PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازیابی کد امنیتی گوشی های نوکیا



Ehs@n
August 18th, 2009, 19:20
برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید :

1- pc suite باید بر روی کامپیوتر نصب باشد تا سیستم بتواند گوشی را بطور کامل شناسایی کند
2- آخرین ور‌ژن برنامه NSS را از سایت آن در اینجا دانلود کنید.
3- برنامه را نصب کنید (در زمان نصب تنظیمات را عوض نکنید!)
4- گوشی خود را به کامپیوتر وصل کرده و نوع ارتباط را pc suite انتخاب کنید.
5- حالا برنامه NSS را اجرا کنید .

6-بر روی دکمه Scan for new device کلیک کنید(عکس ذره بین در سمت راست بالای صفحه!)
7-در پنجره باز شده بر روی دکمه Phone info در سمت چپ بالای صفحه(تصویر موبایل) کلیک کنید
8- دکمه action واقع در موسط صفحه را بزنید.

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

9- در پایین صفحه تب Parmanent Memory را انتخاب کنید
10- در تب باز شده دکمه Read را بزنید
11- وقتی کار خواندن تمام شد (100 درصد شد) اطلاعات شما در یک فایل ذخیره میشود که اگر پنچره نرم افزار را اسکرول کنید آدرس آن در آخرین خط موجود می باشد. [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

12- فایل ذکر شده را بوسیله نرم افزار notepad ویندوز باز کنید.
13- حالا عبارت [308] را جستجو کنید. پس از یافتن سر مورد نظر در زیر آن در سطری که نوششته شده است =5 دقت کنید
لاک کد کوشی بصورت یک در میان از عدد انتخاب شده می باشد.

مثلا

34393636300000000000=5

Lock code=49660

کار تمام است .



لینک کمکی برای دانلود:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

Sahaa
September 15th, 2009, 18:13
سلام.
مرسی از مطلب مفیدتون اما وقتی من استفاده می کنم. بعد از scan پیغام می دهد که Cant load LIBEAY32.dll و بعدشم کلا خارج می شه. عکسشم گذاشتم.
لطفا راهنمایی کنید.

onehour
September 15th, 2009, 18:39
روش ساده تری وجود نداره. من یکی از دوستام بدون نرم افزار باز می کنه.

Ehs@n
September 15th, 2009, 19:28
بدون نرم افزار باید گوشیت رو ریسیت کنی که رمزش 12345 میشه :
گوشیت رو خاموش کن و کلید * و کلید3 وکلید سبز و کلید روشن وخاموش کردن گوشی را به مدت چند ثانیه نگه دار تا گوشیت ریسیت بشه
اون وقت رمز به 12345 تغییر پیدا میکنه .
راستی این روش با نرم افزار به راحتی جواب میده من تست کردم .
Sahaaبرنامه PC SUITE بر روی کامپیوتر شما نصب است ؟

AmirM.H
September 15th, 2009, 21:01
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
وقتي گوشيو ريست كنيم ديگه چياش تغيير ميكنه؟ برنامه ها پاك ميشه؟ تنظيمات به هم ميخوره؟

Sahaa
September 15th, 2009, 21:17
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
Sahaaبرنامه PC SUITE بر روی کامپیوتر شما نصب است ؟[/QUOTE]
بله امروز نصب کردم. وقتی که گوشی را به pc وصل می کنم حالت pc suite را روی گوشیم انتخاب می کنم.
اگر برنامه pc suiet را روی کامپیوتر را هم باز کنم اصلا این پیغام را نمی دهد اما هیچ کاری هم انجام نمی دهد.
اما اگر روی pc این برنامه را باز نکنم همان eror را که گفتم می دهد.:Thinking:

Ehs@n
September 15th, 2009, 21:42
گوشی خود را در حالت pc suite قرار بده سپس برنامه نوکیا pc suite رو باز کن پایین صفحه Get conncected رو بزن .
پنجره ای باز میشه .
همش next رو بزن سپس صبر کن وبعد finish رو اتنخاب کن .
حالا اون برنامه رو باز کن وتست کن ببینم جواب نمیده.

وقتي گوشيو ريست كنيم ديگه چياش تغيير ميكنه؟ برنامه ها پاك ميشه؟ تنظيمات به هم ميخوره؟

اگه از حافظه گوشیت back up بگیری و بعد از ریسیت اون رو Resrore کنی همه تنظیمات و هر چی تو حافظه گوشیت بوده (برنامه ها و ...) باز میگرده
برای back up گرفتن به memmory card برو و options را بزن وback up را اتنخاب کن بعد صبر کن تا تمام بشه
بعد از ریسیت درباره به memmory card برو و optins را بزن و restore را انتخاب کن و صبر کن تا تمام شود
پس از تمام شدن پیام از شما پرسیده میشود که گوشی شما restarte شود شما ok را بزنید بعد از روشن شدن گوشی همه چیز شما باز خواهد گشت
نکته : اگر بعد از روشن شدن گوشی با installing رو به رو شدید صبر کنید تا تمام شود .

Sahaa
September 15th, 2009, 21:59
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
پنجره ای باز میشه .
همش next رو بزن سپس صبر کن وبعد finish رو اتنخاب کن .
حالا اون برنامه رو باز کن وتست کن ببینم جواب نمیده.
[/QUOTE]
پایین صفحه برنامه Cet conncected را بزنم؟
آخه اصلا همچین گزینه ای وجود نداره!
البته پایین دسکتاپم یه گزینه connected to ... هست که عکس هم برنامه و هم وقتی که روی این گزینه کلیک می کنم را گذاشتم....
چی کار کنم حالا:thinking:

Ehs@n
September 15th, 2009, 22:14
فکر کنم مشکل از کامپیوتر شماست
رو کامپیوتر دوستات امتحان کن

Ehs@n
September 15th, 2009, 22:15
بی خیال برنامه نوکیا شو
حالا که درست فکر می کنم به اون ربطی نداره

Sahaa
September 15th, 2009, 22:17
ببخشید احسان جان می شه یک عکس از وقتی که برنامه در حال ایجاد فایل و یا بعد از زدن گزینه ی Read را بگذارید؟
ممنون می شم.

Ehs@n
September 15th, 2009, 23:03
بفرما
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

Sahaa
September 15th, 2009, 23:15
ok
برای من که نشد.
خوش به حالت!

Ehs@n
September 15th, 2009, 23:29
رو کامپیوتر رفقات تست کن

فخار
October 29th, 2009, 13:38
98891173000030858331=5
این اعداد با 308 اومد هرچی هم یک در میون میزنم پیدا نمیکنم