PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : khaheshan hatman bekhoonin ta aberootoon narafte



daya
September 2nd, 2006, 17:50
ba salam mikhastam dar morede kheili az tarfand haye yahoo ke zadin va aslan kar nemikone begam avalan ke az tabaate in kar khodetoon midoonin bazdid konanmde ha dige be site etemad nemikonan masalan tarfande dorost kardane statu e webcam ya abi kardan eoon ya anti booter va va va ... albate in tarfandeii ke donbale id mishe raft tooye room ha ( /goto...) inam tazagie dige kar nemikone
kholase ke lotfan eslahie ye ina ro benevisn va update koni batashakor
duste shoma
daria

Kasra
September 3rd, 2006, 19:41
daya, جان دقت کنید بعدأ با هم مشکلی نداشته باشیم.

دوست من ترفند قرار دادن وبکم در Status هنگام نگارش ترفند تست شده است. اگر روی یاهوی جدید عمل نمیکد به نظر شما آبروی ما در میان است؟!

و دقیقا سایر ترفندها به خصوص ترفندهای یاهو ، به دلیل آپدیت بودن. در هنگام نگارش ترفند ، ترفند عمل میکند. ولی وقت سایت یاهو به باگ پی میبرد و مسدودش میکند دیگر کاری از دست ما ساخته نیست.

عجیبه...

daya
September 4th, 2006, 15:55
khob bazam salam
mer30 az tozihe shoma
khob hala ke tarfand hatoon lo rafte va amali nist aya nemishe jadid eshoono dashte bashim ?
va agar nemishe chera bazam in tarfand ha rooye web site hastan ?
nakone tarfand hatoon tah keshide ?


be har hal goftam ke bazdid koannde nesbat be site bi etemad mishe pas pakeshooon konid !
right NOW !
dankeschon
daya

iruni
September 5th, 2006, 12:22
daya, جان از مسنجرهای قدیمی استفاده کنید کار می کنه

کمی عادلانه قضاوت کنید

با تشکر

Kasra
September 5th, 2006, 14:21
daya, جان طبعأ هیچ سایتی آرشیو خودش رو پاک نمیکنه! این ترفندها هم ممکنه مجدد درست بشن. اگر نگارش جدیدی از این ترفند آمد حتما قرار میدیم.
ترفندها هم مطمئن باشید ته نخواهد کشید...

mohammad_aa65
September 5th, 2006, 16:20
این ترفند ها با توجه به باگ های مشاهده شده در ورژن های مختلف یاهو گزارش میشه قطعا تمام ترفند های موجود در این سایت کار میکنن وگرنه نوشته نمیشدند حالا ممکنه روی ورژن های پایین یاهو کار کنه...... اصلا به خاطر همین هم هست که یاهو حداقل 6 ماه به 6 ماه ورژن های نرم افزار خودشو بالا میبره.!

farnaz_20o0
September 15th, 2006, 11:02
سلام.خسته نباشید.من میخوام با یک ترفند پسوردآیدی دوستم رو بزنم لطف میکنین؟؟؟؟؟؟

Kasra
September 15th, 2006, 12:07
farnaz_20o0, جان مگه میشه با یک ترفند پسورد رو پیدا کرد. روش داره ، اون هم نه ساده! آموزش ها به طور کامل در سایت هست. استفاده کنید.