PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کا نکشن در وین7



nazaninnaz
April 24th, 2009, 13:03
من adsl رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم کانکشن مثل ویندوز ایکسڀی که اوتوران ساخته میشه بعد از نصب مودم

ولی در ویندوز 7 اینطور نیست و باید بصورت دستی ساخته بشه

من نمیدونم

ایا دوستان کسی هست که بگه و راهنمایی دقیق کنه بعد از نصب مودم از کجا باید کانکشن رو ساخت

MacTavish
April 24th, 2009, 16:16
ویندوز 7 خودش کانکشن رو میسازه و نیاز به ساختنش نیست کافیه اول adsl رو به وسیله cd نصبش به ویندوز بشناسونی بعد از system tray روی اون کامپیوتر کوچیکه کلیک کنی open network & sharing center رو انتخاب کنی و از پنجره باز شده از سمت چپ گزینه open adapter setting رو انتخاب کنی اونجا میتونی کانکشن adsl خودتو مشاهده کنی و...
حله؟؟؟

marmooz.exe
April 24th, 2009, 16:53
اگر از کارت شبکه استفاده میکنید دراور اونو نصب میکنید؟

MacTavish
April 24th, 2009, 18:50
این حرف شما چه ربطی به مشکل ایشون داشت؟؟؟؟

nextslit
April 24th, 2009, 19:09
Go to the new network setup wizard.


1.Click on the Start menu / Programs / Accessories / Communications / New Connection Wizard.

2.From Internet Explorer

Click on tools / internet options/ connection window click on the setup button

3.Using the Run Tab

Type: rundll32.exe netshell.dll,StartNCW and click on OK
Setting up your connection:


Choose the connect to the internet option and click on next.

Choose the set up my connection manually option and click on next.

Choose the connect using a broadband that requires a user name and password and click on next.

On the new window, in the ISP Name text field enter a name for the connection.

You should get all administrator rights an priority over the internet sessions, enter a username , a password and confirm.

nazaninnaz
April 24th, 2009, 21:59
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

لا اقل یه راهنمایی میکردی که بفهمم
ن که متوجه نشدم و همچنان مشکل دارم و کانکشن پیش فرض هم جواب نمیده

نمیدانم چرا مثل xp نمیشه راحت ا دی سی ال رو نصب و استفاده کرد مرده شور هر چه وستا و سون رو ببره با این همه مشکلات

lord mysterious
April 24th, 2009, 22:15
ویستا که مشکلی نداره
میخوای تصویری ویستا رو بزارم؟

MacTavish
April 24th, 2009, 23:17
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


این حرف رو نزن نازنین خانم من که تا حالا با همچین مشکلی رو به رو نشدم....
ویستا و سون هیچ مشکلی ندارن این دستگاه های مختلف هستند که سون رو ساپورت نمیکنن...
من نمیدونم شما چرا انقدر طرفدار xp هستی با اون محیط و ابزارهای به دردنخورش...

nazaninnaz
April 25th, 2009, 06:46
تو را خدا یکی از دوستان با زبان مادری و حداقل با چند تا عکس تصویری کمک کنید تا بتونیم از تنها مشکل 7 راحت بشیم
بقول این دوستمون اکس پی تنها راحتی تقبل نرم افزارهاست با کلی امکانات محدود

حالا توی این همه دوستای گلم کسی نیست به زبان ساده این مشکل منو حل کنه

lord mysterious
April 25th, 2009, 07:49
توی ویستا اینجوریه:
start
conect to
set up a conection or network
conect to internet
broad bond(PPPOE

حالا اگه مشکلتون چیز دیگه اییه بفرمایین
البته اگه مودمتون ساده نیست باید روی حالت bridge mode باشه

nazaninnaz
April 25th, 2009, 07:53
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


شما تصاویر رو از ابتدا تا انتها ببینید


سیستم من هم لبتاب با رو4گیگ سیپیو 2.4 هستش ایا با این حال راهی نیست

lord mysterious
April 25th, 2009, 07:59
خب این که مشکلی نداره
میزنه شما کانکت شدین؟
مودم چیه؟

nazaninnaz
April 25th, 2009, 08:34
اول اینکه کانکت نمیشه و عرور651 میده که نمیدونم چیه

دوم مودمم چینی هستش تصویر رو ببینید


یعنی هیچ راهی نیست

lord mysterious
April 25th, 2009, 08:41
مودتون خودش کانقیگ داره و میتونین کانکشد رو روی خود مودم بسازین ولی اگه نمیشه توی set up مودمتون رو از pppoe روی خالت bridge mode بزارین و همینطور که عکس گذاشتین کانکشن بسازین ببینین درست میشه؟

nazaninnaz
April 25th, 2009, 08:52
اینکار رو کردم
ولی مودمای چینی ایران رو قارار ندادن

حتی هند فقیر رو معرفی کردند ولی نه کشورهای عربی رو و نه ایران رو برای همین کانکشن رو نمیسازه

MacTavish
April 25th, 2009, 13:05
از طرف isp به شما یوزر و پسوردی دادن یا نه؟؟؟؟؟

nazaninnaz
April 25th, 2009, 14:48
چه ربطی داره من میگم کانکشن نمیسازه

MacTavish
April 25th, 2009, 15:33
اتفاقا" خیلی هم ربط داره شما فقط بگو آره یا نه؟؟؟

nazaninnaz
April 26th, 2009, 07:13
اره خوب همین الان از طریق ویندوز xp دارم وصل میشم من میگم با

با 7 مشکل دارم یکی دو دفعه قبل بمحض اینکه مودم رو نصب میکردم بلا فاصله در سمت چپ یک کانکشن میومد مثلxp ولی الان که ویندوز رو عوض کردم دیگه هر چه مودم رو نصب کردم نیومد

چند بار مودم رو پاک کردم و دباره نصب کردم ولی نیومد که نیومد

یادم هم رفته که قبلا چکار میکردم که زود مودم بدون کوچکترین مشکلی نصب میشد

الان با xp زود میادش بالا ولی با 7 هنوز موفق نشدم

گفتم مثل تمامی ترفندهایی ترفندستان شاید بچه های ترفندستان راهی کشف کرده باشند تا این مشکل با 7 حل بشه و ...................

MacTavish
April 26th, 2009, 17:28
شما که جواب همه سوال های منو سر بالا میدین توقع دارین adsl شما نصب بشه؟؟؟؟
من پرسیدم مارک و مدل مودمتون چیه؟
از طرف isp به شما یوزر و پسی دادن یا نه ؟؟
اما خودتون نمیخواین مشکلتون حل بشه...
من خودم الان adsl رو وین 7 دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم...

h.smovie
April 27th, 2009, 11:36
من تو هزار تا تاپیک گفتمو میگم:اگه شما با کابل شبکه به اینترنت وصل بشین نیازی به نصب مودم ندارین فقط کافیه بعد از نصب ویندوز سون ویستا و اکس پس مودمتونو روشن کنین(البته اگه مودمتون external باشه!):Party:

scaryman
September 3rd, 2009, 00:53
سلام بچه ها امیدوارم که حالتون خوب باشه ...
من میخوام کانکشن وی پی ان بسازم ولی نتونستم خواهش میکنم کمکم کنید
مرسی..