PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن شهر از روی ایپی



yasikhanom
July 31st, 2006, 00:54
سلام
شنیدم میشه از روی ایپی شهر طرف و پیدا کرد
درسته یا نه؟
اگه درسته چطور؟
ممنون
بای

Soroush
July 31st, 2006, 13:32
yasikhanom, جان تا حدودی درسته.اما اصلآ نمیشه دقیق تشخیص داد.این موارد هم به تجربه به دست اومده.لیستش رو قبلآ داشتم.میگردم اگه پیدا کردم اینجا هم میذارم.

Kasra
July 31st, 2006, 15:43
yasikhanom, جان برای این کار به ترفند زیر بروید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

از طریق همین ترفند الان پی بردم که Soroush, جان از شهر اهواز یا بهبان هستند و کارت اینترنتشون ARJANNETBEH!

dr_zamani
August 2nd, 2006, 21:45
Soroush, salam agha sorush avaln mikhastam dar morede in off bodan on line boodan soal konam ke joori mishe fahmid akhe man siti ke agha karsar goftand raftam xeeber.com ama nashod hasl che kar konim?

Soroush
August 2nd, 2006, 22:39
dr_zamani, جان عضویت شما رو تبریک میگم.لطفآ قوانین سایت رو مطالعه کنید و هر چیزی رو در جای درستش مطرح کنید..مرسی.
با این حال برای تشخیص آنلاین یا آفلاین بودن میتونید از 2 برنامه ی Y! Intai و Buddy Check که در تاپیک های زیر برای دانلود قرار داده شدند استفاده کنید :

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

سایتی که Kasra جان معرفی کرده بودند هم به درستی جواب میده , تنها در بعضی مواقع اشکال کوچیکی درش هست که شکلک مربوط به آفلاین یا آنلاین بودن رو نشون نمیده.

yasikhanom
August 2nd, 2006, 23:55
ممنون از جواب

Kasra
August 3rd, 2006, 01:16
yasikhanom, جان انقدر ها هم استفاده از اون سایت سخت نیست!
برای پی بردن به اطلاعات IP ، عدد IP رو به جای کد [IP Number] تایپ کنید.
به همین سادگی:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]
به عنوان مثال:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

yasikhanom
August 3rd, 2006, 01:39
متوجه نشدم

yasikhanom
August 3rd, 2006, 01:46
ممنون از توضیحاتتون بالاخره متوجه شدم :mrgreen:

Kasra
August 3rd, 2006, 01:48
yasikhanom, جان ببنید الان شما یک شماره IP دارید. مثلا فرض میکنیم شماره Ip هست: 217.24.158.69
حالا به سایت [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] میرویم. میبنید که کلی پنل قرمز و آبی هست.
حالا ما باید از پنل 3ومی از سمت چپ استفاده کنیم. یعنی پنلی که روش نوشته شده WHOIS Lookup .
IP رو داخلش تایپ میکنیم و دکمه WHOIS را میزنیم.
نتایج به شرح زیر است:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
میفهمیم که فرد از تهران بوده و حتی آدرس نزدیک منزلش را هم میابیم!
از این واضحتر نمیشد!

yasikhanom
August 3rd, 2006, 01:57
جواب نگرفتم

yasikhanom
August 3rd, 2006, 02:08
راستش و بخوای برای بعضی ایپی ها در میاد ولی شهرش اشتباهه
راه دیگه ایی نداره؟
اگه راه دیگه ایی نشونم بدین ممنون میشم

Kasra
August 3rd, 2006, 02:10
yasikhanom, جان این بهترین راهه ، من شهر شما و دوست دیگرمون رو هم از همین راه به دست آوردم. امیدوارم موفق شوید بازهم سعی کنید.

hamidre
August 3rd, 2006, 08:21
با سلام خدمت کسری عزیز . جناب کسری اگر امکانش هست درباره برنامه command promptتوضیح دهید واگه امکانش هست درباره این برنامه که چطوری می توان IPطرف مقابل در هنگام چت کردن پیدا کرد بگین ممنون از زحمان شما

Mohammad
August 3rd, 2006, 12:52
- Command Prompt چيست؟

در بسياری از درس‌های آينده از Command Prompt (خط فرمان) ويندوز استفاده خواهيم کرد. برای باز کردن آن يکی از روش‌های زير را به کار بريد:

۱- مسير زير را در ويندوز طی کنيد:
Start > Programs > Accessories > Command Prompt
۲- در قسمت Run بنويسيد: command يا cmd

_______________________

پيدا کردن ip طرف مقابل هنگام chat با yahoo messenger -

می‌خواهيم درباره يک کلاينت مثلا کسی که مثل شما يک اتصال مثلا dial-up به اينترنت دارد و فرضا دارد با شما chat می‌کند، کسب اطلاعات کرد.
در اين مورد هم اولين نکته‌ای که بايد کشف شود، ip اوست. در اين جلسه می‌خوام بهتون ياد بدم که وقتی با يه نفر از طريق yahoo messenger به صورت pm چت می‌کنيد، چطوری می‌تونيد ip اش رو پيدا کنيد. البته بايد توجه کرد که اين روش گاهی کار نمی‌کند. نيز فرض می‌کنم که فقط با يک نفر داريد چت می‌کنيد.
يکی از دستور‌های زير را تايپ می‌کنيد:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]

دستور اولی برای پيدا کردن ip طرف مقابل است و دستور دوم گاه می‌تواند اسم کامپيوتر او را برای شما نشان دهد.

اولين کاری که می‌کنيد اين است که سطری را پيدا می‌کنيد که در Local Address يا Foreign Address آن، پورت 5101 داشته باشد.وقتی آن سطر را پيدا کرديد، ip طرف مقابل را از ستون Foreign Address از همان سطر پيدا می‌کنيم

Mohammad
August 3rd, 2006, 14:19
hamidre, جان به شما پیشنهاد میکنم تاپیک زیر را مطالعه کنید وکتاب مربوطه را دانلود کنید.
خیلی به شما کمک میکند!!
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.

asal_22
April 17th, 2008, 21:27
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

MerC Kasra jan ama baraye kasani ke LAN esetefade mikonan chi bazam rahi hast nesho0n bede az che shahri hastan?merc

MaLaS
April 17th, 2008, 21:36
لطفا طبق مقررات سایت ترفندستان فارسی تایپ کنید asal_22 جان!!!

newgoldenman
April 17th, 2008, 23:22
asal_22 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان، كلاً IP چه براي اونهايي كه با Dialup هستند، چه اونهايي كه با ADSL يا ... هستند هيچ فرقي نميكنه! اگه منظورتون اينه كه از يك خط اينترنت، به چند كامپيوتر بصورت LAN يا هر طريق ديگه اي شبكه كردين اينترنت رو، بايد بهتون بگم كه نه. همشون يدونه IP دارن و همون IP هستش كه كامپيوتر مادر به اينترنت وصل شده و بقيه به اون! ولي براي اينكه اين IP توي شبكه ي كوچيكي كه ساختين شناخته بشه، IP كه شما ميبينيد با IP كه توي كامپيوتر مادر هست فرق ميكنه، ولي در اصل همون هست. بنابراين توي اون شبكه، همه ي كامپيوتر ها، با اينكه هر كدوم يدونه IP جدا دارن ميبينن، ولي در حقيقت اون IP واسه ي كامپيوتر مادر هست، توي اينترنت شناخته شده است.

mr.hanzaleh
May 5th, 2008, 10:22
آخه اينها ديگه مباحثي نيست كه در موردش بحث كنيد....
اما پيرو صحبتهاي دوستمون اشاره نشده به dial up= staticIP و مثلا DVB service = dynamic
آقا كسري هم اون روش رو دادن من چند بار check كردم اما جواب نداد. منظورم اينه كه كشوري كه هستم هم درست نگفت اما يه سري اطلاعات جامع و كامل در اختيار مي زاره.

Kasra
May 5th, 2008, 20:45
mr.hanzaleh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان ممکنه از VPN استفاده کرده باشید که این طوری خطا داده.

khodaya
May 12th, 2008, 23:23
salam kasra jan man khastam ip yeki ro dar biyaram vali nashod too oon ghesmate whois look up chi bayad benevisim? man id taraf ro neveshtam.chon nemidoonam ip chie? mamnoon misham javab bedi...

khodaya
May 12th, 2008, 23:29
man mikhastam dar moorede ip bedoonam.too ghesmate whois look up goftin ip taraf vali man ip taraf ro az koja biyaram mamnoon.

Kasra
May 15th, 2008, 23:05
khodaya (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان به ترفندستان خوش آمدید.
لطفأ قوانین سایت رو یکبار مطالعه کنید و فارسی تایپ کنید.

در خصوص مشکلتون شما باید IP فرد رو با توجه به روش های گفته شده بیابید ، سپس IP رو Lookup کنید.

yalda.m
September 25th, 2010, 12:11
سلام میگم که سایته دیگه کار نمیکنه؟
اخه من هرچی ای پی میزنم ادرس امریکا رو میزنه ؟
اخه من که امریکا نیستم :dream:
یعنی دیگه این سایتا دیگه جواب نمیده
ممنون میشم جواب بدید

MaLaS
September 25th, 2010, 12:20
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
شما از پ ر ا ک س ی استفاده میکنید ؟
---- [Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
کسری جان اون ترفنده کدومه ؟؟؟

yalda.m
September 25th, 2010, 21:36
ببخشید ولی این که گفتین یعنی چی ؟:vahidrk:
این پراکسی چی هست ؟:reading:

Kasra
September 27th, 2010, 01:09
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
یافتن ریز اطلاعات یک IP (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

yalda.m
September 28th, 2010, 14:02
سلام
اقا یکی به من بگه این سایتا کار نمیکنن یا اینکه .........
:hurry:

Kasra
October 2nd, 2010, 01:24
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
برای مشاهده آی پی خودتون میتونید از سایت زیر استفاده کنید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]