PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در yahoo



barobach2006
December 15th, 2006, 22:52
در برنامه ياهو هر گاه مي خواهم ايدي را Addكنم به جاي ايدي اسم ونام خانوادگي آن Add ميشه چه كار كنم كه به جاي اسم آن ايدي آن ظاهر بشه :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

kolompeh
December 15th, 2006, 23:05
سلام
در هنگام اد کردن فیلد های First Name و Last Name رو پر نکن .

barobach2006
December 15th, 2006, 23:18
ممنون از كمكت :) :) 8) 8)

kolompeh
December 18th, 2006, 22:31
سلام
قابل نداشته بید .

mohi
January 15th, 2008, 14:46
سلام
دوستان من وقتی میخوام کسی رو add کنم این پیغام در پنجری اخر که finish داره ظاهر میشه و id هم add نمیشه!
your rerequest to add conttact has taken longer than expected to completr. The operation may have succeeded. Please chekck your massenger list later.

ولی id نمیدونم چرا add نمیشه ویندوز هم عوض کردم چندتا ورژن یاهو هم عوض کردم فایده نداشته! چی کار کنم درشت شه ؟
یا حق.

vahidlp
January 15th, 2008, 15:00
این پیغام میگه صبر کنید تا طرف درخواست شما رو قبول کنه
برای همه id ها اینجوریه؟

Kasra
January 15th, 2008, 23:13
mohi (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان این یعنی فرد مورد نظر هنوز درخواست شما رو Accept نکرده!

mohi
February 5th, 2008, 09:06
سلام
دوستان ممنون از پاسخ ولی من مشکلم حل نشده.
اخه وقتی کسی رو add میکنی id طرف تو add list وارد میشه ولی شکلش تا زمانی که طرفه مقابل قبول نکنه یک جور دیگست.
ولی برای من اصلا وارد addlist هم نمیشه هرچه قدر هم که صبر میکنم فایده ای نداره چه طرف قبول کنه یا رد کنه id طرف تو addlist نمیاد.
میگم نکنه ویروسی گرفته اخه من چندبار ویندوز عوظ کردم ورژن های مختلف ریختم خدایی دیگه کم اوردم.
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
یا حق.

Kasra
February 5th, 2008, 22:36
mohi (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان یاهو جدید رو نصب کنید. بتا 9.

mohi
February 9th, 2008, 06:02
سلام
کسرا جان ممنون از جوابت ولی شرمنده فهمیدم مشکل چی بود که با ویندوز ریختن و ورژن یاهو عوض کردن درست نمیشد.
از خط اینترنتی بود که استفاده میکردم عوضش کردم درست شد.
به هر حال ممنون از راهنماییتون.
یا حق.