PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقدیر و تشکر از کاربران نمونه!

Kasra
February 9th, 2006, 01:30
با سلام خدمت شما دوستان و کاربران گرامی

دیگه میشه گفت ترفندستان هم یواش یواش داره پا به سن میزاره و کاربراش هم دارن تو سایت جا می افتن!

غرض از این تاپیک تنها تشکری بود از دوستانی که تا به امروز به ما لطف داشتن و تو سایت فعالیت کردن.

این هم شرح حالیست از این رفقا:

[hr:0282c9cf1c]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

13y عزیز که از آبان ماه به ما پیوست ، فعال ترین کاربر ما بوده. واقعا در صورت عدم حضور او بخش اخبار سایت بی معناست. مدیریتش فوق العاده است ، این رو تو بخش اخبار سخت افزار میشه به راحتی تشخیص داد. کاربر کاملا سازگاری ست و وجودش تنها نفع است و سود! گاهی هم برای سایت ترفند میفرسته ، ازش ممنونیم!

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

azee جان که تنها کاربر فعال خانم در سایت است ، از آذر ماه وارد سایت شده ، سوال های زیادی در چنته داره ، فعالیتش در اخبار واقعا چشمگیره ، همین طور پیشنهادهای سازنده ای هم به ما میده ، به مناسبت های سال هم خیلی علاقه داره ، همچنین در محل کارش هم با کامپیوتر زیاد سر و کار داره ، ازش خیلی ممنونیم.

SAN عزیز که از کویت و در ماه مهر عضو ترفندستان شده ، اصلا نمیتونه فارسی تایپ کنه ، خبر برای سایت میفرسته ، گاهی هم پاسخ های کاربران رو میده ، به هک علاقه داره و برنامه هاش رو معرفی میکنه ، خیلی برای سایت مهمه ، ازش ممنونیم.

arachpc عزیز که کاربر قدیمی هم هست ، از شهریور به ما پیوسته ، تو بخش اخبار فعاله ، سوال هم زیاد میپرسه ، با سایت خیلی هماهنگه ، قبلا بیشتر فعالیت میکرد یه مدته کم پیداست ، بهش خیلی علاقه داریم و ازش ممنونیم.

Mohammad_aa65 که رفیق قدیمی ماست ، او هم شهریور عضو شده ، دانشجوی پزشکیه و خیلی به ما لطف داره ، قبلا فعال ترین عضو سایت بود اما حالا خیلی پایین اومده ، اما اصلا مهم نیست ، چون خیلی به سایت لطف داره ، بخش آموزش 1 دقیقه ای رو هم رو انگشت میچرخونه ، ترفند هم که برامون میفرسته ، ازش ممنونیم.

Mohsen_car جان هم کاربر قدیمی است ، از شهریور ماه به ما پیوسته ، یه مدت فعالیت میکرد اما رفت و تا چند ماه پیش دوباره برگشت ، یک گیم خور حرفه ایه و به ماشین خیلی علاقه داره ، د وتا بخش هم تو سایت داره که پر طرفدارن ، ازش خیلی ممنونیم.

To0pi عزیز که جدید ترین عضو فعال ماست ، دی ماه عضو شده و دوبی زندگی میکنه ، اوایل چند تا اخطار جدی گرفت و اما بعد شد بهترین های سایت ، تا حالا چندین دفعه آواتورش رو عوض کرده ، سنش هم فکر کنم کم باشه ، ازش ممنونیم.

soroush2000 عزیز که از مهر عضو شده و بچه جنوبه ، تازگی ها به طرز عجیبی فعال شده ، تو تمامی اخبار ها فعالیت میکنه و خبر میفرسته ، معلومات کامپیوتریش هم بالاست و پاسخ کاربران رو هم میده ، بسیار به سایت هماهنگه و ازش خیلی ممنونیم.

در پایان از کاربرای دیگه که هنوز فعال نشدن و در مرحله نیمه کاربری بسر میبرن بسیار تشکر میکنیم.
و رفقا اینو بدونید امتیاز در سایت ملاک نیست ، مهم اون مهر شما نسبت به سایته ، اینو کاملا جدی میگم.

ود آخر از رفیق عزیزم Mohammad که در نبود من بسیار زحمت میکشه :wink:

To0pi
February 9th, 2006, 09:26
مرسی
از اینکه در اینجا هستم و در این سایت پر محتوا عضو شدم خیلی خوش حالم
بهتر بود درباره خودتون و آقا محمّد هم توضیحی میدادید
در ضمن من چند روز پیش (14 بهمن) 14 سالم شد

Soroush
February 9th, 2006, 13:05
منم از اینکه با چنین دوستان گلی آشنا شدم واقعآ خوشحالم و از همتون کمال تشکر رو دارم.:lol:

to0pi,عزیز تولدت رو از صمیم قلب بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت و سلامتی در همه ی مراحل زندیگت رو دارم. :D

از کسری عزیز و محمد آقای گل هم که این محیط خوب و مفید رو برای ما فراهم کردند خیلی ممنونیم . :lol:

Shayan
February 9th, 2006, 13:08
مرسی کسری جان...نظر لطف شماست...
ولی فعالترینها که شما و محمد جان هستید...!! :wink:
فکر کنم To0pi, جان جوانترین عضو ما باشد ؟! (تولدتم مبارک !!) :wink:

To0pi
February 9th, 2006, 14:04
از لطفتون ممنون,13y, arashpc, Kasra, soroush2000,Mohammad,

Mohsen_car
February 9th, 2006, 15:37
ممنون از شما کسرا جان . ______________________
واقعا لطف دارید . _____________________________
سایت شما واقعا یکی از بهترینهاست . _____________
:P

Kasra
February 9th, 2006, 22:58
ممنون دوستان!
13y, جان ، من و محمد که کاربر فعال به حساب نمی آییم! عدم فعال بودنیه مدیر بزرگترین نقطه ضعفشه!

To0pi, جان تولدتون مبارک!

soroush2000, جان و Mohsen_car, جان شما هم نسبت به ما لطف دارید!

To0pi
February 9th, 2006, 23:08
از کسری و تمام کسانی که تولدّم را بهم تبریک گفتند تشکّر می کنم :wink:

Mohammad
February 10th, 2006, 03:47
دوستان از همگی شما متشکرم که به یاد من بودید.
من یک چند روزی تهران نبودم ولی در حال حاضر که برگشتم مثل سابق تمام تلاش خودم را در جهت بالا بردن سطح مطالب میکنم.
موفق باشید. :lol:

arashpc
February 10th, 2006, 16:56
متشکرم کسرا جان لطف دارید منم به شماها علاقه دارم و دوستتون دارم و خوشحالم که در جمع چنین دوست های هستم

همگی موفق باشید

در آخر هم تولدت مبارکTo0pi
:D

To0pi
February 10th, 2006, 17:08
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
از الان به بعد هر کی به من تولّم را تبریک گفت در این پست ازش تشکّر می کنم

Mohammad
February 10th, 2006, 17:46
To0pi, جان تولدت مبارک!

azee
March 11th, 2006, 14:34
کسرای عزیزم ممنون

Kasra
March 11th, 2006, 14:58
azee, جان شما چرا یک دفعه دچار غیبت میشوید؟
الان نزدیک یک ماه بود از ترفندستان دوری کرده بودید! :)
منتظر حضور فعال شما هستیم :D

To0pi
March 11th, 2006, 19:32
azee,جان خوش حالم که برگشتید
خیلی وقت بود نبودید!!

azee
March 13th, 2006, 14:17
از اینکه نسبت به بنده لطف دارید ممنونم
من به سایت سرمیزدم بی خبر هم نبودم ولی بع علت مشغله کاری
نمیتونستم فعالیت کنم
ازاینکه به فکر من بودید ممنونم :P

Kasra
March 13th, 2006, 16:05
خواهش میکنم azee, جان ، خوشحالم که دوباره فعالیت خودتون رو آغاز کردید :)