PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا با استفاده از دوتا اسپلیتر فقط یک تلفن شماره می اندازه؟



mhdsh
November 13th, 2008, 21:48
سلام
من توی خونه ای دی اس ال دارم و دوتا تلفن به این خط وصل هست که دوتا اسپلیتر هم خریدم ولی متاسفانه فقط یکی از تلفن ها شماره رو می اندازه!
باید اینطوری باشه؟
اسپلیتر ها رو هم چک کردم مشکلی ندارن با چندتا دیگه هم بررسی کردم اینطور نبود!
مشکل کجاست؟ چه کار کنم ؟f1 f1

sonic
November 14th, 2008, 12:30
جای تلفنها را عوض کنید تا معلوم شود مشکل از تلفن است یا نه؟ا اگر مشکل از تلفن نبود پس باید سگنال caller id روی یک تلفن تضعیف و یا حذف شده باشد.

سامان خطر
November 14th, 2008, 12:45
منم این مشکل رو دارم.
فکر کنم وقتی به adsl وصل باشیم دیگه شماره رو نشون نمیده .

mhdsh
November 14th, 2008, 13:29
sonic جان نه اشکال از تلفن ها نیست! امتحان کردم!

!help!HeLp!hElP

mhdsh
November 15th, 2008, 21:33
یعنی کسی اینجا نیست به ما کمک کنه؟
کسری شما چی؟
مگه چقدر سوالم سخت بود؟

تازه مشکل من تنها که نیست مشکل دوستمون هم هست! ممکنه مشکله خیلی های دیگه هم باشه!

Kasra
November 16th, 2008, 03:30
mhdsh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان شما از دو Caller ID به شکل جداگونه بهره میبرید یا خود تلفن هاتون این قابلیت رو دارند؟

mhdsh
November 16th, 2008, 11:56
روی هر دوتا تلفن خودشون ای دی کالر دارن!
یعنی من ای دی کالر نخریدم تلفن های این قابلیت رو دارن!

هر دوتا هم سالم هستن! چون وقتی یکی از تلفن ها رو از مدار خارج می کنم اون یکی حتا اونی هم که نمی انداخت شماره رو ، می اندازه!

خیلی برام عجیبه!