PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیبورد usb



alirezajannati
August 2nd, 2009, 11:26
من یه کیبورد usb دارم که از کارش راضی بودم تا این که دو تا ویندوز نصب کردم.
حالا وفتی میخواهم ویندوزم رو انتخواب کنم به علت نداشتن برق برای کیبورد باید 20 ثانیه وایسم تا خودش ویندوز اولی رو انتخاوب کنه .برای اینکه ویندوز دومم رو انتخواب کنم باید یه کیبورد دیگه بیارم که پورتش از این صورتی ها باشه تا به جای خودش بخوره.میخواستم بدونم چطور میتونم وقتی کامپوتر روشن میشه برق به سر usb هام بره تا کیبورد روشن بشه؟

hamedelon
August 16th, 2009, 15:11
سلام من يك كيبورد ps2داشتم كه توي مادربرد شكست بعدش رفتم يه تبديل ps2بهusbگرفتم الان كارميكنه ولي وقتي مي خوام بازي كنم دكمه هاي جهت كارنمي كنند يعني كارميكنند ولي مدام بايد دستوازروش برداشت ودوباره فشار داد راهنماييم كنيد چه كاركنم؟

fara.
August 16th, 2009, 16:06
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]دوست عزیز
مشکل از این نوع تبدیل هاست . احتمالا سیم دار هم است
اگر مادر برد شما دارای گارانتی یا خدمات پس از فروش است بهترین کار تعمیر مادر برد است ،در غیر این صورت
باید از کیبورد usb استفاده کنید

mohammad2o0
August 16th, 2009, 16:42
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

شما برای اینکه ویندوز دوم را انتخاب کنید باید این راهها را که در عکس میبینید به ترتیب انجام دهید

1-رو مای کامپیوتر راست کلیک و گزینه آخر پروپرتیس را انتخاب کنید
2-در صفحه باز شده روی تب advanced کلیک کنید
3- روی setting آخری که علامت زدم کلیک کنید
و در آخر روی فلش که سمت پایین هست کلیک کنید و گزینه دومی در ویندوزتان هست ولی این ویندوز نداره
را انتخاب کنید و در آخر Ok را بزنید

از این به بعد ویندوز موقع بالا آمدن اتوماتیک ویندوز دوم را انختاب میکند

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

akbari693
August 17th, 2009, 06:08
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام
خیلی ممنون
راهکار شما به صورت موقت بد نیست اما به نظر نمی آد این کار، کار عاقلانه ای باشه چرا که برای ورود به هر ویندوز (ویندوز دوم در بوت) باید شخص ابتدا وارد ویندوز 1 بشه و بعد از تنظیمات و ریستارت وارد ویندوز 2 بشه و این حالت همیشه ادامه داره. در ضمن در صورتی که شخص بخواد از حالاتی مثل safe mode یا امثال اون استفاده کنه هیچ راهی برای این انتخاب ها نداره.
پس اگه ممکنه دوستان راهکاری برای رفع مشکل کیبوردها و موسهای usb بدن که نیاز به عملکرد بالا نباشه
مجددا ممنون

fara.
August 17th, 2009, 09:54
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز
شما باید به صفحه setup برید و قسمت usb keyboard را enable کنید
موفق باشید

mohammad2o0
September 10th, 2009, 11:26
يه راه ديگه بره يه تبديل بخره طرفا 400-500 تومن فقط قيمتشه

mili_k
September 14th, 2009, 23:54
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

من آشنایی زیادی با بخش "setup" ندارم لطفاً بگین دقیقاً این قسمت "usb keyboard" که میگین کجاست. من توی "setup" هرچی گشتم نبود.

akbari693
September 15th, 2009, 00:10
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام
خب بسته به مادربوردها کمی فرق می کنه اما در کل اگه کمی توی Bios بگردید می تونید به جواب برسید
مثلا به عکس های زیر یه نگاه بیاندازید

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

mili_k
September 15th, 2009, 00:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ممکنه بعضی مین بورد ها اصلاً همچین امکانی نداشته باشن؟ در این صورت اگه بخوام تبدیلش رو بگیرم و به "ps2" وصلش کنم مشکل حل میشه ؟

akbari693
September 15th, 2009, 04:19
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام
اگه خیلی قدیمی نباشه داره
ولی اگه نداشته باشه احتمالا با مبدل مشکلتون حل می شه چون در هر صورت مادربوردها با پورت ps2 مشکلی ندارن

mili_k
September 22nd, 2009, 00:12
خیلی قدیمی نیست، مشکل با تغییر تنظیمات ست آپ حل شد.