PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : yahoo chat & ip



sk8er_boy
October 20th, 2006, 01:19
وقتي دارم چت مي كنم مي خوام آي پي رو در بيارم netstat -n‌رو تو cmd مي زنم ولي آي پي كسي كه با هاش چت مي كنم نمي ياد تو cmd فقط آي پي سرور هاي ياهو نمايش داده مي شند؟ مي شه بگيد اشكال كارم كجاست قبلا با همين روش آي پي رو بدست مي اوردم !

Kasra
October 20th, 2006, 16:01
sk8er_boy, جان مطمئنید؟ این آیپی ها چه جوری هستند؟

sk8er_boy
October 21st, 2006, 01:41
به غير از پورت 80 كه به چت ربطي نداره دو نوع آي پي ديگه هست كه وقتي اونا رو whois مي كنم نشون مي ده كه اين آي پي ها براي سرور ياهو هستش و محلشون هم توي آمريكاست پورت هاي اين دو تا آي پي هم پورت هايي هست كه قبلا آي پي كسي رو كه باهاش چت مي كردم بود! البته توي همون ستون foreign‌ تعدادي آي پي 127.0.0.1 هست
اينم بگم كه وقتي كه لاگين مي كني تو ياهو اون دو تا آي پي ميان تو cmd يعني وقتي با كسي چت هم نكني اون آي پي ها هستند

sk8er_boy
October 21st, 2006, 22:46
:arrow: :?:

Kasra
October 21st, 2006, 23:14
sk8er_boy, جان احتمالا تاثیر یک نرم افزار جانبی است که روی سیستم شما نصبه...