PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آبي كردن رنگ جمله ی Stutas برای یاهو مسنجر



Soroush
January 4th, 2006, 21:27
با سلام...
آيا برنامه يا راهي( غير از روشي كه با گرفتن Alt و نوشتن 0160 و....انجام ميشه )
هست كه بشه رنگ جمله ي Stutas رو آبي كرد :?:

mohammad_aa65
January 4th, 2006, 22:07
منظورتون status یاهو؟؟؟
view>change skin>skin>maverick blue
کار های بالا رو کنید

To0pi
January 4th, 2006, 22:26
چه شکلی پسورد یاهو کسی را به دست آورم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مراحلش را برایم ایمیل کنید لطفا
این ایمیل من است
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.

Soroush
January 4th, 2006, 22:42
منظورم Stutas در yahoo messenger هست...
محمد جان كارايي كه گفتين رنگ skin رو تغيير ميده نه Stutas :!:

mohammad_aa65
January 4th, 2006, 22:48
ساده ترین روشی که برای این کار وجود دارد البته به شرط اوت بودن طرف اینه که از صفحه ی شبیه سازی شده ی یاهو استفاده کنید - این صفحه کاملا به صورا صفحه ی اول یاهو میل طراحی شده است به طوری که با تغیرات کوچکی در source صفحه -این صفحه دام شما برای دیگران میشود به طوری که اگر کسی به طور اشتباه یوزر و پسورد خودش رو در این صفحه وارد کنه -پسوردش برای شما ارسال میشه در حال حاضر من این صفحه رو آماده ندارم اگه تونستم پیدا کنم حتما لینکش میذارم :wink:

Mohammad
January 4th, 2006, 23:19
soroush2000, جان راحت ترین راه برای آبی کردن Stutas همین ترفند که گفتید هست.
ولی راه های دیگر هم فکر کنم باشه .اگر پیدا کردم حتما مطرح میکنم.

Soroush
January 4th, 2006, 23:40
محمد عزيز, اون روش واسه من كار نداد براي همين دنبال راه ديگه اي هستم :roll:
مرسي از توجهت :wink:

To0pi
January 5th, 2006, 10:01
stustas yani chi ??????

Kasra
January 5th, 2006, 10:33
soroush2000, جان میتونید در انتهای Status خودتون یه تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. تایپ کنید. به عنوان لینک ابی میشه.
To0pi, جان به زبان ساده Status همان متنی هستش که در جلوی ID یعضی از افراد نوشته شده که میتونید شما هم از اون استفاده کنید و تغییرش بدین.

To0pi
January 5th, 2006, 10:52
باز هم نفهمیدم :oops: :cry:

Kasra
January 5th, 2006, 11:09
To0pi, جان این عکس رو مشاهده کنید :
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
همون جوری که رو عکس معلومه به اون متونی که بعد از ID نوشته شدن میگن Status
برای تغییرش توی آیدی خودتون هم میتونید از منوی Messenger ، بر روی My Status کلیک کنید و سپس New Status Messege را بزنید و متن مورد نظر را تایپ کنید.

To0pi
January 5th, 2006, 11:40
ف :wink: همیدم آقا کسرای گل

To0pi
January 5th, 2006, 11:44
کسری خان من خیلی شما رو به زحمت می اندازم
من را ببخشید

To0pi
January 5th, 2006, 11:47
یه سوال دیگه هم داشتم
می خواهم پسورد کسی را پیدا کنم
چه شکلی باید این کار را انجام بدهم؟؟؟؟؟؟؟

Kasra
January 5th, 2006, 12:06
To0pi, جان خواهش میکنم. قابلی نداشت.
اما در مورد پیدا کردن پسورد هم باور کنید کار ساده ای نیست که مثلا من بگم این کارو کنید تا پسورد رو پیدا کنید ، اگه اینجوری بود که دیگه امنیت در اینترنت معنی نداشت.
خودتون میتونید از اینترنت مطالبی رو پیدا کنید که شاید بتونه کمکتون کنه یا سیدی های آموزشی این چنینی رو مطالعه کنید.
سایت ما هم مطالبش یه چیز دیگس و واقعا نمیگنجه که بخوایم توش آموزش های پیشرفته بدیم.

To0pi
January 5th, 2006, 14:16
اشکالی نداره عزیز

To0pi
January 5th, 2006, 15:37
چه شکلی زیر نوشته ها جمله ی:
متاسفانه از پاسخ دادن به پرسشهایی که از راه پیام خصوصی فرستاده میشوند معذورم.
می آید؟؟

Soroush
January 5th, 2006, 16:00
ممنونم كسري جان :P

To0pi
January 5th, 2006, 16:06
shoma abi kardan stuatas ra baladin ?
:mrgreen:

Soroush
January 5th, 2006, 16:07
To0pi , جان اون جمله هم به عنوان امضاي آقا كسري نوشته شده !! :mrgreen:
مثل جمله اي كه خودتون استفاده ميكنيد (از محبت...) :wink:

To0pi
January 5th, 2006, 16:22
فهمیدم
soroush jan :mrgreen:

Kasra
January 5th, 2006, 19:19
:wink:

To0pi
January 5th, 2006, 19:23
:wink:

To0pi
January 5th, 2006, 21:26
چه شکلی آهنگی که در سایت یا وبلاگی در حال پخش شدن است را در سیستم خودم ذخیره سازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :mrgreen:

azee
January 10th, 2006, 12:08
برای اینکه پسورد کسی رو بدونیم باید هکش کنیم

Kasra
January 10th, 2006, 12:51
To0pi, جان به این ترفند مراجعه کنید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

To0pi
January 10th, 2006, 12:58
ولی چنین عبارتی (bgsound) وجود ندارد

Kasra
January 10th, 2006, 13:20
To0pi, جان آدرس اون وبلاگ رو بنویسید تا آهنگش رو پیدا کنم. :wink:

azee
January 10th, 2006, 14:05
برای اینکه پسورد کسی رو بدونیم حتما :P باید هکش کنیم

Kasra
January 10th, 2006, 14:22
azee, جان بله!

BEHNAMHAKER
January 10th, 2006, 19:52
rasti man ye narm afzar dar rabete ba stustas daram kestustas ra be harkat dar miavarad

BEHNAMHAKER
January 10th, 2006, 19:55
age dost dashtin mitonam enja ghararesh bedam

To0pi
January 10th, 2006, 20:26
حتما این کار را بکن

Shayan
January 10th, 2006, 20:47
اگه ممكنه اسم برنامه رو بگيد... اگر هم لينك دانلودش رو بذاريد ممنون ميشم :wink:

To0pi
January 14th, 2006, 09:14
BEHNAMHAKER,برنامه حرکت stustas را بگذار. :wink: :wink:

BEHNAMHAKER
January 14th, 2006, 13:31
چشم حتما :wink:

BEHNAMHAKER
January 14th, 2006, 13:44
من فورا اين نرم افزار را به شما ارائه مي كنم 8)

BEHNAMHAKER
January 14th, 2006, 13:50
در ضمن اسم اين برنامه Y!stust blue هست

SAN
January 14th, 2006, 17:44
vaghti ke az tarighe khode yahoo mishe dige chera ehtiaj be barname darin

BEHNAMHAKER
January 14th, 2006, 19:01
san jan en barname manande yek felash amal mikone

To0pi
January 14th, 2006, 19:15
san , چه شکلی از طریق یاهو میشه؟ :wink:

SAN
January 14th, 2006, 19:26
BEHNAMHAKER, merc dooste aziz
To0pi, jan chiro migi?

azee
January 15th, 2006, 08:04
behnam hakkere عزیز میشه بیشتر در موردش بگین
ممنونم

To0pi
January 15th, 2006, 08:52
SAN, حرکت Stutas از طریق یاهو چه طوری ممکن است ؟ :wink:

SAN
January 15th, 2006, 13:05
To0pi, jan از منوی Messenger ، بر روی My Status کلیک کنید و سپس New Status Messege را بزنید و متن مورد نظر را تایپ کنید.

BEHNAMHAKER
January 15th, 2006, 15:08
azee jan en barname status rabe tor cheshmak zan va ya setareii beharkat dar miavarad

Shayan
January 15th, 2006, 15:23
behnam جان برنامه رو برای ما بذار...

To0pi
January 15th, 2006, 17:51
BEHNAMHAKER,این همه تعریف کردی پس کی می گذاری؟ :wink:

azee
January 16th, 2006, 08:10
behnam عزیز باید خیلی جالب باشه
دلمون رو بیشتر از این آب نکن

SAN
January 16th, 2006, 12:20
shokhi nemikoni?lol bacheha montazeran aziz

BEHNAMHAKER
January 16th, 2006, 15:40
13y;azee,san va toopi aziz ye moshkel kochiki baraye man pish omade vali dar asrae vaght miferstam

To0pi
January 16th, 2006, 17:40
امیدوارم زودتر حل شود. :wink:

BEHNAMHAKER
January 16th, 2006, 20:21
en sha alah :?

SAN
January 19th, 2006, 10:51
BEHNAMHAKER, aziz man ke fekr mikonam dari shokhi mikoni

To0pi
January 19th, 2006, 10:52
من هم همین نظر رو دارم :wink: :wink:

SAN
January 19th, 2006, 23:28
To0pi, jan thx az babte nazar ke mesle man fekr mikonin
man barname ro search kardam vali ba in esm chzi payda nakardam
vali bazam sharmande agha behnamhacker jan

azee
January 21st, 2006, 09:03
behnam عزیز امیدوارم زودتر حل شه

BEHNAMHAKER
January 23rd, 2006, 16:17
azizanam man motoasefam ke harf mana ghabol nadarid ama man rast migam

BEHNAMHAKER
January 23rd, 2006, 16:24
ksra jan bedalayeli nemigozare aksesha baraye shoma beferestam

Kasra
January 23rd, 2006, 16:42
BEHNAMHAKER, جان من متوجه نشدم! یک برنامه برای StatusBar چه ربطی به عکس کمی تا قسمتی غیر اخلاقی داره؟

BEHNAMHAKER
January 24th, 2006, 13:05
كسرا جان من نتونستم برنامه را قرار بدم برايه همين مي خواهم عكسشا بگذارم ولي نمي شود

Kasra
January 24th, 2006, 15:27
BEHNAMHAKER, جان خب برنامه رو از جایی که در یافت کردید ، لینکش رو قرار بدید.
میتونید از سایت [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] هم برای آپلود استفاده کنید.

BEHNAMHAKER
January 25th, 2006, 13:19
كسرا جان برنامه روي سي دي هستش وسيدي هم قفله

BEHNAMHAKER
January 25th, 2006, 13:52
عكس برنامه [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

BEHNAMHAKER
January 25th, 2006, 15:08
شايد بتونيد اين عكس را ببينيد

Kasra
January 25th, 2006, 15:20
BEHNAMHAKER, جان شما نام برنامه را بگویید تا من پیداش کنم.

SAN
January 25th, 2006, 15:27
Kasra, jan in esme barname Y!stust blue

BEHNAMHAKER
January 25th, 2006, 23:54
SAN AZIZ ESM BARNAME Y!BLUE STAT AST :P

SAN
January 26th, 2006, 11:41
BEHNAMHAKER, jan merc vali shoma ghablan ino gofte bodin np

Kasra
January 26th, 2006, 14:02
دوستان این برنامه مورد نظر شما:
برای دریافت Y! Blue Stat اینجا را کلیک کنید. (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

SAN
January 26th, 2006, 14:21
Kasra, jan merc khili mamnon vaghean ke lotf darin

Kasra
January 26th, 2006, 14:29
SAN, جان خواهش میکنم دوست من! :)

BEHNAMHAKER
January 26th, 2006, 15:02
خوب بالخره حرف منا باور كرديد 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

BEHNAMHAKER
January 26th, 2006, 15:08
در ضمن san جان من منظوري نداشتم
وصرفا نمي خواستم شما را ناراحت كنم :roll:

SAN
January 26th, 2006, 15:21
BEHNAMHAKER, jan khahesh mikonam vali babate chi?

BEHNAMHAKER
January 27th, 2006, 12:20
خوب SANجان بهتر ديگه اين موضوع را رها كنيم

To0pi
January 27th, 2006, 12:42
کسری جان لطفا طرز کارش را هم بگویید :wink: :wink:

SAN
January 28th, 2006, 00:20
BEHNAMHAKER, jan manzoret chiye?

SAN
January 28th, 2006, 00:23
To0pi, jan barname ro baz mikoni bva dar on mostatil har chi mikhay minevisi badesh roye on mostatile payon mizani make...

To0pi
January 28th, 2006, 07:45
این برنامه به چه درد میخوره؟؟؟
من امتحان کردم نه Stutasرو می چرخوند و نه آبیش کرد :wink: :wink:

SAN
February 10th, 2006, 12:18
To0pi, jan joloye id neveshte ke mikhay be abi nevsehte mishe

BEHNAMHAKER
February 10th, 2006, 18:16
toopi jan ein barname ra shomanemitonid befahmid ke abi mishe ya beharkat dar miyad taraf moghabel shoma mifahme

BEHNAMHAKER
February 10th, 2006, 18:17
omidvaram bekaret beyad :wink:

To0pi
February 10th, 2006, 18:34
همون روش معمولیش رو یکی به من بگه لطفا :lol: :lol:

Soroush
February 10th, 2006, 18:35
to0pi,جان اگر بیش از یک آیدی داشته باشی و بتونی همزمان با چند آیدیت on باشی
در صورتی که یکی از آیدی هات رو به add list دیگری اضافه کنی میتونی تغییر رنگ استاتوست رو ببینی :)

To0pi
February 25th, 2006, 17:34
لطفا یکی همون راهی که با گرفتن Alt و.... انجام میشه رو یکی بگه لطفا :wink: :wink:

Soroush
February 25th, 2006, 22:24
To0pi,جان این ترفند در تاپیک زیر گفته شده :
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

To0pi
February 26th, 2006, 07:03
ولی وقتی التو می گیرم و تایپ می کنم هیچی نمی آید :!: :!:

Soroush
February 26th, 2006, 11:26
To0pi,جان این ترفند 100% عملی نیست. :!:
ساده ترین روش اینه که بعد از نوشتن جمله ی مورد نظرتون در کادر یه فاصله بدید و تایپ کنید .www :wink: