PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ترفندستان! D:



bee
March 6th, 2006, 22:07
این مشکلو باید تو یه جایی مثل "ترفند ترفندستان" مطرح می کردم که نیست همچین جایی، واسه همون اینجا نوشتمش. من هر وقتی از روز یا شب که بخوام بیام تو ترفندستان، اون ور سمت چپ صفحه ی اصلی می نویسه: "صبح بخیر bee"!! سایت به این خوبی، اگه این ایرادای کوچولوشم برطرف شه می شه یه سایت فوق العاده :wink: :)

heidari
March 6th, 2006, 22:24
bee, جان راست ميگين
ولي خوب ميتونستيد از بخش ارتباطات وپيشنهادات اين مطلب رو بفرستيد
هر چند كه من شبيه همين مطالب رو فرستادم ولي دوستان يا هنوز آون قسمتها رو يا وقت نكردن ببينن ويا عمل سند من به درستي صورت نگرفته به هر حال :?: :!:

Soroush
March 6th, 2006, 23:00
bee,جان ممنون از دقت نظرتون :lol:
emprator,جان الان که به بخش "نظرات و پیشنهادات" رفتم تاپیکی از شما درش ندیدم :!:

heidari
March 7th, 2006, 11:03
پس هتمن ايراد از من بوده ببخشيد :oops:

Kasra
March 7th, 2006, 13:30
bee, جان این اشتباه به دلیل تنظیم بودن ساعت ترفندستان با ساعت پشتیبانان سرور در کشور سوئد است ، متاسفانه فعلا هم کاری از دست ما بر نمیاد. :?

To0pi
March 7th, 2006, 16:54
من که این مشکل را ندارم
برای من همیشه می نویسه:

Hello To0pi!

Soroush
March 7th, 2006, 18:08
To0pi,جان چیزی که دوستان بهش اشاره داشتند در سمت چپ صفحه ی اصلی سایت در قسمت "اطلاعات کاربران" و بالای آواتور هست که نوشته صبح بخیر .... !

To0pi
March 8th, 2006, 11:04
soroush2000, :wink: جان ok
راستی شما چرا برترین کاربر سایت نمی شید؟؟
الان شما بالای 1000 پست دارید و طبق قوانین باید برترین کاربر سایت بشوید :!: :!:

Soroush
March 8th, 2006, 11:37
To0pi,جان اون درجه برداشته شده.
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

To0pi
March 8th, 2006, 11:50
soroush2000,جان پس الان تا کابر عالی بیشتر نداریم

MohammadAngelina
March 10th, 2006, 21:17
سلام
میدونم شاید ربطی نداشته باشه اما در Word نمی تونم عدد فارسی تایپ کنم یکی به دادم برسه

mecho
March 10th, 2006, 21:56
MohammadAngelina, خان به این تاپیک مراجعه کن امیدوارم را بیوفته کارت .

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

torke
March 15th, 2006, 13:51
سلام
خوبی
من عضو جدید سایت هستم
از شما در مورد روشها دیگر به جز Dial-upبرای وصل شدن به اینترنت واستفاده از آن سوال دارم؟
خیلی ممنون
by :P

Kasra
March 15th, 2006, 15:45
torke, جان عضویت شما رو تبریک میگم.
در ایران ، به طور کلی 3 راه دیگر غیر از Dial Up وجود داره.
1- اینترنت ADSL : متداول ترین نوع بعد از دایال آپ که سرعتهای متفاوتی داره ، اما همگی بسیار بیشتر از دایال آپ هستند. نسبتا هزینه زیادی باید براش صرف کنید ، اما خصوصیات خیلی عالی مثل عدم اشغال شدن خط تلفن ، سرعت 20 برابر دایال آپ و ...دارد.
2- اینترنت بی سیم :میتوان اینترنت بیسیم را بین این دو اینترنت دانست.
3- استفاده از دیش ماهواره: کمتر شخص حقیقی همچین اممکانی رو داره ، زیرا استفاه از اون نیاز به مجوز داره. سرعت فوق العاده ای هم داراست.

Shayan
March 15th, 2006, 18:25
آقا یه چندتا اشکال:

اول اینکه یه موقع ها وقتی کوکی رو پاک میکنم، وقتی میخوام وارد این سایت بشم بعد از وارد کردن username و password این پیغام نمایش داده میشه:

امکان استفاده از کوکی در مرورگر شما وجود ندارد...

هر کاری هم میکنم بازم این پیغام میاد ! :evil:

Shayan
March 15th, 2006, 18:33
اشکال دوم:

بعضی وقتها وقتی وارد این سایت میشم بعد از وارد کردن username و password صفحه اصلی سایت میزنه Hello 13y!
ولی به محض اینکه روی یه تاپیک کلیک میکنم اون بالا مینویسه: Hello Anonymous!

Shayan
March 15th, 2006, 18:41
اشکال سوم:

بعضی وقتها وقتی وارد سایت میشم و روی یک تاپیک کلیک میکنم و بعد از ارسال یه مطلب، وقتی روی صفحه اصلی کلیک میکنم ، صفحه دو روز پیش رو نمایش میده !؟! :| یا مثلا 1 ساعت پیش و هیچ جوری هم درست نمیشه ؟! :|

Soroush
March 15th, 2006, 19:45
13y, در مشکل اول اون پیغام به این دلیل ظاهر میشه که در مرورگر شما (که فکرکنم فایرفاکس باشه) امکان استفاده از کوکی ها غیرفعال شده.برای فعال کردن این ویژگی در منوی Tools گزینه ی Options رو انتخاب کرده و در اونجا به تب Privacy مراجعه کنید و در قسمت Cookies تیک گزینه ی Allow sites to set cookies رو بزنید (برای اینکه کوکی های مربوط به ترفندستان پاک نشن و شما مجبور نباشید هر دفعه که کوکی ها رو پاک میکنید برای ورود به سایت یوزر و پسورد وارد کنید جلوی اون گزینه Exceptions رو کلیک کنید و آدرس سایت ترفندستان رو وارد کنید و گزینه ی Allow رو بزنید تا کوکی های مربوط به سایت پاک نشن).
فکر کنم اشکال دومتون هم با عمل کردن به روش بالا برطرف بشه !!
در مورد اشکال سوم هم وقتی مطلبی رو پست کردید که خودش بصورت اتوماتیک شما رو به مشاهده ی پیام میبره اما اگر خواستید نتیجه رو در صفحه ی اول سایت ببینید صفحه ی اصلی سایت رو Refresh کنید بهتر جواب میگیرید.
موفق باشید.

Shayan
March 15th, 2006, 20:36
soroush2000, جان در مورد اشکال اول تمام این مواردی رو که گفتید قبلا انجام داده بودم :wink: برای همین این سوال رو پرسیدم.
در مورد اشکال سومم هم که اگر با refresh کردن مشکلم حل میشد که سوال رو نمیپرسیدم ! :mrgreen: :mrgreen:

Shayan
March 15th, 2006, 20:39
در مورد اشکال سومم هم اینو بگم حتی اگه disconnect کنم و چند ساعت بعد هم connect بشم بعضی مواقع باز هم صفحه اصلی، صفحه مثلا یک روز پیش رو نمایش میده :|

Soroush
March 15th, 2006, 21:19
13y, اگر میگفتید چه کارهایی رو انجام دادید اون توضیحات رو نمیدادم :!:
فقط حدس زدم اشکال از کجا میتونه باشه :arrow:
فکر کنم اگر کوکی هاتون رو پاک نکنید با اون مشکلات مواجه نخواهید شد.
اشکال سومتون هم واقعآ عجیبه !!
باید صبر کرد تا مدیران سایت پاسختون رو بدن.چون بیشتر از ما با سیستم و عملکرد سایت آشنایی دارند.

Shayan
March 15th, 2006, 21:41
soroush2000, جان ممنون از راهنمایی که کردید.. :wink:
من کوکیها رو برای این پاک کردم که بلکه اشکال سومم برطرف بشه که نشد ! ( در ضمن یه موقع اگر ویندوز رو فرمت کنم در اونصورت کوکیها پاک میشن)
به هر حال ممنونم ! :wink:

heidari
March 15th, 2006, 23:47
يه مورده ديگه در مورد كاربرانحاضر منو نشون نميده وحتي در قسمت كاربران عضو همان تعداد افرادي كه در بخش پايين هست رو مي نويسه ومن رو به حساب نمي آره

Soroush
March 16th, 2006, 00:07
emprator, آیا اینکه اسم شما در لیست "کاربران حاضر" نیست همیشه همینطوره :?:
بخش دوم حرفتون رو متوجه نشدم..قسمت کاربران عضو و ... کجای سایت قرار گرفته :?:
شما به بخش کی؟کجاست؟ هم مراجعه کنید ببینید نام خودتون در اونجا نوشته شده یا نه.

heidari
March 16th, 2006, 09:03
soroush2000, جان ببين سمت چپ در قسمت اطلاعات كاربران در بخش كاربران حاضر در سايت تعداد عضو ها رو به جز من مي نويسه يعني اگر 12 عضو متصل با شند ومن هم همراه با آنها بشم 12 عضو نشون مي ده 11 عضو
وهميشه همين صوري هستش ودر بخش كاربران حاضر هيچ وقت اسم من نيست

To0pi
March 16th, 2006, 09:07
من فکر کنم IP شما برای سایت ناشناخته هست و شما جزو کاربران مخفی به حساب میروید.

To0pi
March 16th, 2006, 10:48
من الان در قسمت کی؟کجاست؟؟ بودم.
در اون جا نشون می داد 4 کاربر آنلاین هستند ولی در بخش کاربران حاضر 13 کاربر نشون می داد!!
حالا اگه میشه بگید کدومش درسته ؟؟؟؟

heidari
March 16th, 2006, 12:22
To0pi, جان آره مثل اينكهمنو سايت جزوه كاربران مخفي به حساب مي آره آيا اين ربتي به فاير وال من داره ويا...... :?:

Soroush
March 16th, 2006, 13:10
دوستان ربطی به کاربران مخفی نداره.شما میتونید در تنظیمات شخصیتون کاری کنید که جزو کاربران مخفی به حساب بیایید !!
دلیل اختلاف آماری هم که بین قسمت کاربران حاضر در سایت و بخش کی؟کجاست؟ هست رو مدیران سایت قبلآ توضیح دادن.
بخش کی؟کجاست؟ آمار دقیقتری رو ارائه میده.

To0pi
March 16th, 2006, 13:14
emprator, جان به این جا یک نگاه بیاندازید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

Kasra
March 16th, 2006, 14:31
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
دوست من زمانی که با این ارور مواجه شدید ، از Ctrl+F5 استفاده کنید.

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
این مشکل هم کمتر تو Firefox پیش میاد ، به دلیل عدم هماهنگی کوکی هاست. کافیه یه بار دیگه لوگین کنید.

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

برای رفع این مشکل هم کافیه که یک بار Ctrl+F5 رو بزنید. کاملا به روز شده رو نمایش میده ، تمام Cache موجود را از بین میبره.

Kasra
March 16th, 2006, 14:36
emprator, جان شما در بخش تنظیمات شخصی در جلوی قسمت " مخفی کردن وضعیت Online" ، بله ، را انتخاب کرده بودید. من آن را بر روی "خیر" تنظیم کردم.
مشکلتون رفع شده است.

heidari
March 16th, 2006, 15:42
Kasra, جان درسته مرسي از محبتتون :mrgreen:

heidari
March 16th, 2006, 15:54
يه مشكلي هست اونم فكر كنم فقط برايه منه نمي تونم سايز فونتها رو عوض كنم حتي نمي تونم رنگ نوشته هامو عوض كنم ( در سايته تر فندستان) وقتي آبشار قسمتFont Size رو ميزنم خالي نشون مي ده چكار كنم :idea: :?: :!:

Kasra
March 16th, 2006, 16:11
emprator, جان برای عوض کردن فونت میتونید از کد زیر استفاده کنید:
[Only the registered members can see the CODE Codes. Please Login OR Register]
به جای Font Size اندازه فونت رو وارد کنید. البته در صورتی که به ارسال پاسخ برید این مشکل هم حل میشه.

Soroush
March 16th, 2006, 18:04
emprator, برای من هم همینطوره !!
اما من وقتی میخوام فونت یا رنگ متنی رو عوض کنم اول حالت "پیش نمایش" رو میزنم و بعد انجامشون میدم.

heidari
March 16th, 2006, 21:04
تشكر دوستان اين مشكل من حل شد ولي خوب چرا اين مشكل وجود داره اميدوارم حل بشه :)

Kasra
March 16th, 2006, 21:17
emprator, جان این مشکل فقط در ادیتور موجود در خود تاپیک وجود داره ، وگرنه وقتی به "ارسال پاسخ" برید این مشکل هم حل شده. با هزار مشکل این ادیتور به این حالت در اومده و باید تا حدودی قانع بود!

heidari
March 16th, 2006, 21:20
Kasra, جان به رويه چشم قانع شدم :mrgreen:

heidari
March 16th, 2006, 23:13
همين الان در قسمت كار بران حاضر درسايت از شماره 20 تا 23
4 بار اسم كار بريه يك نفر رو تكراري نوشته

Mohammad
March 17th, 2006, 00:09
emprator, جان قسمت کاربران حاضر به دلایلی که قبلا گفتیم زیاد دقیق نیست ولی دقیق ترین آمار کاربران حاضر در قسمت "کی کجاست ؟" قابل دیدن است.

Shayan
March 17th, 2006, 14:02
Kasra, جان ممنون از راهنماییتون.. :wink:

bee
April 16th, 2006, 10:27
یه مشکل دیگه:

امتیازی که تو صفحه ی اصلی برا من نشون می ده، همیشه 10، 20 تا کم تر از امتیازیه که تو صفحه ی شخصیم هستش، چرا؟؟؟

To0pi
April 16th, 2006, 10:39
bee, جان این مشکل را نمیدونم ولی فکر کنم شماامتیازها را با پست ها اشتباه گرفتید.
بعضی وقت ها ممکن است شما چند پستتون پاک بشه در این صورت از تعداد پست ها کم میشه و امتیازها تغییری نمی کنند.

Shayan
April 16th, 2006, 13:26
bee, جان منظور شما رو فهمیدم :wink: منم نمیدونم چرا ؟! :mrgreen:

To0pi, جان منظورشون در صفخه شخصی هستش نه در صفحه اصلی یا تاپیکها

To0pi
April 16th, 2006, 15:13
Shayan, من هم همون رو می گویم :mrgreen:

Shayan
April 16th, 2006, 15:33
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

:| :|
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم !!

----------------------------------------------

یعنی اون امتیازی که در صفحه شخصی هست، بدین معنی هستش که اگر پست هامون حذف نمیشد این امتیازمون بود...؟!

To0pi
April 16th, 2006, 16:54
Shayan, جان من منظورم اینکه که همیشه امتیازها و پست ها با هم بربرا نیستنتد و شاید bee این اشتباه را کرده :wink:

Kasra
April 16th, 2006, 21:45
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

bee, جان امتیازیکه در صفحه شخصی نشون داده میشه امتیاز شما به علاوه امتیازاتی است که در سایر قسمتهای سایت گرفتید. مثلا وقتی شما تو نظرسنجی شرکت میکنید 5 امتیاز میگیرید که این امتیازها فقط در صفحه شخصی نشون داده میشه و به همین دلیل با امتیازهای توی انجمنها فرق میکنه.

bee
April 17th, 2006, 22:31
ممنون از جواب و بازم یه اشکال دیگه: مراحل کار رو توضیح داده بودین تا مشکل کوکی ها تو فایرفاکس برطرف شه، من همه ی اون کارارو کردم ولی بازم مشکلم پابرجاست. (شدیداً اصرار دارم با IE کار نکنم! :wink: )

Shayan
April 17th, 2006, 23:23
bee, جان از کلید Ctrl + F5 هم استفاده کردید ؟

Shayan
April 17th, 2006, 23:30
در مرورگر فایر فاکس از منوی Tools گزینه ی Options رو انتخاب کرده و در اونجا به تب Privacy مراجعه کنید و در قسمت Cookies تیک گزینه ی Allow sites to set cookies رو بزنید در ضمن برای محکم کاری جلوی Allow sites to set cookies روی گزینه Exceptions کلیک کنید و آدرس سایت ترفندستان رو وارد کنید و گزینه ی Allow رو بزنید.
در IE هم از قسمت Tools گزینه internet Option را انتخاب کرده و از تب Privacy بر روی گزینه Advanced کلیک کرده و تیک گزینه Override automatic cookie... رو بردار

Soroush
April 18th, 2006, 18:51
وقتی از قسمت جستجوی سایت استفاده میکنم و رکوردها رو نشون میده ; روی عنوان مورد نظر (یا هر عنوانی) کلیک میکنم در صفحه جدید ارور میده و مینویسه "Possible Santy Worm Attack!"
برای رفع این مشکل چه باید کرد :?: :!:

Shayan
April 18th, 2006, 20:16
soroush2000, جان من هم دقیقا این مشکل رو دارم

Soroush
April 18th, 2006, 20:46
پس فکر کنم اشکال از ما نباشه و از خود سایته ! :roll:

Kasra
April 18th, 2006, 23:58
soroush2000, جان چون این موضوع از یک باگ نرم افزاری در PHP Nuke سرچشمه میگیره این اتفاق رخ میده. کافیه عبارت جلوی =highlight را در آدرس بار پاک کنید.دیگه مشکل پیش نمیاد.

Soroush
April 19th, 2006, 00:09
مرسی Kasra جان..درست شد ! :wink:

MohammadAngelina
July 6th, 2006, 09:48
با عرض سلام :D
نمیدونم چرا کیبورد من غیر فعال شده :( و هر کاری می کنم درست نمیشود اما وقتی کیبورد دوستانم را به case وصل میکنم میتوان تایپ کرد و وقتی کیبورد دوستم را در آورده و کیبورد خودم را میزنم تایپ میکند :!: اما پس از restart دوباره غیر فعال می شود، و وقتی وارد control panel در قسمت کیبورد می شوم در قسمتی که مشخصات و نام کیبورد در آن است خالی است. اگر کسی راه حل آن را میداند لطفاً در این سایت بنویسد یا به آدرس:
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
با تشکر فراوان :oops:

Kasra
July 6th, 2006, 13:23
MohammadAngelina, جان خواهش مندم به قوانین سایت احترام بگذارید ، مطلب شما ارتباطی به موضوع این تاپیک ندارد. به انجمنهای گفتگو بروید و سوال خود را در بخش مربوطه و با استفاده از دکمه [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] مطرح کنید.
ممنون از توجه شما.