PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخطاری بسیار جدی به کاربران سایت

Kasra
January 7th, 2006, 11:29
با سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی
من راستش دیروز بنا به دلایلی نتونستم به سایت سر بزنم و وقتی امروز اودم تو سایت ، جدأ شوکه شدم از این همه هرج و مرج و بی قانونی در سایت. پیام های خصوصی پشت سر هم که ازم خواسته بون جلوی این کار بعضی از کاربران رو بگیرم.

یکی از پیام ها این چنین بود:
این وب سایت داره از مبحث کامپیوتر بیرون میره . اصلا داره منحرف می شه . همین روزهاست که فیلتر کنندش .
مخصوصا در چند روز اخیر .
لطفا یه فکری بکنید .

این برترین چیزی بود که انتظارش رو داشتم. شاید قبلا نمیخواستم این کارو بکنم ، اما از امروز به بعد تمامی مطالبی که در انجمن های سایت خارج از مطالب مد نظر سایت هستش پاک میشوند. مطالب مد نظر سایت عبارتند از مطالب مفید در رایطه با کامپیوتر و اینترنت. زدن پست های بی ربط و پشت سر هم نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
مطالب تفریحی و اینچنینی نیز کاملا ممنونع میباشد.

این اخطارها رو جدا به چند نفر از دوستان دادم که این چند روز مخل سایت شده بودند. به عنوان مثال کاربر To0pi در عرض دو روز پست هاش شد 150 تا. خب طبیعیست که به خاطر فعالیت در سایت نبوده.

در صورت مشاهده کاربران اینچنینی ابتدا اخطار داده میشود و سپس در صورت عدم رعایت Ip شخص خاطی در سایت Ban میشود.

از امروز هم نجمن ها یه پاک سازی درست حسابی میشه.

دوستان ازتون خواهشمندم برای حفظ ترفندستان این نکات رو رعایت کنیم. باور کنید این سایت یک سایت تفریحی نیست ، سایتی است تنها برای آموزش IT به ایرانی ها.
[hr:5470b5e0a2]
قوانین انجمنهای ترفندستان

خواهشمندیم تمامی قوانین را کاملا مطالعه بفرمایید.
نکته: این قوانین همیشه به روز آوری می شوند، و این وظیفه شما است که همیشه این بخش را مطالعه بفرمایید.

1- تمام تاپیکها و پستهایی که با موضوع ( مهم- عجله دارم- زود باش- سریع -کار دارم- کمک- سایتم خراب شد و.....) جواب داده نمیشود و بدون هیچ تذکر و خواهشی آن تاپیک یا پست حذف و یا قفل خواهد شد.

2- تاپیک با موضوع یا عنوان تکراری قفل خواهد شد. لطفا قبل از اقدام به باز کردن تاپیک ابتدا جستجو کنید.

3- قبل از ارسال (تاپیک) جدید در انجمنها توسط بخش جستجو (مشکل) مورد نظر خودرا جستجو کرده و در صورت پیدا نشدن و به دست نیاوردن جواب مشکل مورد نظر اقدام به ارسال جدید کنید.
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

4- برای باز کردن یک تاپیک جدید دقت کنید که بخش مورد نظر در انجمن برای ارسال جدید مطابق با سوالات شما باشد. (در غیر اینصورت تاپیک فوق بدون هیچ توضیحی به بخش (انجمن) مربوطه انتقال داده خواهد شد)

5- از ارسال پیاپی با یک موضوع در انجمنها جدا خودداری کنید. (در صورت مشاهده به هیچ یک از تاپیکها پاسخ داده نخواهد شد)

5- موضوع انتخابی باید با سوال مطرح شده مطابقت داشته باشد.(در صورت انتخاب موضوع نامناسب مانند: کمک،سوال فوری، مشکل اساسی و.... به تاپیک فوق پاسخی داده نخواهد شد)

6- از ارسال پست بی دلیل در تاپیکها جدا خودداری کنید. (در صورت مشاهده پست مورد نظر حذف خواهد شد)

7- مدیران سایت، کاربران دیگر و... برای پاسخ گویی به مشکلات مطرح شده شما نیاز به زمان دارند.پس خواهشی که داریم برای دریافت جواب خود همیشه صبر و تحمل را از یاد نبرید.

8- در قسمت امضا خود می توانید از یک تصویر استفاده کنید.ابعاد این تصویر نباید بیشتر از 468 در 60 (ابعاد استاندارد) باشد.

9- تبلیغات در انجمنهای ترفندستان کاملا ممنوع است. در صورت مشاهده این چنین تخلفی، ابتدا به کاربر مربوطه تذکر و در صورت تکرار دسترسی ایشان از کل سایت مسدود خواهد شد.

10- آواتار (نشان کاربری) آپلود شده به سایت ترفندستان به منزله نشان کاربری یک کاربر و مختص به همان کاربر است.استفاده از آواتار آپلود شده کاربران دیگری که آواتار آنها از قبل به سایت ترفندستان آپلود شده است، خلاف قوانین و کاری ناپسند است.
در صورت مشاهده ابتدا به کاربر تذکر و در صورت تکرار دسترسی فرد مربوطه به کل سایت مسدود خواهد شد.

11- از ارسال پیغام خصوصی در مورد (مشکل خود) به مدیران سایت و مدیران انجمنها خودداری کنید.(در اینصورت به سوالات شما پاسخ داده نخواهد شد)

12- سایت ترفندستان تابع قوانین کشور ایران است و از پذیرش کاربرانی که اواتار آنها حاوی تصاویر و مطالب آنها غیر اخلاقی و همچنین مغایر با قوانین ایران باشد معذور است.

با تشکر و احترام فراوان : مدیریت وب سایت ترفندستان

To0pi
January 7th, 2006, 11:46
من واقعا معذرت می خواهم :oops: :cry:
اگر تایپک هایم تکراری و یا به موضوع مربوط نبود همه را پاک کنید
من اصلا ناراحت نمی شوم

Kasra
January 7th, 2006, 11:48
To0pi, جان امیدوارم ناراحت نشوید ، اما از تو خواهشمندم در راستای اهداف سایت قدم بردارید.
مافی است قواینین رو بخونید و بهشون عمل کنید.

Shayan
January 7th, 2006, 12:39
كسری جان
اگه بخواهيم اخبار بذاريم در بخش اخبارها، ممكنه يه موقع بيشتر از 10 اخبار پيدا كرده باشيم و بخواهيم بذاريم... آيا اين اشكالي دارد ؟ اگه دارد راه چاره رو نشان دهيد...

Mohammad
January 7th, 2006, 12:44
13y جان اشکالی نداردفقط توجه کنید که تکراری نباشد . :wink:

Kasra
January 7th, 2006, 16:44
13y, جان همون جور که محمد گفت ، به صورت آرام و مدام مطالب رو قرار بدید. وگرنه نه مشکلی نیست :)

SAN
January 9th, 2006, 12:35
khobe bad nist vali inghadr sakht giri ham nabayd kard akhe bazia shyad moshkel dashte bashan va fori mikhan bedoan ke chekar konan.np vali benazre man behtare onayi ke kare vajeb va zarori daran payame khosi bedan ta dar asrae vaght beheshon javab bedim,akhe har ke be topic javb mide topic badi az bayne mire
doostan age mikhstan man ba oayam khososi moshkel nadaram paygham khososi be bedin bande dar khedmatam,khosh bashin... .

azee
January 9th, 2006, 13:49
کسری و محمد جان
مثل اینکه خیلی عصبانی شدید
منم جا خوردم این تاپیک رو دیدم
امیدوارم هر چه زودتر حل شه

Kasra
January 9th, 2006, 14:58
نه دوستان خوشبختانه فعلا این مشکلات تا حدود زیادی حل شده :D

Shayan
January 9th, 2006, 16:25
كسری جان،
من ديگه چرا نميتونم تو اين سايت بيام ؟! :cry: :cry:

Shayan
January 9th, 2006, 16:58
چرا جواب نميديد ؟ من الان به سختی با هزار دردسر وارد سايت شدم !! :?: :!:
علت اينكه من نميتوانم وارد سايت بشم چيه ؟
يكي جواب بده !!! :cry: :cry: :cry:

Kasra
January 9th, 2006, 18:26
13y, جان چرا نمیتونید داخل سایت شوید؟؟؟
آیا به ارور خاصی برخورد میکنید ،هر چه سریع تر بگید تا رفعش کنیم.
بقیه دوستان دسترسی کامل دارند. :?

azee
January 10th, 2006, 11:26
آره ما دستری کامل داریم
میدونی کسری شاید اونم مثل من شده
منم مشکل پیدا کرده بودم

farhad4262
January 10th, 2006, 12:49
منم مشكل پيدا كردم به زور وارد سايت ميشوم.

Kasra
January 10th, 2006, 13:45
آخه مشکلتون چه جوریه دوستان؟ اگه اروری هستش اونو بگید.
سایت های دیگه رو هم تست کنید ، شاید مشکل از ما نباشه. :|

azee
January 10th, 2006, 14:58
کسری جان
فکر کنم نمیتونند وارد بشن منم که مشکل پیدا کرده بودم
این جورب بود که اصلا صفحه سایت نمیامد
وقتی هم که وارد شدم وارد هیچ انجمنی نمیشدم
پسورد منم قبول نمیکرد
ولی الان مشکلی ندارم

Shayan
January 10th, 2006, 17:46
كسری جان مشكل من با بقيه فرق داره از وقتي اين سوال رو پرسيدم :

كسری جان
اگه بخواهيم اخبار بذاريم در بخش اخبارها، ممكنه يه موقع بيشتر از 10 اخبار پيدا كرده باشيم و بخواهيم بذاريم... آيا اين اشكالي دارد ؟ اگه دارد راه چاره رو نشان دهيد..

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] اجازه نميده وارد سايت بشم نوشته براي هميشه Block شدم !!! :cry: :evil:

SAN
January 11th, 2006, 01:42
lol manam dram be sakhti mam doostan yani safe dir baz mishe nemidnam chera?

Shayan
January 11th, 2006, 15:44
اگر کمکم کنید ممنون میشم !!! :?: :!:

Mohammad
January 11th, 2006, 18:35
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

Shayan
January 11th, 2006, 18:41
ممنون محمد جان،
ولي منظور من اين بود از بعد اينكه اون سوال رو پرسيدم، [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] اجازه نميداد وارد سايت بشم... كه فكر كنم مشكلم حل شد...

Mohammad
January 11th, 2006, 19:00
13y, جان احتمالا IP شما شبیه یکی از IP های بسته شده بوده است.
اگر دوباره با مشکل برخورد کردید بیان کنید تا حلش کنیم.
امیدوارم این مشکل برای هیچ کدام از کاربران پیش نیاد
:lol:

Shayan
January 11th, 2006, 19:20
ممنون از توجه شما محمد جان... :wink:

SAN
January 12th, 2006, 21:43
moshkele man bar taraf shode

arashpc
January 13th, 2006, 09:36
حتما کوکی هاشون پاک شده یا سرعت اتصالشون به اینترنت کمه شاید اکانت عوض کنید درست بشه :wink:

Shayan
January 13th, 2006, 12:05
ممنون مشكلم بر طرف شد... :wink:

webgozar2
February 9th, 2006, 17:44
می شه بگید چه جوری میشه یک فایل برای دانلود در وبلاگ گذاشت.

To0pi
February 9th, 2006, 17:55
روی پیش نمایش بزنید
سپس در صفحهای که باز می شود نوشته choose روی آن کلیل کنید و فایل مورد نظر رل انتخاب کنید.
سپس ارسال را بزنید :wink: :wink:

Kasra
February 9th, 2006, 23:05
webgozar2, جان میبایست ابتدا فایل مورد نظر رو بر روی یک هاست رایگان آپلود کنید ، سپس کافیه لینکش رو در اختیار عموم بزارید.
چند نکته اینکه:
ترجیحا فایل رو zip کنید و بعد آپلود کنید.
چند سایت رایگان برای قرار دادن فایل های شما: