PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : remot desktop connection



sk8er_boy
October 23rd, 2006, 10:42
هر چي سعي مي كنم وصل شم اين ارور رو مي ده


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


بايد چيكار كنم؟

Kasra
October 23rd, 2006, 14:51
sk8er_boy, جان آیا مطمئنید طبق روش صحیح عمل میکنید؟ راستش خود من هم تاکنون از ابزار نتونستم به درستی بهره بگیرم.

sk8er_boy
October 25th, 2006, 00:44
Kasra, جان من آي پي كامپيوتري رو كه مي خوام بهش وصل شم رو توي اي كادر مينويسم و بعدش Enter


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


كار ديگه اي هم بايد انجام بدم؟

Kasra
October 25th, 2006, 14:38
sk8er_boy, جان بله به این سادگی که نیست. دوباره میشه همون قضیه با دانستن IP همه کار میشه کرد!

sk8er_boy
October 26th, 2006, 05:24
Kasra, جان مي شه يه توضيح بدي كه توي فيلد computer بايد آي پي كامپيوتر رو كه مي خوام وصل شم بنويسم يا اسم اون كامپيوتر رو در مورد فيلد domain هم بگو كه چي بايد توش نوشت
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

Kasra
October 26th, 2006, 12:43
sk8er_boy, جان به لینک زیر بروید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]