PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت ساختم نمی دونم چطوری آپلودش کنم



a6543210
July 28th, 2009, 15:44
سلام آقایون ، من یه سایت ساختم نمی دونم چطوری آپلودش کنم در واقع میترسم سایتم وقتی آپلود کنم به هم بخوره ؟(من سایتم رو تو یک پوشه تو ویندوز ریختم وقتی داخل ویندوز اجرا می کنم درست اجرا می شه ؟ ولی وقتی من پوشه رو تو ویندوز تغییر نام می دم دیگه وقتی سایت رو اجرا میکنم دیگه عین قبلی درست اجرا نمی شه (یعنی شکل و قیافه سایت به هم می خوره!:Dr:!))
1-حالا این سوال رو دارم چطوری سایتم رو آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد؟
2-یه سوال دیگه اگه نرم افزاری است که باهاش راحت کار کردن و آپلود کردن سایت بشه ممنون می شم بگید؟
3-و آخرین سوال اینکه چکار کنم فولدر های سایتم رو هم آپلود کنم چون فقط فایل در حالت معمولی آپلود می شه؟

jeminiv
July 28th, 2009, 17:51
a6543210 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان طبیعیه . زمانی که شما نام پوشه رو تغییر میدید صفحات به هم ریخته میشه چون آدرس دهی ها تغییر پیدا میکنه.
شما به وسیله نرم افزارهای FTP به راحتی میتونید تمام فایل ها و فولدرهای خودتون رو با سرعت و امنیت آپلود کنید.
2 نمونه از نرم افزارهای FTP :

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

------
لطفاً از عناوین مناسب برای ایجاد تاپیک استفاده کنید.

Araz
July 28th, 2009, 18:23
در رابطه با سوال اولتون:

اگه مایل باشید کل سایت رو پک کرده و پیوست کنید تا بهینه اش کنم برای هاست.
اگه نه،
تمامی آدرسهایی که بالفرض به این صورت هستند:
[Only the registered members can see the HTML Codes. Please Login OR Register]
رو به این صورت تغییر بدید:
[Only the registered members can see the HTML Codes. Please Login OR Register]

سوال دوم رو هم jeminiv جان پاسخ کامل دادند.

سوال سوم:
تمامی فایل های و پوشه های مربوط رو پک (زیپ) کنید و به وسله نرم افزارهای گفته شده یا از طریق آپلودینگ خود سرور ، آپلود کنید بعد Extract یا unzip ش کنید.

___Hell_Boy___
July 28th, 2009, 19:17
دوست عزیز شما کل فایلهاتون رو طوری zip کنید که پس از Exteract کردن درون پوشه نره و عینا تو همون مسیری که آپلود کردید کل فایل ها خارج بشن ...

من شخصا از Cut FTP استفاده می کنم ...

موفق باشید ...

a6543210
July 30th, 2009, 09:59
آقایان قربون همگی تون فکر شو نمی کردم تحویلم بگیرید(دمتون گرم)

1- یه درخواستی داشتم اگه ممکنه یک فایل آموزشی pdf یا هر چیز دیگه برای کار کردن با این دو نرم افزار (FileZilla

3.1.2 Final یا نرم افزار حرفه ای کار با سرویس FTP در CuteFTP 8.3.2 Professional + کرک) بذارین ممنون میشم.

2-azar جان من این حرفت رو یه کم نفهمیدم یعنی چه ؟

تمامی آدرسهایی که بالفرض به این صورت هستند:

کد HTML:

file:///D:/images/1.jpg
رو به این صورت تغییر بدید:
کد HTML:

images/1.jpg

من 30 صفحه با موضوعات مختلف درست کردم (همشون مربوط به سایت هستند) یعنی داخل هر کدوم شاید 20

عکس یعنی باید همشون رو تغییر مسیر بدم یعنی نرم افزار ftp این کارارو نمی کنه؟

3- ___Hell_Boy___ جان شما میگید (دوست عزیز شما کل فایلهاتون رو طوری zip کنید که پس از Exteract کردن

درون پوشه نره و عینا تو همون مسیری که آپلود کردید کل فایل ها خارج بشن) میشه یه کم توضیح بدین منظورتون

داخل پوشه www استش؟
===================================
انسان های بزگ به هدف های بزرگشان می رسند

___Hell_Boy___
July 30th, 2009, 13:56
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام و خسته نباشید ... این حالت برای زمانی هست که شما صفحات سایتت رو در برنامه هایی مانند Front Page می سازید و تمامی عکس هاتون رو از درایو کامپیوترتون وارد صفحه می کنید و زمانی که سایت رو آپلود می کنید عکس ها نشون داده نمیشه و عکس ها باید بصورت لینک باشه ...

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز نرم افزار FTP مسیر رو برای شما تغییر نمیده ... کار برنامه های FTP اینه که مسیر شما رو کوتاه و مطمئن میکنه ... یعنی شما برای اینکه برنامه و یا هر چیزی که بخوای رو سایتت آپلود کنی نیاز نیست وارد کنترل پنل بشی و کلی مراحل رو بری ...

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز فایلها باید وارد روت اصلی سرور بشن ... پوشه اصلی سایت Public_Html هست ...

موفق باشید ...