PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فونت فارسی در فوتوشاپ



newgoldenman
April 27th, 2009, 13:47
سلام به همه ی عزیزان

این عکس رو ببینید:


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


مشکل من همینه! توی فوتوشاپ، از هر مدل و نوع فونت فارسی استفاده میکنم، این مشکل رو با کلماتی مثل:
در
استودیو
...
دارم.

این مشکل برای فونت هایی مثل فوت های B و .... هست. ولی با فونت های خود ویندوز ، مثل Tahoma, Arial ؤ ... مشکلی ندارم.
چاره چیست عزیزان؟


دستتون درد نکنه.

Kasra
April 27th, 2009, 13:58
فتوشاپ شما اگر نسخه ME باشد نباید با همچین مشکلی روبرو باشد. این رو هم تست کنید:
تایپ فارسی در فتوشاپ انگلیسی (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

mrgladiyator
April 27th, 2009, 14:49
فاصله بینشون رو حذف کنی مشکلت حل میشه آ

newgoldenman
April 27th, 2009, 15:05
مجیدگلادیاتور دمت گرم:
درست شد، با یدونه شیفت و اسپیس.
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]