PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تی وی کارت



aaallli
May 17th, 2009, 18:44
سلام و با عرض خسته نباشید
من تازه ویندوز 7 رو نصب کردم و وقتی درایو تی وی رو نصب کردم مطلقا هیچ صدای از برنامه های تلوزیونی شنیده نمیشه البته بقیه جاها و صدا های ویندوز و غیره هیچ مشکلی نداره و فقط همین تی وی کارت توی پخش صدا مشکل داره و هیچ صدایی ازش در نمیاد اگه میشه بطور دقیق بگید من چی کار کنم ممنون

hamid1377
August 23rd, 2010, 11:15
منم دقیقا مشکل شمارو دارم منتها در ویندوز xp .اگه مشکلت تا الآن حل شده منو راهنمایی کن ممنون.

Mrr-Co
August 23rd, 2010, 20:18
احتمالا یه کابلیه که از پشت تی وی میاد میره پشت کیس میخوره به یه جای فیش آبی.بعد برو تو تنظیمات صدا و طبق عکس سر اونایی که علامت گذاشتم کلیک راست کن و Enable رو بزن و بعد برو توشون و صداشونو ببر آخر!همین!
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

saeed330
August 25th, 2010, 21:05
با درود...
کارت تی وی من قدیمیه مارک فیلیپس
بصورت خودکار توسط ویندوز شناخته میشه مثل تصویری که قرار دادم ولی پلیر رو که نصب میکنم اون خطا رو میگیره! ورژن جدید پلیر رو هم دانلود کردم ولی ازم مشل داره

Mrr-Co
August 27th, 2010, 21:40
برنامه Blaze DTV رو دانلود کن ببین حل میشه

Ali-Senator
August 27th, 2010, 21:48
با برنامه blaze DTV یا Presto! PVR مشکلت حل میشه احتمالا.

saeed330
August 28th, 2010, 15:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
با درود و سپاس...
blaze dtv رو نصب کردم ولی بخاطر اینکه توی لیست کشورها رو نداشت نتونستم کانالها رو سرچ کنم همه ی سیستمهای NTSS-PAL-SECAM و.... تست کردم ولی چیزی پیدا نمیکنه
رفتم سراغ PRESTO نصبش کردم ضمنا درایور جدید رو هم پیدا کردم ونصب کردم ولی وقتی سرچ میکنم وکانالها پیدا میکنه مشکلی نیست ولی اگه یه بار برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم تصویر نداره وفقط صدای شبکه ها پخش میشه!!!