PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در نصب ویندوز xp



babak-pune
October 8th, 2006, 22:32
با سلام

دوستان عزیز من تازه عضو سایت ترفندستان شدم . سوالی که دارم یه بار دیگه ارسال کردم اما چون لاتین نوشتم یه بار دیگه تکرار میکنم . نوت بوک من هم مثل سیستم بعضی از دوستان شده بود به این صورت که یه ایراد میگرفت و سایت مایکروسافت از ویندوز ایراد میگرفت که ویندوز شما تقلبی هست و باید ویندوز جدید نصب کنی و وقتی اون لینکی که گذاشته بود رو زدم . میگفت باید 50 دلار بدی تا بتونی ویندوز واقعی رو دانلود کنی ...... خلاصه سیستمم به همین شکل بود تا اینکه یکی از دوستام گفت برای اینکه از دست این ارور راحت بشی یه ویندوز جدید نصب کن .... البته سرعت سیستمم هم خیلی کم شده بود ..بعد که یه سی دی ویندوز از دوستام گرفتم شروع کردم به نصب ویندوز .... بعد از اینکه شماره سریال رو وارد کردم و ویندوز هم یه سری از فایل هاش رو کبی کرد و سیستم ریستار شد و بعد که بالا اومد یه صفحه باز شد و نوشته بود که اگه برای اولین باره که این ارور رو میبینید سیستم رو ریستار کنید اما اگه برای دومین و ..... بار هست که اینو میبینید باید از سایت microsaft-update.com برید .
در مورد بایس هم نوشته بود ... نوشته بود که بایوس bios مشکل داره و باید از اون سایت دانلود کنی ............. راستی من سعی کردم ویندوز 2000 رو هم نصب کنم اما اونم باز همین ارور رو گرفت ...... اما ویندوز ام - ای win me رو به راحتی نصب کردم .... از دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنن ....
از همه دوستان سایت ترفندستان تشکر میکنم ...

Roham
October 8th, 2006, 23:00
babak-pune, جان خوب جايی اومدی چون همون سريال نامبری که (50$ نه) 150$ هستش رو تو اين سايت شما ميتوانيد به صورت رايگان دريافت کنيد. :lol:
اين هم ترفند:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

babak-pune
October 8th, 2006, 23:15
با سلام .
دوست عزیزم roham111 ممنون از اینکه جواب دادی ...
اما مشکل من الان قانونی کردن ویندوز نیست ..... گفتم که الان هر کاری میکنم نمیتونم ویندوز xp یا 2000 رو نصب کنم به خاطر اون ارور که میگیره .... از bios ایراد میگیره .... اما win me , win 98 راحت نصب میشن ....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .

Kasra
October 9th, 2006, 15:57
babak-pune, جان ویندوز رو از روی یک سیدی دیگر نصب کنید. بهترین پیشنهاد ویندوزهای دستکاری شده فارسی مثل MRT و Kimia است. این مشکلات رو دیگر ندارید باهاشون.

babak-pune
October 9th, 2006, 17:03
kasra جان سلام ...

ممنون از بابت جوابتون .. اما kasra جان فکر میکنم ایراد از cd نیست چون تا حالا چند سی دی مختلف عوض کردم هم ویندوز xp , 2000 اما باز همین ارور رو میگیره .....من متن اروری که میگیره رو مینویسم ...

a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer
The BIOS in this system is not fully ACPI compliant . please contact your system vendor or visit تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. hardware-update.com for an updated BIOS . If you are unable to obtain an updated BIOS or the latest BIOS supplied by your vendor is not ASPI compliant you can turn off ACPI mode during fext mode setup . Todo this simply press the F7 key when you are prommpted to install storage drivers . The system will not notify you that the F7 key was pressed - it will silently disable ACPI and allow you to continue your installation

لطفاً راهنمایی کنین با این ارور چکار کنم و به چه صورت ویندوز 2000 , xp رو نصب کنم .
قربون شـــــــــــــما بابــــــــــــک :(

heidari
October 9th, 2006, 20:05
babak-pune, جان من يك راه حل برات مي گم ببينيد به نظر من فايلهاي سيستمي سيستم عامل قبلي شما كه توسط مايكروسافت لعنتي غير قانوني شناخته شده در هنگام فرمت كردن براي نصب سيستم عامل جديد هنوز روي سيستم شما قرار دارند البته ناقص وباعث اين مشكلات اونا هستند اولين پيشنهادم اينه كه در هنگام نصب وقتي مي خواهد درايوي را كه قبلا در آن ويندوز بوده فرمت كنه از فرمت سريع استفاده نكنيد و سومين گزينه و Ntfs رو برگزينيد و شروع به فرمت و نصب ويندوز خود كنيد اگر نشد پيشنهاد دوم من Fdisk هست و پيشنهاد مي كنم از طريق يك فلاپي راه انداز كامپيوترتون رو Fdisk كنيد البته اين كار رو زماني انجام بديد كه به اطلاعات داخل درايوهاتون ديگر نياز نداريد

babak-pune
October 10th, 2006, 14:11
empator جان سلام ...

من درایوی که ویندوز قبلی تو اون بوده رو فرمت کردم اما باز همون ارور رو میگیره ..دیونه شدم نمی دونم دیگه چکار کنم ........ :( :x

babak-pune
October 16th, 2006, 22:26
kasra جان سلام ...
ممنون از بابت تذکر .....ببخشید من این موضوع رو نمی دونستم و البته گفتم شاید دیگه اینجا کسی جواب نده . برای همین جدید نوشتم و از این بابت متاسفم...اما در خصوص ویندوز به خدا دیگه دیونه شدم ..... شدیداً به ویندوز xp نیاز دارم ....سیستم رو فرمت کردم ...... fdisk کردم ..... نمیدونم از بایوس هست و اگه آره باید چکار کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم .....لطفـــــــــــاً کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــک ... :twisted: :evil: 8O :x :cry:

Kasra
October 17th, 2006, 14:28
babak-pune, جان خواهش میکنم مشکلی نیست.
در خصوص مشکلتون گویی مشکل نرم افزاری نیست ، ممکنه از مادربورد شما باشه. پیشنهاد میکنم تیر آخر رو این شکلی و با تعویض مادربورد بزنید. دیگر باید حل بشه!

babak-pune
October 20th, 2006, 21:12
kasra جان سلام ......
ممنون از راهنمایی شما ..... اما این ویندوز لعنتی آخرش نصب شد ...... البته با چه مکافاتى

Kasra
October 20th, 2006, 22:04
babak-pune, جان پس خدا رو شکر :D مشکلتون حل شد.

babak-pune
November 1st, 2006, 21:06
با سلام

از همه دوستای عزیز که منو راهنمایی کردن تشکر میکنم ....شاد و سربلند باشید . :P :P :P

alimooghashang
May 20th, 2008, 15:32
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام

این ارر را چه کارش کنم؟

[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]
منم مشکلم دقیقا مثل خودته

لطفا کمک کن

Kasra
May 23rd, 2008, 19:53
alimooghashang (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان راههای معرفی شده در این تاپیک رو تست کردید؟