PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن شماره تلفن در هنگام چت



amir_com
August 21st, 2005, 13:36
با تشکر از سایت خوبتون!
چگونه می شه با داشتن ادرس IP طرف شماره تلفن اون رو بدست آورد.من یک چیزایی راجع به این موضوع با استفاده از modem spy شنیده ام.لطفا راهنمایی کنید!! :!: :?:
در ضمن بهترین راه برای بدست آوردن IP طرف چت رو هم لطف کنید توضیح بدید. :?
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.

Kasra
August 21st, 2005, 14:29
در مورد سوال اولت من یه متنی رو از وبسایت farsiedu.com در این مورد پیدا کردم که اینجا میزارم به احتمال زیاد خیلی کمکت میکنه:

روش كار با modemspy و پيدا كردن شماره تلفن طرف هنگامه چت كردن:
برنامه Modem spy چندين كار مهم را انجام می دهد
1- پيدا كردن شماره تلفن كسی كه با وی چت می كنيم
2- ضبط مكالماتی كه از تلفن صورت می گيرد
3- نمايش دادن شماره تلفن شخصی كه به شما تماس می گيرد(Caller ID)

هر كس اين برنامه را می خواهد آن را از اینجا بگیرد: [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
اينم رجيستر نامبرش :
Name: modemspy
SN: 14458

خوب حالا روش كار با نرم افزار:
بعد از دريافت و اجرای نرم افزار يك شمايل كوچك در نوار وظيفه ويندوز مشاهده می نماييد. كه برای دسترسی به ترم افزار می توانيد روی آن كليك كنيد.

ابتدا تنظيمات مربوط به نرم افزار:
روی منوی فايل كليك كرده و گزينه Preferences را انتخاب نماييد. سپس زبانه Harware را انتخاب نماييد و در آنجا مودم خود را برای نرم افزار مشخص نماييد. همچنين تيك هر دو گزينه را بزنيد و در پايين اين دو گزينه كارت صوتیخود را برای نرم افزار مشخص نماييد.حال به سراغ تب Recordingبرويد اگر بخواهيد تمامی مكالماتی كه با شما تماس گرفته می شود را ظبط كنيد بايد تيك مربوط به گزينه Record all incoming calls را بزنيد در قسمت Answer a call in seconds نيز در جای خالی بايد مدت زمانی را كه برای فعال شدن برنامه وقتی كه كسی با شما تماس می گيرد برای ظبط مكالمات می باشد را وارد نماييد كه بهتر است زمان 10 ثانيه باشد. اگر بخواهيد كه شمامكالماتی كه با ديگران تماس می گيريد را ظبط كنيد بايد تيك مربوط به گزينه Record all outcalling را علامت بزنيد. البته اگر اين تيك فعال باشد برنامه هر 30 ثانيه خط تلفن را برای شناسای اينكه كسی صحبت می كند يا نه چك می نمايد. برای تغيير اين زمان می توانيد در قسمت Check for dial tone زمان مربوطه را وارد نماييد.
حال تب Save as را انتخاب نماييد.در قسمت Change format می توانيد فرمت مناسب برای ظبط مكالمات را انتخاب نماييد ، در قسمت Advanced نيز هيچ گونه تغييری ندهيد در انتها گزينه Apply را كليك كنيد . حال دوباره به صفحه اصلی برنامه بر می گرديم.
در قسمت Input device گزينه Modem و در قسمت Outpout device نيز Sound carad را انتخاب نماييد و هر دو تيك كنار آنها را علامت بزنيد در پايين نرم افزار نيز تيك Record all incoming calls را نيز علامت بزنيد.
خوب تمام شد. اين نرم افزار به شرطی كار می كند كه مودم شما از قابليتهايی كه اين نرم افزار دارد و در بالا معرفی شد پشتيبانی كند اگر بعد از نصب نرم افزر با پيغام خطايی مواجه شديد يعنی مودم شما از اين قابليتها پشتيبانی نمی كند ،حالا فقط کافيه برنامه باز باشه .

اما چگونه هنگام چت شماره تلفن طرف رو پيدا کنيم:
برای اينکار شما بايد اول اين فايل پلاگين رو از اينجا دانلود کنيد = [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
در مرحله بعد اين فايل رو در پوشه plugin در مکانی که نرم افزار نصب شده کپی کنيد. حالا ازمنو plugin در بالای نرم افزار گزينه networking را فعال کنيد ( معمولا خودش فعاله اما کار از محکم کاری عيب نميکنی)
توجه کنيد هيچکدام از تنظيمات آن را تغيير ندهيد . حالا کافيست نرم افزار باز باشد خود نرم افزار به صورت خودکار شماره طرف رو بهتون نشون ميده ، حالا فقط کافيه برنامه باز باشه .

Kasra
August 21st, 2005, 14:34
در مورد سوال دومت هم این که وقتی شما و دوستتان در حال چت کردن هستيد و هر دو مسنجر خود را باز کرده ايد شما با يک پورت خاصی از کامپيوتر طرف مقابل ارتباط برقرار کرده ايد که به طور مثال اگر آزمايش کرده باشيد هميشه با پورت ۵۰۵۰ با ياهو مسنجر ارتباط برقرار ميکنيد. با استفاده از دستور netstat -n ( دقت کنید بعد از t آخر یک فاصله قرار دارد) که در ms_DOS یا command prompt تايپ ميکنيد قادر خواهيد بود که آيپی شخص مقابل را به دست آوريد. برای اين کار بعد از تايپ دستور و بررسی نتيجه ی به دست آمده مشاهده ميکنيد که در قسمت foreign address برای مثال آيپی 80.191.54.31 نمايش داده ميشود که اين آيپی همان آيپی ای است که در همان زمان با شما در حال چت کردن بوده و به شما PM داده است . آيپی سيستم شما نيز در قسمت local address مشخص شده است. در قسمت proto نيز پروتکلی که به وسيله ی آن با سيستم ارتباط برقرار کرده ايم مشخص ميشود و به طور مثال ميبينيد که پروتکل ارتباطی مسنجر TCP است.

amir_com
August 22nd, 2005, 20:52
واقعا دستت درد نکنه کسرا جان توضیح جامع و کاملی بود.اما نمی دونم چرا caller id کار نمی کنه با اینکه سیستمش روی تلفن کار می کنه.
نمیدونم مشکل از نرم افزار یا از مودم(D-link 56000 external ) یا اینکه اصلا از سیستم مخابراتی اینجا !!!
لطفا راهنمایی کن (خودت تونستی جواب بگیری یا نه؟!)

Kasra
August 22nd, 2005, 22:24
خواهش میکنم
رفیق
به احتمال 90% مشکل از همون سیستم مخابراتی که گفتی و فکر نمیکنم کسی از این موردش استفاده ای کرده باشه
منم همین مشکل رو باهاش دادشتم با این که همه ی تنظیماتش درست بود مودمم هم دقیقا مدل مودم شماس
به هر صورت این جوریه دیگه :)

esmail
September 5th, 2005, 01:43
man ke emtehan kardam javab nadad

Kasra
September 5th, 2005, 10:00
:wink: کجاش جواب نداد؟

Mohsen_car
September 10th, 2005, 14:49
salam hame ikoarha ro kardam amma moghe chat tell tarafo nemideh

Mohsen_car
September 10th, 2005, 14:51
dar zemn srialo ghabol nemikoneh :|

Kasra
September 10th, 2005, 15:42
رفیق دلایل زیادی میتونه داشته باشه
میتونه از خط تلفن شما باشه ، مشکل Dial up باشه ، مشکل مودم باشه و...
این احتمال وجود داره که بر روی خیلی از سیستم ها مخصوصا تو ایران به دلیل مشکلات مخابراتی این مسئله وجود داشته باشه

در مورد سریال هم درسته برای این نسخه اینارو بزن:
name : mar!us
serial : M1-3210-2332-38185-32840223
یا
Name:modemspy
serial:14458

راستی جدا من دیر جواب میدم؟؟؟ :idea:

mohammad_aa65
September 10th, 2005, 20:47
mohammad_aa65
من شنیدم فقط زمانی چنین عملی انجام میشه که با طرف بتونی voice chat کنی
فقط در این صورت جواب میده

mohammad_aa65
September 10th, 2005, 20:56
بعدش هم کد اولی برای register کردن جواب میده

Kasra
September 10th, 2005, 21:01
ok ممنون ، به نکات خوبی اشاره کردی پس برای رجیستر کردنش هم همین کد رو وارد کنید:
name : mar!us
serial : M1-3210-2332-38185-32840223

Mohsen_car
September 11th, 2005, 13:06
pc man in eroro mide dalilesh cheieh dar zemn modem spy log be che dard mikhoreh
eror - baddeviced phone open
mamnon :mrgreen:

Kasra
September 11th, 2005, 13:28
فکر کنم مشکل از پیدا کردن Device مورد نظرش باشه
برو تو Preferences و بعد Hardware و مودم اصلی که باهاش به اینترنت کانکت میشی رو انتخاب کن

Kasra
September 11th, 2005, 13:31
در ضمن اون Modem Spy Log هم آخرین عملیاتی که برنامه اینجام داده چندان مهم نیست :idea:

samrtmo
September 12th, 2005, 23:13
agha misheh begid daghighan in barnameh che zamani bayad shomareh tarafo bedeh ........... yani vaghti besh message mizanam ya oon bayad bem message bezaneh ya too chat room bayad basheh ........... asan barnameh too ghesmateh tray basheh dorosteh ya hatman bayad kammel baz basheh ????????? MERC

Kasra
September 13th, 2005, 18:08
samrtmo, جانراستش رو بخوای هوم طوری که در قبل هم گفتم این برنامه برای منم درست کار نکرد ، چون ممکنه که با خطوط ارتباطی و مخابرات ما چندان همتهنگ نباشه و بیشتر قابل استفاده در خارج کشوره
به هر صورت اینجوریه و کاریش نمیشه کرد با اکثر کسایی هم که صحبت کردم این مشکل رو داشتن
:?

nima22
September 14th, 2005, 13:19
به نظر من اينكه نميشه شماره رو پيدا كرد بر مي گرده به مودم كه caller ID رو support
مي كنه يا نه؟! :wink:

Kasra
September 14th, 2005, 17:11
درسته ، این هم میتونه باشه :wink:

samrtmo
September 14th, 2005, 22:46
ahan rasty dar moredeh in ghaziyeyeh peyda kardaneh IP ham in error-o mideh ('NETSTAT' is not recognized as an internal or external command , operable program or batch file.) badesham misheh begi hamin IP ro che mogheh peyda mikoneh yani bayad ba taraf dar haleh chat zadan basham ya chi .............. az hameh mohemtar farzan (beh farz) keh man man IP tarafo peyda kardam hala chejoory mitoonam az in ip estefadeh konam ????? ............... MERC AZ KOMAKETOON

vahid100144
September 16th, 2005, 15:03
elatesh ine ke in narf afzar baraye modem haye V92 mibashad :wink:

arashxxx
September 22nd, 2005, 13:16
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]salam ostad man in barname modem spy ro gereftam ama nemidonam che jori bayad shomareh dar biaram komakam konid
:|

Kasra
September 22nd, 2005, 13:19
دوست من هر چی هست تو این تاپیک هست :P

Babakxxx
January 19th, 2006, 17:43
barobach salam

SAN
January 19th, 2006, 23:18
doostan vase manam kar nadade bikhial beshin behtare akhe chera mikhahin mozahem beshin lol naginke khodet chera in karo kardi hehe

hoomansoft
January 25th, 2006, 21:01
يه برنامه ديگه نيست كه بشه شماره تل را پيدا كرد آخه خيلي واجبه
ممنون از زحماتتون

Mohammad
January 25th, 2006, 21:51
hoomansoft, جان برنامه هایی هستند ولی هیچ کدام از آنها عملی نیست چون مخابرات مکان این کار را قطع کرده است.

hoomansoft
January 26th, 2006, 07:23
حالا اگر ميشه اونها را معرفي كنيد تا امتحانشون كنم
ممنون مي شوم :)
راستي به اينجا هم سر بزنيد من توش پست مي دم :wink:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

alijojo
August 7th, 2008, 18:27
سلام دوستان
من هم اين Modem Spy‌رو چك كردم.
مثل بقيه مشكل داشتم.
به نظر مياد مخصوص شبكه هاي Eternet هست نه Internet. منظورم همون شبكه هاي محلي هست.

yaakuza
August 8th, 2008, 00:13
اگه طرف مقابلت تو فرم ثبت نامیش شماره تماس داده باشه همچین کاری ممکنه ولی اگه نداده باشه نمیشه مگر از یک روش که متاسفانه قابل ذکر نمیباشد. ( از نظر اخلاقی )
در کل عملاً شماره طرفت قابل رویت خواهد نخواهد بود.
سعی بی مورد نکنی بهتره

rezabatooo
May 15th, 2010, 20:04
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]










باسلام. من network رو توي قسمت plugin كپي كردم ولي نميدونم چرا توي منوي سيستم وبلاي صفحه در پلاگين وجود نداره تا تيك بزنمش؟؟؟؟؟!!!!!!! در ضمن من از مودم وايلس tp-link استفاده ميكنم.درقسمت تنظيمات مودم چي رو انتخاب كنم؟؟؟؟مرسي

tichismor
June 1st, 2010, 14:15
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


دوست عزیز این که برای من جواب نداد
هزار تا آی پی میاره 5050 ها رو چک می کنم اونی که باید باشه نیست ؟؟
تازه بقیه هم نیست
دقیقا میشه بگی راه حلش چیه ؟

HVA1357
January 6th, 2014, 01:10
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]









رمزش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kasra
January 7th, 2014, 13:33
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
این پست خیلی قدیمیه. نسخه جدید Modem Spy رو دریافت کنید:
Modem Spy Pro 4.1
شماره سریال جهت رجیستر کردن برنامه:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]

HVA1357
January 9th, 2014, 12:12
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


ممنون نرم افزاری که وی چت رو هک میکنه میخوام
wechat hacker
modem spy pro مال چت مسنجره؟

Kasra
January 9th, 2014, 16:15
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]اگر نرم افزاری منظورتون هست که اکانت وی چت دیگران رو بتونید باهاش هک کنید، چنین نرم افزاری وجود خارجی ندارد.
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]این نرم افزار برای ضبط مکالمات تلفنی است.

ashkan.delarami
January 8th, 2016, 15:04
سلام
ايا ميشه كلش رو هك كرد؟
گوشي من اپل هست!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk

(capitan)
November 21st, 2016, 18:31
آقا کسری رمز فایل برنامه modem spy چیست؟

ufilm
November 21st, 2016, 19:19
تشکر دوستان

siavashghani
January 8th, 2017, 19:06
پسورد فایل زیپ چیه؟

Kasra
January 8th, 2017, 19:16
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
از پست شماره 35 نسخه جدیدتر رو دریافت نمایید.

Aliakbar1304
June 22nd, 2017, 14:53
ببخشید فایل زیپ هستش رمز میخواد چه رمزی بدم

Aliakbar1304
June 22nd, 2017, 14:56
پست شماره ۳۵کجاست

Aliakbar1304
June 22nd, 2017, 15:06
سلام رمز فایل زیپ چیه کمکم کنید لطفا

Aliakbar1304
June 22nd, 2017, 15:07
چجور لطفا کمکم کن

پروفسور بالتازار
March 6th, 2018, 15:45
پسورد فایل فشردش چیه؟

محمود 8080
March 6th, 2018, 16:08
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
سلام دوست عزیز
.
برنامه رو از لینک زیر (صفحه 4 و پست شماره 35) دانلود کنید نیازی هم به رمز نداره,سریال برنامه هم قرار داده شده.
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

mhg123
January 3rd, 2019, 11:26
سلام این رمز استخراج از حالت فشرده چیه
ممنون

محمود 8080
January 3rd, 2019, 12:19
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام دوست عزیز
.
دقت کنید در بالا هم گفته شده رمز نداره از لینک زیر (صفحه 4 پست 35 ) می تونید برنامه رو دانلود کنید
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]