj
June 3rd, 2008, 13:16
آها باشه عزیز
ببینم چی میشه!!!!

jps
June 3rd, 2008, 14:50
زود باش خبرش را بهم بده .آخه مي خواهم بدونم مشكل واقا از كارت گرافيكت است.

vahidrojroj
June 6th, 2008, 22:30
از مسافرت اومدم باشه

jps
June 7th, 2008, 13:49
منتظرما

vahidrojroj
June 9th, 2008, 20:51
با یکی دیگه امتحان کردم درست شد ولی با نصب کارت گرافیک خودم همون جوریه

jps
June 11th, 2008, 12:49
شما كه نمي تواني تعمير كني يا كار گرافيكت را ببر تعمير گاه يا بده گارانتي با تعويض البته ببخشيد راه حل بهتري نداشتم.