PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش فول کردن بازی Age of Empires ® III



mobileme
August 28th, 2009, 12:39
روش فول کردن بازی Age of Empires ® III


تشکر یادت نره

شما با استفاده از این روش می تونید این بازی رو به صورت کامل انجام بدید.

1- با استفاده از یک فایل منیجر مثل Xplore به پوشه Е:/privаtе/2001085B رفته و فایل liсеnsе.dаt.ngdаt رو پاک کنید.

2- وارد بازی بشید و بعد از انجام مرحله اول از شما درخواست خرید بازی می شود شما OK رو بزنید و وارد مرحله دوم بشید و از بازی لذت ببرید.

3- بعد از اینکه کارهای بالا رو انجام دادید و وارد مرحله دوم بازی شدید حتما" قبل از خروج از بازی از گزینه Save استفاده کنید تا

بتونید از ادامه بازی رو انجام بدید چون گزینه انتخاب مراحل کار نمی کند.
بر روی fp2 n79 خودم تست کردم شد



پسورد فشردگی : mobileme

hobollah
August 28th, 2009, 22:57
دوست عزيز چه جوری می شه اين بازی رو روی PC به صورت فول بازی کرد ؟ راهی هست ؟

پيشاپيش از پاسخ شما متشکرم
Hobollah

mobileme
August 29th, 2009, 10:43
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


نمیدونم ولی احتمالش خیلی کم شرمنده

shayan_scooter
August 29th, 2009, 16:37
سلام.من بازي Age of Empires ® III رو نصب كردم.ولي وقتي ميخوام اجراش كنم اجرا نميشه.اصلا هيچ اروري هم نميده.ميخواستم بدونم مشكل چيه.لطفا منو راهنمايي كنيد.ممنون

MRTZ HSV
August 29th, 2009, 17:45
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
گوشیتون رو از حالت هک خرج کردید؟

shayan_scooter
August 30th, 2009, 01:34
سلام.من بازيهاي ديگه رو بدون مشكل اجرا ميكنم.فقط اين يكي اينجوريه.چطوري بايد گوشيم رو از حالت هك خارج كنم؟

Ehs@n
August 30th, 2009, 10:11
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

مال من هم همین طور
گوشیم ان 73

MRTZ HSV
August 30th, 2009, 14:01
با گوشی من مشکلی نداشت...دوستان فکر کنم با گوشی هایی که رسما ان-گیج ساپورت نمیکنن مشکل داره!
حالا منم خودم دوستم n73 داره یه تستی میکنم...جوابش رو میزارم!

shayan_scooter
August 30th, 2009, 23:00
با سكمن گوشيمو هك كردم.گوشيمو از حالت هك هم بيرون آوردم ولي تغييري نكرد.خواهش ميكنم كمكم كنيد.خيلي به اين بازي علاقه دارم.ممنون

mobileme
August 30th, 2009, 23:37
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


سلام دوست عزیر من باید بدونم گوشی شما باچه روشی هک شده معمولا گوشی مدلهای fp2 با مشکل مواجه میشوند اگر از روش HelloOXاستفاده کردی باید وارد قسمت rompatcherبشوی و OPen4all & installserverfp2 غیر فعال کنی روش دیگه SECMANو گوشی را در حالت caps on قرار بدهید وقتی این گزنه off باشه گوشی در حالت هک قرار میگیره برای برگردون به حالت عادی اون رو به On تغییر بدید.



نکته :


دکمه تشکر اونور و دکمه امتیاز دهی اینور قرار دارد

shayan_scooter
August 31st, 2009, 02:01
دوست گرامي با secman هك كردم و اين كارهايي كه شما گفتي هم كردم.ولي بازم اجرانميشه.5700 دارم

mobileme
August 31st, 2009, 06:18
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

گوشی شما باید از حالت هک خارج بشه تا اون اجرا بشه

Ehs@n
August 31st, 2009, 08:37
ربطی به خارج کردن از هک نداره .
من همه این کار ها رو کردم .
گوشی من ان 73است احتمالا به دلیل این که رم این گوشی ها پایین است و بازی های ان گیج برای آن ها طراحی نشده است این بازی اجرا نمیشود .

mobileme
September 2nd, 2009, 05:03
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
چه ربطی به رم دره عزیزم گوشی شما وان رو اجرا میکنه اینکه چیزی نیست
مشکل سرعت را با این حل میشه[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
با استفاده از یک فایل منیجر مثل Xplore به پوشه Е:/privаtе/2001085B رفته و فایل liсеnsе.dаt.ngdаt رو پاک کنید.

انجام دادید

Ehs@n
September 2nd, 2009, 08:47
سلام دوست عزیز
اصلا بالا نمی آید چه ترایل وچه فولش
من روی گوشی n82 امتحان کردم به راحتی آورد .
گوشی n73 توانایی بالا آوردن این بازی را ندارد مگر این که نوکیا کلاینت ان گیج مخصوص آن را بزند .
ربطی به بازی one نداره این بازی درست است حجمش ازone کمتره ولی برای اجرا رم بیشتری نیاز داره .

mobileme
September 2nd, 2009, 16:08
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

شما همه کارها برای بالا ردن سرعت رم تست کردید جواب نداد؟
مموری گوشی را چند defragmenter بار کنید تا بهتر بشه

mammadkhata
October 30th, 2010, 13:17
همه چیزو با هم قاتی نکنید بعضی از نوکیا ها ان گیج1 دارند بعضیاشون ان گیج2 که گوشی های ان گیج1 بازیهای ان گیج2 رو اجرا نمیکنه

Ahmad 0072
April 1st, 2020, 16:17
سلام خسته نباشید
ببخشید که مزاحم تون میشم
میخواستم ببینم که آیا بازی عصر امپراتوری نسخه کامپیوتر هک میشود یا نه ممنونم از راهنمایی شما

محمود 8080
April 1st, 2020, 18:57
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام دوست عزیز
.
می تونید از ترینر استفاده کنید.پیوست شد/

ترینر چیست و چگونه باید از آن استفاده کنیم ؟ (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

روش استفاده و کلیدها:

How to use:
~~~~~~~~~~~
1) Start trainer.exe (use -nomusic to disable music)
2) Start age3.exe
3) Use hotkeys to control trainer
4) Enjoy ;)


Hotkeys:
~~~~~~~~
F1 - ACTIVATE HOTKEYS
F2 - DEACTIVATE HOTKEYS
F3 - RESTORE ALL

F - FOOD
W - WOOD
C - COIN
E - EXPERIENCE
S - SHIPMENTS
P - POPULATION
Z - CARDS
X - CUSTOMIZATIONS

I - INSTANT IMPROVEMENTS
B - INSTANT BUILDING
N - INSTANT TRAINING
A - INSTANT ABILITIES
O - NO POPULATION LIMIT
D - INSTANT SHIPMENTS
M - IMMORTALITY
V - NO BUILD LIMIT
R - INSTANT REPAIR

Ahmad 0072
April 2nd, 2020, 05:15
سلام خیلی ممنون بابت کمک شما
ولی کار نمیکنه اگه راه دیگه ای یاد دارین ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

محمود 8080
April 2nd, 2020, 11:19
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سلام دوست عزیز
.
2 ترینر دیگه هم پیوست شد؛تست کنید.